Günaydıınn
bugün saltanatımın son günü
Günaydın canım olur öyle niye rezillik olsun insanlık hali yaniEki Görüntüle 1098372
Bende yazamıyorum özellikle müdür olduğu zaman çatır çutur seslerbol bol muhabbet edeceğiz yaniEki Görüntüle 1098375
Şifayı kaptın canım ya dikaktli ol ilaçlarını iç aksatmadan çok geçmiş olsun fena birşeydir tahmin edebiliyorum
İyiyim kuzum sen nasılsın
Başının ağrısı o yüzdenmiş yani.
Çok geçmiş olsun kuşum. Çabucak düzelmeye bak.
Kızlar toplanamadı henüz
soli'nin yoğun günü bugün 'cumartesi'
biz bi konu açalım gelenler yazsın :92:
Evet kuzum o kadar ağrı ondanmış yani :26: Sağol kuzucanım benimm inşallah hemencecik düzelirim
İnşallah canım, aksatma ilaçlarınıda.
Evet yoğun bir cumartesi ama şuan çooookkk rahatımElektrik süpürgelerine bakıyordum da dalmışım acıcık
bende işin var sanıyorum ya hu
ben çeyiz bakmıyorum bu ara , almamak için :26:
gelin albümlerine bakıyorum
Şifayı kaptın canım ya dikaktli ol ilaçlarını iç aksatmadan çok geçmiş olsun fena birşeydir tahmin edebiliyorum
İyiyim kuzum sen nasılsın
Yok yok acıcık dalmışımda yetiştim hemen size
Kendime bakmıyorum kuzum ya. Anneme dikey süpürgelerden alacağım. Kendi süpürgesi hem büyük hemde ağır sürekli her gün onu açmak zorunda kalıyor. Evi süpürmek değilde süpürgenin kendisi yoruyor resmen
Tavsiyeleriniz var mı?
Ben nette en çok Fakir Darky gördüm. Fiyat olarakta uygun. Sence ?:26:
bende iyiyim bebeğimmm
22 günüm kalmış
Benim direkt önereceğim oydu.
herkes çok memnun. kendime de alıcam
bende iyiyim bebeğimmm
22 günüm kalmış
Bende düşünüyorum açıkcası. Kendime düşünüyodum ama ilk anneme almak nasip olacak. Bakalım annem memnun kalırsa bende çeyizime alacağım
Aynı zamanda küçük olması büyük avantaj ve en çok sevdiğimde ucunun üçgen olması. Çok daha rahat oluyor süpürmek. Peki kuzum büyükde alacak mısın sen?
Bende şuanlık yoğunum ama sakinleşir 1 saate kadarKızlar toplanamadı henüz
soli'nin yoğun günü bugün 'cumartesi'
biz bi konu açalım gelenler yazsın :92:
İlacın tatları öyle oluyor ben en çok şurup severim hastasıyımdır ama artık şurup vermiyorlar küçükken daha iyiydiSağol kuzum içiyorum saatindeAma çok kötü ilaçlar yaaa :18:
bende iyiyim bebeğimmm
22 günüm kalmış
aynen öyle. köşeleri süpürürken çok rahat oluyo. ( ablamın evini süpürdüm bi kaç kez ordan biliyorum)
ve çekim gücü çok iyi. ekstra bi süpürge almaya gerek görmüyorumm aynı işlevi görüyo sonuçta. zaten büyüklere sinir oluyorum ben her yere takılıyo fırlatıp atasım geliyo
İlacın tatları öyle oluyor ben en çok şurup severim hastasıyımdır ama artık şurup vermiyorlar küçükken daha iyiydi
Bende şurubu çok seviyorumBazen öksürüğüm geçmez gider alırım şurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?