2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canım sağolasın. Allah sizi de çok mutlu etsin inşallah. Biz çok beklemek istemiyoruz ama maddi sıkıntılar biraz ağır basıyor. Yani net olan bişi yok aslında. Benim aileme bakılırsa bu sene düğün olmalı. Erteleme fikri nişanlımla bana ait. Kesin de bişi yok ama bakalı hayırlısı :26:

Ya büşbüşş sen biraz daha konuşsan dıdımın dıdısından akraba bile çıkabiliriz

Kızım bu ne benzerlik, aynı şeyi benimkide yapıyo

Çıkabilirük

Nehirimle de bir çok şeyimiz benzer Oda benim ruh ikizim

Amin canım amin Rabbim utandırmasın hiçbirimizi. Tabi orası ayrı, ama askerden dönünce bi şekilde bi tarih belirlemelisiniz bence..
Çünkü nişanlılık ne kadar uzun olursa, o kadar çok sıkıcı hale gelebiliyor açıkçası..
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.

Çıkabilirük

Nehirimle de bir çok şeyimiz benzer Oda benim ruh ikizim

Nehirtoş ayrı zaten şuna bak askerleriniz bile aynı yerlere gitmiş oluyo

Evet Allahın hikmeti işte. Bu hayatta Nehiri tanıyıp, konuşup, bu kadar benzeyip birde sevdiklerimizin aynı yerde askerliğini yaptığını görmekte varmış demekki

Evet Allahın hikmeti işte. Bu hayatta Nehiri tanıyıp, konuşup, bu kadar benzeyip birde sevdiklerimizin aynı yerde askerliğini yaptığını görmekte varmış demekki

Tabi kuzum, aşk tesadüfleri sever diyesim geldi

Son düzenleme:
Evet benziyomuşuz kıs

Kıslar beni merak ediyosanız az önce Boncukumun paylaştığı video tekrar izleyebilirsinis Yan profilden benziyorum o bağğğyana Tipimde onun gibidir

ahahahaha

o bağğyanı gördüğünüzde solişi görmüş kadar olacaksınız

tabi soliş daha güzeeeeellll

Kesinlikle

Bende öylee bende bendeee hatta parmakla gösterip gülerim
İnsan sıkıntıdan ne yapacağını biliyor mu sanki aman dal be nazarım :18:

eheheheh

parmağınla gösterme ayıp

bu arada ben seni görmüş müydüm? sadece kapalı olduğunu biliyorum , seni gçrmek mimkin mi şi anda :92:

Ahhhh o film Ne güzeldi öyle.. İzledikçe iç çektiğim, göz yaşlarıma hakim olamadığım bir filmdi..

En sevdiğim filmler arasında benimde Bide evim sensin, Su ve ateş

Ben romantik severim ama bizim herif kavga dövüş

eheheheh

parmağınla gösterme ayıp

bu arada ben seni görmüş müydüm? sadece kapalı olduğunu biliyorum , seni gçrmek mimkin mi şi anda :92:

Ayıp olsun bananeee

Yok görmedin bebeğim Kapalıyım evet nasıl görcen ki söyle göstereyim kendimi

En sevdiğim filmler arasında benimde Bide evim sensin, Su ve ateş

Ben romantik severim ama bizim herif kavga dövüş

Evim Sensini izlemedim çünkü ondan önce yabancı bir filmi izlemiştim. "A Moment To Remember" ismi. Bu filmin birebir aynısı. Taklit olduğu için izlemedim

Biz ikimizde aynı ruh haline sahibiz. Duygusal ise ikimizde izleriz, gülmek istersek de güleriz Sevdiğim kavga, dövüş filmlerini pek sevmez İzlediğini hiç duymadım 6 yıldır Ama izlerse de izlerim yani Boxu çok severim ben. İzlerim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…