- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Evet tatlim hayirlisiyla gidiyorum artikbiktim ki ne biktim calismaktan ev kizi olaydik ya ne vardi
Yok canımcım bugün pek buralarda değil yoğun sanırım:44:kader yokmu bugün ne zamandır dogru düzgün konuşamadık
coşmuşsunuz yine nil noluyo gıı içine ne girdi senin
Yok canımcım bugün pek buralarda değil yoğun sanırım:44:
Bir ben var benden içeri deliEki Görüntüle 1093152 Eki Görüntüle 1093153
Kızlar Rabbim izin verirse yarın kına gecem var.
Heyecanlıyım inşallah her şey çok güzel olur.
ouuuu süper ya inşallah herşey çok güzel olur
Uykunumu alamadın ne yaptın kuzum Eki Görüntüle 1092611 ahahahaBende iyiyim ne yapayım Salı gününü bitirmeye çalışıyorum Eki Görüntüle 1092612
Aynen valla öyle oldu
Teşekkür ederimm
Ne oldu ki kuzusu
Uykumu yarıda böldü herif yaaBen buraya cevap yazana kadar Salı bitmiş be nehiirrtoş
Maşallah sizeee
Şu oldu bebeğim.. Nişanlıma bi askerdeyken kızmıyordum sabah aradığında, zaten sabahları çok zırt pırt aramazdı. 12-2 / 2-4 / 4-6 nöbetlerinde bende uyanık olduğumdan dolayı uyumama izin veriyordu ama şimdi vermiyor yaaSaat 3 te yattım saat 8 de aradı benimde uyku hafif hemen damlıyom ayağıya :26: Sonra napıyosun demez mi birde Uyuyorum ne yapabilirim dedim sonra kızdı tersledim diye kapattı telefonu
Uykusu bölünen benim, yine suçlu olan benim napim ben
Vay beeHerşey Allahın izniyle güzel olacak canım
Nasıl duygular bunlar anlatta bizde öğrenelim
inşallah canım teşekkür ederim.
Valla heyecan var, mutluluk var, arada kalp atışlarım hızlanıyor.
midemde ağırlık var. sanki birisinin kına gecesine gidecekmişim gibi bir his.
Aayyyy hay maşallah en güzel duygular bunlar
Birisinin kına gecesine gidiyormuşsun gibi git, ama kendi kınan yakılsın tatlım
evet canım öyle olucak :)
İnşallah canım ya. sizlere anlatırım inşallah güzel geçti diye.
Büyük merakla bekliyoruz tatlım
Mrb. kızlar nasılsınız ? Ben yine bir gidip pir dönenlerdenim. Sevdiceğim askerden döndü ailesinin yanında dünden beri. Babası ve abileri ile düğün işini konuşmuşlar. Biz babası filan hiç yardım etmez diye düşünüyorduk babası demiş ki ben sana yardım edeceğim 8 bin tl filan. abileri de demiş bizde az da olsa yardım ederiz. BakalımBenim ki pek sevindi ama nedense ben onun kadar mutlu olamıyorum... Zaten kaç gündür de ağlayıp duruyorum havadan nem kapıyorum sanki Ama neyse ki kafa dinlemeye gidiyoruz annemle 3 günlüğüne Yalova Rizom Otele.. İnşallah aynı gün sevdiceğim de dönmüş olacak... Sizde ne var ne yok
Gunaydin cimcimelerrr yasasin yarin tatil bugun de cuma gorunumlu carsambaaaaa:)
Uykumu yarıda böldü herif yaaBen buraya cevap yazana kadar Salı bitmiş be nehiirrtoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?