2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynı bizim yapacağımız gibi işte bence de gerek yok fazladan yoruluyor insan gerçekten yapmak isteyene saygım var ama birde şöyle düşüneyim iki kere takı takacağım o sadece düğünüme takacak ve takılan şuan kız tarafına gidecek aay seninle konuşup bu işin içinden çıkmak ne iyi geldi
Olabilir canım 12 de uyuyorum ama 10 da başlaıyorum esnemeye nasl bişeydir anlamadım ya . hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi

Bende dün 8 de başladım esnemeye 10 buçuk gibi uyudum

Yok kuzum benim nişanlım normalde de öyle bir insan değildir. Yani ben arkadaşlarımla akşam yemeğede gitsem eve geç kalmadığım sürece sorun yok. Zaten öyle arkadaş çevremde çok fazla yoktur. Her insanla gezmeyi sevmem. Genelde annemle yada bir iki arkadaşımla gezmeyi severim. Oda onları çok iyi tanıyor.

eee yanii canımmm sen nişana gidiceksin düğüne gidiceksin onlar düğüne gelcek =)

bizim sülalede kalktı o nişan olayları artık nişana giden olmadığı için yapanda yok. daha iyi oldu

sana katılıyorum cnm bende öle yaptım benimki isteme söz nişan hepsi biarada 3 ü bir arada oldu evde yaptım ohh çıktı tek seferde hepsi düğüne gelsin gelemeyenlerde artık düğünüde nikahtan yapıcm miss ama kınam için salon tuttum kınamda döktürcem snrada aglarımm

çok iyi o zaman canımm =))

eheheh en iyisini yapmışsın canımm =)

hem ağlarım hem giderim diyorsun yanii

canım naber? naptın nasıl geçti? Allah kavuştursun

way be hikayenize bayıdlım
işte boşuna dememişler kısmetindeyse gelir bulur seni yemenden kısmetinden değilse ne gelir elinden diye
işte kader kısmet ya bu :)

listeden ismim silinmiş yaaa gıcık oldum ben topiğe katılan ve sürekli takip eden biriyim biriyim niye silindi anlamıyorum alala

Yok kuzum işletme okuduğu için zaten muhasebe dersi görüyorlar. Herhangi bir firmada rahatlıkla muhasebecilik yapabilir. Herhangi bir sınav yok yani. Tabikide en azından kendisine katkı sağlar muhasebe.

buna çok sevindim canım çok sağol

canım benim ne güzel yazmışsın yaaa valla duygulandım ya kıyamam size
bu asker gidecek geri dönecek çok güzel vakit geçirmişsiniz çok sevindimmm

biz de teyzemin evinde toplandık yemekler yendi sohbetler edildi
sonra aştiye gittik aman Allahım mahşer yeri gibiydi
davullar zurnalar askerler omuzlarda geziyor her yerde Türk bayrakları herkes ağlıyor
atmofer bi acayipti yaa o kadar çok asker uğurlayan vardı ki

Allah her evladı anasına kavuştursun herkesi sevdiğine kavuştursun
biz de kuzenimi gönderdik

inan cok yorucu kuzum ve bu yorucu dönem aslında bana cok sey kattı..uzak gördülermin bana ne kadar yakın olduklarını..sonra dostum dediklerimin aslında buna deger olmadıklarını anladım..bu günümde yanımda olmayan aramayan aylardır sormayan insanları tanıdım bir zamanlar dostum sandıgım..bu zamanlarda kapımı calmayan insanlar biliyorum sırf meraktan yarın evime gelmek isteyecekler iş işten gecti hersey bitti ya ama yok o kadar sinirliyim ki o zamanda ben kabul etmicem ne kadar tuhafki hic yakınım olmayan insanların aslında bana nasıl deger verdiklerini gördüm..cok tuhaf bir dönemmiş ya bu arada nişan döneminde aldandım ben herkes yanımda sandım meger meraktanmış bilemedim asıl işler ortaya cıkınca puffff ucup yok oldular sinirlenmicemmmmmmmmmmmm

Bende senin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Aştiyi çok iyi bilirim Çok fazla gittim geldim oradan ahh ahh

Sevdiğimle oturup otobüs mü beklemedik orada

Elimizden geldiğince vakit geçirmeye çalıştık kuzum ikimizde çok memnun kaldık bu durumdan. Epey kafası dağıldı bu sayede Şimdide geziyoruz gerçi Kuzeni safranboluyu gezdiriyor şuan

Allahım kimseye hasret, özlem çektirmesin. Çok zor bir o kadarda güzel. Daha da kıymetleniyor insan

Kuzenini de Rabbim size ve ailesine kavuştursun inşallahh

inşaAllah tatlım.. safranbolu güzeldir :)
benim kuzen de izmir de geziyor :) daha öğleden sonra teslim olacaklarmış :)

Edam insanlar demek ki bu anlarda yüzlerini ortaya çıkartıyorlar gerçekten değer veren bu zamanlar içerisinde belli oluyor üzülme sinirlenme hiç zoruna gider insanın tanıyorum dediğin insanı aslında hiç tanımadğını farketmek ama sen ve gerçekten değer veren insanlar yeter sana sen kınana nikahına mutluluğuna odaklan bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…