2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Büşbüşşşşşş Canım sıkılıyo, akalım mı

Kuzumm benimde sıkılıyo ve sanırım galiba hasta oluyorum :26:

Kulaklarım tıkanmış ve ağrıyo, boğazlarım ağrıyo bir garip :26: Sabahtan beri baş ağrım var. ölüyorum

ewet yaaa bazı yerlerde öle ne yazıkkii.... siz nerden bakıyorsuznki canıım?

Ben pendikte oturuyorum. Sevdiğimde aynı yerde. Hatta biliyorsan eğer Marmara Hastanesi var oradayım tam. Sevdiğimle aramızda yürüme 10 dk mesafe var. Ya Pendik ya da Kartal aslında Kartalı düşünmüyoruz ama sadece abimin çalıştığı salondan dolayı düşünüyoruz.

Pendiktede öyle içime sinen bir salon olmadı :26:

Kulaklarım tıkanmış ve ağrıyo, boğazlarım ağrıyo bir garip :26: Sabahtan beri baş ağrım var. ölüyorum

Aaaaa Dikkat et kendine bebeğim asker gider ayak seni hasta bırakmasın :26:

Eve gidince bi soğuk algınlığı al da yat hemencecik

kızz bu arada sen düğün slaytı yaptırıyor musun ?

Düşünmüyorum tatlım, ama her an fikir değiştirebilirim

eywahh eywah

sen hasta olmak üzeresin galiba canım ortalıkta salgın war zaten bende yeni yeni iyileşmeye çalışıyorum

geçen kk da bi slaytçı bana yazmış fiyat sordum 180 tl dedi çok fazla geldi bana 3-4 dk için....

o yüzden bende bizim ordaki fotoğrafçıya sordum klip gibi olsun power point ten olmasın kaça yaparsınız dedim 100-150 fotoğrafı 20 ye yaparım dedi =)

arada dağlar kadar fark war ben yaptırcam hiçbişey

sende yaptırrsan internettekilere yaptırma fotoğrafçıya git..

Evde ilaçlarım bitmişti kuzum bu yüzden akşam iş çıkışı acile gideceğim. Vallahi ya gider ayak bende gidiyorum

tlefonun kendi zil seslerinden seville diye bişey. seviyorum ama biri arayınca korkuyorum başka müzkler keşfetmeye çalışıyorum

Ahahha Bende telefonun kendi müziklerini daha seviyorum ya ne bilem

Annemin telefonunda ben arayınca şu çalıyo J Balvin- Tranquila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…