2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ama seni yerler yaaa Böyle güzel mesajlar atıp kaçma görüyorum seni başka topiklerde

Burayada gel

Sağol kuzum benimm çok mutlu oldum benim için söylediklerineee Ay çok utandımm

Kuzum bende lazere gidiyorum ve hatta Estetik merkezinden çalışıyorum Her türlü soruyu sorabilirsin

valla öyle canım maşallah sana ve nişanlına bizimki temmuzda gelecek de bakalım ya bu sene ya da seneye bahar ayları.. biliyorsun bi konu açmıştım konuşmuştuk. hala belirsiz çeyiz alımını durdurdum o yüzden. ufak tefek şeyler gözüme çarparsa bakıyorum. ama o kadar çoook eksik var ki

valla canım evlilik öncesi işte malum temiz olmak adına düşünüyorum. ne zaman başlamalıyım? neye başlamalıyım bilmiyorum ki :) :44: bide öyle çok tüylü biri değilim sadece bikini bölgesi için düşünüyorum.

Teşekkür ederimmm kuzummm

Hayırlısını dile sadece kuzum zamana bırak herşeyi. Çok düşünüp yıpratma kendini. Rabbim böyle hayırlı bir işte kapılarını açacaktır sizlere merak etme. Sakın içindeki isteği köreltme. Her zaman olduğu gibi istekli ol. Bol bol dua et. Rabbim kulunun mutsuz olmasını asla istemez böyle oluyorsa da herşeyin ondan geldiğini unutma. Bunda da vardır bir hayır de sadece

Kuzum denize giren biriysen eğer yazın kesinlikle yaptırma. Lazerde son teknoloji Alexandrite Lazerdir. Kıl yapısı bu cihazda koyu ten ise beyaz olmalıdır. Yazın bir çok merkez bu nedenle lazer yapmayı uygun görmez güneş gören alanları. Bikini bölgen ise rahatlıkla yaptırabilirsin. Eğer koyu ise bikini bölgen renk açıcı kremler var onlardan kullanabilirsin ama uzmanın uygun görürse. Belki gerekmeyebilir kuzum.

Teşekkür ederim canım. Zamana bıraktım işte. Ama ister istemez takılı kalıyorum. Neyse herşey olacağına varır elbette haklısın.
Denize giren biri değilim canım. Beyaz tenliyim bikini bölgesi tüyleri koyu ve sert malesef jilet yüzünden Alexandite duymuştum bi arkadaşım yaptırıyormuş memnunum demişti. Kaç seans gidileceği uzmanın görüşüne bağlı değil mi? Ya bide takılı kaldığım nokta rahme yumurtalığa falan zararı var mı? Bi arkadaşımın teyzesi de lazer yapıyor sakıncalı diye önermemişti? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…