2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allahım Allahım Aman hiç takma canım duymamazlıktan gel vallahi tek sen değilsin bu durumlardan geçen o yüzden tek çözüm aldırış etmemek

ewet umutmuş baharın kocası şok geçirdim duyunca

kemalle daha çok yakışıyorlar ama neyse umutta yakışıklı çocuk biliyor ağzının tadını

Aaa yok bilmiyorum kimki kaderin kocasıı

ewet umutmuş baharın kocası şok geçirdim duyunca

kemalle daha çok yakışıyorlar ama neyse umutta yakışıklı çocuk biliyor ağzının tadını

Aaa yok bilmiyorum kimki kaderin kocasıı

Ama yakışmışlar he

Aynen aynen kesinlikle güzel bi kelime oldu umutta fena

Unutma beni de ki ALİ

Hımm peki kapasitesi nedir kuzum?

Allahım Allahım Aman hiç takma canım duymamazlıktan gel vallahi tek sen değilsin bu durumlardan geçen o yüzden tek çözüm aldırış etmemek

aldırış etmemek ...evet en mantıklısı doğrusu ama bunu başarabilmek -cidden zor-..
umarım bu günler hayırlısıyla geçer gider....ve evimizde kahvelerimizi yudumlarken bugünleri gülümseyerek yaad ederiz

tatlııım hiç sıkma canını bizde yaşıyoruz o durumları ama takma boşwer herkesi tek tek mutlu edemezsin.. önemli olan senin ve nişanlının ne istediği hiç sıkma tatlı canını

insanlar neden sorun çıakrarır ki...mutluluğumuza gölge dşürürler ki...

eheheh hi. sorma walla ölee

gündüz oyuncuları akşam oyuncularından daha entrikalı hayatları var maşallah

Aynen öyle ya, akşamcıları geçtiler mübarek

Zor ama zoru başaracaksın canım bu süreci kafa rahatlığıyla atlatmak için.. Bizde öyleyiz, her telde bi laf çıkıyor ama nişanlımla anlaştık bi kere en başta ne olursa olsun önce bizim fikrimiz, sonrası onların fikri ama eğer düşüncelerimiz farklı olursa bizim istediğimiz olacak ve kafaya takmayacağız. Ki canımızı sıkmayalım diye anlaşmıştık çok şükür öyle gidiyor inşallah gider de
Amin inşallah canım, o günler hele bi gelsin hayırlısıyla
Düğün çizelgen yok? Ne zaman düğünün ? :123:

insanlar neden sorun çıakrarır ki...mutluluğumuza gölge dşürürler ki...

onlar genelde iyi bişey yapıyoruz derler kızımızı düşünüyoruz oğlumuzu düşünüyoruz derler ama gençlerin fikirlerine isteklerine önem wermezler ...

sende sıkma canını boşwer geçici şeyler bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…