2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Görüşürüz Bebekimm

Sakın ağlama sakın Babacığını orada üzme. Senin göz yaşlarını görürse oda ağlar :26:

Merak etme kuzum benim çok kötü değilim zaten ilaçlarda da inşallah daha iyi olacağım

Memlekete gideli 1 ay oldu evde nasıl belli yokluğu ya Yarın ya da pazartesi geleceğim diyordu ama bakalım :26: Özledim vallahi :26:
O değilde gözümün önüne hep şu düğün salonunda çıkışta vedalaşma geliyor, bi tuhaf oluyorum büşbüş ya :18:

İnşallah bebişim, sen kendine iyi bakta

görüşürüz yevrum, iyi tatiller kendine iyi bak.

Kuzum ben şimdiden başladım ağlamaya geçen nişanlımgile gittik geldi beni aldı, evimize girdik son haline bakmak için.. Allahım bi doldu gözlerim, o da diyor sen şimdiden başladıysan işimiz var seninle Bende banane alışana kadar beni avutacaksın dedim Bende öyleyim bebeğim.
Abimin düğününde vedalaşma anında benimde gözden yaşlar süzüldü insanın içi bi tuhaf oluyor :18:

Vallahi yıkarım o salonu!

Kk son hali süper olmuş he altının pembesi çok hoşuma kaçtı

duygular tarifsiz dimi, ben de yaşamak istiyorum artık ya beneneeeeeeee:84:

bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum

Sıramızı sana bırakıyoruz bebeğim, inşallah senin gününüde beraber sayacağız

Bi karar ver kız, istiyon mu istemiyon mu

He ya kk kendi rengini bulmuş

ahahah

ailemden ayrılmamak için diyorum :18:

neyse ki çok yakın olcaz, o şekilde avutuyorum kendimi

Ayy o zamanı hiç hatırlatma ya ben nasıl durucam nasıl gidicez oradan hiç bilmiyorum. Ben babama aşırı derecede düşkünüm. Aramızdan su sızmaz. Onun başını eğmemek içinde elimden geleni yaparım. Benim ayaklarımın üstüne sağlam basmama sebep tek insandır. Üniversite sınav sonuçları açıklandığında beni göndermez sanardım uzak diye. Halbuki herşeyime koşuşturdu her zaman destek oldu babam. Şimdide en ufak birşeyde bile bana danışmadan iş yapmaz. Bende aynı şekilde. Ayrılmak çok çok zor olacak. Şuan evin tüm sorumluluğu bendedir. Ben gittiğimde ne yapacaklar nasıl alışacaklar yokluğuma Ayy off kötü oldumm

ahahah

ailemden ayrılmamak için diyorum :18:

neyse ki çok yakın olcaz, o şekilde avutuyorum kendimi

Aaa bak avutacağın birşey var en azından kendini

Sen konuşmaya başladığında ben kendimi görüyorum biliyor musun sende?
Annemle konuşamadığım bi çok konuyu onunla konuşmuşumdur, mesela hepsini olmasada erkek arkadaşlarımı bilirdi. Fikrini söylerdi.. Ne biliyim ya :26:
Lisede sınıfta kaldım, bende yollamaz sandım bi şans daha verdi. Ama malesef yine sınıfta kaldım. Dışardan okumamı istedi, kendime güvenimi yitirdiğim için istedim o da ısrar etmedi. O zamanda destek oldu. Tatile yolladı yengemle beni sırf kafa dağıtmam için..
Of büşşbüşş beni duygulandırma :26::26:

solimmmmmmmmmm face de bi düğün paylaştım izlemelisinn bayıldım ben yaaa

hşşşşşşşşt ağlaşmayın beğğğğğğ

Sende ben gibisin yani

Karşılık beklemeden herşeyi yapan bir anne, babaya sahibim. Rabbim onların yokluğunu yaşatmasın. Onların bizler için yaptığını biz fazlasını yapabilmek için bizlere güç, onlara ömür versin inşallahh.. Ben sadece kendi babama karşı böyle değilim. Kayınpederim içinde öyleyim. Nişanlım babasıyla tartışsa haklı olsa kızarım ona. Babana cevap verme onu üzme diye. Kayınpederim rahatsızlanmış hastaneye getirmişlerdi hemen iş yerinden izin aldım koştum gittim yanlarına. Beni görünce o kadar sevindiler ki. Allahım her anne, babaya hayırlı evlat nasip etsin en başta bizlere inşallah..

Ben anne, babama hayırlı bir evlat olduğumu düşünüyorum. Onların bana her zaman destek olduğu gibi inşallah bende çocuklarıma olurum

Aile denince bende akan sular durur

Ayyy büşşbüşşş seni yicemm ama he

Amin bebeğimm amiiinnn Aile bambaşka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…