2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok teşekkür ederim canım benimm. Mesajlarınız o kadar mutlu ediyor ki beni. Mutluluğuma mutluluk katıyorsunuz

Aminnn Rabbim bu güzel dualarınızı kabul etsin inşallahh

Gururluyum canım hemde çok gururluyum. 6 Yıl sabırla bekledim, nişanlandım ve sevdiğimi askere gönderdim. Bundan büyük bir gurur olamaz benim için. Allahın izniyle askerliğini yapıp gelecek ve düğünümüzü yapıp sonsuz mutluluğa kavuşucaz

İnşallah canım benimmm

Allah c.c kavustursun cnm Rabbim hayırlsısıyla gelmeyi nasip eder inşallah tum mehmetcikleri aslında çok güzel bir duygu asker yolu bekliyeblmek çocu kişlere var askerdeyken bırakan kişiler nişanlımın korkularındn biriydi askerdeyken bırakma korkusu o yuzdn ben hiç dısarı fln çıkmazdm askerdeydi ama hep haberdardı benden o gnlerinde güzellikleri var hasretlik özlem senin çok sabırlı olman gereken bir yoldasın şimdi cnm birde sana tavsiyem kendinin elinle yaptıgın hamur işi yada ne bilim bi sigara kullanıyorsa sigara çikolata bisküvi fln böle şeyler gönder kargo ile iç çamasırı mektup bunlara okadar ihtiyaç duyuyorlrki ben her ay 2 kez gönderiridim kargo usta birliğinde daha rahat oluyor o zman başlamıstım göndermee mektupsuz bırakamdım hiç o gönderdiğim sigara hala durur anlatır yaptıklarımı çok ihtiyaç duydugunu beni hissettiğini söylerdi bence nişanlını hi.ç yalnız bırakma hissettir onun yanında oldugunu

araç yoksa kendini hiç perişan etme ben nişanı olan arkadaşlarımın nişanına gitmem düğününe giderim genellikle..

hem erkek tarafıymışsınız boşwer gitme bence mazeretini söyle we düğününe geliriz inşallah de anlayışla karşılarlar mrak etme =)

ayy inşallah canım ya öff bitsin şu hafta ya hiç uykumu alamıyorum ben bu hafta

Amiin canım inşallah sen hep dua et içini ferah tut böyle.. ona sen moral wereceksin o yüzden senin daha güçlü olman gerekiyor işte böyle =)

Zaman öyle çabuk ve güzel geçecek ki anlamayacaksınız bilee bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız =)

Allah ikinizinde yardımcısı olsun canımmm inşallah kolayca güzelce atlatırsınız bu dönemide

Çok teşekkürederim canım bunu duymak iyi geldi gerçektenbelki kimse benim gibi dert etmiyordur vallahi ne saçma biriyim ben evet bir bayan olarak çok zorlanacağım hem evden izin al geç döneceğiz muhtemelen hem yağmur var o gün ve ter yöne git allah git o koşuşturmaya değmez kimse gelmez benim yerimde olsa
ayy inşallah canım ya öff bitsin şu hafta ya hiç uykumu alamıyorum ben bu hafta

Bende sabahları çok zor uyanıyorum akşamları da uykuya dalmada problem var bu hafta ya da akşam erkenden uykum geliyor bir dengesiz rahatsızım birazda onun etkisi var sanırım:26:

aynen canıımmm ben olsam gitmem yanii dert etme sendee =)

Aminn canım çok sağol. Bende düşünüyorum mektup v.s. yazmayı. Şimdilik alışma süresi olacak ve yeri nasıl ne derece rahat ne kadar acemilik yapacak o belli olsun ona göre hareket edeceğim inşallahh..

Ben üniversiteyken bile nişanlımla her gün konuştuğum, mesajlaştığım halde ona sürprizler yaptım çok hoşuna gitti. İnşallah şimdide yapacağım

İnşallah canım benim çok çok teşekkür ederim. Bende öyle umuyorum ve inanıyorum. Herşeyin üstesinden geldiğimiz gibi bu günlerde geçecek Allahın izniyle

Ben nişan yapmayacağım işte gelen düğünümüze gelsin yeter

walla bende nişan yapmadım aile arasında yüzükleri taktık o kadar... o yüzden ben kmseninkine gitmem düğününe giderim.. gelende benm düğünüme gelsin...

aynen canım sende öle yap =)

hem ben nişan törenlerini gereksiz buluyorum insanları 2 kere yormanın ne anlamı war =)

Olabilir canım 12 de uyuyorum ama 10 da başlaıyorum esnemeye nasl bişeydir anlamadım ya . hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi

Ben nişan yapmayacağım işte gelen düğünümüze gelsin yeter

walla bende nişan yapmadım aile arasında yüzükleri taktık o kadar... o yüzden ben kmseninkine gitmem düğününe giderim.. gelende benm düğünüme gelsin...

aynen canım sende öle yap =)

hem ben nişan törenlerini gereksiz buluyorum insanları 2 kere yormanın ne anlamı war =)

askerde çok farklı oluyor cnm sen dısardasın o içeride aklı sende oluck hep vallahi ne yalan söylileyim onunla bende askerlik yaptım öle oluyor seni hissetmesini sağlarsan ikiniz içinde kolay geçer askerliğiniz

bnde nişan olsun istiyorum ama sevgilim söz nişan bir arada yapaılım diyor ailesi samsunda yaşıyor offf

bnde nişan olsun istiyorum ama sevgilim söz nişan bir arada yapaılım diyor ailesi samsunda yaşıyor offf

sizin aileler nişanlara çok gidiyorlarsa yapın ama gereksiz buluyorum bende söz nişan bi arada olsun zaten herkes artık öle yapıyor...

bizim sülale artık nişan yapmıyor herkes düğülere gidiyor nişanları kaldrdılar çok da iyi oldu

Öyle zaten kuzum tek taraflı düşünmemek gerek. Beni emanet ettiği çok fazla insan var. Yani bana birşey olsa yardımıma koşacak çok insan var. Yinede aklı kalacaktır ama bende ona göre dikkat edeceğim kendime. Çok gezen bir insan değilim. Evimden işime, işimden evime genelde

askerdeyken çok kıskanç oluyorlar bi de canım oraya gitme şunu yapma bunu etme insan bunalıor bazen ... mesela ben o askerdeyken okuyordum okuldan ewe ewden okula gider durrdum kmseyle görüşemezzdim...

bi dışarı çıksam arasa kıyametleri koparırdı o yüzden bende fazla gezemezdim.. napıcaksın artık biraz fedakarlık yapmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…