- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
arkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
Günaydın bebeğim
Bu mutluluğun sebebi aşk mı
Tabikiside aşk
Nişanlım 2 gündür beni epey şaşırtıyor. Sürpriz üstüne sürprizz
Günaydın gelinciğim :)
Hangi mağazalar indirimdeki? Ben de bir kolaçan edeyim.
Günaydınlarrrr nasılsınız kızlar?
Ben işten geldim biraz önce :)
arkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
Aaa ne yapmış ne yapmışşşşş
Biliyosun ara ara beni sinirlendiriyor ve gideceği için ben her gün görüşmek istiyorum şurada azıcık kaldı çünkü. Sürekli karşıya gitti işleri vardı. Bende gitsin ama gelsin istedim hep. Oda gelmedi orada akrabalarında kaldı bir kaç gün. 3 gün öncede gitti ablasında kaldı bozuldum açıkcası akşam iş çıkışıma gelir diye düşünüyordum. Neyse en son 17:00 da msj atmıştı ablasındaydı. Bende işten çıktım nasıl sinirliysem artık kafamı kaldırıp etrafıma bakmadım hiç ufak bir iki işim vardı onu halledip eve gidecektim. İşten çıkınca yazdım çıktım diye. Daha sonra aradı beni efendim dedim yavaş yürüsene dedi. Ne yapıcaksın yavaş yürümemi dedim. Az yavaş yürü yetişemiyorum sana dediTelefon kulağımda bir döndüm arkamda Tabi benim yelkenler suya indi ne sinir nede birşey kaldı
Sonra azıcık dolaştık benim epeydir istediğim bir çanta vardı. Onu bulmuş oraya gittik. Adam elimde çanta yok kesin isterseniz sizin için sipariş vericem dedi nişanlımda evet sipariş verin dedi
Daha sonracıma dünde işten çıkmama yakın nişanlım msj attı otobüse bindiğinde haber verir misin bende evden çıkayım diye. Neden dedim size gelicem annemlerle kandilleşmek için dediBen yine şok Annemi aradım evde misiniz müsait mi diye. Annemden de onay aldım. Beraber gittik bize. Saat 19:00 dan 21:30 a kadar sevdiceğim annem abim oturduk konuştuk sohbet etti. Bol bol onu izledim Haberi olmadan da bir iki fotosunu çektim
Kısacası 2 gündür çooookkkk mutluyummmm
Biliyosun ara ara beni sinirlendiriyor ve gideceği için ben her gün görüşmek istiyorum şurada azıcık kaldı çünkü. Sürekli karşıya gitti işleri vardı. Bende gitsin ama gelsin istedim hep. Oda gelmedi orada akrabalarında kaldı bir kaç gün. 3 gün öncede gitti ablasında kaldı bozuldum açıkcası akşam iş çıkışıma gelir diye düşünüyordum. Neyse en son 17:00 da msj atmıştı ablasındaydı. Bende işten çıktım nasıl sinirliysem artık kafamı kaldırıp etrafıma bakmadım hiç ufak bir iki işim vardı onu halledip eve gidecektim. İşten çıkınca yazdım çıktım diye. Daha sonra aradı beni efendim dedim yavaş yürüsene dedi. Ne yapıcaksın yavaş yürümemi dedim. Az yavaş yürü yetişemiyorum sana dediTelefon kulağımda bir döndüm arkamda Tabi benim yelkenler suya indi ne sinir nede birşey kaldı
Sonra azıcık dolaştık benim epeydir istediğim bir çanta vardı. Onu bulmuş oraya gittik. Adam elimde çanta yok kesin isterseniz sizin için sipariş vericem dedi nişanlımda evet sipariş verin dedi
Daha sonracıma dünde işten çıkmama yakın nişanlım msj attı otobüse bindiğinde haber verir misin bende evden çıkayım diye. Neden dedim size gelicem annemlerle kandilleşmek için dediBen yine şok Annemi aradım evde misiniz müsait mi diye. Annemden de onay aldım. Beraber gittik bize. Saat 19:00 dan 21:30 a kadar sevdiceğim annem abim oturduk konuştuk sohbet etti. Bol bol onu izledim Haberi olmadan da bir iki fotosunu çektim
oo seni fethetmiş yine
son günlerinizi iyi değerlendirin, bol bol foto cekilin, bakarsın fotolarla avunursun
mutluluğunuz daim olsun canım
Evet kuzumBen mutlu olmak için büyük büyük sürprizler bekleyen bir insan değilim. Onu görmek bile benim mutlu olmama yetiyor birçok insana bu yetmese bile..
Pazar günü epey çekilicez sanırım foto
Sağol kuzum benimmm aminnn..
Ee sen napıyosun dünden beri ne var ne yok
oyy canııımmmm maşallah size
hep böle mutlu olun inşallah Allah bozmasın
insan gidiceği için üzülür tabii bende çok üzülmüştümde sonra 5 ay nasıl geçmişti anlamamıştımher hafta görüşürdük netten kamera açardık geceleri beraber nöbet tutardık mektup yazar gönderirdik birbirimize =))
o günlerinde tadı bi başka oluyor beee
Bellonadan aldık biz 9 bin tl fln tuttu
Bernardo ve Mudo dan alisveris yaptim canim english home madame coco migros ve esseyi ziyaret edicem bu haftasonu. Tepe home indirim yapiyor ama basladi mi bilmiyorum:/
Canim yemek ve yatak odasi ve salon takimi tv unitesi, orta sehpa ve yan sehpa dahil 15.500 odedik. Nakitte indirim yaptirdik ama icimize sindi cok sukur. Dogtas Masko dan aldik canim
ya evet hiç foto paylaşmıyosun bak şimdi dikkatimi çektiiii
bizde görmemişler gibi her cektiğimizi paylaşıyoruzzz
bende değişik bişey yok canım, aynı, dünkü gibiyim aynı böyle --->>
cnm ben mobilyacının ismni hatırlamıyorum ama bilindik bi mobilyacı değildi markası var ama böle bilindik bir mobilyacı değil 8 bin e maal oldu
Evet kuzum ben çok fazla paylaşmayı sevmem. Nişan fotolarımdan bile bir kaç tane paylaştım sonra sildim sadece 1 tane var nişan fotosuOda olmalı zaten Bize, sevgimize nazar değmesin, sevdiğimi ben görüyorum başkalarının görmesine gerek yok diye paylaşmam
Estağfurullah canım. Sevdiğin birşey demedikten sonra sorun yok bence
Farklı ne olabilir ki diyosun çalışmak çalışmak çalışmak
Gözü olanın gözü cıksın diyerekten paylaşıyorum ben
yok ya aşkitim bişey demezz çünkü beraber olan fotomuzu koyuyorum tek fotomu koydurtmaz :18:
ben bekliyorum yine de senden yeni yeni fotolar
işe geliyorum ama çalışmıyorum ki. tekim yapazartesi itibari ile çalışmaya başlarım ancak
Amiiinnnn kuzummm benimm çok sağol
Evet herkes öyle söylüyor o günler çok farklı birbirinizin değerini daha da iyi anlarsınız diye. Bana herkes üzülme falan diyor gideceği için. Ben üzülmüyorum. Herkesten çok daha güçlüyüm bunu bana nişanlım söylüyor. Herkes yüzüme karşı ağlayıp beni kötü hale getiriyolar ama herşeyin üstesinden seninle geliyorum diyor. Bana her zaman moral, motivasyon sağlıyorsun diyor. Dediğin gibi o nöbetler beraber tutulup, o şafaklar beraber sayılacak
Bu bizim son şafağımız olacak bu nedenle çokta mutluyuz
Evet canım benim o açıdan çok şükürolsun , çalışıyo olsan hiç birini yapamazdın bi de bu açıdan düşün
Bende aynen bu cümlenin içeriğim bugün tır geçmiş gibiohhh gezip tozmuşsun ne güzeelll =)
bende baya yorgunum yaaa üstümden tır geçmiş gibi resmen
Evet çok yoruldum kuzum sen neler yaptınBebekimmm Günaydınnn.. Sana da Hayırlı Kandiller
Naptın nettin dün. Baya gezmişin yorulmuşun sankim
Gelincikleeeerrr Günaydınnn
Ben bugün her zamankinden çok daha mutluyummmÇok huzurluyum, çok sevinçliyimm
O zaman iyiymiş evet gözü olanın gözü çıksın
Tamam kuzum bu teklifini değerlendirmeye alacağım
Bende geliyorum işe ama çalışmıyorumProtesto bende devam
Başım ağrıyor yahu neden acep :26:
bebeğim ne zaman aldınız..yahu biz bi seri beğendik herşey dahil 22500 tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?