2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

napiim bende işteydim izin yoktu haliyle çaalıştım çabaladım

kendini bu kadar yorana kadr işin neydi kız nerde eğlendiniz bakiim

Gunaydin kizlar benim tatil devam ediyor ama cok yorgun hissediyorum dun eksik ceyiz alisverislerini tamamlayalim diye ciktik anneler gunu dolayisiyla bazi magazalar indirime girmis bazilari da onumuzdeki hafta giriyomus. Bundan iyi firsat olmaz kizlar ceyiz alisverisleri tamamlansin
kızlarrrr inşallah bende bu yıl aranıza katılırımmmm :) okuyanlarr aminn diyinnn

Amin canim planlar basladi mi ne asamadasiniz?

Aslında biz senin üstüne uyku attık dün biz uyuyamıyoruz sen uyu diye

kk'da nöbet tuttuk biz

canm yeni tanıştık 33 yaşında en son dün görüştük benm niyetim ciddi bence bir an önce tanımaya bak dedi ben bir önceki görüşmemizde tanımadan olmaz oyun değil bu demiştim ouzun zamandan beri benm peşimdeydi haliyle o beni daha iyi tanıdığı için kendinden biraz emin bende istiyorum ama tanımam lazım az da olsa en azından 1-2 ay ama çok uzak gelmiyor bana

napiim bende işteydim izin yoktu haliyle çaalıştım çabaladım

kendini bu kadar yorana kadr işin neydi kız nerde eğlendiniz bakiim
Alçak patronlarGezdik tatilin keyfini çıkardık diyeyimEki Görüntüle 1097045
Borcum olmasaydı alacaktım ama alamayacağım
bende iyiyim canımm, 1gün dinlenmek iyi geldi

Beni daha çok yordu ne güzel dinlenmişsin kuzum

Günaydın gelinciğim :)
Hangi mağazalar indirimdeki? Ben de bir kolaçan edeyim.

Günaydınlarrrr nasılsınız kızlar?
Ben işten geldim biraz önce :)

arkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

arkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
cnm ben mobilyacının ismni hatırlamıyorum ama bilindik bi mobilyacı değildi markası var ama böle bilindik bir mobilyacı değil 8 bin e maal oldu

Gelincikleeeerrr Günaydınnn

Ben bugün her zamankinden çok daha mutluyummm Çok huzurluyum, çok sevinçliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…