Oyyyy bebeğimm nasıl olalım sen güzel haberlerle gelirsinde biz iyi olmaz mıyıızzzne güzel geçmiş yaaa duygulandım resmen sağ salim gitti Allah sağ salim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ağlamak yok tabii senin gurur duyman lazım canım benimm inşallah gelecek we güzel günler bekliyor olacak sizi hep böyle düşün canımmm
İnşallah canım benimmm
nehirr kızz aklıma bişey geldi worde kopyalıyorum flajlada pc me atıcm ne kagıt ısrafı olck nede yer kaplıck ordna bakar bakar yaparım yazmak çok zor olurduya şimdiden sıkıldım kızz 18.sayfadayım
Gerçekten öylemi düşünüyorsun yoksa ben bahaneleri söyledikçemi söyledinzaten gitmezsek eğer açıklamamı yapıcam bayan halimle araç yok uzak olduğu için dönüş sıkıntı olacağından evi ayarlayamadım gelemedik inşallah düğüne geleceğim derim zaten düğün seneye olacak o zaman giderim yani Gitmek istiyordum aslında ama buradaki abi erkek olduğu halde çok uzak nişan kıza tarafına daha çok aittir düğün bizim ona giderim ben dedi öyle diyince kafam karıştı işte
Kuzum ben ağladım burada okurkenRabbim sabır versin dayanma gücü versin ikinizi de hayırlısıyla gitti hayırlısıyla dönecek yüreğini ferah tut canım arkadaşım benim Her şey çok güzel geçmiş maşallah güzelce de uğurlamışsınız vedalaşırken otogarda dayanamaz ağlardın sonrasında zor olurdu iyi yapmışsın böyle iyi olmuş Safranbolu'da iyidir havası artı bir huzur vermiştir sevdiğine merak etme değilmi askerlikte en güzel anladığın şey herşeyin boş olduğu sesini duymanın verdiği mutluluk onun olmasının şükrü anlatılmaz yaşanır gerçekten Rabbim tez zamanda su gibi geçmesini nasip etsin zamanın canımcım her zaman yanındayız Bir gün gelecek bir gün kalacak unutma
Günaydın canım dün geçmedi bugün geçecek
Çok teşekkür ederim canım benimm. Mesajlarınız o kadar mutlu ediyor ki beni. Mutluluğuma mutluluk katıyorsunuz
Aminnn Rabbim bu güzel dualarınızı kabul etsin inşallahh
Gururluyum canım hemde çok gururluyum. 6 Yıl sabırla bekledim, nişanlandım ve sevdiğimi askere gönderdim. Bundan büyük bir gurur olamaz benim için. Allahın izniyle askerliğini yapıp gelecek ve düğünümüzü yapıp sonsuz mutluluğa kavuşucaz
Çok teşekkürederim canım bunu duymak iyi geldi gerçektenaraç yoksa kendini hiç perişan etme ben nişanı olan arkadaşlarımın nişanına gitmem düğününe giderim genellikle..
hem erkek tarafıymışsınız boşwer gitme bence mazeretini söyle we düğününe geliriz inşallah de anlayışla karşılarlar mrak etme =)
ayy inşallah canım ya öff bitsin şu hafta ya hiç uykumu alamıyorum ben bu hafta
Çok teşekkürederim canım bunu duymak iyi geldi gerçektenbelki kimse benim gibi dert etmiyordur vallahi ne saçma biriyim ben evet bir bayan olarak çok zorlanacağım hem evden izin al geç döneceğiz muhtemelen hem yağmur var o gün ve ter yöne git allah git o koşuşturmaya değmez kimse gelmez benim yerimde olsa
aynen canıımmm ben olsam gitmem yanii dert etme sendee =)
Allah c.c kavustursun cnm Rabbim hayırlsısıyla gelmeyi nasip eder inşallah tum mehmetcikleri aslında çok güzel bir duygu asker yolu bekliyeblmek çocu kişlere var askerdeyken bırakan kişiler nişanlımın korkularındn biriydi askerdeyken bırakma korkusu o yuzdn ben hiç dısarı fln çıkmazdm askerdeydi ama hep haberdardı benden o gnlerinde güzellikleri var hasretlik özlem senin çok sabırlı olman gereken bir yoldasın şimdi cnm birde sana tavsiyem kendinin elinle yaptıgın hamur işi yada ne bilim bi sigara kullanıyorsa sigara çikolata bisküvi fln böle şeyler gönder kargo ile iç çamasırı mektup bunlara okadar ihtiyaç duyuyorlrki ben her ay 2 kez gönderiridim kargo usta birliğinde daha rahat oluyor o zman başlamıstım göndermee mektupsuz bırakamdım hiç o gönderdiğim sigara hala durur anlatır yaptıklarımı çok ihtiyaç duydugunu beni hissettiğini söylerdi bence nişanlını hi.ç yalnız bırakma hissettir onun yanında oldugunu
Amiin canım inşallah sen hep dua et içini ferah tut böyle.. ona sen moral wereceksin o yüzden senin daha güçlü olman gerekiyor işte böyle =)
Zaman öyle çabuk ve güzel geçecek ki anlamayacaksınız bilee bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız =)
Allah ikinizinde yardımcısı olsun canımmm inşallah kolayca güzelce atlatırsınız bu dönemide
Ben nişan yapmayacağım işte gelen düğünümüze gelsin yeter
Çok teşekkürederim canım bunu duymak iyi geldi gerçektenbelki kimse benim gibi dert etmiyordur vallahi ne saçma biriyim ben evet bir bayan olarak çok zorlanacağım hem evden izin al geç döneceğiz muhtemelen hem yağmur var o gün ve ter yöne git allah git o koşuşturmaya değmez kimse gelmez benim yerimde olsa
Bende sabahları çok zor uyanıyorum akşamları da uykuya dalmada problem var bu hafta ya da akşam erkenden uykum geliyor bir dengesiz rahatsızım birazda onun etkisi var sanırım:26:
Ben nişan yapmayacağım işte gelen düğünümüze gelsin yeter
Aminn canım çok sağol. Bende düşünüyorum mektup v.s. yazmayı. Şimdilik alışma süresi olacak ve yeri nasıl ne derece rahat ne kadar acemilik yapacak o belli olsun ona göre hareket edeceğim inşallahh..
Ben üniversiteyken bile nişanlımla her gün konuştuğum, mesajlaştığım halde ona sürprizler yaptım çok hoşuna gitti. İnşallah şimdide yapacağım
walla bende nişan yapmadım aile arasında yüzükleri taktık o kadar... o yüzden ben kmseninkine gitmem düğününe giderim.. gelende benm düğünüme gelsin...
aynen canım sende öle yap =)
hem ben nişan törenlerini gereksiz buluyorum insanları 2 kere yormanın ne anlamı war =)
bnde nişan olsun istiyorum ama sevgilim söz nişan bir arada yapaılım diyor ailesi samsunda yaşıyor offf
askerde çok farklı oluyor cnm sen dısardasın o içeride aklı sende oluck hep vallahi ne yalan söylileyim onunla bende askerlik yaptım öle oluyor seni hissetmesini sağlarsan ikiniz içinde kolay geçer askerliğiniz
Öyle zaten kuzum tek taraflı düşünmemek gerek. Beni emanet ettiği çok fazla insan var. Yani bana birşey olsa yardımıma koşacak çok insan var. Yinede aklı kalacaktır ama bende ona göre dikkat edeceğim kendime. Çok gezen bir insan değilim. Evimden işime, işimden evime genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?