2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Vallahi kuzum bizimkide aşk mı

Rabbimden her zaman hayırlısını istedim bende. Hep istedim ki sevdiğim adamı ailemde benim gibi sevsin onu damat değil 2. oğulları olarak görsünler. Çok şükür ki öylede oldu.

Kayınpederim sözüm olduktan sonra akşam giderken elimi tuttu ve benim bir kızım vardı sende benim ikinci kızım oldun dedi Çok mutlu olmuştum bundan. İki aileninde duygularının karşılıklı bu kadar iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etmişti

Annem her zaman der ki sen babanı benden daha iyi tanıyorsun. Evet hakikaten öyle. Ve babamda gördüğüm bir çok şeyide nişanlımda görüyorum. Hayatımda güvenebileceğim 2 erkek onlar. Birisi babam biriside eşim olacak Allahın izniyle.

Acaba o kızda böyle söyleyebilecek mi? Acaba mutlu olacak mı? Acaba anne babasının rızasını alabilecek mi? Hayatta en çok dikkat ettiğim şeylerden biride annemin babamın rızasıdır. Onların istemediği hiç birşeyi yapmadım bu zamana kadar çok şükür. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallahhh

senin anlatışını yerlerrrrrrrr

napıyosun yevrum

Yani örnek alalım biraz büşbüş aşk ne demek bilmiyoruz

Allahım bozmasın kuzuummm Kayınpederee bak hay ne güzel Bende kaynanadan çok kayınpederi severim. 3 oğlu var benimki ortancı, bi kızı ben oldum geriye kaldı alınacak iki kız daha. Onlar başka oluyor ya, hele sana sarılışları falan. Baba derken hiç zorlanmamıştım

Ne güzel döktün kelimelere ya.. Okudukça benim içimdekileri söylüyorsun gibi geldi

Bi ton maymun. O bu maymunlarla baş edemeyecek. Kaçarak evlenen %80 baba ocağına geri dönüyor. Çevremde hep böyle oldu.
Etmesin onları başımızdan amin canımm amiinn

Bende pembiş hala ama alıntı mesaj kısmı mavi :26:

Bende de pembiş ama mesaj bölümü, kullanıcı kontrol paneli maviii

Eee yapacak birşey yok canım, düğün sizin düğününüz. Herşey kararlaştırılmış dönme, cayma gibi bi lüks yok ki. :44:
Nikahtan sonra yemek fikri çok mantıklı

değiştirilemez zatende şevkimizi kırmalarına hiç hacet yoktu açıkcası nişanlımla ben hep birlikte halletmeye çalıştık elimizden geldiğince fikir alıyoruz tabiki ama bildiğimizi okuyoruz yani biz zaten bişey düşünüyoruz ama onlarada saygıdan soruyoruz onların dedikleri bazen mantıklı geliyor gelen bilgiyi alıyoruz ama hiç bir şekilde karıstırmıyoruz çok görüyoruz aileleriyle geliyorlr çocuklarn aklını alalk bullak ediyorlr çekiliyorlr kenara dıdısının dıdısı gelmiş fikir soruyorlr ben oturmucm siz oturcksnız ama bana sorarsanız su olsun adamı getirmişin tabiki karısıck aman en iyisi nişanlınla git beyen çok yoksa 2 saat ordasın hem satıcıya yazık okadar dik döküyor ugrasıyor nişanlımla birlikte gidyoruz yarım saat bile sürmüyor su su su ok tamamdır oldu bitti biz hep öyle yaptık bi nişan bohcasında geldiler ondada bin pişman olduk sabah gittik 8 de aksam 9 da anca geldik kimse kaırsmadıgı halde nişanlım tembihledi evde kendi tarafını bende ablamı tembihledim kimse karısmadı ama kalabalıkla zor oluyor yaa ailelerde anlamıyorlr nedense

Bende hiç zorlanmadım kuzum anne, baba demekte

Biz 2 kardeşiz abim var biliyosun. Onlarda bizim gibi 1 kız 1 erkek. Onun ablası var ama bizden büyük 28 yaşında. Çok şükür ki iyi anlaşıyoruz. Ben elti istemiyordum hep. Allahta öyle nasip etti

Aynen kuzum hiç gerisini düşünmüyorlar. Bir anlık hevesle bir ömür hayatlarını mahvediyorlar. Rabbim böyle hayırlı bir günde onlara akıl fikir versin. Ailelerine de sabır :26:

Benimkiside öyle kuzum değişik güzel olmuş

Aman canım hiç sıkma canını şevkinizide kırmayın bu sizin düğününüz. Bak zaten siz karar vermişsiniz, saygıdan soruyoruz diyorsun ee neyi takıyorsun kafana daha. İnadına gülümse

Anne demekte zorlandım ama baba demekte hiç zorlanmadım

Bizde iki kardeşiz Ne ortak yönümüz çıkıyo ya. Ah vallahi en güzeli, bak benim iki eltim olacak
Çok şükür ben rütbeli oluyorum

Aynen bebeğim şeker olmuş ama gözüm kamaşıyo

Nehir'in topiğine daldım gelinlik topiği var ya hani, oraya bi gelinliğin sırtını beğendim bi baksana sende

Daha önce bakmıştım kuzum bende belirli bir sayfaya kadar. Ama bizim ofiste erkek çok şuan ahanda namaza gittiler geliyorummm

kızlaar selam. hayırlı cumalar. arasıra bakıyorum yazışmalarınıza. koyu sohbettesiniz ne güzel. soleil'cim sevgine sahip çıkışına hayranım kuzucum nehirnil de arkadaş listemde var. onun da hiiiç üşenmeden kaçırdığı yorumları tek tek alıntılayıp cevap yazmasına hayranım benim günüm bi belli olmadı daha o yüzden yazamıyorum

geçen gün epilasyon muhabbetiniz olmuştu. ben de düşünüyorum ama nedir nasıldır hiç araştırmadım henüz. sanırım nehirnil bunda tecrübeli. bi ara konuşmak isterim.. sevgiyle kalın arkadaşlar..

Eki Görüntüle 1097302 ben konsola bişey bulana kadar senin kafandayım cnm ortaya bu olsa saat yanlarada o porselen mumlardan olsa nasıl olur yada sırayla buyuktn küçüğe mumlar

her iki tarafa koymak içi şık abajur alabilrsin?

bide heykeller var uzun ince balerinli filan öyle bişey alabilrsin?

ya da şöyle bişey alabilirsin

yani konsola bişey koymadıkça cok boş gözükür hiç hoş olmaz bence :44:

Evet sen 1 numaralı gelinsin

sitede değişiklikler yapılıyo sanırım az sonra ekrana ' portalda takılmak ister misiniz' diye bi yazı gelebilirrrrr:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…