2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İstanbulda şöyle 300 400 tl ye kuafor kalmadı mı arkadaşlar ya bulamıyorum ben:26:

Ben de iyiyim güzelim Yazdıklarınızı okuyorum, tam cevap yazıcam iş çıkıyor yazamıyorum:26:
Sessiz takip etmek zorunda kalıyorum

Nasıl gidiyor bakim hazırlıklar, koşuşturmacalar

Benım cogu eksik tamamlandı canım ramazana bişiy bırakmamak nıyetındeyız

Ben de iyiyim güzelim Yazdıklarınızı okuyorum, tam cevap yazıcam iş çıkıyor yazamıyorum:26:
Sessiz takip etmek zorunda kalıyorum

Nasıl gidiyor bakim hazırlıklar, koşuşturmacalar

Anladım canım işyerinde olunca bende de bir sürü aksilik çıkıyor Şuanlık bir hazırlık yok elektrik süpürgesinin borcunu ödüyorum Ağustosa kadar kapalıyız zaten nasip olursa Ağustosta da söz hazırlıkları var pastadır kurabiyedir onlara gidecek paracıklar

Son düzenleme:

bende yaptırmıyım ya boşver nikah şekerini nerden baksan 400-500 tl kara geçerim

İstanbulda şöyle 300 400 tl ye kuafor kalmadı mı arkadaşlar ya bulamıyorum ben:26:

Benım cogu eksik tamamlandı canım ramazana bişiy bırakmamak nıyetındeyız

Ohh ohhh maşallahh bizde eksik çoookkk. Alyanslar, ayakkabılarım, aşkımın takımları ayakkabıları vs vs vssss :26::26::26:

Hayırlısı tatlış Çok iyi yapıyorsun şimdiden ödersen ufak ufak sonrasında rahat edersiniz borç ödeyip sıkışmazsınız.
Benim ağustosta düğün var güya ama herşey eksik:18: Nasıl tamamlayacağız bilmiyorum vallahi. Annem sağolsun birşeyler
yapıyor yoksa bana kalsa hiç birşey yetişmez kuş kadar maaş alıyorum

çok cici çok güzel bendemi yapmasam acaba nikah şekeri ya :26::26:
lokumu bizde dağıtıcaz

hıı tamam o zaman benim kuaför yanımda götüreceğim kişiler için saç makyaj 50 tl dedi

Canim valla az para degil nikah sekeri ne de olsa dugun yapiyorsun tek nikahla ciksaydin tamam yaptirirdin da simdi gerek yok bence nacizane fikrim

Valla canim ben yanimda kimseyi goturmesem daha iyi cunku hanimlar baya kalabalik ben eve yakin kendi kuaforumden yer ayirtayim diyorum oraya gitsinler onun da parasini gene ben odeyecem hem eve yakin olmasi onlara daha uygun benim gidecegim kuafor eve cok uzak fiyat uygun olsa bile zorluk olacak onlara

Davetye de nikah şekeri de çok şeker çok beğendim

yani dimi o parayla başka bi eksik alınır.Neden sen ödüyosun herkes kendi parasını kendi ödesin valla alamıyorum bu insanları zaten düğün yapıyosun ev kuruyosun bi sürü masraf bide düğünümde saçı başı yapılıp güzel olsun diye parasını ben vericem ben yanımda annemi gelirse kv yi birde en yakın arkadaşımı alıcam zaten onlarda bana ödetmez ödemem deee

Davetye de nikah şekeri de çok şeker çok beğendim

teşekkür ederim canım

Evet kuzum bide misafir ağırlamak var işin içinde

Bizde nişanda eve gelenlere yemek vermiştik zor oluyor

Evin ne durumda yerleştirdin mi bakıyım Damat bey hala huysuzluklar yapıyor mu

Canım bir sorunmu var özelden yazabilirsin dinlerimneden keyifsizsin üzüldüm şimdi :26:

Özelden yazıyorum Nehirim Bir kaç sorun vardı hallettik çok şükür ama yinede çok keyifli olduğum söylenemez. Sevdiğimi gönderiyorum

Kızlarrr bana bir fikir verir misinizz?:26: Ellerim çok küçük benim, parmaklarım çok ince ve kısa.
Şu modeller hoşuma gidiyor ama ama biraz kalın oldukları için tereddüt ediyorum. Henüz takıp
denemedim ama sizce kısa ve ince pamakları olur mu bu modeller :26: (özellikle ortadaki)

bende yaptırmıyım ya boşver nikah şekerini nerden baksan 400-500 tl kara geçerim
Fazladan masraf gibi yani şekerini yiyip kaldıranda var gerçi şimdilerde şekersiz veriliyor ama bana göre olsaydı eğer şeker koyulurdu içine çünkü adı üstünde nikah şekeriönceden istiyordum bak bu modeller çok güzel vazgeçmişken kafanı karıştırmayayım da

Eki Görüntüle 1084939

Hayırlısı canım sıkıntı yapma olur hayırlısıyla inşallah bende çok az alıyorum taksitle yapmaya çalışıyorum en azından sözden sonraya daha çok beyaz eşyaya mobilyalara yönlenelim istiyorum

Özelden yazıyorum Nehirim Bir kaç sorun vardı hallettik çok şükür ama yinede çok keyifli olduğum söylenemez. Sevdiğimi gönderiyorum

Canım benim keyifsizliğin askerini göndermenden dolayı hayırlısıyla yapıp gelecek önünüzden engel kalkacak Safranbolu güvenilir iyi bir yer ortamıda güzel merak etme içini ferah tut telefonlarda bol sürekli arayacak hergün duyacaksın sesini usta birliğide orası olur inşallahhemen bakıyorum canım özele

Canım ortadaki olur benim kısa ve hafif toplu parmaklarım denedim öteki yuvarlaklar sıktı sanki ama ortadaki model hoş duracaktır eminimDeneyip gör derim buradan baktığın gibi olmuyor Altınbaşı öneririm çok güzel farklı modelleri var istersen buraya da ekleyebilirim

İnşallah kuzum inşallah orası olur da rahat ederiz

Benim tek derdim ben yeterince hatta fazlasıyla destek oluyorum kafasını dağıtması için yardımcı oluyorum ama etrafındaki insanlarda bi o kadar askerliği gözüne sokup, ağlayıp sızlıyolar. Sonrada olan bize oluyor

Haftasonu çıkıp bakacağız biz de canım dediğin gibi deneyince duruşu nasıl olacak önemli olan o. Hem sürekli kullanacağımız bir şey,
rahatlığı da önemli olacak. Beğenince ya da alınca hemen resmini eklerimmm
Eklersen çok sevinirim tatlım fikir olur

heeeeh

yok ki yemekte muz verdiler sadece pasta yapayım mı sana
Olur pastadan aşağısı kesmez o böcüklü pastan varya ondan Salı günü vişneli çikolatalı pasta yaptım eylül
İnşallah canım güzel geçecek tabi ki Biraz fazla ama kaliteye ve ismede bağlı bu fiyatlar dediğin gibi güzel yapıyorlarsa normal bakıldığında o dediğin 10 TL olan makyajlar hemen uçabilir ya da bir kalıp boya sürüp gönderilebilirtopuz hiç sevmem ya olacaksa dağınık doğal topuz yoksa düz fön hafif su dalgası doğal bukleler falan böyle arkaya doğru yarım toplanmışta olabilir ayy ben sözümde hangi saçı yapacağımı şaşırdım
İnşallah kuzum dualarım sizinle dua et bol bol Rabbim içinize ferahlık versin askere gitmeden önceki dönemi çok iyi bilirim o yüzden anlıyorum seni o etrafınızdaki kendini bilmez dengesizler yüzlerini gösteriyor bence askere giden birine destek olunur köstek değil hiç psikolojiden anlamıyorlar ben dayanamıyorum askerlerimiz için herşeyi söylerim
hihihi yok ya karışık zaten daha da karışamaz bunlarda çok güzelmiş yaa

Özellikle kutular çok güzel yaptırsaydım onlardan yaptırırdım ama pahalıdır ve yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…