Yani tamamen salaklık ve saçmalıktan kaynaklı birşey ne bileyim. Hani eğer zamana bıraksaydılar, adam kabullenecekti elinde sonunda.. Ama bu saçmalıktan sonra mecbur kabullenecek ya sonunu düşünmeli mutlaka bi insan bunu yapmadan önce.. Ya o adam sana şiddet uygularsa? Eve dönmeye yüzün nasıl olacak düz mantık düşünmek gerek herşey aşk sevgi değil ki. Ne haberler okuyoruz kaç kadın öldü. Allahım akıl fikir versin
Yaa ne diyorsun büşbüş 2 ayda ne aşkla doğuyor
Hep dua ederdim bende kuzum evleneceğim adam babam gibi olsun diye. Aynı burçtalar, aynı huyları taşıyorlar. Trip atarlar, konuyu uzatırlar. Annem o yüzden hep benim çilemi sen çekiyo der gırgırınaYa düşünmeden hareket etmek yani bu durum ne bileyim çok saçma. Benim nişanlımdan önce görüştüğüm çocukla konuşmamı istemiyordu babam, inadına bende direltiyordum babam baktı ben bırakmıyorum kendi halime bıraktı beni ama ne oldu sonra kendim bıraktım. Her insanın hayatta bi cahillik dönemi olur ama benim için cahilli 15-18 yaş grubu yani. Cahillik diye de evliliğe denilmez!
Böyle bi zihniyet yok. Aşktan ölüyorlar arkadaş, ailesini öldürmek pahasına.
Kk maviye mi büründü bana mı öyle geliyo
Vallahi kuzum bizimkide aşk mı
Rabbimden her zaman hayırlısını istedim bende. Hep istedim ki sevdiğim adamı ailemde benim gibi sevsin onu damat değil 2. oğulları olarak görsünler. Çok şükür ki öylede oldu.
Kayınpederim sözüm olduktan sonra akşam giderken elimi tuttu ve benim bir kızım vardı sende benim ikinci kızım oldun dediÇok mutlu olmuştum bundan. İki aileninde duygularının karşılıklı bu kadar iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etmişti
Annem her zaman der ki sen babanı benden daha iyi tanıyorsun. Evet hakikaten öyle. Ve babamda gördüğüm bir çok şeyide nişanlımda görüyorum. Hayatımda güvenebileceğim 2 erkek onlar. Birisi babam biriside eşim olacak Allahın izniyle.
Acaba o kızda böyle söyleyebilecek mi? Acaba mutlu olacak mı? Acaba anne babasının rızasını alabilecek mi? Hayatta en çok dikkat ettiğim şeylerden biride annemin babamın rızasıdır. Onların istemediği hiç birşeyi yapmadım bu zamana kadar çok şükür. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallahhh
Vallahi kuzum bizimkide aşk mı
Rabbimden her zaman hayırlısını istedim bende. Hep istedim ki sevdiğim adamı ailemde benim gibi sevsin onu damat değil 2. oğulları olarak görsünler. Çok şükür ki öylede oldu.
Kayınpederim sözüm olduktan sonra akşam giderken elimi tuttu ve benim bir kızım vardı sende benim ikinci kızım oldun dediÇok mutlu olmuştum bundan. İki aileninde duygularının karşılıklı bu kadar iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etmişti
Annem her zaman der ki sen babanı benden daha iyi tanıyorsun. Evet hakikaten öyle. Ve babamda gördüğüm bir çok şeyide nişanlımda görüyorum. Hayatımda güvenebileceğim 2 erkek onlar. Birisi babam biriside eşim olacak Allahın izniyle.
Acaba o kızda böyle söyleyebilecek mi? Acaba mutlu olacak mı? Acaba anne babasının rızasını alabilecek mi? Hayatta en çok dikkat ettiğim şeylerden biride annemin babamın rızasıdır. Onların istemediği hiç birşeyi yapmadım bu zamana kadar çok şükür. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallahhh
Bende pembiş hala ama alıntı mesaj kısmı mavi :26:
senin anlatışını yerlerrrrrrrr
napıyosun yevrum
Eee yapacak birşey yok canım, düğün sizin düğününüz. Herşey kararlaştırılmış dönme, cayma gibi bi lüks yok ki. :44:
Nikahtan sonra yemek fikri çok mantıklı
Yani örnek alalım biraz büşbüş aşk ne demek bilmiyoruz
Allahım bozmasın kuzuummmKayınpederee bak hay ne güzel Bende kaynanadan çok kayınpederi severim. 3 oğlu var benimki ortancı, bi kızı ben oldum geriye kaldı alınacak iki kız daha. Onlar başka oluyor ya, hele sana sarılışları falan. Baba derken hiç zorlanmamıştım
Ne güzel döktün kelimelere ya.. Okudukça benim içimdekileri söylüyorsun gibi geldi
Bi ton maymun. O bu maymunlarla baş edemeyecek. Kaçarak evlenen %80 baba ocağına geri dönüyor. Çevremde hep böyle oldu.
Etmesin onları başımızdan amin canımm amiinn
Bende de pembiş ama mesaj bölümü, kullanıcı kontrol paneli maviii
değiştirilemez zatende şevkimizi kırmalarına hiç hacet yoktu açıkcası nişanlımla ben hep birlikte halletmeye çalıştık elimizden geldiğince fikir alıyoruz tabiki ama bildiğimizi okuyoruz yani biz zaten bişey düşünüyoruz ama onlarada saygıdan soruyoruz onların dedikleri bazen mantıklı geliyor gelen bilgiyi alıyoruz ama hiç bir şekilde karıstırmıyoruz çok görüyoruz aileleriyle geliyorlr çocuklarn aklını alalk bullak ediyorlr çekiliyorlr kenara dıdısının dıdısı gelmiş fikir soruyorlr ben oturmucm siz oturcksnız ama bana sorarsanız su olsun adamı getirmişin tabiki karısıck aman en iyisi nişanlınla git beyen çok yoksa 2 saat ordasın hem satıcıya yazık okadar dik döküyor ugrasıyor nişanlımla birlikte gidyoruz yarım saat bile sürmüyor su su su ok tamamdır oldu bitti biz hep öyle yaptık bi nişan bohcasında geldiler ondada bin pişman olduk sabah gittik 8 de aksam 9 da anca geldik kimse kaırsmadıgı haldenişanlım tembihledi evde kendi tarafını bende ablamı tembihledim kimse karısmadı ama kalabalıkla zor oluyor yaa ailelerde anlamıyorlr nedense
Bende seni yerimm kiii
Oturuyorum kuzum yemeğe inicem ama az daha bekliycem
Sen napıyosun
Eki Görüntüle 1097302 ben konsola bişey bulana kadar senin kafandayım cnmortaya bu olsa saat yanlarada o porselen mumlardan olsa nasıl olur yada sırayla buyuktn küçüğe mumlar
Bende hiç zorlanmadım kuzum anne, baba demekte
Biz 2 kardeşiz abim var biliyosun. Onlarda bizim gibi 1 kız 1 erkek. Onun ablası var ama bizden büyük 28 yaşında. Çok şükür ki iyi anlaşıyoruz. Ben elti istemiyordum hep. Allahta öyle nasip etti
Aynen kuzum hiç gerisini düşünmüyorlar. Bir anlık hevesle bir ömür hayatlarını mahvediyorlar. Rabbim böyle hayırlı bir günde onlara akıl fikir versin. Ailelerine de sabır :26:
Benimkiside öyle kuzum değişik güzel olmuş
Nehir'in topiğine daldım gelinlik topiği var ya hani, orayabi gelinliğin sırtını beğendim bi baksana sende
Eki Görüntüle 1097302 ben konsola bişey bulana kadar senin kafandayım cnmortaya bu olsa saat yanlarada o porselen mumlardan olsa nasıl olur yada sırayla buyuktn küçüğe mumlar
Anne demekte zorlandım ama baba demekte hiç zorlanmadım
Bizde iki kardeşizNe ortak yönümüz çıkıyo ya. Ah vallahi en güzeli, bak benim iki eltim olacak
Çok şükür ben rütbeli oluyorum
Aynen bebeğim şeker olmuş ama gözüm kamaşıyo
sitede değişiklikler yapılıyo sanırım az sonra ekrana ' portalda takılmak ister misiniz' diye bi yazı gelebilirrrrr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?