- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynı bizim yapacağımız gibi işte bence de gerek yok fazladan yoruluyor insan gerçekten yapmak isteyene saygım var ama birde şöyle düşüneyim iki kere takı takacağım o sadece düğünüme takacakwalla bende nişan yapmadım aile arasında yüzükleri taktık o kadar... o yüzden ben kmseninkine gitmem düğününe giderim.. gelende benm düğünüme gelsin...
aynen canım sende öle yap =)
hem ben nişan törenlerini gereksiz buluyorum insanları 2 kere yormanın ne anlamı war =)
Olabilir canım 12 de uyuyorum ama 10 da başlaıyorum esnemeye nasl bişeydir anlamadım ya . hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
askerdeyken çok kıskanç oluyorlar bi de canım oraya gitme şunu yapma bunu etme insan bunalıor bazen ... mesela ben o askerdeyken okuyordum okuldan ewe ewden okula gider durrdum kmseyle görüşemezzdim...
bi dışarı çıksam arasa kıyametleri koparırdı o yüzden bende fazla gezemezdim.. napıcaksın artık biraz fedakarlık yapmak zorundasın
Aynı bizim yapacağımız gibi işte bence de gerek yok fazladan yoruluyor insan gerçekten yapmak isteyene saygım var ama birde şöyle düşüneyim iki kere takı takacağım o sadece düğünüme takacakve takılan şuan kız tarafına gidecek aay seninle konuşup bu işin içinden çıkmak ne iyi geldi
Bende dün 8 de başladım esnemeye 10 buçuk gibi uyudum
sizin aileler nişanlara çok gidiyorlarsa yapın ama gereksiz buluyorum bende söz nişan bi arada olsun zaten herkes artık öle yapıyor...
bizim sülale artık nişan yapmıyor herkes düğülere gidiyor nişanları kaldrdılar çok da iyi oldu
Yok kuzum benim nişanlım normalde de öyle bir insan değildir. Yani ben arkadaşlarımla akşam yemeğede gitsem eve geç kalmadığım sürece sorun yok. Zaten öyle arkadaş çevremde çok fazla yoktur. Her insanla gezmeyi sevmem. Genelde annemle yada bir iki arkadaşımla gezmeyi severim. Oda onları çok iyi tanıyor.
çok iyi o zaman canımm =))
sana katılıyorum cnm bende öle yaptım benimki isteme söz nişan hepsi biarada 3 ü bir arada olduevde yaptım ohh çıktı tek seferde hepsi düğüne gelsin gelemeyenlerde artık düğünüde nikahtan yapıcm miss ama kınam için salon tuttum kınamda döktürcem snrada aglarımm
Evet kuzum inşallah değişmezde bu sebeplerde dolayı tartışmayız
Yok kuzum benim nişanlım normalde de öyle bir insan değildir. Yani ben arkadaşlarımla akşam yemeğede gitsem eve geç kalmadığım sürece sorun yok. Zaten öyle arkadaş çevremde çok fazla yoktur. Her insanla gezmeyi sevmem. Genelde annemle yada bir iki arkadaşımla gezmeyi severim. Oda onları çok iyi tanıyor.
canım naber? naptın nasıl geçti? Allah kavuştursun
Canim merhaba
Ben 30yasina girdim nisanlimla ayni yastayiz meslekler de ayni 2,5yildir sevgiliyiz ama 5yildir is sebebiyle tanisiyoruz evlilik fikri bize hep uzakti iste kismet oldu diyelim en baslarda ikimiz de baskalariyla nisanliydik cunku once onun ayrildigi haberini almistim hatta hic unutmam yazik ya falan demistim aradan zaman gecti bu sefer de ben ayrildimgel zaman git zaman ben isten ayrildim sonra tesaduf eseri tekrar karsilastik normal arkadas olarak gorustuk falan film gibiyiz yani hayata birlikte olamayacak iki kisi varsa o da bizdik anlayacagin iste Allah buyuk ve biz iki gun sonra evleniyoruz
Yok kuzum işletme okuduğu için zaten muhasebe dersi görüyorlar. Herhangi bir firmada rahatlıkla muhasebecilik yapabilir. Herhangi bir sınav yok yani. Tabikide en azından kendisine katkı sağlar muhasebe.
Kızlaarrr Günaydınnn
Ben geldim güzel haberlerle geldim. Sevdiğimi, nişanlımı, askerimi uğurladım da geldimRabbim çıktığımız bu yolda da bizlere sabırlar versin
Dün öğlen 12 den gece 12 ye kadar beraberdik. Gittik gezdik biraz, kafamız dağılsın istedik. Baş başa son yemeğimizi de yedik. Bol bol sohbet ettikAkşam ise kayınvalidemin doğum günüydü ona küçük bir sürpriz hazırladık onu kutladık Herkes çok mutlu oldu sürprizimize en başta kayınvalidem
Yemekler, pastalar yendi, çaylar içildi. Saat ilerledikçe ev doldu taştı. Ama çok şükür ki herkesin yüzü gülüyordu. Rabbime şükürler olsun herşey dilediğimiz gibi oldu. Kimse ağlamadı. Bende sabah nişanlım beni almaya gelmeden ağlamıştım :26: Ama o geldikten sonra asla ağlamadım. Gözlerimin dolmasına dahi dayanamaz çünkü
Ben karar verdim ve nişanlımada söyledim. Otogara seni uğurlamaya gelmeyeceğim dedim. Eğer gelirsem ve orada annen, ablan v.s. ağlarsa ben hayatta duramam ve biliyosun ki beni tek susturabilen sensin dedim. Bu isteğimi çok olgunlukla karşıladı. Saat geldi 23:50 oldu. Biz müsade istedik kalkalım diye. Nişanlım beni çağırdı mutfağa 2 dk müsade edin dedi. Sarıldı bana ve sakın ağlamıyosun. Her ne konuda derdin olursa ablam ve Mert(kuzeni) anında yanında olacaklar dedi. Her zaman arayabilirsin dedi onlarla da konuştum dedi bu konuda sıkıntı yok. Annemi babamı yalnız bırakmayın gelemesende ara konuşun dedi. Merak etme sen dedim. Sende sakın ağlama dedim. Ben sana şuan sarılırken ağlamıyorsam hiç bir güç beni ağlatamaz dediSarıldım, öptüm kokladım sevdiğimi. Dışarı çıkıp arabaya binene kadar yanımdan ayrılmadı elimi bırakmadı. Onlarda bizde 10 dk sonra çıktılar ve otogara gittiler..
1:15 te otobüsü vardı yoğunluktan dolayı 1:45 te binmiş sevdiğim ve anında beni aradı. Onun o sesini duymak bana ne kadar huzur verdi anlatamam. Gayet keyifli ve dinç bir sesi vardı. Belli ki verdiği sözü tutmuş ve ağlamamışKonuştuk biraz daha sonra kapattım. Uyu biraz otobüste dedim gündüz çok yoruldu ve uykusu vardı. Çok şükür sabah 6:30 da sağ salim inmiş sevdiğim
Safranboluda kuzeni karşılamış otogardaSaat 7:55 oldu ve telefonum çaldı. Nasılda unutmamış uyandığım saati Seni ben uyandırmak istedim dedi. Çok iyi yaptın dedim güne senin sesinle uyanmak harika. Bi 10 dk kadar konuştuk. Hadi kalk hazırlan geç kalma işe. Çıktığında ararsın dedi. Hazırlandım çıktım aradım hemen. Biraz daha konuştuk o kadar keyifli bir sesi vardı ki kızlar anlatamam. Bugünden itibaren anladım ki onun sesi bana huzur, mutluluk veriyor. Mutluluğu sesine yansıyor resmen
Hem otobüste hemde indiğinde bir kaç arkadaş edinmiş asker. Onlarla beraber de 2-3 gibi birliğine gidecekler. Çok şükür herşey yolunda ve çok mutlu, huzurluyum sevdiğimle birlikte
Allahıma şükürler olsun ki bana dayanma gücü verdi. Sevdiğim sağ salim gitti. İnşallah bundan sonrası da çok güzel geçecek
Uzun oldu baya ama sizlere anlatmadan edemezdim. Günlerce kafanızı şişirdim durdum. Şimdide mutluluğumu paylaşmak istedimHakkınızı helal edin
Sizler nasılsınız bakalım
Dimi bence de boşuna fazladan masrafeee yanii canımmm sen nişana gidiceksin düğüne gidiceksin onlar düğüne gelcek =)
bizim sülalede kalktı o nişan olayları artık nişana giden olmadığı için yapanda yok. daha iyi oldu
ühüüü,hiç müsait değiliiiimm
yazamıyoruumm
Sağol edacım. Sana da mutluluklar dilerim. Az kalmış senin de çok... Her şey güzel olacak tadını çıkar.
evet kuzum baya az sağol :) ayy inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde mouse donuyor bugün arada takılıyor sinir oldum
Maşallah canımilk günler tuhaf gelmesi normal sevdiğin artık eşin ve evlendiniz
Azıcık kalmış
Edam çok normal bende son 1 hafta giremem mesela izne ayrılmayı düşünürüm kına hazırlığı sonrası hop düğün zor
Bitti kuzum bak Çarşambaya geldik
Günaydın canım bu korkuları duyguları yaşaman çok normal ama sizde bir aile olacaksınız senin gibi bebişlerinde seni eşini öpmeden uyuyamayacak bu düzen sürmek zorunda bir şekilde değil mi
Git tabi ki canım neden gitmeyeceksin ablası değil mi farklı durumlar mı var :26:
Günaydın canımcımEki Görüntüle 1103903
buna çok sevindim canım çok sağol
canım benim ne güzel yazmışsın yaaa valla duygulandım ya kıyamam size
bu asker gidecek geri dönecekçok güzel vakit geçirmişsiniz çok sevindimmm
biz de teyzemin evinde toplandık yemekler yendi sohbetler edildi
sonra aştiye gittik aman Allahım mahşer yeri gibiydi
davullar zurnalar askerler omuzlarda geziyor her yerde Türk bayrakları herkes ağlıyor
atmofer bi acayipti yaa o kadar çok asker uğurlayan vardı ki
Allah her evladı anasına kavuştursun herkesi sevdiğine kavuştursun
biz de kuzenimi gönderdik
Dimi bence de boşuna fazladan masraf
Bende sakinim ama yoğunum bir tuhafım :18:
Bende senin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Aştiyi çok iyi bilirimÇok fazla gittim geldim oradan ahh ahh
Sevdiğimle oturup otobüs mü beklemedik orada
Elimizden geldiğince vakit geçirmeye çalıştık kuzum ikimizde çok memnun kaldık bu durumdan. Epey kafası dağıldı bu sayedeŞimdide geziyoruz gerçi Kuzeni safranboluyu gezdiriyor şuan
Allahım kimseye hasret, özlem çektirmesin. Çok zor bir o kadarda güzel. Daha da kıymetleniyor insan
Kuzenini de Rabbim size ve ailesine kavuştursun inşallahh
inan cok yorucu kuzum ve bu yorucu dönem aslında bana cok sey kattı..uzak gördülermin bana ne kadar yakın olduklarını..sonra dostum dediklerimin aslında buna deger olmadıklarını anladım..bu günümde yanımda olmayan aramayan aylardır sormayan insanları tanıdım bir zamanlar dostum sandıgım..bu zamanlarda kapımı calmayan insanlar biliyorum sırf meraktan yarın evime gelmek isteyecekler iş işten gecti hersey bitti ya ama yok o kadar sinirliyim ki o zamanda ben kabul etmicemne kadar tuhafki hic yakınım olmayan insanların aslında bana nasıl deger verdiklerini gördüm..cok tuhaf bir dönemmiş ya bu arada nişan döneminde aldandım ben herkes yanımda sandım meger meraktanmış bilemedim asıl işler ortaya cıkınca puffff ucup yok oldular sinirlenmicemmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?