2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende agrasif olurum valla kuzum Allahtan nişanlım öyle birşey yapmıyor şuan. Askerdeykende zatenişe geldiğim için uyanmış olacağım

Ama bende senin gibi tepki veriyorum bazen

benim nişanlım da askerdeyken beni nöbetlerde arardı o sıralar ben çalışmıyordum tabi uykum bölünsede bişey demiyordum tekrar yatıp uyuyordum konuşmamız bitince...

ama çalışsam we uykumu bölse bende çok tepki gösterirdim cnm ama o da askerde özlüyordur napsın ona da yazıkk =)

Benim uykum çok çok hafif çıt sesine uyanırım öyle diyim. Mesela hafta sonları telefonumu sessize alırım gereksiz kişiler aramasın msj attıklarını duymıyım diye ama gel gör ki titreşime ne kadar alıştıysam ona bile uyanıyorum

Evde olsam hiç sorun etmem isterse 10 kere bölsün uykumu sonuçta evdeyim ama eğer işe gideceksem ve kalkma saatimden önceyse agrasif olmam kaçınılmaz

benimde uykum çok hafiftir bende titreşime uyanıyorum o yzüden hafta sonları akşam yatarken telefonu başka yere koyarım kalkınca bakarım

anaaam titreşim sesine de uyanılır mı

ayy sende haklsın tabi ewde olsa problem değil çalışınca insan 5 dk uykuyu bile kar sayıo yanına =))

Günaydın gelinciklerrrr

Bugün İstanbul'da yağmur var. Hava çok güzel yağmuru severim. Ama acayip uykum var

Son düzenleme:
benimde uykum çok hafiftir bende titreşime uyanıyorum o yzüden hafta sonları akşam yatarken telefonu başka yere koyarım kalkınca bakarım

Bende öyle yapmayı denedim ama sonra dedim acil bir durum ulaşmaya çalışırlar falan hiç kimsede duymazsa olmaz :26:

Neyseki bu zamana kadar çok olmadı öyle sabahın köründe rahatsız eden

anaaam titreşim sesine de uyanılır mı

ayy sende haklsın tabi ewde olsa problem değil çalışınca insan 5 dk uykuyu bile kar sayıo yanına =))

Valla kuzum sorma ya aynen öyle titreşim sesine bile uyanıyorum

5 dk 5 dkdır hiç acımam vurur kafayı yatarım

Bende öyle yapmayı denedim ama sonra dedim acil bir durum ulaşmaya çalışırlar falan hiç kimsede duymazsa olmaz :26:

Neyseki bu zamana kadar çok olmadı öyle sabahın köründe rahatsız eden

yok yaa ne olucak acil ailelerimize ulaşırlar zaten bişey olsa bize niye ulaşsınlar en güzeli öyle hem telefon yakında olması da çok zararlı h.içi hep yastığımın altında tüm radyasyonları alıyorum bari h.sonu almıyım

Bizimkiler benim aksime top patlasa duymazlar evde Bu nedenle hafta sonu acil birşey olduğunda direkt beni ararlar ben hemen duyduğum için Ne kadar kötü bir durum yaa

benm uykum öyle ağırdırkiii ben sabahları bazen alarmı bile duymuyorum

Alarmım gık diyo ben ayaktayım Birde şöyle huyum vardır. Alarm çalar kapatır tekrar asla uyumam. Alarm çaldığı dakika direkt kalkarım

Günaydın kızlar dün sordum kaçtım gibi oldu ama işler sıkıştırdı giremedim dee kusura bakmayın e mii??

sağol bebemmm çıktısını alcam alışverişte çok yardımcı olcak bu liste bana

masrafları sorma zaten kuzu iyice battım ben zaten ya

o tiril tril elbiselerden arıyorum bendee yaa bi denk gelemedim arıyorum ya ondan çıkmıyor karşıma

bizim ki bu konuda serttir çıkarmaz ama ben tabi her ihtimale karşı alcam yanıma noluur nolmazz valla kız bize antalya sıcak olur o vakitler demişti şapkayı başıma güneş geçmesin diye alcam hatta hırka da alcam ki akşamları serin olabilir ihtimalinden saç düzleştiriciyi de denize girince saçlarım çok kötü oluyor o yüzden yanımda kurtarıcım olcak o benim

Sandaletler,dolgu topuklar,mini bir ütü olabilirSaç düzleştirici ben özellikle doğal dalgalar yapardım daha çok idare eder sanki sıcaktaEki Görüntüle 1092578

ütü yok mudur ki oda da acaba onu taşırsam benimki napıon senn ya der bana düzleştiricim dalga da yapıo canım zaten iki işlemi görürümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…