2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam gelinciklerim, ballı lokma tatlılarım

Fotoğrafçıyla konsept görüşmesine gittim bugün, dönüşte bir vitrinde mor şakayık demeti gördüm, sabah hazırlanmış geline nikah için hazırlanmış aşık oldum bende mor şakayık demeti yaptırıcam inşallah ve o gün elimden hiiiç bırakmıycam

napıyosunuzzzzzzzz

yıllık iznimden 2 gün aldım 5 günlük tatil benım vee cok mutluyum sen napıyosun canım

Film film Ben bilmem eşim bilir de ki sunucu var ya İlker Ayrık o oynuyo, bence izle, film sarıyo insana

ama haksız mıyım

çalışan herkese tatil olması lazım

Kesınlıkle ya cok şaşırdım, bu yasal değildir nasıl olur allah allah:26:

Evet duymaları gerek ceza alırlarsa görürler

Yemek yedim şimdide kahve içiyorum gel canım Eki Görüntüle 1094280
oo afiyet olsun
heehh bende cuma günü için alıcam

Evet duymaları gerek ceza alırlarsa görürler

Yemek yedim şimdide kahve içiyorum gel canım Eki Görüntüle 1094280

elemanlarımızı calıştırdığımızı nerden bilcekler deyip calıştırıyolar işte böyle küçük yerler

Hoşgeldin canım gönlünce olur herşey inşallah
oo afiyet olsun

heehh bende cuma günü için alıcam
Sağol canım gel beraber olsunseni seni

O ne kız görünmüyor bende şirket engellemesi var sanırım

elemanlarımızı calıştırdığımızı nerden bilcekler deyip calıştırıyolar işte böyle küçük yerler
Ya kulaklarına giderse inceleme yapılırsa ?:26:

ahahaha sensin işte memişlerini açıyosun niye görülmedi ki

merhaba canlarım
minnak evimizde tadilatlarımız başladı gibi

yukarıda fotoğraf çekimleri ile yazılarınızı gördüm

bende uzuum bir çekim istiyorum aklımda bir kaç yer var en sonda finali plajda yapıcam denize giricem tabi komple değil azıcık

hoşbuldum güzellik 18 güncük kalmışşşş

evet kuzumm çok az kaldı maalesef yaa :18: heyecan ve stres bi arada yaşıyorum inanki

Ayy ewet bi de biz bodruma gidiyoruz üstsüz ruslar görürsek kawga etmeyiz umarııııımmm

kesin arıza çıkartırım benn gözünü oyarım onun odadan çıkartmam kapıyı kitlerim

nehirnilimm canım baktım da ütüleri varmış odasında o dertten kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…