Olur pastadan aşağısı kesmez o böcüklü pastan varya ondanSalı günü vişneli çikolatalı pasta yaptım eylül
el yaptırsaydım onlardan yaptırırdım ama pahalıdır ve yaptırmayacağım[/COLOR][/FONT][/B]
Olur pastadan aşağısı kesmez o böcüklü pastan varya ondanSalı günü vişneli çikolatalı pasta yaptım eylül
İnşallah canım güzel geçecek tabi kiBiraz fazla ama kaliteye ve ismede bağlı bu fiyatlar dediğin gibi güzel yapıyorlarsa normal bakıldığında o dediğin 10 TL olan makyajlar hemen uçabilir ya da bir kalıp boya sürüp gönderilebilir topuz hiç sevmem ya olacaksa dağınık doğal topuz yoksa düz fön hafif su dalgası doğal bukleler falan böyle arkaya doğru yarım toplanmışta olabilir ayy ben sözümde hangi saçı yapacağımı şaşırdım
İnşallah kuzum dualarım sizinle dua et bol bol Rabbim içinize ferahlık versin askere gitmeden önceki dönemi çok iyi bilirim o yüzden anlıyorum seni o etrafınızdaki kendini bilmez dengesizler yüzlerini gösteriyor bence askere giden birine destek olunur köstek değil hiç psikolojiden anlamıyorlar ben dayanamıyorum askerlerimiz için herşeyi söylerim
Özellikle kutular çok güzel yaptırsaydım onlardan yaptırırdım ama pahalıdır ve yaptırmayacağım
Değişiyor parmakta canım ama marka olarak kesinlikle AltınbaşHaftasonu çıkıp bakacağız biz de canım dediğin gibi deneyince duruşu nasıl olacak önemli olan o. Hem sürekli kullanacağımız bir şey,
rahatlığı da önemli olacak. Beğenince ya da alınca hemen resmini eklerimmm
Eklersen çok sevinirim tatlım fikir olur
ooo hani nerde bakıyım resim yok mu
böxüklü pasta zor yaaa sana basitlerden yapıyım
aa görmüştüm çok güzel ama pahalı
Değişiyor parmakta canım ama marka olarak kesinlikle AltınbaşBirtanesinin sarı altın olanı var ama beyaz altında yaptırılır sanırım sende benim gibi beyaz altın seviyorsun belli Eklerim tabi ki ilk başta ki favori modelim
Eki Görüntüle 1085079 Eki Görüntüle 1085080 Eki Görüntüle 1085090 Eki Görüntüle 1085098 Eki Görüntüle 1085099 Eki Görüntüle 1085100
Var ama telefonumdaama bak bunun tıpıtıp aynısı oldu tadı nefis Böcükten istiyorum ben uğur getirsin
Eki Görüntüle 1085109
İyi ki vazgeçmişim o vakit
Her seferinde de uyarıyorum biliyo musun. Az dikkat edin diyorum üzüntünüz olsa bile belli etmeyin o burdayken. Olmadığında ağla zırla istediğini yap. Ben zor tutuyorum ya boğazım düğümleniyor resmen. Bir insan nasıl zorla gülümseyebilir ki ben resmen zorla gülüyorum. Ama yok şu 2 hafta içinde o ağlayanlar mümkünse gözüme görünmesin. Az kaldı yani. Sabır sabır da çatlıycam yakında bende. Resmen köstek oluyolar ya ağlayınca ne oluyor sen ağladın diye almayacaklar mı yada başka birşey mi offf çok geriliyorum çok hayır olsun sonu
Değişiyor parmakta canım ama marka olarak kesinlikle AltınbaşBirtanesinin sarı altın olanı var ama beyaz altında yaptırılır sanırım sende benim gibi beyaz altın seviyorsun belli Eklerim tabi ki ilk başta ki favori modelim
Eki Görüntüle 1085079 Eki Görüntüle 1085080 Eki Görüntüle 1085090 Eki Görüntüle 1085098 Eki Görüntüle 1085099 Eki Görüntüle 1085100
Var ama telefonumdaama bak bunun tıpıtıp aynısı oldu tadı nefis Böcükten istiyorum ben uğur getirsin
Eki Görüntüle 1085109
İyi ki vazgeçmişim o vakit
Farkettirmiyordur ama içinde ne fırtınalar kopuyor şuanda nişanlının zor dönemler canım sabret kendini sık gerekirse sakin olmaya çalış nişanlına karşıda maalesef gülmeye moral vermeye devam gelecek güzel günlerden bahsetmeye devam
uff o ne be
annemde geçen çikolatalı mousse yaptı değiişik oldu
böcük yok sana
Fena birşey vişneli ekşimtırak birşeysana da bu pastadan yok o zaman
Çok güzeller yakındanda bir dene bayılacaksın evet inceler ama çok güzeller ben sade sevdiğim için kalınlardan hiç hoşlanmadım parmağımda dursun anlamı olsun yeterli yani tamtur hastasıyım ilk modelide ona benzetiyorum belki yanına yine ilerde bir tamtur alırımAyyyyyy 1 ve 2 ye bayıldımmmm amaaa
Hem inceler de abartılı durmaz parmağımda. Çok mu çok hırsızım acaba
Sıkıyorum kendimi ama bu sefer olan bana oluyor. Uykularım kaçıyor gece hiç mi hiç uyumadım :26: Anca düşün düşün düşün :26:
Allahım geçsin bu zamanlar ya gitsin hayırlısıyla :26:
Çok güzeller yakındanda bir dene bayılacaksın evet inceler ama çok güzeller ben sade sevdiğim için kalınlardan hiç hoşlanmadım parmağımda dursun anlamı olsun yeterli yani tamtur hastasıyım ilk modelide ona benzetiyorum belki yanına yine ilerde bir tamtur alırımşuan tektaş var ya kalkışamıyorum almaya:60:
Gidince zaten bitirmeye çalışacaksınız geçecek canımkendini sıkma içine atma ağla açıl içine atma
yani dimi o parayla başka bi eksik alınır.Neden sen ödüyosun herkes kendi parasını kendi ödesin valla alamıyorum bu insanları zaten düğün yapıyosun ev kuruyosun bi sürü masraf bide düğünümde saçı başı yapılıp güzel olsun diye parasını ben vericemben yanımda annemi gelirse kv yi birde en yakın arkadaşımı alıcam zaten onlarda bana ödetmez ödemem deee
teşekkür ederim canım
İnşallah biran önce geçer kuzum ya. İnşallah bu gidişine kadar son tartışmamız olmuş olur. Ben hakikaten çok kafama takıyorum biliyorum çünkü onu ama işte benimde günlerim stresli geçiyor :26: Onu göremeyecek olmanın verdiği hüzünle birleşince oluyo işte bunlar
**
Kızlar alyans muhabbeti geçmiş paylaştığınız alyanslar çok hoştu gerçekten. Bende kendi alyansımı paylaşayım sizlere fikir olur belki
Eki Görüntüle 1085215
Canım bir sorunmu var özelden yazabilirsin dinlerimneden keyifsizsin üzüldüm şimdi :26:
İnşallah canım nikah şekeri düşünmüyorum nasipse düğün yerinde olacak o kalabalıkta güzel dağıtılmıyor diye vazgeçtim sadece davetiye bu modeller hep kafamda bir nasip olsunda
O da olurÖyle tatlı mı olurmuş meyve o tadı tatlıda olsa Sütlü tatlılardan şerbetlide olur öyle birşey istiyorum sütlü nuriye var mı canım çekti bak şimdi
Canım davetiyen çok güzelmiş sende benim gibi düşünüyorsun nikah şekeri yaptırmayacağım bende lokum güzel fikirmiş çikolata ya da gelenlere ikram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?