2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın gelinciklerimmm

başka ne denir ki kuzum Allah razı olsun kuzummm böyle açık sözlü adamlara bayılıyorum ya çok net bi cevap vermiş helal olsun enişteye
Kuzum bende çok yoğunum bugün ve sabah zor uyandım geldim ya işkence gibi bugün zıbartesi olması gerekti bugünün
o zaman zıbartesiyi atlattık geldik mi pazartesiye şimdi ne kadar sıkıcı berbatta geçse bugün ptesinin verdiği psilolojik baskıyı geçmiyor
Günaydın gelinciklerrrr

Nasılsın kuzumm

10 gün kalmışşş

günaydın kuzum ne güzel ya kıpır kıpırsın maşaAllah elektrik süpürgesi falan Allah ım yaaa

Son düzenleme:
Günaydın hatunlarr

Evet canım çok şükür elbette. Aaa bunu duyduğuma da sevindim ben pek inanmıyodum hemen yapacaklarına
Olur kuzum zahmet oldu sana da,çok sağ ol.
Fırsat buldukça gelicem kiii

aa kız az kalmıs senin düğüne ne güzel aynen ya bende artk tatili düşünür oldum çok yoruldum artk çalışmaktan dinlenmek istiyorum

Evet tatlim hayirlisiyla gidiyorum artik biktim ki ne biktim calismaktan ev kizi olaydik ya ne vardi

Günaydın böcüğümmmm

Mutluyum, neşeliyim ondandır

Allah bozmasınn şekerr bizi de neşelendiriyorsun valla

Günaydın gelincik Eki Görüntüle 1092490 Bugün çok sıkıcı olur kesin geçirmemiz lazım

Eki Görüntüle 1092495 Eki Görüntüle 1092494

aynen bugünde geçsin bitsin yarında geçsinnn sonra ben işe gelmimm ertesi gün yine iş olsun yine sıkılayım falan filan

kız bu nasıl bişe Eki Görüntüle 1092494 dötü görünüyor ya bunun

kızlarr balayı alışverşi hakkında bildikleriniz söyler misiniz? neler alınmalı neler yapılmalı falan?? alın size konu

kızlarr balayı alışverşi hakkında bildikleriniz söyler misiniz? neler alınmalı neler yapılmalı falan?? alın size konu

:)suppper konu kiz yirim seni:)
Hemen listemi paylasiim gormemisler gibi hahaha
Ben goturulecekler listesi yaptim olanlarin karsisina arti koydum eksiklerimi de 1mayis gunu tatilim kismetse alicam o gun
3takim bikini
Havlu
Gunes yagi
Gunes sonrasi kremi
Makyaj malzemeleri
Pareo
Sort tisort elbise gunluk giymek icin
Bir tane sık elbise
Ayakkabi sandalet terlik birer tane
Canta bir tane
Yastik kucuk battaniye arabada uyumak icin:)
Sabun sampuan lif ve kese gidecegimiz yerin hamami ve spasi var lazim olabilir
Valla unutulan bisi var mi sizce?bir akil fikir verin ablaniza

Ay canım sıkılıyo kıs birşeyler konuşsak
Hep yoğunum ya konuşulacak çok konu var aslında
Günaydın hatunlarr
Günaydın nihanım
Keşke hepten gelmesekÇoktatlılar dimiEki Görüntüle 1092535

Kuzum tatil alışverişi yapmak yeterli olur sanırım tabi ki bol bol iç çamaşırı pijama havlu oteldekileri kullanmazsanız

bu kadarcık mı ben ne kadar gözümde büyütmüşüm meğersem ben saç düzleştiricimi tarağımı sapkamı falanda alcam yanıma bikini iki tane var bende geçen sene aldım giyemedim ama elbise nasıl alsam bilmiyorum ya gece eğlencesine çıkarmaz ki bu beni

Sağol bebekimm
Çok sevindirik oldum

Darkım ahanda konu çıktı. Haydi konuşalım

dün alışveriş yapalım dedikte bi plaj terliğimizi aldık geldik

Kıslar isterseniz bende en kocamanından bir balayı valiz listesi var. Onun site fotosunu ekleyebilirim

İstersinis mi

Keşke hepten gelmesekÇoktatlılar dimiEki Görüntüle 1092535

Kuzum tatil alışverişi yapmak yeterli olur sanırım tabi ki bol bol iç çamaşırı pijama havlu oteldekileri kullanmazsanız

aynen ya çok şekerler bizde yok bunlar siz paylaşın sürekli baya hareketli oluyor topik başkasınınki kullanamam havlu falan muhakkak alcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…