2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

özetin için teşekkürler canımmm bende burda kendimi iyi hissediyorum rahatlıyorum evlensem de burdayım ben Allah'ın izniyle o zmanda bebek muhabbeti yaparız Rabbim nasip ederse Safranbolu çok iyi ya tatile gidecek desene Edacım da benim gibi yaşıyor aksilikler çözmüş omasına sevindim valla sen gidersen kk dan saçını başını yolarım zatenn nereye bakim öylee hı??

Olsun tatlim.bosver kiloyu.anin tadini cikar sen zaten ne kilon varda verceksin.resimlerde falan cok hos gorunuodun.sende benim gibi herseyi kendin yapmaya calisiosun sanirim.o zamanda yoruluo insan.bazen akisina birak kadercim.olan oluo zaten

aynen canım kendim yapmaya çalışıyorum kendimi paralıyorum hem iş hem ev git gel çok yoruluyorumm yani kilom var canım var göbek erimedi hiç yaa o gitseydi tatilde iyi olurdu ama yok mekik çekcem diorum da vakit bulamıyorum ki hiç

canımsınn ya takılma fazla beraber beklicez askerini kuzum yalnız değilsin kii anlıyorum keyifsiz olunca yazası gelmiyor insanın gerçekten konuştukça daha da çoğalıyor gibi geliyor ama beraber atlatcaz bu günleri emin hem çok güzel bi yere düşmüş sevdiğin Rabbim su gibi geçirtsin günlerini kuzumm

Merhaba Arkadaşlar ben matbaacıyım davetiye işleriniz için yardımcı olabilirim yerim topkapı 2. MAtbaacılar Sitesinde davetiye örneklerim için Sema Güler Yılmaz face adresimden beğenebilrsiniz.
05305523420

Benim içinde tam kafa dağıtma yeri kk 2 gün ayrı kaldığımda bile tuhaf oluyorum sanırım düğün zamanı özlerimAyy inşallah canımcım bebişler gelsin bir an önce KK beni bırakmazsa benim bırakmaya niyetim yok

KK da biz de seni bırakmayız kii hem mailin var bende gelmezsen ordan taciz ederim seni ben

aldım biraz önce izin.. zaten yarın şirkette hemen hemen kimse yok.sayılır...

çeyizim serilecek dedim.. o gün izin almam alışweriş çok daha önemli halıları alıcaz haftaya da temizlik olcak önden kv, annm, ablm, bi de komşumuz gidecek bende arkalarından gidicem.. zaten ewime 20 dk =)

alışwerişi yapayımki mayısta prowam war ona göre ölçü aldrcm..

Kız dinlemedin çeyiz dedin hemi inşallah o an bir şey çıkmaz tekrar çeyiz demezsin artık başka bir yalan buluruz canım

Sizler böyle benim yanımda olduğunuz sürece ben nasıl mutsuz olurum kii Çok teşekkür ederim canım benimm. Sizlerin desteği ile inşallah daha da çabuk geçecek günler

Evet Rabbim dualarımızı kabul etti ve hem yakın hemde iyi bir yere düştü. Şükürler olsun

Sende iyisindir inşallah. 23 güncük kalmış maşallahhh

canım benim her daim yanındayız sen merak etme asker yolu gözlemek nedir çok iyi bilirimm gitcek gelcek diyeceksin sanki hi gitmemiş hiç o sıkıntıları yaşamamışım kendine bi günlük tut kuzum gidince askere duygularını yaz biz ikimizde gün gün yazmıştık izne gelince defterlerimizi değiştirip devam etmiştik onun yazdıkları okumak falan gerçekten çok güzel bi duygu birbirinize mektup yazın her ne kadar konuışşanızda mektubun yeri bi başka resimler gönderin birbirinize falan ayy nerden geldi aklıma ya kendi kendimi ağlatcam şimdi aynen canım yıllar aylar haftalar derken günlere düştük

Konuştuğum kişiler genelde öyle diyor en başta zorlanacaksınız ama sonrası çok daha rahat geçecek diye. İnşallah bende o zamanlara gelirim

Üniversitedeyken de günlük tutmuştum ve ona mektup yazmıştım her ne kadar saniyesinden de haberim olsa duygularımı paylaşmak yazıya dökmek hoşuma gitmişti. İlk defa üniversite mektup yazmıştım. Yazamam dediğim halde 2 sayfa dolu dolu mektup yazmıştım

Dediğini yapmayı çok istiyorum. Günlük tutmak çok güzel olacaktır. Mektup kesinlikle yazacağım Üniversitede yazdığım mektupları hala daha saklar. Ara ara alır okur. Çok güzel bir duygu

İnşallah bizim içinde zaman çarçabuk geçer

bence de tut kuzum çocuklarınızla da paylaşırsın ne kadar güzel bişey ya ben çok isterdim babamların böyle bi aşkla bağlı olduklarını ve bunu kağıda döktüklerini falan okumak beni çok mutlu ederdi tabi bizimkiler görücü usulü evliler ben baya abartıp 8 sayfa yazmıştım mektubu ama o bile kesmemişti beyefendiye az gelmişti geçer kzumm geçek sayılı gün tez geçiyorr

kızlar selam:))) napıosunuz bakim?

Kız dinlemedin çeyiz dedin hemi inşallah o an bir şey çıkmaz tekrar çeyiz demezsin artık başka bir yalan buluruz canım

nehirim merhaba :)
yakalandım sana, ya biraz yoğun geçiyor bugünler ama arada bakıyorum, yazamadım buraya :26: konuları görünce yazma gereği duydum, çünkü çok kızdım

Gececek tabiiki birtanem burda hep birlikteyiz ben evlenince de ayrilmayi dusunmuyorum gene gelecegim konusacagiz dertlesecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…