http://www.izlesene.com/video/penguen-dansi-yayiliyor/3651813o ne ola kiii hiç görmedim dur bakayım ona da.
Bende böyle birşey yapmak isterim aslındaCesaretim var o konuda Ama nişanlım çekinir biras
Gelin tip olarak bana benziyor
Oyyyy kıyamam kıs ben sana gel öpücem
Enişteye verirsen ohoo
O zaman ikna çabasına hemen başla, 78 günde ikna ettin ettin edemedin gelince hayatta ikna olmaz
la anaaaaaaaaaaaatekrar baktım hakkaten benziyooooooooo
videoları attım bakalım izleyebilirse. ayy bi heyecanlandım bee. düğünün olması bile bambaşka bir duygu
anammmm penguen dansı mıymış buuuu benim bi tanıdığım yapmış düğününde cok eğlenceli gözüküyoduu
Yanaştırdım yanağımı ekrana öp hadi
Aahahahha burda çok büyük güldün enişte seni 12 aylık öpecek bebeğimm
Sizin düğün tarihi belli mi şekerim
yok canım yaa. askerden geldikten sonra yapalım diyorduk bu sene ama 2015 bahara da kalabilir :26:
Öpsün beaa
az kişiylede güzel olmaz kalabalık olmak lazım yine. he bide öğretmesi var denemesi varAma bunu herkes bilmiyo işte ya :26: Bende isterim ama önce milleti toplayıp öğretmek var
EvetKollar tombıl tombıl
az kişiylede güzel olmaz kalabalık olmak lazım yine. he bide öğretmesi var denemesi var
Enişteeee duuuuy sesimizii ''Büşbüşş beni öpsün'' diyoo sanaaa !
Aynen bebeğim yine kaldık halaya, horona, romana
az kişiylede güzel olmaz kalabalık olmak lazım yine. he bide öğretmesi var denemesi var
yandan duruşunuda benzettimm
Sankim öpme desem öpmüyobazen uyuzluğuna diyorum öpme diye sana soran kimki benim değil misin diyip şap diye öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?