2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın gelinciğim :)
Hangi mağazalar indirimdeki? Ben de bir kolaçan edeyim.

Günaydınlarrrr nasılsınız kızlar?
Ben işten geldim biraz önce :)

Bernardo ve Mudo dan alisveris yaptim canim english home madame coco migros ve esseyi ziyaret edicem bu haftasonu. Tepe home indirim yapiyor ama basladi mi bilmiyorum:/
arkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Canim yemek ve yatak odasi ve salon takimi tv unitesi, orta sehpa ve yan sehpa dahil 15.500 odedik. Nakitte indirim yaptirdik ama icimize sindi cok sukur. Dogtas Masko dan aldik canim

Aaa ne yapmış ne yapmışşşşş

Biliyosun ara ara beni sinirlendiriyor ve gideceği için ben her gün görüşmek istiyorum şurada azıcık kaldı çünkü. Sürekli karşıya gitti işleri vardı. Bende gitsin ama gelsin istedim hep. Oda gelmedi orada akrabalarında kaldı bir kaç gün. 3 gün öncede gitti ablasında kaldı bozuldum açıkcası akşam iş çıkışıma gelir diye düşünüyordum. Neyse en son 17:00 da msj atmıştı ablasındaydı. Bende işten çıktım nasıl sinirliysem artık kafamı kaldırıp etrafıma bakmadım hiç ufak bir iki işim vardı onu halledip eve gidecektim. İşten çıkınca yazdım çıktım diye. Daha sonra aradı beni efendim dedim yavaş yürüsene dedi. Ne yapıcaksın yavaş yürümemi dedim. Az yavaş yürü yetişemiyorum sana dedi Telefon kulağımda bir döndüm arkamda Tabi benim yelkenler suya indi ne sinir nede birşey kaldı

Sonra azıcık dolaştık benim epeydir istediğim bir çanta vardı. Onu bulmuş oraya gittik. Adam elimde çanta yok kesin isterseniz sizin için sipariş vericem dedi nişanlımda evet sipariş verin dedi

Daha sonracıma dünde işten çıkmama yakın nişanlım msj attı otobüse bindiğinde haber verir misin bende evden çıkayım diye. Neden dedim size gelicem annemlerle kandilleşmek için dedi Ben yine şok Annemi aradım evde misiniz müsait mi diye. Annemden de onay aldım. Beraber gittik bize. Saat 19:00 dan 21:30 a kadar sevdiceğim annem abim oturduk konuştuk sohbet etti. Bol bol onu izledim Haberi olmadan da bir iki fotosunu çektim

Kısacası 2 gündür çooookkkk mutluyummmm

oo seni fethetmiş yine

son günlerinizi iyi değerlendirin, bol bol foto cekilin, bakarsın fotolarla avunursun

mutluluğunuz daim olsun canım

oyy canııımmmm maşallah size

hep böle mutlu olun inşallah Allah bozmasın

insan gidiceği için üzülür tabii bende çok üzülmüştümde sonra 5 ay nasıl geçmişti anlamamıştım her hafta görüşürdük netten kamera açardık geceleri beraber nöbet tutardık mektup yazar gönderirdik birbirimize =))

o günlerinde tadı bi başka oluyor beee

oo seni fethetmiş yine

son günlerinizi iyi değerlendirin, bol bol foto cekilin, bakarsın fotolarla avunursun

mutluluğunuz daim olsun canım

Evet kuzum Ben mutlu olmak için büyük büyük sürprizler bekleyen bir insan değilim. Onu görmek bile benim mutlu olmama yetiyor birçok insana bu yetmese bile..

Pazar günü epey çekilicez sanırım foto

Sağol kuzum benimmm aminnn..

Ee sen napıyosun dünden beri ne var ne yok

ya evet hiç foto paylaşmıyosun bak şimdi dikkatimi çektiiii

bizde görmemişler gibi her cektiğimizi paylaşıyoruzzz

bende değişik bişey yok canım, aynı, dünkü gibiyim aynı böyle --->>

Amiiinnnn kuzummm benimm çok sağol

Evet herkes öyle söylüyor o günler çok farklı birbirinizin değerini daha da iyi anlarsınız diye. Bana herkes üzülme falan diyor gideceği için. Ben üzülmüyorum. Herkesten çok daha güçlüyüm bunu bana nişanlım söylüyor. Herkes yüzüme karşı ağlayıp beni kötü hale getiriyolar ama herşeyin üstesinden seninle geliyorum diyor. Bana her zaman moral, motivasyon sağlıyorsun diyor. Dediğin gibi o nöbetler beraber tutulup, o şafaklar beraber sayılacak

Bu bizim son şafağımız olacak bu nedenle çokta mutluyuz

çok uygun almışsınız maşallah...biz bellondan valentina serisi olan ve oturma grubu yatak derken 22500 tutuyor

Evet kuzum ben çok fazla paylaşmayı sevmem. Nişan fotolarımdan bile bir kaç tane paylaştım sonra sildim sadece 1 tane var nişan fotosu Oda olmalı zaten Bize, sevgimize nazar değmesin, sevdiğimi ben görüyorum başkalarının görmesine gerek yok diye paylaşmam

Estağfurullah canım. Sevdiğin birşey demedikten sonra sorun yok bence

Farklı ne olabilir ki diyosun çalışmak çalışmak çalışmak

Gözü olanın gözü cıksın diyerekten paylaşıyorum ben

yok ya aşkitim bişey demezz çünkü beraber olan fotomuzu koyuyorum tek fotomu koydurtmaz :18:

ben bekliyorum yine de senden yeni yeni fotolar

işe geliyorum ama çalışmıyorum ki. tekim ya pazartesi itibari ile çalışmaya başlarım ancak

O zaman iyiymiş evet gözü olanın gözü çıksın

Tamam kuzum bu teklifini değerlendirmeye alacağım

Bende geliyorum işe ama çalışmıyorum Protesto bende devam

Başım ağrıyor yahu neden acep :26:

öyle tabiii canım o günler biraz zor geçer ama ayrı kaldığınız için öyle olur...

telefonda konuşurken yanındaymış gibi hissedersin ve o günler o kadar güzel we değerlidirkii anıdır sizin için... biz bazen eski günleri yaadederiz mesela askerlik günlerini anımsar güleriz ahh ahh ne güzel günlerdii beee =) meptuplaşmanın bile ayrı bi tadı oluyordu hala saklarız =)

yazdığım mektuplara parfümümü sıkardım mektubum ulaştığında arardı kokunda gelmiş derdiii

gece nöbetleri de çok güzel olurdu arardı beni radyoda aşk şarkıları çalar dinletirdi... orda çok romantikti ama burda açoya dönüştü değişti sonra

ahh erkekler işteee ayrılık düşünce tabii özlediklerinden ne yapcklaını şaşırıyorlardı annesini bile aramaz hergün ilk beni arar en çok benmle konuşurdu hey gidii heeyy

walla canım son şafak olmuyor bunun ewlilik şafağı da war, ewlenince de doğum şafağı war war da war son şafak değil yaniii

olsun , çalışıyo olsan hiç birini yapamazdın bi de bu açıdan düşün
Evet canım benim o açıdan çok şükür
ohhh gezip tozmuşsun ne güzeelll =)

bende baya yorgunum yaaa üstümden tır geçmiş gibi resmen
Bende aynen bu cümlenin içeriğim bugün tır geçmiş gibi
Bebekimmm Günaydınnn.. Sana da Hayırlı Kandiller

Naptın nettin dün. Baya gezmişin yorulmuşun sankim
Evet çok yoruldum kuzum sen neler yaptın
Gelincikleeeerrr Günaydınnn

Ben bugün her zamankinden çok daha mutluyummm Çok huzurluyum, çok sevinçliyimm

Ohh ohhh çok sevindim canımcım ne güzel şeyler olmuş öyle Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın

biz mi kurtarcaz burayı boşver. pazartesi yaparsın

geç mi yattın? uykunu alamadıysan eğer ondan olabilir , vücudun susuz kalmış olabilir, su iç.

bebeğim ne zaman aldınız..yahu biz bi seri beğendik herşey dahil 22500 tuttu

Canm biz aralık ayında almıştık cordoba serisini aldık koltuk takımını ,yemek odasını masa sandalye ,orta sehpa 2 tanede kanepe aldık toplam 9 bin küsür tuttu tabi (1000 tl de indirim yapmışlardı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…