2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewet geldik madem yapck bşy yok inşallah gün çabuk biterr ....

Aaaaaa ewet bugün kaldildi dimiiii teşekkür ederiz canımmm amiin Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh

İnşallah. klavyemizi konuşturursak çabuk geçer diye düşünüyorum

Amin canım, sağol

Nasılsın Boncukum

Aminn kuzum benimm Cümlemizin kandili mübarek olsun. Rabbim böyle bir günde el açıp dua edenleri geri çevirmesin inşallahh

Nasılsın Boncukum

Aminn kuzum benimm Cümlemizin kandili mübarek olsun. Rabbim böyle bir günde el açıp dua edenleri geri çevirmesin inşallahh

İyi olmaya çalışıyorum bal'm ( çalışıyor olmamdan mütevellit )

Gönüldenn amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum

ewet yaaaa bence bu tatil olaylarını kaldırsınlar zaten bize hayrı yok

bi de bu sene kurban byramı 5 gün tatilmiş ayyy ne üzüldüm anlatamam [/B]

Vuu öyle miymiş O zaman sevdiceğim izne gelir bende yıllık iznimden üstüne katarım ohhh

belli değil diyodu dün demekki izin vermişler. bzim yerimizede yatsın

patlat bi konu solişim

hııımmm demekki izinli... ohh be hayat ona güzel barii bizim uykularımız ona gtsinde uyusun akşama kadar ehehehh

çok uykum war zateeen

Eeeyyyy uykuuuuu sana diyoruuumm bizden çık Nehiree giiiiiiiiiitt

aynen malesefkii öle canım.... ohhh sen öyle yap barii birleştir...

kırk yılda bi işe gir o da kurbanın 9 gün tatil olmadığı yıla denk gelsin

Allah seni ama şimdi 2015 baktım da cidden 2015 bizim yılımız olacak

Kurban bayramı 5 gün ama son günü c.tesi denk geliyor e pazarda zaten benim tatilim ve 6 gün tatil Allahım kısmet ederse bir dahaki kurban bayramına evli olucam da

bu sene 9 ün tatil olsaydı kocişle plan yapardık hiç olmazsa şimdi hiç bşy yapamıycaaaam ühüüüü

2015 te 6 gün mü tatil war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…