- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
eğerr bakarsaaa bendeee çok kötü yaparım onuuu
Ben serbest biraktim bak dedim
Ama ben de karsiliginda bakarim baskalarina dedim hahahaha
doğru demişsin wee doğru bi taktik olabilir
Eee konuyla ilgili birsuru atasozu var nacizane ektigini bicersin,etme bulma dunyasi vs seklindee:)
Ne oldu canım düğün arefesinde yaşanan stresten mi yoksa :26:Eki Görüntüle 1094019
stres yasatmıyorlrki vallahi okadar ustume geliyorlrki herşeyden sogutuyorlr çok bunaldım çekip gidesim var uzaklara o derece kötüyüm bilmiyorum yaa mutsuzum ailemin bana karsı tavru beni çok hüzünlendiriyor herkesin derdini fln okuyorum çogu kaynanasındn çekiyor bende de tam tersi nedne böyleki
Bende agrasif olurum valla kuzumAllahtan nişanlım öyle birşey yapmıyor şuan. Askerdeykende zatenişe geldiğim için uyanmış olacağım
Ama bende senin gibi tepki veriyorum bazen
benim nişanlım da askerdeyken beni nöbetlerde arardı o sıralar ben çalışmıyordum tabi uykum bölünsede bişey demiyordum tekrar yatıp uyuyordum konuşmamız bitince...
ama çalışsam we uykumu bölse bende çok tepki gösterirdim cnm ama o da askerde özlüyordur napsın ona da yazıkk =)
Bitmiş ya kuzum o zaman haftanın ortasında kalan Çarşambadan merhaba
Merhaaabaaaaaaa nehiirrtoşşş
Merhaba tatlımNasılsın sen geldin ben gidiyorum
Kizlar gunluk yemek takimi hangi renk guzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mavi olanı daha güzel canım hepsi böyle renklimi daha farklı tonları da var mıKizlar gunluk yemek takimi hangi renk guzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off hep öyle oluyor zaten ben geliyorum burası boşalıyoruz uğursuz muyum neyim
Sancılıyım bebeğim, dışardaydım henüz geldim eve.. Sen nasılsın
Geç geliyorsun kuzum iş çıkışına denk geldinGeçmiş olsun canım iyiyim bende günü bitirdim eve gidiyorum artıkın
Oh kebap vallahii ne güzelUyanmadan uyanmış olacaksın
Aman bebeğim bana hala surat yapıyo hem suçlu hem güçlü
Evet kuzum ondan dolayı avantajlıyım
Birşey olmaz şimdi naza çekiyordur kendini ama sende izah et durumu. Her insan sabah uykudan uyandırılınca agresif olur. Sence bir anlık öyle söylemişsin bu çok normal. Alınganlık yapmasın enişte bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?