2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende işin var sanıyorum ya hu

ben çeyiz bakmıyorum bu ara , almamak için :26:

gelin albümlerine bakıyorum

Yok yok acıcık dalmışımda yetiştim hemen size

Kendime bakmıyorum kuzum ya. Anneme dikey süpürgelerden alacağım. Kendi süpürgesi hem büyük hemde ağır sürekli her gün onu açmak zorunda kalıyor. Evi süpürmek değilde süpürgenin kendisi yoruyor resmen

Tavsiyeleriniz var mı?

Ben nette en çok Fakir Darky gördüm. Fiyat olarakta uygun. Sence ?:26:

Benim direkt önereceğim oydu.

herkes çok memnun. kendime de alıcam

Benim direkt önereceğim oydu.

herkes çok memnun. kendime de alıcam

Bende düşünüyorum açıkcası. Kendime düşünüyodum ama ilk anneme almak nasip olacak. Bakalım annem memnun kalırsa bende çeyizime alacağım

Aynı zamanda küçük olması büyük avantaj ve en çok sevdiğimde ucunun üçgen olması. Çok daha rahat oluyor süpürmek. Peki kuzum büyükde alacak mısın sen?

aynen öyle. köşeleri süpürürken çok rahat oluyo. ( ablamın evini süpürdüm bi kaç kez ordan biliyorum)

ve çekim gücü çok iyi. ekstra bi süpürge almaya gerek görmüyorumm aynı işlevi görüyo sonuçta. zaten büyüklere sinir oluyorum ben her yere takılıyo fırlatıp atasım geliyo

Kızlar toplanamadı henüz

soli'nin yoğun günü bugün 'cumartesi'

biz bi konu açalım gelenler yazsın :92:
Bende şuanlık yoğunum ama sakinleşir 1 saate kadar aç bakıyım ne konuşalım
Sağol kuzum içiyorum saatinde Ama çok kötü ilaçlar yaaa :18:
İlacın tatları öyle oluyor ben en çok şurup severim hastasıyımdır ama artık şurup vermiyorlar küçükken daha iyiydi
bende iyiyim bebeğimmm
22 günüm kalmış

Azıcık kalmış canım maşallah artık hazırlıklar son gaz devam

Aa ablan kullanıyo mu kuzum? Ablan kullanıyosa ve sende kullanıp gördüysen kesin alırım valla

Ben büyükte almayı düşünüyorum açıkcası. Haftada 1 günde olsa o büyükle her yeri süpürmek istiyorum. Astımım var benim ve küçük süpürge belki onlar kadar iyi çekemez. Bu nedenle almam şart Bide ilerde bebişimde de astım olma ihtimali var bizde genetik çünkü. Onun sağlığı içinde almalıyım

Ayy bende sinir oluyorum ona. Hafta sonları yardım ediyorum anneme ben süpürüyorum evi. Bide mobilyalar bizim beyaz, kapılarda o şekilde. Dikkat ediyorum çarpmamak için ama deliye dönüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…