- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ne mutlu sana bee bnde karmasık duygular içersindeyim belirli bir ifadem bile yok
Günaydınlar efenim İstanbul'dan bildiriyorum sağanak var şemsiyesiz çıkmayınEki Görüntüle 1094020 Eki Görüntüle 1094021
Günaydınlar efenim İstanbul'dan bildiriyorum sağanak var şemsiyesiz çıkmayınEki Görüntüle 1094020 Eki Görüntüle 1094021
sanada günaydın boncuk ayşee
ohhh kebap bizim şirket resmi tatillerde çalıştırıyor yaaaa ne şanslısın bende tatil istiyorumm yaaaaa
Tatilsiz olur mu yahu resmi tatil adi uzerinde ne mal patronlar var
tatil olmasını çok şisterdim ama malesef tüm çalışanlarda sinir olsa geliyorlar...
23 nisanda da tatil değildi işe gelik :/
bizde sadece yılbaşı tatili, ramazan bayramı ve kurban bayramı tatili war
Evetkendini çayla mı intihar ediyosun
bende iyiyim canım yaaa dünden beri hasta oldum gibi ama böyle nokta nokta nedne kiii :26::26:
çoktaaan çıktım tam duraktaydım otobüs bekliyordum yağmur başladı ben işe gelene kadr dewam etti....
saçlarım bozulmasın diye işyerine kadr yürümeyim taksi tutayım dedim 15 dk taksi bekledim hepsi doluydu....
beklerken yanımda da bi kadın bekliyordu, siz ne bekliyorsunuz dedim servis bekliyorum deyince, nerden geçiyor dedim bizim işyerinin önünden de geçiyormuş bekledim bende onunla serwise bindim çok şükür 4 ayak üstüne düştüm
EvetCanım sökülecektir kendini belli ediyor ilaçla söktürüyorsun ya
Ohh şanslısın yani tatlım
Ayy Allah kolaylik versin canim bizde tatil cok hatta 29ekimse 1,5 gun tatiliz arti ramazanda krbanda birlestirme de yapiyorlar cuma ve persembeleri falan denk gelirse
Darisi basina canim insallah daha iyi bir isin olsun diyeyim sana
EvetCanım sökülecektir kendini belli ediyor ilaçla söktürüyorsun ya
Ohh şanslısın yani tatlım
Çok sevindim canımcım hayırlı olsunEki Görüntüle 1094078 Eki Görüntüle 1094080 Eki Görüntüle 1094081 Eki Görüntüle 1094082
Şu oldu bebeğim.. Nişanlıma bi askerdeyken kızmıyordum sabah aradığında, zaten sabahları çok zırt pırt aramazdı. 12-2 / 2-4 / 4-6 nöbetlerinde bende uyanık olduğumdan dolayı uyumama izin veriyordu ama şimdi vermiyor yaaSaat 3 te yattım saat 8 de aradı benimde uyku hafif hemen damlıyom ayağıya :26: Sonra napıyosun demez mi birde Uyuyorum ne yapabilirim dedim sonra kızdı tersledim diye kapattı telefonu
Uykusu bölünen benim, yine suçlu olan benim napim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?