2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum huzur olduktan sonra gerisi sorun değil

Kızlar nasılsınızz :)) düğün tarihimız belli oldu yerimizide tuttuk Allah nasip ederse
29.08.2015

Hayırlı olsun canım benimm. Bu kadar erken tarih alabiliyor musunuz?

Bizde çok tereddütte kaldık bu nedenle almadık tarih :26:

Kuzum dün doktora gittim faranjit olmuşum, kulaklarımın ağrımasının sebebide kulak iltihabındanmış. Ömrü hayatım boyunca yaşamadım ben böyle birşey yaa.. :26:

5 tane ilaç verdi :26:

Kuzum çok geçmiş olsun nasıl oldun öyle sen ya dikkat et kendine

Kuzum çok geçmiş olsun nasıl oldun öyle sen ya dikkat et kendine

Sağol kuzum benimm.. Bende anlamadım nasıl olduğunu. Havalar bir açıp, bir kapatıyor sanırım ondan şifayı kaptım :26: Ama çok şükür ilerlemeden önlemimi alıyorum. Normalde doktora gidip ilaç alan bir insan değilim kendim organik bitkilerle iyileşirim hep ama dün kulaklarım çok kötüydü. Resmen kimse konuşmasın duymıyım istiyordum o derece ağrıdı. Bende dayanamadım akşam iş çıkışı gittim. Tahmin ettiğimde olmuş zaten enfeksiyon :26:

Şifayı kaptın canım ya dikaktli ol ilaçlarını iç aksatmadan çok geçmiş olsun fena birşeydir tahmin edebiliyorum
nasılsın nehirimmmm

İyiyim kuzum sen nasılsın

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta sonu iyice dinlenmem lazım hem hastayım hemde haftaya bir sürü işim var beyaz eşyalarım gelcek mobilyalar gelcek aynı zamanda perdeci elektrikçi gelcek eve kendi evimizde annemle beraber kıyafetleri gidecekleri ayarlamaya başlıcaz bi yandanda ha bu arad ayeni evimizinde temizliği var tabi bide onu sıkıştırcaz araya çok yoğunlaşıyorum yani allah yardımcımız olsun

Başının ağrısı o yüzdenmiş yani.

Çok geçmiş olsun kuşum. Çabucak düzelmeye bak.

:18::18::18: 47 gün kalmış ama nasıl bitti bu kadar zaman ya panik yaptım ben şimdi listeyi yeni gördüm daha

Günaydın Kızlaaarrr

bugün işe acayip geç kaldım yaaaa sabah 8 de uyandım. 8.30 da işe başlamam gerekiyordu 1 saat geç kaldım

9.30 da işe geldim yaaa inanamadım resmen rezillik

Günaydın Kızlaaarrr

bugün işe acayip geç kaldım yaaaa sabah 8 de uyandım. 8.30 da işe başlamam gerekiyordu 1 saat geç kaldım

9.30 da işe geldim yaaa inanamadım resmen rezillik
Günaydın canım olur öyle niye rezillik olsun insanlık hali yani
Ama öyle be nehirim, rahat yazamıyorum biri varken

İyi ettin, konuşuken vakit geçiyo ki

Bende yazamıyorum özellikle müdür olduğu zaman çatır çutur sesler bol bol muhabbet edeceğiz yaniEki Görüntüle 1098375

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…