- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
nihan nerelerdesin nasılsın..
hiç uğramıyorsun seni gördüğüme sevindim
Canım iyiyim sen nasılsın?
Çok yoğundum kuzum, okul çok meşakkatli bu aralar...
Sende ne var ne yok canım, özledim sizleri....
Ben de seni gördüğüme sevindim
Sağol canımcım
Şimdi daha güzel geldi gözüme avatarın
İnşallah 2 sene de ikna edicemÖyle tabi kuzum öylee
Çıktın bile yetişemedim eylülheeeh ben 5 te çikiyom :102::102::102::106::121::117::113::116::115::111::112:
Benim erkek arkadaşımda ilk erkek ister hayırlısı tabi sağlıklı olsunda anlatınca kız bebiş de istedim şimdiTabikide öncelik sağlıklı olması canım
Benim nişanlımda öyle erkek çocuk hastası. Diyorum ki 2 tane erkek yeğenin var doymadın mı? Kendi çocuğum farklı olur diyoTabikide öyle ama ne biliyim düşünsene minik bir hanım hanımcık kız evde paytak paytak dolanıyor Nişanlımın düşüncesi ilk erkek olsun sonrası kız olsun. Neymiş abi olmalıymış ilk önce Dedim sen küçüksünde noluyo maşallah ablanın yanında abi gibisin Karıştırma oraları diyor
Çok sağol canım yardımın içinehehe :)) sevindim mutlu olduğunaa güle güle kullan, güle güle dönedursunlar yavrucaklar
O ne kız rep neeksi rep vercem sana
Büşbüşşş / Nehiiirrr ben çıkıyorum canlarım görüşürüz
[/FONT][/B]
iyim bende çok şükür..
bıraktığın gibiyim
senn hazırlklar nasıl gidiyor. arada uğra
Nehircim ben de özledim seni, sizleri kuzum. Fırsatını bulduğum an gelicem inşallah.
Nasılsın görüşmeyeli canım, ne var ne yok...
Bu arada okuyamadım geçmişi ama bi mevzu gördümyaaa şeyy benim düğün tarihimle şey çakışıyo yaaa. Nolcaaak
Benim erkek arkadaşımda ilk erkek ister hayırlısı tabi sağlıklı olsunda anlatınca kız bebiş de istedim şimdi
Yaşlılık halleri
Canım hayırlı olsun alyansları halletmişsini hangi modele karar verdiniz özel değilse
Eylülüm ne oldu
Damat Tween,Sarar tatlım
Kuzum bende çok yoğunum bugün ve sabah zor uyandım geldim ya işkence gibi bugün zıbartesi olması gerekti bugünün
Olsun canım benim beğendiğine sevindim ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun
Güzel şarkı değil mi çok duygu yüklü
Olumsuz yönleri oldukça fazla canım halanın olmayan daha iyi şartlarda o fiyatlara yakın bir yer vardır muhakkak canını sıkma baban için onun için halanın evi ama oturacak olan sizsiniz o yüzden gerileceksen şuan geril sonra içerisindeyken gerilsen de sinirlensen de taşınmak zor ilk zamanların günleri geçecek o evde çeyizin serilmesi ilk misafir ağırlaman o yüzden önemli takma kimseyi
Merhaba şeker
Kaç gün geçti canım ilaç bitiminden en geç 10 gün sonraya olabilirsin birkaç gün bekle bakalım bu hafta içerisinde olman gerekir
Gel canım beklerim her zaman iyiyim aynıyım farklı bir şey yok beklemedeyim şafak sayıyorum halaanemm çakışıyor mu gerçekten ilaç kullanacak mısın bir arkadaşımın çakıştı balayını öyle geçirmek zorunda kaldı canım ya :18:sonrasına artık nasip
Yok kuzuuu niye özel olsun bu modeli aldıkAşkımınki de taşsız tabiikiii Eki Görüntüle 1091535
Bakılacak markalara not aldım tatlım çok saollSen neler yapıyorsun nasılsın
Söyleyene baknihan nerelerdesin nasılsın..
hiç uğramıyorsun seni gördüğüme sevindim
Evet bize benzeyen eşimle benim birleşimimDimi gözünde canlandırdığında minik minik ayaklarla evde dolaşan bir prenses fena olmaz bence
Çok güzel canım aşkla takınYok kuzuuu niye özel olsun bu modeli aldıkAşkımınki de taşsız tabiikiii Eki Görüntüle 1091535
Hayırlı şafaklar kuzum , biz de sayıyoz öyleeValla öyle gibi kuzum yaa... Benimki çok düzensizdi biliyosun pko var. 2 ay kullandırttı doktor sonra tarih böyle oldu.Yani çok da problem etmiyorum ama, gelinlikle rahat olmaz diyorum. Önce olsa çok sevineceğim Hap kullanmak istiyorum aslında ilk aylarda ama şimdiden başlarsam değişebilir mi tarih?
Yok kuzuuu niye özel olsun bu modeli aldıkAşkımınki de taşsız tabiikiii Eki Görüntüle 1091535
Söyleyene bakSen nerelerdesin
Evet bize benzeyen eşimle benim birleşimim
Çok güzel canım aşkla takınİyiyim bende canım gün bitirme aynı
Değişir canım ilacın bitmeden hasta olmana izin vermez kesinlikle bitince anca olursun bende de pko var uff
Ben nikah için başvururken ona da gideyim bari, hem bir sürü başka dertlerim de var, bana dua edin kızlar yaaa
Ayy hayırlı olsun yüzükleriniz melezcim, bir ömür çıkarmayın inşallah canım
Söyleyene bakSen nerelerdesin
Evet bize benzeyen eşimle benim birleşimim
Çok güzel canım aşkla takınİyiyim bende canım gün bitirme aynı
Değişir canım ilacın bitmeden hasta olmana izin vermez kesinlikle bitince anca olursun bende de pko var uff
Bende söz için yıllık izne ayrıldığımda kontrol için gideceğim:97:
inş cnm öğrenirim bu arada bunların hepsini yaptınmı senEvliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım
Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel arada
Rabbim yardımcın olsun çok güzel geçecek canım dualarım seninle
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600426 bir link kadar kolay tatlım öğrenirsin pratiklerden başla
Günaydın eylülEki Görüntüle 1090753
Günaydın tatlım ben yine yoruldum bir pazar günü film keyfi yapamıyorum yaakşam maç izledim ŞAMPİYONUZ
Günaydın kuzum
Azıcık kaldı ki maşallah
Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun
İyiyim eylülcüm sen nasılsın işte geldim buradayımEki Görüntüle 1090761
Alıştınız tabi zor geldi dimiYoğunum bugün ya:97:
Yağmurlu bir İstanbul'dan günaydınGüzel geçmesine sevindim tatlım oh inşallah ustayı da halledersiniz çabucak
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağız
Eki Görüntüle 1090764
Benimde başım ağrıyor bende bu tipteyimSaol tatlımmm aminnnnGün bi bitse de gitsek bitmiyor ki anacığım çatladı başım ağrıdan bütün gün pc karşısında Böyle oldu gözler
Git tatlım, takipte olmakta fayda var.
inş cnm öğrenirim bu arada bunların hepsini yaptınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?