- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Güzel denk gelmiş canımewet öle bi denk geldim Allahtan
oo havai fişekleri mi izliyoz kanks :132:
sağol tatlımmm
Güzel denk gelmiş canım
Evet kanka kutlama yapıyoruz
Uykumu yarıda böldü herif yaaBen buraya cevap yazana kadar Salı bitmiş be nehiirrtoş
Maşallah sizeee
Şu oldu bebeğim.. Nişanlıma bi askerdeyken kızmıyordum sabah aradığında, zaten sabahları çok zırt pırt aramazdı. 12-2 / 2-4 / 4-6 nöbetlerinde bende uyanık olduğumdan dolayı uyumama izin veriyordu ama şimdi vermiyor yaaSaat 3 te yattım saat 8 de aradı benimde uyku hafif hemen damlıyom ayağıya :26: Sonra napıyosun demez mi birde Uyuyorum ne yapabilirim dedim sonra kızdı tersledim diye kapattı telefonu
Uykusu bölünen benim, yine suçlu olan benim napim ben
Vay beeHerşey Allahın izniyle güzel olacak canım
Nasıl duygular bunlar anlatta bizde öğrenelim
Bende agrasif olurum valla kuzumAllahtan nişanlım öyle birşey yapmıyor şuan. Askerdeykende zatenişe geldiğim için uyanmış olacağım
Ama bende senin gibi tepki veriyorum bazen
benim nişanlım da askerdeyken beni nöbetlerde arardı o sıralar ben çalışmıyordum tabi uykum bölünsede bişey demiyordum tekrar yatıp uyuyordum konuşmamız bitince...
ama çalışsam we uykumu bölse bende çok tepki gösterirdim cnm ama o da askerde özlüyordur napsın ona da yazıkk =)
Benim uykum çok çok hafif çıt sesine uyanırım öyle diyim. Mesela hafta sonları telefonumu sessize alırım gereksiz kişiler aramasın msj attıklarını duymıyım diye ama gel gör ki titreşime ne kadar alıştıysam ona bile uyanıyorum
Evde olsam hiç sorun etmem isterse 10 kere bölsün uykumu sonuçta evdeyim ama eğer işe gideceksem ve kalkma saatimden önceyse agrasif olmam kaçınılmaz
Benim uykum çok çok hafif çıt sesine uyanırım öyle diyim. Mesela hafta sonları telefonumu sessize alırım gereksiz kişiler aramasın msj attıklarını duymıyım diye ama gel gör ki titreşime ne kadar alıştıysam ona bile uyanıyorum
Evde olsam hiç sorun etmem isterse 10 kere bölsün uykumu sonuçta evdeyim ama eğer işe gideceksem ve kalkma saatimden önceyse agrasif olmam kaçınılmaz
benimde uykum çok hafiftir bende titreşime uyanıyorumo yzüden hafta sonları akşam yatarken telefonu başka yere koyarım kalkınca bakarım
anaaam titreşim sesine de uyanılır mı
ayy sende haklsın tabi ewde olsa problem değil çalışınca insan 5 dk uykuyu bile kar sayıo yanına =))
Günaydın gelinciklerrrr
Bugün İstanbul'da yağmur var. Hava çok güzel yağmuru severim. Ama acayip uykum var
Bende öyle yapmayı denedim ama sonra dedim acil bir durum ulaşmaya çalışırlar falan hiç kimsede duymazsa olmaz :26:
Neyseki bu zamana kadar çok olmadı öyle sabahın köründe rahatsız eden
Valla kuzum sorma ya aynen öyle titreşim sesine bile uyanıyorum
5 dk 5 dkdır hiç acımam vurur kafayı yatarım
Günaydın gelincik benimde çok uykum var Eki Görüntüle 1094099
Günaydın gelincik benimde çok uykum var Eki Görüntüle 1094099
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
yok yaa ne olucak acil ailelerimize ulaşırlar zaten bişey olsa bize niye ulaşsınlaren güzeli öyle hem telefon yakında olması da çok zararlı h.içi hep yastığımın altında tüm radyasyonları alıyorum bari h.sonu almıyım
benm uykum öyle ağırdırkiii ben sabahları bazen alarmı bile duymuyorum
bende 3 tane bikini aldım, terlik, sandalet aldım, denizden çıkınca üzerime gymek için tül mini elbise aldım...
daha alınacak bi sürü şey war.. düzlştricimi saç kurutma makinamı da yanıma alcam akşam yemeğe çıktığımzda yaparım..
bi tane de şık mini elbise alcam yanıma
ayy bi de güneş kremleri war pöff masraf gittikçe büyüo galiba
Güzel liste :)
Benim de kafamdakiler:
-bikini 2 tane
-şort
-etek elbise tiril tiril
-sandalet
-plaj terliği
-güneş koruyucu
-plaj çantası
-havlular
-oje aseton makyaj malzemesi sampuan sac kremi parfüm tarak diş fırçası vs
-paralarım kimliklerim telefon şarj aleti
-kitap
-gecelik iç çamaşırı
Cikarir tatlim niye cikarmasi sen al bir elbise yedekte dursun olmadi sen onu cikarirsin
Camasir tarak yazmadim hic onlari da unutmam herhalde diye dusunuyorum sac duzlestirici de kullanmiyorum zaten sapka alcak kadar da sicak olmaz hatta soguk bile olabilir malum mayisin 11i balayim
Sandaletler,dolgu topuklar,mini bir ütü olabilirSaç düzleştirici ben özellikle doğal dalgalar yapardım daha çok idare eder sanki sıcakta Eki Görüntüle 1092578
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?