Hoşgeldin canım ben gidiyorum amaMüzikler müthiş şeker ve kalbimin tek sahibine favorim bende muhakkak düğümde kullanacağı bir yerlerde dans olur slayt olur Görüşürüz öptüm canım
Seni seniBen çıkyıorum boncuğum azıcıkta alışveriş merkezini dolanayım
Görüşürüz büşbüş kendinize iyi bakın
Sakın ağlama sakınBabacığını orada üzme. Senin göz yaşlarını görürse oda ağlar :26:
Merak etme kuzum benim çok kötü değilim zaten ilaçlarda da inşallah daha iyi olacağım
Hoşgeldin canım ben gidiyorum amaMüzikler müthiş şeker ve kalbimin tek sahibine favorim bende muhakkak düğümde kullanacağı bir yerlerde dans olur slayt olur Görüşürüz öptüm canım
Seni seniBen çıkyıorum boncuğum azıcıkta alışveriş merkezini dolanayım
Görüşürüz büşbüş kendinize iyi bakın
Öyledir tabi kolay mı baba evinden çıkıp gitmek başka bi evde yaşamakkdüşündükçe duygulanıyorum bende. ben çok fazla tanımadğım insanların gelin almalarında bile duygulanırım hemen gözlerim dolar
ona göre önleminizi alında, malesef o kadar salak olabiliyo bazı insanlar
Zaten hep böyle yapıyosunGit kuzum git durduğun kabahat
Görüşürüz canımcım öpüldün
Görüşürüz Bebekimm
görüşürüz yevrum, iyi tatillerkendine iyi bak.
Kuzum ben şimdiden başladım ağlamaya geçen nişanlımgile gittik geldi beni aldı, evimize girdik son haline bakmak için.. Allahım bi doldu gözlerim, o da diyor sen şimdiden başladıysan işimiz var seninleBende banane alışana kadar beni avutacaksın dedim Bende öyleyim bebeğim.
Abimin düğününde vedalaşma anında benimde gözden yaşlar süzüldü insanın içi bi tuhaf oluyor :18:
Vallahi yıkarım o salonu!
Kk son hali süper olmuş he altının pembesi çok hoşuma kaçtı
duygular tarifsiz dimi, ben de yaşamak istiyorum artık ya beneneeeeeeee:84:
bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum
Evet çok şeker bi pembe, kk'ya yakışaaaannnnn
Sıramızı sana bırakıyoruz bebeğim, inşallah senin gününüde beraber sayacağız
Bi karar ver kız, istiyon mu istemiyon mu
He ya kk kendi rengini bulmuş
Memlekete gideli 1 ay oldu evde nasıl belli yokluğu yaYarın ya da pazartesi geleceğim diyordu ama bakalım :26: Özledim vallahi :26:
O değilde gözümün önüne hep şu düğün salonunda çıkışta vedalaşma geliyor, bi tuhaf oluyorum büşbüş ya :18:
İnşallah bebişim, sen kendine iyi bakta
ahahah
ailemden ayrılmamak için diyorum :18:
neyse ki çok yakın olcaz, o şekilde avutuyorum kendimi
Ayy o zamanı hiç hatırlatma ya ben nasıl durucam nasıl gidicez oradan hiç bilmiyorum. Ben babama aşırı derecede düşkünüm. Aramızdan su sızmaz. Onun başını eğmemek içinde elimden geleni yaparım. Benim ayaklarımın üstüne sağlam basmama sebep tek insandır. Üniversite sınav sonuçları açıklandığında beni göndermez sanardım uzak diye. Halbuki herşeyime koşuşturdu her zaman destek oldu babam. Şimdide en ufak birşeyde bile bana danışmadan iş yapmaz. Bende aynı şekilde. Ayrılmak çok çok zor olacak. Şuan evin tüm sorumluluğu bendedir. Ben gittiğimde ne yapacaklar nasıl alışacaklar yokluğumaAyy off kötü oldumm
solimmmmmmmmmm face de bi düğün paylaştım izlemelisinn bayıldım ben yaaa
Ayy o zamanı hiç hatırlatma ya ben nasıl durucam nasıl gidicez oradan hiç bilmiyorum. Ben babama aşırı derecede düşkünüm. Aramızdan su sızmaz. Onun başını eğmemek içinde elimden geleni yaparım. Benim ayaklarımın üstüne sağlam basmama sebep tek insandır. Üniversite sınav sonuçları açıklandığında beni göndermez sanardım uzak diye. Halbuki herşeyime koşuşturdu her zaman destek oldu babam. Şimdide en ufak birşeyde bile bana danışmadan iş yapmaz. Bende aynı şekilde. Ayrılmak çok çok zor olacak. Şuan evin tüm sorumluluğu bendedir. Ben gittiğimde ne yapacaklar nasıl alışacaklar yokluğumaAyy off kötü oldumm
Aaa bak avutacağın birşey var en azından kendini
Sen konuşmaya başladığında ben kendimi görüyorum biliyor musun sende?
Annemle konuşamadığım bi çok konuyu onunla konuşmuşumdur, mesela hepsini olmasada erkek arkadaşlarımı bilirdi. Fikrini söylerdi.. Ne biliyim ya :26:
Lisede sınıfta kaldım, bende yollamaz sandım bi şans daha verdi. Ama malesef yine sınıfta kaldım. Dışardan okumamı istedi, kendime güvenimi yitirdiğim için istedim o da ısrar etmedi. O zamanda destek oldu. Tatile yolladı yengemle beni sırf kafa dağıtmam için..
Of büşşbüşş beni duygulandırma :26::26:
hşşşşşşşşt ağlaşmayın beğğğğğğ
Ya büşşbüşş beni damara bağladı, jilet var mı jilet
Aaa bak avutacağın birşey var en azından kendini
Sen konuşmaya başladığında ben kendimi görüyorum biliyor musun sende?
Annemle konuşamadığım bi çok konuyu onunla konuşmuşumdur, mesela hepsini olmasada erkek arkadaşlarımı bilirdi. Fikrini söylerdi.. Ne biliyim ya :26:
Lisede sınıfta kaldım, bende yollamaz sandım bi şans daha verdi. Ama malesef yine sınıfta kaldım. Dışardan okumamı istedi, kendime güvenimi yitirdiğim için istedim o da ısrar etmedi. O zamanda destek oldu. Tatile yolladı yengemle beni sırf kafa dağıtmam için..
Of büşşbüşş beni duygulandırma :26::26:
Saçmalamaz mısın litfin
face'in var mı videoyu izle eğlen sende
https://www.facebook.com/photo.php?v=832739253422102&set=vb.100000581050136&type=2&theater
Sende ben gibisin yani
Karşılık beklemeden herşeyi yapan bir anne, babaya sahibim. Rabbim onların yokluğunu yaşatmasın. Onların bizler için yaptığını biz fazlasını yapabilmek için bizlere güç, onlara ömür versin inşallahh.. Ben sadece kendi babama karşı böyle değilim. Kayınpederim içinde öyleyim. Nişanlım babasıyla tartışsa haklı olsa kızarım ona. Babana cevap verme onu üzme diye. Kayınpederim rahatsızlanmış hastaneye getirmişlerdi hemen iş yerinden izin aldım koştum gittim yanlarına. Beni görünce o kadar sevindiler ki. Allahım her anne, babaya hayırlı evlat nasip etsin en başta bizlere inşallah..
Ben anne, babama hayırlı bir evlat olduğumu düşünüyorum. Onların bana her zaman destek olduğu gibi inşallah bende çocuklarıma olurum
Aile denince bende akan sular durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?