- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kıyıldı imam nikahım canım ama dua ederim yine de.
2 de kuaförde olucam canım.
Yağmur bastırdı çok burda azcık moralim bozuldu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında kutucuk var oraya tıklıyorsun işaretliyor hangi yazıyı seçmek istiyorsan o tiki koy sonra en son alıntı ile cevaplaya tıkla
Geçmiş olsun canımcım ne oldu ki acaba stres yaptın o mu sırtına vuruyor soğukmu aldın yoksa:26:
Bende özledim canım ya bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz
Bir araştır kuzum
Günaydın boncuğum konuşamıyoruz ne zamandır ohh rahatsız ne güzel
Dur bakalım ayakkabı altlarından adımız silinirse kurtuldukEki Görüntüle 1094195
Pericim teşekkür ederiz liste için. Listenin en üstüne çıkmışım artık. :) bugün kına gecem var. Dua edin bana.
Kıyıldı imam nikahım canım ama dua ederim yine de.
2 de kuaförde olucam canım.
Yağmur bastırdı çok burda azcık moralim bozuldu.
benmde aynıiş güç ne olsun
Bende özledim canım ya bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz
Güzel düşün güzel olsun canım herşey çok güzel olacakTeşekkürler kızlar. Açık yerde değil şükür. Neyse güzel düşüniyim güzel olsun.
evet canım girsem bile rahatca yazamıyorum, okumakla yetiniyorum
ama 4 gün cok rahatım
Güzel düşün güzel olsun canım herşey çok güzel olacak
Benim işime sadece Cuma günü yarıyor bu ama tatlım hafta sonu yokum cumartesi sabah yarar bak birde
Ay canim insallah sicak olur hava yaaa
Zaten hirka veya kot ceketsiz olmaz ben temmuz agustosta bile geceleri donuyorum ruzgar da olabiliyor antalya kusadasi cok iyi bilirim oralari
Sağolasın canım
Sen dikkat et kendine. Şu sıra havalar belli olmuyor ki,
Haha demi yaa bende öyle düşünüyorum en zoru kardeşe abiyedir
İnşallah kardeşinin gönlüne göre hemen bulursunuz abiye...
eee yaniiii ahh bu erkekler işte anlamazlar nedense gereksiz bulurlar hep
her daim şık olmamız lazım bizimmm kocişkolaraın yanındaa
kadınlar orda süslü gezerken ben boş duramaaamm çatlarıım
Günaydın kızlar, nasılsıınız. 4 gün boyunca tekim rahat rahat yazabilcem
canım imam nikahında bize dua edermisin dicektim :26::26:
inşaAllah soğuk olursa da şansımıza artıkkeylül de biz balıkesirde denize giriyorduk antalya da mayısta girilir herhalde ya öyle umuyorum
İnşaAllah canımm ya şuanki en büyük problemim o yani halletsem oh be dicem yanihavalar çok dengesiz evet bi sıcak bi soğuk ne giycemizi şaşırdık valla
bide orda hep yabancılar olcak Allah ım yaa ne can sıkıcı bi durum
hoşgeldin boncuumm
kuzum kıydım ben imam nikahımı ama yinede dua ederim kii Rabbim gönlüne göre versin herşeyi tatlım
:126:hemen bakıyorum şimdi
Naber fıstığım, ne var ne ok görüşmeyeli
Net belli değil canım sen çalışıyor musunyarın çalışıyo musun sende
canım alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında kutucuk var oraya tıklıyorsun işaretliyor hangi yazıyı seçmek istiyorsan o tiki koy sonra en son alıntı ile cevaplaya tıkla
geçmiş olsun canımcım ne oldu ki acaba stres yaptın o mu sırtına vuruyor soğukmu aldın yoksa:26:
bende özledim canım ya bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz
bir araştır kuzum
günaydın boncuğum konuşamıyoruz ne zamandır ohh rahatsız ne güzel
dur bakalım ayakkabı altlarından adımız silinirse kurtuldukEki Görüntüle 1094195
kesinlikle güzel düşünüyoruz :))) ay ne güzelteşekkürler kızlar. Açık yerde değil şükür. Neyse güzel düşüniyim güzel olsun.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel bakış açısı :))) yağur bereket evlilik hayırlı iş: ))moralini bozma canım açık yerde değilse düğününüz berekettir yağmur sonuçta
inşaallah soğuk olursa da şansımıza artıkkEylül de biz balıkesirde denize giriyorduk antalya da mayısta girilir herhalde ya öyle umuyorum
girilir canımcım...arkadaşım geçen sene mayıs 10 da gitti balayına .denizine de girdi havuzuna da .))
inşaallah canımm ya şuanki en büyük problemim o yani halletsem oh be dicem yaniHavalar çok dengesiz evet bi sıcak bi soğuk ne giycemizi şaşırdık valla
bide orda hep yabancılar olcak allah ım yaa ne can sıkıcı bi durum
hoşgeldin boncuumm
kuzum kıydım ben imam nikahımı ama yinede dua ederim kii rabbim gönlüne göre versin herşeyi tatlım
Geçmiş olsun canımcım ne oldu ki acaba stres yaptın o mu sırtına vuruyor soğukmu aldın yoksa:26:
aynı valla bende öyle.Aynı kuzum çalışıyorum iş güç :126::89:
Sende ne var ne yok
Net belli değil canım sen çalışıyor musun
Olmuş bile canım:13:galibaaa buldum :))))
güzel bakış açısı :))) yağur bereket evlilik hayırlı iş: ))
Sağol canım benim. Bilmiyorum ne oldu anlamadım ki :26: Sanırım iş yerinde soğuk aldım. Ofisimde çoğunluk erkek tek bayanım diyebilirim. Bir tane stajyer var :26:
Camı bir açıp bir kapatıyolar klimayı bi açıyorlar bi kapatıyolar kızdım sizin yüzünüzden hasta olucam karar verir dedim ama çoktan aldım şifayı :26:
aynı valla bende öyle.
maleseeeefff
yarın işçi bayramı canım amele bayramı değil kiii
Aramizda nikah dugun tarihi belli olmayan var miydi kizlar?adini ayakkabimin altina yazayim diye sordum ama
Aramizda nikah dugun tarihi belli olmayan var miydi kizlar?adini ayakkabimin altina yazayim diye sordum ama
Malesef aynen öyleBende o çalışanlardanım Ama çalışmıycam iş yok güç yok boş gelip oturucam ohhh
Yaz kuzum bizide yaz gitsinMuhtemelen bizim 06.09.2015 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?