2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En iyisini yapmışsınız vallahi En önemlisi erkenden yer tutmak, ben mayısta istiyordum. Ama nasip yer bulamadık. Hazirana kaldı
4 ay önceden bile yerler tıklım tıklım oluyor. :18:

ewet yaa bu senede ewlenmeyen yok walla herkes ewleniyor yer bulmak tarih almakta zor

bi de bikaç ay öncesinden tutunca indirim de oluyor...

yaza salonlar çok patlıyorlar..

Unutma beni cıvığını çıkarttı artık ya

Bebeğini düşürdü, cüneyti sorumlu tutuyor. Oysa Cüneyt götürdü onu hastaneye.. Doktorda bi seçim yapmanız lazım dedi. Cüneytte Eylülü seçti.
O yüzden bıcakladı. Dün ameliyata almışlardı, çıktığında durumu iyi diyordu
Yok yok boşanmadılar, bahar da böbreğini vermedi. Kemal sayesinde başka birinden böbrek aldı. Baharın anneside öğrendi, Şahinin kaçtığını..
Ama sadece kemalle ikisi biliyor diğerlerini haberi yok. Şimdi onu arıyorlar hesap soracak sevgi

Allahım özet geçtim resmen

Hiiii çok şekerr

ewet yaa bu senede ewlenmeyen yok walla herkes ewleniyor yer bulmak tarih almakta zor

bi de bikaç ay öncesinden tutunca indirim de oluyor...

yaza salonlar çok patlıyorlar..

Aynen öyle canım, aha annem söyleniyordu bu ayın 10'nundan sonra düğünler coşuyo diye

KIZLAR HEPİNİZE yeni bir sourm var....

şu hazırlık aşamasında canınızı sıkan sizi üzen olaylar var mı???

ailem buarala beni hiç anlamıyor...herkes herşeye karışıyor ..yok biz niye gitmedik bize niye sormuyrsunuz..
yok ayıp edionuz felan ...
(

benmde her zmn istediğim bi salon wardı böle salonumun bembeyaz çok ferah büyük olmasını isterdim çok elit bi salondu istediğim zaten nişanlımda aynı şekilde çok istiyordu istediğimizi tuttuk bulamıycaz die çok korkuyorduk...

haa bi de biz 25 mayısta karar kılmıştık salonu da tuttuk sonra kına gecesi için salon bakarken başka bi düğün sahibi 25 mayıs miraç kandili diyince değiştirdik hemen 8 hazirana aldık...

bize de sölememişti tuttumuz salon sahibi bunlara dikkat edin sizde

Ben hepsini ayarladım kuzum Seneye hangi günler resmi tatil neredeyse ezberledim

Kurban bayramı ne zamana geliyor falan hepsini biliyorum

Siz salonu nereden ve ne kadara tuttunuz kuzum?

Karşılaştırma yapayım bir bakalım :26:

ayyy cüneytede iyi olmuş bıraksaydı da ölseydi eylüş cadısı

neyseki cüneyt iyimiş Allahtan =))

ohh iyi iyi aferin kemale wallaaa kemal gibi koca yok dünyada

baharı çok düşünüyor

Aaa sen biliyor musun baharın gerçek kocası kim geçen okan bayülgenin programında açıkladııı

Hoşgeldin canım

Tabi oluyor, her türlü sorun illa ki çıkıyor. Yok şu niye öyle olmadı, bu daha güzel olurdu vs. gibi konuşmalar sanki biz değil onlar evleniyormuş gibi tavırlar.
Düğün stresine giren biz olmamıza rağmen, onlar daha çok stres yapıyor ve sanki dokunsak ağlayacak cinsten..
Hiç hiç canını sıkma canım, bırak kim nasıl istiyorsa öyle davran sen nasıl istiyorsan o olsun. Onu uygula çok normal böyle olması inan her insan yaşıyor bunları..

iyi barii sen iyi bi düşünüp taşınmışsın biz bilmeden dedik 25 mayıs olsun gitsin sonra da değiştirdik

biz salonu çekmeköydeki semazen düğün salonundan tuttuk beyaz salonu seçtik canım =)

4bin küsür bişeydi zorla 3250 ye tuttuk

Bebeği var diye getirdi kız hastaneye

Kemal gibi koca anca böyle tv de bulunur

He ya biliyorum dizideki kardeşi umut muydu neydi :44:
Sen Kaderin kocasını biliyon mu

eweety doru wallaa bizim de her hafta dolu haftada 2 tane düğün şaka gibi millet sanki bizim ewlenmemizi beklemiş gibi sıraya dizmişler

Aynen öyle ya düğünler ard arda

ay içimi rahatlattın yahu ben de düşün düşün ''acaba ben de mi sorun var ''diyordum (
en basitinden nişanlımla bi ev tuttuk kiraladık....ki amaç sadece dolaşmaktı ki annem de gelmek istedi tamam demiştik oda geldi...nişanlım da evi beğenince tuttu tabi...abim de ''yok bize neden sormuyorsunuz yok biz burda neyiz'' flanlar filaaanlar...
ay çok şaşkınım ..evin kirasını ödicek olan biziz...neden laf sokarlar ki.başta sölemzler sormazlar ..sonrasında bunu dedi ...cok üzüldümm

tatlııım hiç sıkma canını bizde yaşıyoruz o durumları ama takma boşwer herkesi tek tek mutlu edemezsin.. önemli olan senin ve nişanlının ne istediği hiç sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…