ay içimi rahatlattın yahu ben de düşün düşün ''acaba ben de mi sorun var ''diyordum(
en basitinden nişanlımla bi ev tuttuk kiraladık....ki amaç sadece dolaşmaktı ki annem de gelmek istedi tamam demiştik oda geldi...nişanlım da evi beğenince tuttu tabi...abim de ''yok bize neden sormuyorsunuz yok biz burda neyiz'' flanlar filaaanlar...
ay çok şaşkınım ..evin kirasını ödicek olan biziz...neden laf sokarlar ki.başta sölemzler sormazlar ..sonrasında bunu dedi ...cok üzüldümm
Bebeği var diye getirdi kız hastaneye
Kemal gibi koca anca böyle tv de bulunur
He ya biliyorum dizideki kardeşi umut muydu neydi :44:
Sen Kaderin kocasını biliyon mu
Aynen öyle ya düğünler ard arda
ewet umutmuş baharın kocası şok geçirdim duyunca
kemalle daha çok yakışıyorlar ama neyse umutta yakışıklı çocuk biliyor ağzının tadını
Aaa yok bilmiyorum kimki kaderin kocasıı
Ama yakışmışlar he
Aynen aynen kesinlikle güzel bi kelime oldu umutta fena
Unutma beni de ki ALİ
iyi barii sen iyi bi düşünüp taşınmışsın biz bilmeden dedik 25 mayıs olsun gitsin sonra da değiştirdik
biz salonu çekmeköydeki semazen düğün salonundan tuttuk beyaz salonu seçtik canım =)
4bin küsür bişeydi zorla 3250 ye tuttuk
Aaaaa neeeeee inanmıyoruum
anaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi wayy beee
Hımm peki kapasitesi nedir kuzum?
Ya bende önce şok geçirmiştim ama gerçekmiş
Yaa şok üstüne şok yaşatıyor ünlüler
Allahım AllahımAman hiç takma canım duymamazlıktan gel vallahi tek sen değilsin bu durumlardan geçen o yüzden tek çözüm aldırış etmemek
tatlııım hiç sıkma canını bizde yaşıyoruz o durumları ama takma boşwer herkesi tek tek mutlu edemezsin.. önemli olan senin ve nişanlının ne istediği hiç sıkma tatlı canını
kapasitesi 600 kişilik pisti falan çok büyük güzell ..
1000 kişilk salonuda war o da mavi salonu o da güzel bi salon..
eheheh hi. sorma walla ölee
gündüz oyuncuları akşam oyuncularından daha entrikalı hayatları var maşallah
aldırış etmemek ...evet en mantıklısı doğrusu ama bunu başarabilmek -cidden zor-..
umarım bu günler hayırlısıyla geçer gider....ve evimizde kahvelerimizi yudumlarken bugünleri gülümseyerek yaad ederiz
Hımm iyiymiş o zaman kuzum fiyatı. Burada 800 kişilik salona 5000 isteyen bile var
insanlar neden sorun çıakrarır ki...mutluluğumuza gölge dşürürler ki...
BüşbüşşşşşşCanım sıkılıyo, akalım mı
Hımm iyiymiş o zaman kuzum fiyatı. Burada 800 kişilik salona 5000 isteyen bile var
Zeyno bende cok sıkıldıııııııııım :99::95:
Yalnız değilmişim demek ki :18: Of ne yapsak ki be nazarım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?