2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

şuan konumuz elek.süpürgesi

evet kullanıyo. büyükte var genel temizlik yaparken onu kullanıyo.şuan sadece onu almayı düşünüyorum kararım değişmezse

daha olmadı baktım yeterli olmuyo gider büyükte alırım sağım solum belli olmaz

senin öyle bi problemin varsa sana farz olmuşşş

Hoşgeldin canım nasılsın

Tam benlik bir konu olmuş daha borcu bitmediydi

ben hala seninkini 2500 sanıyorum ya. neden biliyo musun. aşkitin amcasının kızı evlenicek eylül de. o da almış bi elektik süpürgesi 2500 e

bi ütü almış kız 1500 tl

heralde ütü kendi ütülüyo didik bizde

onunla karıştırdım zaar.

Uhhhh yanlış mı okudum Aşkım kazanlı ütü alalım diyodu da 500 TL verilir mi ütüye dedim 1500 TL nedir yahuuu:26:

Selam melezzz hoşgeldinnnn

Hoşbuldummmmm

İyiyim şeker siz nasılsınız neler kaynatıyorsunuz bakalımmm Her zamankş gibi konuya yetişemedim ortasında geldim
Bende iyiyim tatlım henüz konu buluyorduk selam nasılsın fasıllardayız saat 12 ye geliyor daha selamlaşıyoruz

1500 TL ütü mü hangi marka neymiş o öyle ya neyseki benim ütüm 300 TL gibi birşey olacak Normal fiyatı elektrikli süpürgenin 1800 TL civarıydı ama 2500 TL onunla karıştırıyorsun kesin benim denk geldiğim kampanyalı fiyat 1400 TL

Uhhhh yanlış mı okudum Aşkım kazanlı ütü alalım diyodu da 500 TL verilir mi ütüye dedim 1500 TL nedir yahuuu:26:

Hoşbuldummmmm

doğru doğru

sanırsın ki çok zengin kız alakası bile yok.. en güzeli en kalitelisi onda olmalıymış. peeehhh

bırak şimdi bizi kıyaslarlar onunla.

evlenince görcez bakalım neymiş

oturma grubu almışlar inegöl'den sadece oturma odasına 7000 vermişler

Evet kuzum malesef ki var. Toz, tüy bunlara gelemiyorum. Tıkanıyorum hemen Philips Maratonu çok öneriyorlar ama sence vermeye değer mi o kadar para

Ben de işe geldim güya ama iş yok boşa kalktım sıcacık yatağımdan
Saat 1 olsa da gezmeye kaçsam

doğru doğru

sanırsın ki çok zengin kız alakası bile yok.. en güzeli en kalitelisi onda olmalıymış. peeehhh

bırak şimdi bizi kıyaslarlar onunla.

Ammaaannn işe acil yetişmem gerekiyor bazen, bakıyorum ince kırışıklıklar var açıyorum saç düzleştiriciyi 2 dakikada miss gibiii
Aynı işi görüyor mu görüyor ne gerek var o paraya kıymaya

Sen ne alem bir kızsın yaaa yerim seni yerrr

Her zaman gereksiz bulmuşumdur o kadar verilen parayı. Olsun olsun 250 tl olsun aynı işi görmüyor mu dediğin gibi kendi mi ütülüyo acep :2
7:

ne ne ne neeeeeeeeeee nasıl yaniiiiiiiiii saç düzleştiricisiyle ütü mü yapıyosun ayak üstü vayyy süpermiş beeeee.

annem akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler yahu

kaldı ki sanki o hiç bozulmayacak. ne oldu verdin o kadar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…