He anladım kuzum yinede seni görmek iyi geliyorSanırım düğünden 1-2 ay sonra anca gelir larissacığım bende yaklaştığında az gireceğim hıh düğünden sonra da keyfim isterse ahahah işte olacağım için kk dan kopamam ben yeni gelinlerden göremiyorum evlenen terk mi ediyor ne buraları:44:Eda son hazırlıklarla uğraşıyoruz halısı sorundu onuda halletti istediği ölçüdeymiş masanın altına gelen halı çok şükür soleilim hazırlık aşamasında askeri gitmedi henüz askere gitmeden önceki dönemi atlatmaya çalışıyorlar inşallah hayırlısıyla gidip gelecek askeri benim askerimin askerlik yaptığı yer çıktı Safranbolu bir onda benzemiyorduk o da tam oldu yani anlattım anacım
Olsun tatlim.bosver kiloyu.anin tadini cikar sen zaten ne kilon varda verceksin.resimlerde falan cok hos gorunuodun.sende benim gibi herseyi kendin yapmaya calisiosun sanirim.o zamanda yoruluo insan.bazen akisina birak kadercim.olan oluo zaten
Kızzz yerim seni yerrrrBenide unutmamış bak
Benim askerim 7 mayısta gidiyorHepinis evleniceksiniz mutlu mesut olacaksınız ben o günler siteye uğramazsam anlayın artık beni
Şimdi bile okuyorum sürekli yazılanları ama yazmak için keyifli değilim. Seninde beni sorduğunu görünce dayanamadım
özetin için teşekkürler canımmmbende burda kendimi iyi hissediyorum rahatlıyorum evlensem de burdayım ben Allah'ın izniyle o zmanda bebek muhabbeti yaparız Rabbim nasip ederse Safranbolu çok iyi ya tatile gidecek desene Edacım da benim gibi yaşıyor aksilikler çözmüş omasına sevindim valla sen gidersen kk dan saçını başını yolarım zatenn nereye bakim öylee hı??
Benim içinde tam kafa dağıtma yeri kk 2 gün ayrı kaldığımda bile tuhaf oluyorum sanırım düğün zamanı özlerim Ayy inşallah canımcım bebişler gelsin bir an önce KK beni bırakmazsa benim bırakmaya niyetim yok
KK da biz de seni bırakmayız kii hem mailin var bende gelmezsen ordan taciz ederim seni ben
canımsın yaaTacizlere kayıtsız kalamam kibende bırakmam
Canım yarım gün için sorun edeceğini sanmıyorum benim gibi çalışıyorsun sende şahsen yoğunda olmuyor mesela bizim cumartesi günleri sorunsuz verir yani bence çeyiz olayını söyleme çünkü çeyiz serilirken gerek olur o zaman istersin
aldım biraz önce izin.. zaten yarın şirkette hemen hemen kimse yok.sayılır...
çeyizim serilecek dedim.. o gün izin almam alışweriş çok daha önemli halıları alıcaz haftaya da temizlik olcak önden kv, annm, ablm, bi de komşumuz gidecek bende arkalarından gidicem.. zaten ewime 20 dk =)
alışwerişi yapayımki mayısta prowam war ona göre ölçü aldrcm..
canımsınn ya takılma fazla beraber beklicez askerini kuzum yalnız değilsin kii anlıyorum keyifsiz olunca yazası gelmiyor insanın gerçekten konuştukça daha da çoğalıyor gibi geliyor ama beraber atlatcaz bu günleri emin hem çok güzel bi yere düşmüş sevdiğin Rabbim su gibi geçirtsin günlerini kuzumm
canım benim her daim yanındayız sen merak etme asker yolu gözlemek nedir çok iyi bilirimm gitcek gelcek diyeceksin sanki hi gitmemiş hiç o sıkıntıları yaşamamışımSizler böyle benim yanımda olduğunuz sürece ben nasıl mutsuz olurum kiiÇok teşekkür ederim canım benimm. Sizlerin desteği ile inşallah daha da çabuk geçecek günler
Evet Rabbim dualarımızı kabul etti ve hem yakın hemde iyi bir yere düştü. Şükürler olsun
Sende iyisindir inşallah. 23 güncük kalmış maşallahhh
Kız dinlemedin çeyiz dedin hemiinşallah o an bir şey çıkmaz tekrar çeyiz demezsin artık başka bir yalan buluruz canım
canım benim her daim yanındayız sen merak etme asker yolu gözlemek nedir çok iyi bilirimm gitcek gelcek diyeceksin sanki hi gitmemiş hiç o sıkıntıları yaşamamışımkendine bi günlük tut kuzum gidince askere duygularını yaz biz ikimizde gün gün yazmıştık izne gelince defterlerimizi değiştirip devam etmiştik onun yazdıkları okumak falan gerçekten çok güzel bi duygu birbirinize mektup yazın her ne kadar konuışşanızda mektubun yeri bi başka resimler gönderin birbirinize falan ayy nerden geldi aklıma ya kendi kendimi ağlatcam şimdi aynen canım yıllar aylar haftalar derken günlere düştük
hehe walla öyle çeyiz dedim
inşallah çıkmaz bişey tabii
Konuştuğum kişiler genelde öyle diyor en başta zorlanacaksınız ama sonrası çok daha rahat geçecek diye. İnşallah bende o zamanlara gelirim
Üniversitedeyken de günlük tutmuştum ve ona mektup yazmıştım her ne kadar saniyesinden de haberim olsa duygularımı paylaşmak yazıya dökmek hoşuma gitmişti. İlk defa üniversite mektup yazmıştım. Yazamam dediğim halde 2 sayfa dolu dolu mektup yazmıştım
Dediğini yapmayı çok istiyorum. Günlük tutmak çok güzel olacaktır. Mektup kesinlikle yazacağımÜniversitede yazdığım mektupları hala daha saklar. Ara ara alır okur. Çok güzel bir duygu
İnşallah bizim içinde zaman çarçabuk geçer
Kız dinlemedin çeyiz dedin hemiinşallah o an bir şey çıkmaz tekrar çeyiz demezsin artık başka bir yalan buluruz canım
Sizler böyle benim yanımda olduğunuz sürece ben nasıl mutsuz olurum kiiÇok teşekkür ederim canım benimm. Sizlerin desteği ile inşallah daha da çabuk geçecek günler
Evet Rabbim dualarımızı kabul etti ve hem yakın hemde iyi bir yere düştü. Şükürler olsun
Sende iyisindir inşallah. 23 güncük kalmış maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?