haaa iyi bari ne güzel ewiniz warmış en azından....
ewin warsa nerde işine yakınsa nerde olduğu önemli değil amaan mutlu olun yeterki canım =)
benm oturduğum yerde ümraniye-ıhlamurkuyu olacak çewresi öle güzel değil ama bina güzel ulaşım kolay, ew istediğim gibi bi de yeni bina... kutu gibi ew etrafında öle çok güzel ewler yok ama napalım sürekli kalmıycaz sağlık olsun yeterki herşey zamanla olur nasıl olsaa
Aferin sana büşbüşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=587036 Burda anlatımı var tatlım, çok kolay aslında
Kızlar nasılsınızz :)) düğün tarihimız belli oldu yerimizide tuttuk Allah nasip ederse
29.08.2015
Kuzum dün doktora gittim faranjit olmuşum, kulaklarımın ağrımasının sebebide kulak iltihabındanmış. Ömrü hayatım boyunca yaşamadım ben böyle birşey yaa.. :26:
5 tane ilaç verdi :26:
günaydınnnn kızlaaarrrrr. liste ne heyecanlı öyle yaa
Kuzum dün doktora gittim faranjit olmuşum, kulaklarımın ağrımasının sebebide kulak iltihabındanmış. Ömrü hayatım boyunca yaşamadım ben böyle birşey yaa.. :26:
5 tane ilaç verdi :26:
Kuzum çok geçmiş olsunnasıl oldun öyle sen ya dikkat et kendine
Şifayı kaptın canım ya dikaktli ol ilaçlarını iç aksatmadan çok geçmiş olsun fena birşeydir tahmin edebiliyorumSağol kuzum benimm.. Bende anlamadım nasıl olduğunu. Havalar bir açıp, bir kapatıyor sanırım ondan şifayı kaptım :26: Ama çok şükür ilerlemeden önlemimi alıyorum. Normalde doktora gidip ilaç alan bir insan değilim kendim organik bitkilerle iyileşirim hep ama dün kulaklarım çok kötüydü. Resmen kimse konuşmasın duymıyım istiyordum o derece ağrıdı. Bende dayanamadım akşam iş çıkışı gittim. Tahmin ettiğimde olmuş zaten enfeksiyon :26:
nasılsın nehirimmmm
Sağol kuzum benimm.. Bende anlamadım nasıl olduğunu. Havalar bir açıp, bir kapatıyor sanırım ondan şifayı kaptım :26: Ama çok şükür ilerlemeden önlemimi alıyorum. Normalde doktora gidip ilaç alan bir insan değilim kendim organik bitkilerle iyileşirim hep ama dün kulaklarım çok kötüydü. Resmen kimse konuşmasın duymıyım istiyordum o derece ağrıdı. Bende dayanamadım akşam iş çıkışı gittim. Tahmin ettiğimde olmuş zaten enfeksiyon :26:
Boncuğum öyle düşünme yaabugün benim müdürde yok ve geç çıkıcam işim var dışarda vakit geçireceğime burada geçireyim diyorum Eki Görüntüle 1098364
Günaydın canım olur öyle niye rezillik olsun insanlık hali yaniGünaydın Kızlaaarrr
bugün işe acayip geç kaldım yaaaa sabah 8 de uyandım. 8.30 da işe başlamam gerekiyordu 1 saat geç kaldım
9.30 da işe geldim yaaa inanamadım resmen rezillik
Ama öyle be nehirim, rahat yazamıyorum biri varken
İyi ettin, konuşuken vakit geçiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?