2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ooo hani nerde bakıyım resim yok mu

böxüklü pasta zor yaaa sana basitlerden yapıyım

Özellikle kutular çok güzel yaptırsaydım onlardan yaptırırdım ama pahalıdır ve yaptırmayacağım[/QUOTE]

aa görmüştüm çok güzel ama pahalı

Her seferinde de uyarıyorum biliyo musun. Az dikkat edin diyorum üzüntünüz olsa bile belli etmeyin o burdayken. Olmadığında ağla zırla istediğini yap. Ben zor tutuyorum ya boğazım düğümleniyor resmen. Bir insan nasıl zorla gülümseyebilir ki ben resmen zorla gülüyorum. Ama yok şu 2 hafta içinde o ağlayanlar mümkünse gözüme görünmesin. Az kaldı yani. Sabır sabır da çatlıycam yakında bende. Resmen köstek oluyolar ya ağlayınca ne oluyor sen ağladın diye almayacaklar mı yada başka birşey mi offf çok geriliyorum çok hayır olsun sonu

Değişiyor parmakta canım ama marka olarak kesinlikle AltınbaşBirtanesinin sarı altın olanı var ama beyaz altında yaptırılır sanırım sende benim gibi beyaz altın seviyorsun belliEklerim tabi ki ilk başta ki favori modelim

ooo hani nerde bakıyım resim yok mu

böxüklü pasta zor yaaa sana basitlerden yapıyım

Var ama telefonumda ama bak bunun tıpıtıp aynısı oldu tadı nefisBöcükten istiyorum ben uğur getirsin

aa görmüştüm çok güzel ama pahalı

İyi ki vazgeçmişim o vakit

uff o ne be

annemde geçen çikolatalı mousse yaptı değiişik oldu

böcük yok sana

Farkettirmiyordur ama içinde ne fırtınalar kopuyor şuanda nişanlının zor dönemler canım sabret kendini sık gerekirse sakin olmaya çalış nişanlına karşıda maalesef gülmeye moral vermeye devam gelecek güzel günlerden bahsetmeye devam

Ayyyyyy 1 ve 2 ye bayıldımmmm amaaa
Hem inceler de abartılı durmaz parmağımda. Çok mu çok hırsızım acaba

Sıkıyorum kendimi ama bu sefer olan bana oluyor. Uykularım kaçıyor gece hiç mi hiç uyumadım :26: Anca düşün düşün düşün :26:

Allahım geçsin bu zamanlar ya gitsin hayırlısıyla :26:

Ayyyyyy 1 ve 2 ye bayıldımmmm amaaa
Hem inceler de abartılı durmaz parmağımda. Çok mu çok hırsızım acaba
Çok güzeller yakındanda bir dene bayılacaksın evet inceler ama çok güzeller ben sade sevdiğim için kalınlardan hiç hoşlanmadım parmağımda dursun anlamı olsun yeterli yani tamtur hastasıyım ilk modelide ona benzetiyorum belki yanına yine ilerde bir tamtur alırım şuan tektaş var ya kalkışamıyorum almaya:60:
Sıkıyorum kendimi ama bu sefer olan bana oluyor. Uykularım kaçıyor gece hiç mi hiç uyumadım :26: Anca düşün düşün düşün :26:

Allahım geçsin bu zamanlar ya gitsin hayırlısıyla :26:

Gidince zaten bitirmeye çalışacaksınız geçecek canımkendini sıkma içine atma ağla açıl içine atma

İnşallah biran önce geçer kuzum ya. İnşallah bu gidişine kadar son tartışmamız olmuş olur. Ben hakikaten çok kafama takıyorum biliyorum çünkü onu ama işte benimde günlerim stresli geçiyor :26: Onu göremeyecek olmanın verdiği hüzünle birleşince oluyo işte bunlar

**

Kızlar alyans muhabbeti geçmiş paylaştığınız alyanslar çok hoştu gerçekten. Bende kendi alyansımı paylaşayım sizlere fikir olur belki

Amaaan ne bileyim iste kuaforun parasini damat karsilar ya ben de ona yuk olmak istemiyorum daha fazla odemesine izin vermicem zaten adam adan zye herseyi kendisi yapti benim elimi cebime hic attirmadi bir de kuaforu ona odetemem ben odeyecem

İnşallah kuzum benim tabi ki her yerde olduğu kadar bu durumda da bayanlara fedakarlık yapmak ortamı dengelemek hep destek tam destek olmak düşüyor bazen bayanlardan çok şey bekleniyor ama sanırım hiç değişmeyecek:26:Alyansın çok güzelmiş kuzum benim paylaştığım ilk model nasıl sence ince ama çok hoş geliyor gözüme

Cok tesekkur ederim cicegim bir de evi suslemeyi dusunuyorum sandalyelere tulden fiyonk yapicam birsuru cikolata seker cerez alip guzelce servis tabaklarina koydurcam cicili bicili ama sade ve sık olsun istiyorum hayirlisi artik insallah en guzel sekilde atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…