başka ne denir ki kuzum Allah razı olsun kuzummm
O zaman çok çok kolay gelsin canımm, Allah yardımcın olsun diyeyim ne diyeyim başka
Hiç kalır mıKalmaz ki adam romantik olduğunda bile illa öküzlük yapacak
Dün pizza yedik orta boy ikimiz, doymadım dedi. Sonradan doydum da gözüm aç kalmış sanırım dedi.
Aç gözlüsün diye lafa girdim pat 'Evet gözlerim sana hep aç' demz miNe diyeceğimi şaşırdım büşbüş Allahım ya
o zaman zıbartesiyi atlattık geldik mi pazartesiye şimdiKuzum bende çok yoğunum bugün ve sabah zor uyandım geldim ya işkence gibi bugün zıbartesi olması gerekti bugünün
Günaydın gelinciklerrrr
Nasılsın kuzumm
10 gün kalmışşş
günaydın gelinciklerimmm
]günaydın kuzum ne güzel ya kıpır kıpırsın maşaAllahelektrik süpürgesi falan Allah ım yaaa
Nehirim burdaymisss
Ya ben biktim ise gelmekten su an evlenmekten cok tatili dusunuyorum:)
Günaydın gelincik Eki Görüntüle 1092490 Bugün çok sıkıcı olur kesin geçirmemiz lazımgünaydın gelinciklerimmm
o zaman zıbartesiyi atlattık geldik mi pazartesiye şimdine kadar sıkıcı berbatta geçse bugün ptesinin verdiği psilolojik baskıyı geçmiyor
Rica ederim tatlımmm
Günaydın gelincik Eki Görüntüle 1092490 Bugün çok sıkıcı olur kesin geçirmemiz lazım
Eki Görüntüle 1092495 Eki Görüntüle 1092494
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar..
en büyük sorunu hallettiniz. nişanlandınız çok şükür..
buradan biri geçen hafta nikah yaptı. sıra gün vs almamıştı.
eş durumundan tayinide sorarım sana özelden yazarım olurmu.
bn o bölümde değilim ondan
ama ben kimseyi tanımıyorumki.
peride nihande gelmiyor artık
sen nasılsın kuzum. nasıl gidiyor
aa kız az kalmıs senin düğüne ne güzel aynen ya bende artk tatili düşünür oldum çok yoruldum artk çalışmaktan dinlenmek istiyorum
Ay canım sıkılıyo kıs birşeyler konuşsak
Günaydın böcüğümmmm
Mutluyum, neşeliyim ondandır
Günaydın gelincik Eki Görüntüle 1092490 Bugün çok sıkıcı olur kesin geçirmemiz lazım
Eki Görüntüle 1092495 Eki Görüntüle 1092494
kızlarr balayı alışverşi hakkında bildikleriniz söyler misiniz? neler alınmalı neler yapılmalı falan?? alın size konu
Hmm bir konu buluverin tatlim da eslik edek:)
kızlarr balayı alışverşi hakkında bildikleriniz söyler misiniz? neler alınmalı neler yapılmalı falan?? alın size konu
Allah bozmasınn şekerr bizi de neşelendiriyorsun valla
Hep yoğunum ya konuşulacak çok konu var aslındaAy canım sıkılıyo kıs birşeyler konuşsak
Günaydın nihanımGünaydın hatunlarr
Keşke hepten gelmesekaynen bugünde geçsin bitsin yarında geçsinnn sonra ben işe gelmimmertesi gün yine iş olsun yine sıkılayım falan filan
kız bu nasıl bişe Eki Görüntüle 1092494 dötü görünüyor ya bunun
:)suppper konu kiz yirim seni:)
Hemen listemi paylasiim gormemisler gibi hahaha
Ben goturulecekler listesi yaptim olanlarin karsisina arti koydum eksiklerimi de 1mayis gunu tatilim kismetse alicam o gun
3takim bikini
Havlu
Gunes yagi
Gunes sonrasi kremi
Makyaj malzemeleri
Pareo
Sort tisort elbise gunluk giymek icin
Bir tane sık elbise
Ayakkabi sandalet terlik birer tane
Canta bir tane
Yastik kucuk battaniye arabada uyumak icin:)
Sabun sampuan lif ve kese gidecegimiz yerin hamami ve spasi var lazim olabilir
Valla unutulan bisi var mi sizce?bir akil fikir verin ablaniza
Sağol bebekimmÇok sevindirik oldum
Darkım ahanda konu çıktı. Haydi konuşalım
Hep yoğunum ya konuşulacak çok konu var aslında
Günaydın nihanımEki Görüntüle 1092534
Keşke hepten gelmesekÇoktatlılar dimiEki Görüntüle 1092535
Kuzum tatil alışverişi yapmak yeterli olur sanırım tabi ki bol bol iç çamaşırı pijama havlu oteldekileri kullanmazsanız
bu kadarcık mı ben ne kadar gözümde büyütmüşüm meğersemben saç düzleştiricimi tarağımı sapkamı falanda alcam yanıma bikini iki tane var bende geçen sene aldım giyemedim ama elbise nasıl alsam bilmiyorum ya gece eğlencesine çıkarmaz ki bu beni
dün alışveriş yapalım dedikte bi plaj terliğimizi aldık geldik
Keşke hepten gelmesekÇoktatlılar dimiEki Görüntüle 1092535
Kuzum tatil alışverişi yapmak yeterli olur sanırım tabi ki bol bol iç çamaşırı pijama havlu oteldekileri kullanmazsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?