2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende senii yerim be Bende benzettim vallahi la biz akraba mıyık :18:

Maşallah canımm sanaa

Bi güzellik daha var burda

Nerelisin kıs dökül

Sanada maşallah kuzum benimm ufak tefeksin ama gayet iyisin bence İhi birini daha tanıdım burda. Etti 4

Benim boncukumun maşallahı var Allah onları nazarlardan korusun

kk' nın bana verdiği güzelliklerrrrrr sizsinizz

Hayy yeriimm Ben ilk kez biriyle görüşüyorum böyle he

Kk bana ilk kez iki arkideşş verdi ki

Nerelisin kıs dökül

Sanada maşallah kuzum benimm ufak tefeksin ama gayet iyisin bence İhi birini daha tanıdım burda. Etti 4

Orduluyum bebeğim fındükçuyum Sen nerelesin bakim

Benim ilk tanışlarım etti 2

Amiin aminn Rabbim hiçbirimizi ayırmasın beea

Nerelisin kıs dökül

Bilmukabele.

Çok teşekkür ederim bebeğim :101:

Sizide , maşşallah

Aaa öyle miii o zaman ilk göz ağrını biziz solişle

valla benim baya var telde görüştüğüm, mesajlaştığım.. marga ve lady'i biliyosun skype de 3 lü konuşurduk biz

Benim annem Erzincan babam Elazığ tüh hiçte alakamıs yokmuş Beni bu zamana kadar hep Sivaslılara benzettiler nedendir bilmem ama gel gör ki Sivaslılara gelin gidiyorum Topraa çekmiş demekki

Bakın burda 2 güzellik daha var. Onlardan birisi Nehirim onuda gördüm. Birisi de deryaokn. Deryamla her gün konuşuruz muhakkak. Whatsapptan falan sürekli görüşüyoruz. Dünya tatlı bir insan. Haftaya c.tesi kınası var. Ondan sonraki haftada düğünü var. Allahın izniyle Kocaeline gelin geliyor

Aaa öyle miii o zaman ilk göz ağrını biziz solişle

valla benim baya var telde görüştüğüm, mesajlaştığım.. marga ve lady'i biliyosun skype de 3 lü konuşurduk biz

Evet ilk göz ağrım sizsiniizz

Evet biliyorum margada maşallah yakıyo güzelliğiyle Benim öyle bi lüksüm yok yav
Nişanlım bilmiyor ya kk üyeliğimi

Aaaanaaa Elazığda iyidir, Sivasta bacım iyi yere gelin gidiyosun Bende trabzonlulara gelin gidiyorum adamdaki sertlik ordan geliyo

Allah mutluluğunu daim etsin o zaman Deryanın

Aminn kuzummm

sende mi gizli saklı kullanıyosun

benimki biliyo bi ara kızları kıskanıyo abartıp, artık karışmıyo

Nazaarr, Büşbüşşş ben çıkıyorum canlarım

Gideyim de şu aç karnımı doyurayım

Öpüldünüz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…