- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
bebeğim ne zaman aldınız..yahu biz bi seri beğendik herşey dahil 22500 tuttu
22500 çok pahalı yahuu beyaz eşyalarda dahilmi buna?
kuzum salon takımı yemek masası tuvalet aynası masası dedikleri de var ..vitrin büfe hariç..+yatak odası takımı+baza+başlık+yatak++mutfak masa sandalyesi+oturma odası takımı+2 tv hediye
Hımm anladım canm siz bilirsinizz tabii 2 tane tv hediyeyse güzell hangisi içine siniyorsa ,maddi imkanınız el veriyorsa alın tabiii
öyle tabiii canım o günler biraz zor geçer ama ayrı kaldığınız için öyle olur...
telefonda konuşurken yanındaymış gibi hissedersin ve o günler o kadar güzel we değerlidirkii anıdır sizin için... biz bazen eski günleri yaadederiz mesela askerlik günlerini anımsar güleriz ahh ahh ne güzel günlerdii beee =) meptuplaşmanın bile ayrı bi tadı oluyordu hala saklarız =)
yazdığım mektuplara parfümümü sıkardım mektubum ulaştığında arardı kokunda gelmiş derdiii
gece nöbetleri de çok güzel olurdu arardı beni radyoda aşk şarkıları çalar dinletirdi... orda çok romantikti ama burda açoya dönüştü değişti sonra
ahh erkekler işteee ayrılık düşünce tabii özlediklerinden ne yapcklaını şaşırıyorlardı annesini bile aramaz hergün ilk beni arar en çok benmle konuşurdu hey gidii heeyy
walla canım son şafak olmuyor bunun ewlilik şafağı da war, ewlenince de doğum şafağı warwar da war son şafak değil yaniii
Evet canım benim o açıdan çok şükür
Bende aynen bu cümlenin içeriğim bugün tır geçmiş gibi
Evet çok yoruldum kuzum sen neler yaptın
Ohh ohhh çok sevindim canımcım ne güzel şeyler olmuş öyle Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
çok canım ya ...pahalı geldi bize
biz mi kurtarcaz burayıboşver. pazartesi yaparsın
geç mi yattın? uykunu alamadıysan eğer ondan olabilir , vücudun susuz kalmış olabilir, su iç.
Evet bis mi kurtarıcas
Yok kuzum nişanlım ilk defa erken yatmama izin verdi. Seni bugün gördüm, konuştum. Uykun varsa erken uyuyabilirsin dedi11:30 du sanırım yattığımda.
Susuz kalmış olabilirim evet. Bu aralar aksattım biraz. :26:
Bakalım bende tüm bunları yaşamayı istiyorum. En azından bize anı kalabilecek en güzel günlerden biri
Bizim için şafakların sonu. Neden dersen birbirimizi görmeden geçireceğimiz şafakların sonu olduğu için. Ama onu dışında evlilikti, doğumdu hep beraber yan yana sayacağımız şafaklar onlar
Bakalım bizimki nasıl olacak telefon konusundaAma kayınvalidem anlayışlı kadındır. Bazen nişanlıma kızar bile Büşraya daha çok vakit ayır diye
susuzluk baş ağrısı yapar canımcım.
anam 11:30 mu erken dediği
ewet orda haklısın ewlilik ve doğum şafaklarında yanyanasınız ama askerlikte ayrı saycaksınız dediğin gibi =)
çok güzel bi anı gerçekten mektuplaşmak çok güzel bunu mutlaka yapın ilerde çocuklarınıza gösterirsiniz inşalllah =)
Haaa iyi bari bak kıskançlıkta yapmıyormuş kv ne güzel benmki de aynı bişey demezdi saolsun
Bncede Pahalıı başka modellere başka ,firmalara bakıp araştırın derim çok güzel değişik modeller var eminim başka beğendiklerinde olacaktır.
olsun canım tahmin edebiliyorum herkes orada seni bekliyo o anda ayrı bir heyecan panik olur zaten dogal birseylerin unutulmasıGüzeldi canım ama kargaşalıydı bindallı giyerken falan. kargaşadan kemerimi takmayı unutmuşum sonra farkettim. :)
kalabalıkta ağlıyamadım canım.
bol bol oynadım işte. Ayakların su toplamış hatta.
heyecan çok oluyor canım.
ama tecrübe oldu. düğünde sıra bakalım hayırlısı ile inşallah Edacım.
Evet kuzum o şafaklar çok başka olacak
Kesinlikle mektuplaşıcaz buna eminim ben çok istiyorum nişanlımda değer verir böyle şeylere
Yok kıskançlığı yoktur6 yıldır görmedim hiç böyle birşeyini
iyi bakalım inşallah da hep böyle olursunuz canım
ne güzel uygunmuş sizin ki ..peki memnun musun..bu konuda ne tavsiye edersin
selam kızlar
hoş geldin cnm nasılsın nasıl gidiyor heycanlar başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?