2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kuzum salon takımı yemek masası tuvalet aynası masası dedikleri de var ..vitrin büfe hariç..+yatak odası takımı+baza+başlık+yatak++mutfak masa sandalyesi+oturma odası takımı+2 tv hediye

Hımm anladım canm siz bilirsinizz tabii 2 tane tv hediyeyse güzell hangisi içine siniyorsa ,maddi imkanınız el veriyorsa alın tabiii

Bakalım bende tüm bunları yaşamayı istiyorum. En azından bize anı kalabilecek en güzel günlerden biri

Bizim için şafakların sonu. Neden dersen birbirimizi görmeden geçireceğimiz şafakların sonu olduğu için. Ama onu dışında evlilikti, doğumdu hep beraber yan yana sayacağımız şafaklar onlar

Bakalım bizimki nasıl olacak telefon konusunda Ama kayınvalidem anlayışlı kadındır. Bazen nişanlıma kızar bile Büşraya daha çok vakit ayır diye

Benim günlerimde böyle geçti kuzucum sen sormadan çoktan yanıtlamışım

Bulutların üstündeyim

biz mi kurtarcaz burayı boşver. pazartesi yaparsın

geç mi yattın? uykunu alamadıysan eğer ondan olabilir , vücudun susuz kalmış olabilir, su iç.

Evet bis mi kurtarıcas

Yok kuzum nişanlım ilk defa erken yatmama izin verdi. Seni bugün gördüm, konuştum. Uykun varsa erken uyuyabilirsin dedi 11:30 du sanırım yattığımda.

Susuz kalmış olabilirim evet. Bu aralar aksattım biraz. :26:

susuzluk baş ağrısı yapar canımcım.

anam 11:30 mu erken dediği

ewet orda haklısın ewlilik ve doğum şafaklarında yanyanasınız ama askerlikte ayrı saycaksınız dediğin gibi =)

çok güzel bi anı gerçekten mektuplaşmak çok güzel bunu mutlaka yapın ilerde çocuklarınıza gösterirsiniz inşalllah =)

Haaa iyi bari bak kıskançlıkta yapmıyormuş kv ne güzel benmki de aynı bişey demezdi saolsun

Evet kuzum o şafaklar çok başka olacak

Kesinlikle mektuplaşıcaz buna eminim ben çok istiyorum nişanlımda değer verir böyle şeylere

Yok kıskançlığı yoktur 6 yıldır görmedim hiç böyle birşeyini

Bncede Pahalıı başka modellere başka ,firmalara bakıp araştırın derim çok güzel değişik modeller var eminim başka beğendiklerinde olacaktır.

mondi de bellona ve istikbal menşeyli imiş...oradan beğendim netten bakarım da...tüm hepsi oradan beğendiklerim 16500 tutuyor ..hem de indirimsiz

olsun canım tahmin edebiliyorum herkes orada seni bekliyo o anda ayrı bir heyecan panik olur zaten dogal birseylerin unutulması
hadi yaaa
cok iyi yapmıssın canım bende bol bol oynıcammm
Canım yaa bugün dügünün heeee cok cok mutlu ol inşallah Rabbim utandırmasın balayı falan derken girmezsin sen 1-2 hafta.. bende haftaya ayrılmıs olucam buradan olurda bir daha gelemezsem hakkını helal et

iyi bakalım inşallah da hep böyle olursunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…