2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Güzel yere düşmüş tatlım, izmir gaziemir güzeldir İzmirin bi foçası iyi değildir zaten :26:
Benim kide İzmir Narlıdere de yapmıştı acemiliğini Allah kavuştursun

anladım canım ya iyi yere düştü valla umarım ustalığı da iyi yere çıkar
sağol canım

Canım düğün istiyorsan ciddi bir şekilde belirt isteğini insan bir kere evleniyor içindemi kalsın düğün etraftan görüyor belkide kafasını karıştırıyorlar masraf çok diye bana da arada şakasına söylüyor ki biliyorum oynamak istediğini karadenizliler yani düğünsüz evlenilmiyor onlardada bazıları söylüyor öyle söylüyorlar bende diyorum düğün olmayacaksa evlenmem ahahha bunca yıldır hayalini kuruyorum bir kere olacak ne yapalım binler harcanacaksa Ben yatağa girdiğim an uyurum gamsızmıyım ne hemen dalarım yani 5 dakika bile sürmez kafamı yastığa koyduğum an gitmişimdir kafana takma bir şeyi o kadar canım daha evlenmeden yıpratırsın kendini yorulursun:26:
kızlarrr nasılsınızzz :93::93:

İyiyim canımcım sen nasılsın

Son düzenleme:

eda, 4 gün kalmış Allah mesud etsin düğünününz çok güzel geçer inşaAllah

dişi sagol canım amin inşallah uff cok duygusal takılıyrum suan cok herseye kırılıp darılıyorumda gerci haklıyım ama bir sürü stresim var

Hadi koy bakayım

İnşallah tatlım, benim devrenin çoğu benimki gibi İzmir di ve çoğuda Ankara ya çıkmıştı
koyuyorum bak

dişi sagol canım amin inşallah uff cok duygusal takılıyrum suan cok herseye kırılıp darılıyorumda gerci haklıyım ama bir sürü stresim var

Canım çok az kalmış ne ay ne hafta Ben şuandan duygusala bağlamış durumdayım, gece kafamı yastığa koyduğumda düşündüğüm bi ton soru..
Allahın izniyle Rabbim utandırmasın Zor ama her genç kız gibi, annelerimiz gibi bizde alışacağız

Bende senin yazını okurken duygulandım kuzum

Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için. Evet zorlu bir süreç bekliyor farkındayım ve o süreci yaşamak istiyorum. Onunla ağlamak, onunla gülmek istiyorum. Hayatının her anında yanında olduğumu hissettirmek istiyorum

Dediğin gibi en azından biz bu yolda bir başlangıç yaptık ve bu yol elbette bitecek. Ben sevdiğime kavuşucam

Üzülmüyorum artık ağlamıyorum da inşallah Rabbim o zamanlarıda göstermez. Mutluluktan ağladığımız günler gelir inşallah Ona nazaran ben daha güçlü olmak zorundayım daha çok destek olmak zorundayım. Allahın izniyle onları da başaracağım

Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor elimden. Sanırım sevdiğime de en çok dua gerek. Allahım onu bana kavuştursun sağ salim başka birşey diyemiyorum

Tekrardan çok teşekkür ederim Zeynom çok mutlu oluyorum sizin gibi insanları tanıdığım için. Bana o kadar güzel destek oluyorsunuz ki acımı, mutluluğumu sizlerle paylaşıyorum bana ilaç oluyorsunuz

Baktım yorumumuda çaktım

Maşallah sizee

Canımm benim Senden bunları duymak gurur verici inanki.. Çok güçlüsün biliyosun dimi
Allahın izniyle bu yolda bitecek

Bende iyiki sizleri tanıdım iyikii

sağol tatlımmm

Ahahah azıcık kalmış sen yoğun olacaksın monotonluğu unutacaksın tabi bende öyle olacağım bende o günlere gelmek için neler vermezdim o zamanda herhalde monoton devam etsek azıcık derim herhalde

bende de işler çok mutabakat yapmam lazım br dünya fşrma var raporlar var amannn
Ben azıcık yaptım bir ucundan tutmalıyım dedim
inşallah giymezler inşallah kuzum

Giymezler canım giymemeliler yani ben olsam kınaya giderken düğüne giderken abartman gelinin giyebileceği renkleri düşünürüm ve giymem sade olmam gerekir gelinin kardeşi gibi de giyinmem herkesin yeri ayrı yaniduygusalsın streslisin mutlusun bütün hepsi birleşince ne oluyor gergin bir eda
Ne koydun gene cadı yorum yaptık ya

sana mı koydum

evet kuzum şaka gibi geliyor bak şuan gözlerim doldu bütün kızlar toplandık sarkısı esliginde bile aglıyorum düşün yani
Amin kuzum inşallah hepimiz cok mutlu oluruz
Gecen cumartesi günü sevdigim geldi ev uzak ve ceyiz gittikten sonra aldıgım esyaları evimze götürecektik..kapıdan annemle vedalastım sonra esyaları yükledik bindik taksiye bi süre sessiz kaldım tuhaf geldi yuvamdan ayrılmak..sonra yol uzun oldugundan iyice sessizlige büründüm sevdigim esyalardan dolayı önde oturuyordu ona belli etmeden agladım cok agladım kardeşimle cok sorunlar yasadık cok yeminler ettim konusmam diye tab öyle olmuyor bu günlerde sürekli birbirimize bakarken duygusal oluyoruz aglıcak gibi neyse o arabada brde kardeşim aradı kapattım teli dahada aglamaya basladım annemi düşündüm sonra bende senin gibi evimin kadını olmaya gidiyorum dedim içimden hee sonra evimize girdik bir süre garipsedikten sonra alıstım hep evde kalmak istedim sevdigimin yanında garip birsey..
imam nikahında mesela babam sol tarafımdaydı br an gözlerine baktım kızarmıs gözleri zor tutuyo kendini anladım o kadar kötğ oldum ki bende aglıcaktım..
sonra mesela dün evkura gitmiştik aldıgımız ürünün kınaya yetişmesi gerek vs dedik sonra hayırlı olsun falan dedilerne güzel tatlı telaslar falan dedi kadın sonra babam ahh ahh bana tatlı degil ama dedi ve gözleri doldu onu görünce benimde doldu
böyle işte bu satırları size salya sümük eşliginde yazıyorum

Canıııımm Nasılsın bakim, napıyosun güzelim

O zaman unutturma kendini sık sık gel
yemeğimi yedim canım,sen napıyosun
sağol canım benim Allah dert vermesin de soracak bir şeyiniz olursa yardımcı olurum inş
ben bilemesem de yanında staj yapacagım avukata sorarım :)

ayy amiin cannm.

aklımda olsun yinede

ay 4 gün müüüüü şu an ben baygınlıklarda olurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…