- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kızlar selam:))) napıosunuz bakim?
nehirim merhaba :)
yakalandım sana, ya biraz yoğun geçiyor bugünler ama arada bakıyorum, yazamadım buraya :26: konuları görünce yazma gereği duydum, çünkü çok kızdım
bence de tut kuzum çocuklarınızla da paylaşırsın ne kadar güzel bişey ya ben çok isterdim babamların böyle bi aşkla bağlı olduklarını ve bunu kağıda döktüklerini falan okumak beni çok mutlu ederdi tabi bizimkiler görücü usulü evlilerben baya abartıp 8 sayfa yazmıştım mektubu ama o bile kesmemişti beyefendiye az gelmişti geçer kzumm geçek sayılı gün tez geçiyorr
Gececek tabiiki birtanem burda hep birlikteyiz ben evlenince de ayrilmayi dusunmuyorum gene gelecegim konusacagiz dertlesecegiz
Bencede harika olurduDüşünsene o büyük aşka tanıklık ediyorsun. O aşktan doğan bir çocuksun Ay harika
Ben evlendikten sonra en çokta istediğim hamile kaldığımda yazmak ve ultrason görüntülerinin hepsini saklayıp onları da defterin sayfalarına yapıştırıp o şekilde saklamak istiyorum. Çok önem veririm bu tarz şeylere
Sen epey yazmışın kuzum8 sayfa maşallahh
Cansınız siz ya candan ötesiniz
Evet ayrılma tabi evlendikten sonra konuşalım sürekli taze gelinden tüyolar alalım. Çeyizlerin hakkında, kullandıkların hakkında bize önerilerde bulunursun
Seni senibende geziyorum vakit geçiriyorum böylede yakalıyorum canımcımı işte yoğunsun evet canım farkındayım son hafta herhalde hiç giremezsin şahsen bende giremezdim düğünden sonra fazla bekletme ama emi
kızlar selam:))) napıosunuz bakim?
nehirim merhaba :)
yakalandım sana, ya biraz yoğun geçiyor bugünler ama arada bakıyorum, yazamadım buraya :26: konuları görünce yazma gereği duydum, çünkü çok kızdım
Bencede harika olurduDüşünsene o büyük aşka tanıklık ediyorsun. O aşktan doğan bir çocuksun Ay harika
Ben evlendikten sonra en çokta istediğim hamile kaldığımda yazmak ve ultrason görüntülerinin hepsini saklayıp onları da defterin sayfalarına yapıştırıp o şekilde saklamak istiyorum. Çok önem veririm bu tarz şeylere
Sen epey yazmışın kuzum8 sayfa maşallahh
Ben de sevgilim askerdeyken her güne bir mektup yazmıştım. Geldikten 15 gün sonra da doğumgünüydü, doğumgününde hepsini vermiştim ona.
Evetttt,
Evlenip gitmesin kimse, tüyolar alalım.
kuzummm neye kızdın bakim senn?
aynen bende sen gibi düşünüyorum hamilelik dönemimi de kağıda dökcem Rabbim nasip ederse8 sayfa yazdıkta beğenmedi ki beyefendii az o az diye şikayet etti küstü bile onlar dönüp dönüp onu okuyormuş çünkü sen sen ol kuzum büyük harflerle ayrık ayrık yazki 8-10 sayfa olsun
Ben de sevgilim askerdeyken her güne bir mektup yazmıştım. Geldikten 15 gün sonra da doğumgünüydü, doğumgününde hepsini vermiştim ona.
Evetttt,
Evlenip gitmesin kimse, tüyolar alalım.
kuzummm neye kızdın bakim senn?
aynen bende sen gibi düşünüyorum hamilelik dönemimi de kağıda dökcem Rabbim nasip ederse8 sayfa yazdıkta beğenmedi ki beyefendii az o az diye şikayet etti küstü bile onlar dönüp dönüp onu okuyormuş çünkü sen sen ol kuzum büyük harflerle ayrık ayrık yazki 8-10 sayfa olsun
Ayyy harika bir doğum günü hediyesi olmuştur eminim ki
Muhtemelen bizimde geldikten sonra yıl dönümümüz olacak 5 MayısBende o gün düşünebilirim
Dimi Fatoşcum gitmesinler. Evleneceklere azıcık tüyolar versinler
ne güzel bi doğum günü hediyesi öyle yaaben şahsen burdayım gitmiyorum
bekletmem bebeğimmmhem iş yoğunluğu hem hazırlıklar çok yordu beni
Haklısın canım son 1 ay özellikle sanırım en yoğun en zor zamanı Rabbim kolaylıklar versin size evleninde gelin bizler tüyalar alalım ilk günler nasıl zorlanılıyormu hangi yemekleri yapıyorsunuz temizlik liste halindemi oluyor
Selam hanımlar
Hoşgeldin canımSelam hanımlar
Tamam bekliyorum dört gözleevlendikten sonra burda daha fazla olcağımdan eminim
herbişeyi anlatcammsır mır özel hiçbişe kalmicak hahah
Evet bunlar önemli şeylerKimseler gitmesin.
Bize tüyolar verilsin.
1. Hangi üründen memnun kaldınız? Hangilerinden kalmadınız?
2. Balayına giderken valizde unutmamamız gerekenler?
3. İlk gece nasıldı?
4. Kaynana,eltiyle falan ilişkiler evlenince nasıl oldu?
5. Baba evinden çıkma faslı nasıl oldu?
6. Evlenince bazı adetleriniz nasıl oluyor? El öpmeye gitmeler,misafir ağırlamalar,düğünden sonra evinizde mevlüt yaptınız mı?
Aaa Boncuk gelmiş
Nasılsın BoncukumSanki hiç konuşmamış gibi
Aaa Boncuk gelmiş
Nasılsın BoncukumSanki hiç konuşmamış gibi
Hoşgeldin canım
Tamam bekliyorum dört gözle
Evet bunlar önemli şeyler
Bana hiç selam verme zaten
Bana hiç selam verme zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?