Çok yorgunumEğelndik bütün gün şuan gün nasıl biter diye düşünüyorum :44:boncuk sen neler yaptın
İzinliydim kuzum ve şuan yorgunluktan ölüyorum bugün bitmeliEki Görüntüle 1097042 Sen neler yaptın tatlım
kızlarrrr inşallah bende bu yıl aranıza katılırımmmm :) okuyanlarr aminn diyinnn
İyiyim canımcım sen nasılsın
Günaydın boncuğum nasılsın
Aslında biz senin üstüne uyku attık dünÇok yorgunumEğelndik bütün gün şuan gün nasıl biter diye düşünüyorum :44:boncuk sen neler yaptın
İzinliydim kuzum ve şuan yorgunluktan ölüyorum bugün bitmeliEki Görüntüle 1097042 Sen neler yaptın tatlım
Gunaydin kizlar benim tatil devam ediyor ama cok yorgun hissediyorum dun eksik ceyiz alisverislerini tamamlayalim diye ciktik anneler gunu dolayisiyla bazi magazalar indirime girmis bazilari da onumuzdeki hafta giriyomus. Bundan iyi firsat olmaz kizlar ceyiz alisverisleri tamamlansin
Amin canim planlar basladi mi ne asamadasiniz?
Adamın kandilini kutladım, bende senin kandilini kutlarım dedi. O deyiş tık yok
Alçak patronlarnapiim bende işteydim izin yoktu haliyle çaalıştım çabaladım
kendini bu kadar yorana kadr işin neydi kız nerde eğlendiniz bakiim
Borcum olmasaydı alacaktım ama alamayacağımGunaydin kizlar benim tatil devam ediyor ama cok yorgun hissediyorum dun eksik ceyiz alisverislerini tamamlayalim diye ciktik anneler gunu dolayisiyla bazi magazalar indirime girmis bazilari da onumuzdeki hafta giriyomus. Bundan iyi firsat olmaz kizlar ceyiz alisverisleri tamamlansin
bende iyiyim canımm, 1gün dinlenmek iyi geldi
Aslında biz senin üstüne uyku attık dünbiz uyuyamıyoruz sen uyu diye
kk'da nöbet tuttuk biz
Gunaydin kizlar benim tatil devam ediyor ama cok yorgun hissediyorum dun eksik ceyiz alisverislerini tamamlayalim diye ciktik anneler gunu dolayisiyla bazi magazalar indirime girmis bazilari da onumuzdeki hafta giriyomus. Bundan iyi firsat olmaz kizlar ceyiz alisverisleri tamamlansin
Amin canim planlar basladi mi ne asamadasiniz?
hadi hayırlısı canm aminnnnnn :)
Uyumadım ki sabah 7 buçukta yine ayaktaydım akşamda geç döndüm hiç tatil gibi olmadı
Alçak patronlarGezdik tatilin keyfini çıkardık diyeyimEki Görüntüle 1097045
Borcum olmasaydı alacaktım ama alamayacağım
Beni daha çok yordune güzel dinlenmişsin kuzum
Evet canım nikahım nişanlımın doğum gününün olduğu gün.Hahha
Senin nikah kıyıldı mı? Yoksa düğün günü mü olacak ?
cnm ben mobilyacının ismni hatırlamıyorum ama bilindik bi mobilyacı değildi markası var ama böle bilindik bir mobilyacı değil 8 bin e maal olduarkadaşlaaaaaaaaaaaar yahu mobilyaları nereden aldınız ve de toplamda ne kadar tutuyor??
lütfen yazar mısnız ...
çok aacccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
Gelincikleeeerrr Günaydınnn
Ben bugün her zamankinden çok daha mutluyummmÇok huzurluyum, çok sevinçliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?