2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:100:Kızdım vallahide billahi de :99::76:İyiyim sen nasılsın kuzumbugün geçmedi yahu bana mı öyle geliyor Salı günü gibiydi

Sen kızmasın bana kıyamazsın

Kız bugün yazmadım normalde hiç. Uzaktan takip ediyordum topiki. Birden benden bahsedilince araya sıkışıverdim cevap yasdım Sonrasıda gelmiş sanırsam

Ay evet geçmedi bi türlü bugün. Akşam acile gidicem sanırım boğaslarım acıcık şişmiş kulağıma vuruyor ağrısı

Cok iyi fikirmis bu ya bende yapim gittiginde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrrr Mrb Öbür aya Tam buğün düğünüm var sevdiceğimle heyecan başladı şimdiden, ama çok yorucu her pazar koşuşturuyorum bu pazarda çeyizimi çıkartıp evime yerleştirecezz inş.

Neyse affedildin bir daha olmasın Evet ama sana kızmam yazmaman gelip okuyup çıkman kendini içine kapatman gerek yok biliyorsun herşey güzel olacak

aa evet :)
evini tutmuşsun sanırım :) ben henüz tutmadım :26:
neler yaptın, nelerin eksik, hazırlık nasıl gidiyor?

Evimizi aldık Canm darısı size olsun inş. perdelerim dikildi takıldı, beyaz eşyalarım ,mobilyalarım geçen hafta geldi evin temizliği yapıldı ,mobilyalar silindi hep avizeler takıldı, montajlar yapıldı,halılarım alındı :) bir tek çeyizim kaldı kaldı bu pazarda onları çıkartıp yerleştircez.. anca yetişiyorr birde benim gibi çalışıyorsanız sadece pazarları evde kalıyorsanızz acele edin bence çok zor çünküüü

Neyse affedildin bir daha olmasın Evet ama sana kızmam yazmaman gelip okuyup çıkman kendini içine kapatman gerek yok biliyorsun herşey güzel olacak

Ne biliyim kuzum ya keyfim olmadığında çok konuşmak gelmiyor içimden. Muhabbetimde olmaz diye yazmıyorum da

Bundan sonra biraz daha zorlayayım kendimi en iyisi

İyi be ne olsun. Ne var ne yok. neler yapıyosunuz
Bugünü bitirmeye çalışıyorum desem tam yeri olur geçmedi kendileri henüzSen neler yapıyorsun

Ne biliyim kuzum ya keyfim olmadığında çok konuşmak gelmiyor içimden. Muhabbetimde olmaz diye yazmıyorum da

Bundan sonra biraz daha zorlayayım kendimi en iyisi

Bu sefer daha kötü olur senin için konuşarak insan herşeyin üstesinden gelir zorla sen kendini anlat rahatla

Bugünü bitirmeye çalışıyorum desem tam yeri olur geçmedi kendileri henüzSen neler yapıyorsun

Bu sefer daha kötü olur senin için konuşarak insan herşeyin üstesinden gelir zorla sen kendini anlat rahatla

Öyle yapıcam artık kuzum

Birşey sorucam ya şafak matiğe teskere tarihi olarak 05-05-2015 yazıyorum sülüs tarihi 05-05-2014 olduğu için ama neden 375 gün çıkarıyor :26: Gitmesine daha 10 gün olduğu için mi :26:

Bu arada dikkat ettim de bu 5 mayıs bize epey uğurlu

Son düzenleme:

her zaman ki gibi yani

son yarim saatim, oyun oynuyorum cabucak gecsin gitsin. onun dışında bişey yaptığım yok. sıkılıyoruumm

offffffffffffffffffffffffffffffffff

Sanırım ondan dolayı canım neden fazla günler çıkıyor ki izin günleri falan mı farklı olur ki kısalması lazım uzaması ne alaka:44:Çok güzel bence tarihleri özellikle dönüş
her zaman ki gibi yani

son yarim saatim, oyun oynuyorum cabucak gecsin gitsin. onun dışında bişey yaptığım yok. sıkılıyoruumm
Evet Bende sıkılıyorum oyunda oynanmıyor ki burada oynardım

31 agustos-5 eylül 2014 iki düğün :)

hayırlı olsun canım :)
ya biz tayin bekliyoruz, ondan dolayı evi tutmadık henüz, bizim için çok zor olucak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…