kızlaar selam. hayırlı cumalar. arasıra bakıyorum yazışmalarınıza. koyu sohbettesiniz ne güzel. soleil'cim sevgine sahip çıkışına hayranım kuzucumnehirnil de arkadaş listemde var. onun da hiiiç üşenmeden kaçırdığı yorumları tek tek alıntılayıp cevap yazmasına hayranım benim günüm bi belli olmadı daha o yüzden yazamıyorum
geçen gün epilasyon muhabbetiniz olmuştu. ben de düşünüyorum ama nedir nasıldır hiç araştırmadım henüz. sanırım nehirnil bunda tecrübeli. bi ara konuşmak isterim.. sevgiyle kalın arkadaşlar..
sitede değişiklikler yapılıyo sanırım az sonra ekrana ' portalda takılmak ister misiniz' diye bi yazı gelebilirrrrr:18:
Daha önce bakmıştım kuzum bende belirli bir sayfaya kadar. Ama bizim ofiste erkek çok şuan ahanda namaza gittiler geliyorummm
Portal ne nazar fransız kaldım
Öyle olacaksın ama kuzucanım
site de calışma olunca kk direk oraya yönlendiryo az sonra ekranına gelebilir
Hayır hayır hayırr gelmesinnnnn
Ama seni yerler yaaaBöyle güzel mesajlar atıp kaçma görüyorum seni başka topiklerde
Burayada gel
Sağol kuzum benimm çok mutlu oldum benim için söylediklerineeeAy çok utandımm
Kuzum bende lazere gidiyorum ve hatta Estetik merkezinden çalışıyorumHer türlü soruyu sorabilirsin
bencede gelmesin. gelince gitmek bilmiyo çünküüü
Evet ya hepte böyle muhabbetin en tatlı o zaman gelmiyo mu
Yaa ne oluyor bu kk ya şimdi ekran pembe oldu
çooook tatlı bi pembe oldu , güzel oldu
Eveet tatlışş oldu ama mavi olanda pembiş olsa ya
kadınların içinde mavi ne alaka dimi
valla öyle canım maşallah sana ve nişanlınabizimki temmuzda gelecek de bakalım ya bu sene ya da seneye bahar ayları.. biliyorsun bi konu açmıştım konuşmuştuk. hala belirsiz çeyiz alımını durdurdum o yüzden. ufak tefek şeyler gözüme çarparsa bakıyorum. ama o kadar çoook eksik var ki
valla canım evlilik öncesi işte malum temiz olmak adına düşünüyorum.ne zaman başlamalıyım? neye başlamalıyım bilmiyorum ki :) :44: bide öyle çok tüylü biri değilim sadece bikini bölgesi için düşünüyorum.
kadınların içinde mavi ne alaka dimi
Aynen öyle sonunda kadar PEMBE
Teşekkür ederimmm kuzummm
Hayırlısını dile sadece kuzum zamana bırak herşeyi. Çok düşünüp yıpratma kendini. Rabbim böyle hayırlı bir işte kapılarını açacaktır sizlere merak etme. Sakın içindeki isteği köreltme. Her zaman olduğu gibi istekli ol. Bol bol dua et. Rabbim kulunun mutsuz olmasını asla istemez böyle oluyorsa da herşeyin ondan geldiğini unutma. Bunda da vardır bir hayır de sadece
Kuzum denize giren biriysen eğer yazın kesinlikle yaptırma. Lazerde son teknoloji Alexandrite Lazerdir. Kıl yapısı bu cihazda koyu ten ise beyaz olmalıdır. Yazın bir çok merkez bu nedenle lazer yapmayı uygun görmez güneş gören alanları. Bikini bölgen ise rahatlıkla yaptırabilirsin. Eğer koyu ise bikini bölgen renk açıcı kremler var onlardan kullanabilirsin ama uzmanın uygun görürse. Belki gerekmeyebilir kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?