2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne oldu canım düğün arefesinde yaşanan stresten mi yoksa :26:Eki Görüntüle 1094019

stres yasatmıyorlrki vallahi okadar ustume geliyorlrki herşeyden sogutuyorlr çok bunaldım çekip gidesim var uzaklara o derece kötüyüm bilmiyorum yaa mutsuzum ailemin bana karsı tavru beni çok hüzünlendiriyor herkesin derdini fln okuyorum çogu kaynanasındn çekiyor bende de tam tersi nedne böyleki

Ailen ne yapıyor canım çok üzüldüm:44:

Bende agrasif olurum valla kuzum Allahtan nişanlım öyle birşey yapmıyor şuan. Askerdeykende zatenişe geldiğim için uyanmış olacağım

Ama bende senin gibi tepki veriyorum bazen

Oh kebap vallahii ne güzel Uyanmadan uyanmış olacaksın

Aman bebeğim bana hala surat yapıyo hem suçlu hem güçlü

Benim tekrar yatıp uyumam en az 2 saatimi alıyordu, malum bölününde tezarıya uyuyamıyorum

Askerden bahsetmiyorum ki tatlım, o kaldırmadığında kendim kalkıyordum bazen, zaten 12 ay boyunca böyle gitti

Bitmiş ya kuzum o zaman haftanın ortasında kalan Çarşambadan merhaba

Merhaaabaaaaaaa nehiirrtoşşş

Kizlar gunluk yemek takimi hangi renk guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar gunluk yemek takimi hangi renk guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mavi olanı daha güzel canım hepsi böyle renklimi daha farklı tonları da var mı
Off hep öyle oluyor zaten ben geliyorum burası boşalıyoruz uğursuz muyum neyim
Sancılıyım bebeğim, dışardaydım henüz geldim eve.. Sen nasılsın

Geç geliyorsun kuzum iş çıkışına denk geldin Geçmiş olsun canım iyiyim bende günü bitirdim eve gidiyorum artıkın

Geç geliyorsun kuzum iş çıkışına denk geldin Geçmiş olsun canım iyiyim bende günü bitirdim eve gidiyorum artıkın

Bi daha bu saatten sonra ya gelmiycem, ya da bu saate kalmadan gelcem o zaman
Sağol canımm geçmiyor ki :26: Git tabii git git

Oh kebap vallahii ne güzel Uyanmadan uyanmış olacaksın

Aman bebeğim bana hala surat yapıyo hem suçlu hem güçlü

Evet kuzum ondan dolayı avantajlıyım

Birşey olmaz şimdi naza çekiyordur kendini ama sende izah et durumu. Her insan sabah uykudan uyandırılınca agresif olur. Sence bir anlık öyle söylemişsin bu çok normal. Alınganlık yapmasın enişte bey

Avantajlar sende toplandı büşbüş Hadi gene iyisin

Konuşmaya çalıştım da bu sefer o beni tersliyor, ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu.. Sanki sürekli yaptığım şey, bi de demez mi askerdeyken böyle yapmıyordun diye askerdeyken sende böyle yapmıyordun dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…