2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım tabi çok şükür rahat askerim
Her şeyin hayırlısı ya, ben de çok dua etmiştim öncelikle hayırlısı olsun, Ankara olsun diye
Çok şükür gönlümüze göre oldu, 49 gün geçti bile
Başlayınca gerisi geliyor, sen gönlünü ferah tut, arada gidebildiğin sürece askerin de orda rahat olursa geçip gidecek görürsün bak
Bazen alttan alman gerekebiliyor sadece, ben o konuda çok sıkıntı yaşıyorum çok nadir de olsa

o slaytların modası geçti kız ahahah yaniii
Nasıl geçti kız yetişemedim mi modaya ben yapacağım ya banane
yok canım niye yanlış anlıyayım aslında haklısın benim arayıp sormam lazım annesini falan sonuçta onlar büyük evet çok daha huzurlu ve güzel olur canım çok haklısın teşekkür ederim
En azından onlar büyük olsalar bile büyüklük sende kalsın küslük kırgınlık iyi değil bir yuva kuracaklar için hiç değil boşver tatlım kim kötülük yapıyorsa kötüyse niyeti kendi çeker günahını
dogru diyorsun aslıunda ama kartuşum çok az kaldı tatile kadar idare etmem gerekiyor değiştirince anca yapablrm onu iyi fikir saol tatlım

Öyle yap canım worde kopyala yapıştır sonra hepsini birden yazdır gitsin

Son düzenleme:
Evet düğün var daha çabuk geçecek nişanlın gelene kadar hazırlıklara başlayacaksın ufak ufak telaşlar olacak hayal etmesi güzel bak 2015 daha güzel olacak inşallah

Kesinlikle öyle kuzum. Dün nişanlımla epey güldük bu konuda. İyi oldu diyorum gitmen ben anca bitirim borçlarımı Senin borçların bitmez biri biter biri başlar diyor Yok yok dedim söz fuzuli birşey almayacağım

2015 bizim senemiz olacak

yetişemedin tabi hıı yapta gülsün herkes milattan önceki şeyleri yapmış uuu geline bak derler

Ben bitememiştim borçları sen bitirirsin inşallah bende giderken borçları bitiririm diyordum ama nerede2015 gel çabuk
yetişemedin tabi hıı yapta gülsün herkes milattan önceki şeyleri yapmış uuu geline bak derler

Daha geçen sene yaptı arkadaşım Gülsünler ben keyif aldıktan sonra

hıımm en iyisi gitmeyin o zaman canımm....

düğününüze geliriz de barii =)

Ben bitiririm eminimm Evet 2015 gel çabuukk
İnşallah kuzum çabucak gelir
gördüğüm kadarıyla kafanı karıştıran sensin
Yoo hiç karıştırmıyorum sen karıştırıyorsun Eki Görüntüle 1104047
Hoşgeldin canım nasılsın
yardımcı olabildiysek ne demek tatlım çok yardımcı oldun hemde saolll canım benim

Sende sağol canım

Oyyyy bebeğimm nasıl olalım sen güzel haberlerle gelirsinde biz iyi olmaz mıyıızzz ne güzel geçmiş yaaa duygulandım resmen sağ salim gitti Allah sağ salim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ağlamak yok tabii senin gurur duyman lazım canım benimm inşallah gelecek we güzel günler bekliyor olacak sizi hep böyle düşün canımmm

Son düzenleme:
hıımm en iyisi gitmeyin o zaman canımm....

düğününüze geliriz de barii =)

Gerçekten öylemi düşünüyorsun yoksa ben bahaneleri söyledikçemi söyledin zaten gitmezsek eğer açıklamamı yapıcam bayan halimle araç yok uzak olduğu için dönüş sıkıntı olacağından evi ayarlayamadım gelemedik inşallah düğüne geleceğim derim zaten düğün seneye olacak o zaman giderim yani Gitmek istiyordum aslında ama buradaki abi erkek olduğu halde çok uzak nişan kıza tarafına daha çok aittir düğün bizim ona giderim ben dedi öyle diyince kafam karıştı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…