2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydınlar efenim İstanbul'dan bildiriyorum sağanak var şemsiyesiz çıkmayınEki Görüntüle 1094020 Eki Görüntüle 1094021

çoktaaan çıktım tam duraktaydım otobüs bekliyordum yağmur başladı ben işe gelene kadr dewam etti....

saçlarım bozulmasın diye işyerine kadr yürümeyim taksi tutayım dedim 15 dk taksi bekledim hepsi doluydu....

beklerken yanımda da bi kadın bekliyordu, siz ne bekliyorsunuz dedim servis bekliyorum deyince, nerden geçiyor dedim bizim işyerinin önünden de geçiyormuş bekledim bende onunla serwise bindim çok şükür 4 ayak üstüne düştüm

Kizcelerrr ise geldim gene soylene soylene havasoguk ama yagmur yok simit ayranla kendime ziyafet cektim en sevdigim isyeri kahvaltisidir:) uzerine kahve ictim simdi oylesine oyalaniyorum hiiiiic niyetim yok calismayaaaaa:)zaten millet nazar degdire degdire gozumu oycak kimi gorsem oooo gelin hanim daha cikmadin mi izne aman sacin ne guzel aman ceketin yakismis bi defolun gidin huleeeen diyesim geliyor ama iste sirin sirin gulumsuyorum mal gibi hahahaha valla nazar ediyorlar nisanlim okuyor hep sende feci nazar var diyorbilmiyorum artik dogru mu yanlis mi

Tatilsiz olur mu yahu resmi tatil adi uzerinde ne mal patronlar var

tatil olmasını çok şisterdim ama malesef tüm çalışanlarda sinir olsa geliyorlar...

23 nisanda da tatil değildi işe gelik :/

bizde sadece yılbaşı tatili, ramazan bayramı ve kurban bayramı tatili war

tatil olmasını çok şisterdim ama malesef tüm çalışanlarda sinir olsa geliyorlar...

23 nisanda da tatil değildi işe gelik :/

bizde sadece yılbaşı tatili, ramazan bayramı ve kurban bayramı tatili war

Ayy Allah kolaylik versin canim bizde tatil cok hatta 29ekimse 1,5 gun tatiliz arti ramazanda krbanda birlestirme de yapiyorlar cuma ve persembeleri falan denk gelirse
Darisi basina canim insallah daha iyi bir isin olsun diyeyim sana

kendini çayla mı intihar ediyosun

bende iyiyim canım yaaa dünden beri hasta oldum gibi ama böyle nokta nokta nedne kiii :26::26:
Evet Canım sökülecektir kendini belli ediyor ilaçla söktürüyorsun ya

Ohh şanslısın yani tatlım

Ayy Allah kolaylik versin canim bizde tatil cok hatta 29ekimse 1,5 gun tatiliz arti ramazanda krbanda birlestirme de yapiyorlar cuma ve persembeleri falan denk gelirse
Darisi basina canim insallah daha iyi bir isin olsun diyeyim sana

buranın şartları güzelde sewiyorum burda olmayı ama işte resmi tatillerde bizde çalışmasak iyi olurdu :/

seninki çok iyi yaaa...

Bende agrasif olurum valla kuzum Allahtan nişanlım öyle birşey yapmıyor şuan. Askerdeykende zatenişe geldiğim için uyanmış olacağım

Ama bende senin gibi tepki veriyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…