2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Teşekkür ederim kuzum benimm

Dünde herkes çok takdir etti beni. Ağlamadığım için yüzüm güldüğü için ve hep destek olduğum için. Ama en çokta nişanlım mutlu oldu. Giderken ağlama dedi sürekli. Gece otobüse binince aradı ağlamadın dimi dedi. Sabah aradı yine aynı şekilde sordu Kurban olurum ben ona ya ben seni üzecek birşey yapmam merak etme dedim

Ben üniversitedeyken bana çok destek oldu. İstedim diye gece otobüse binip sabah yanıma geldi tüm gün benimle kaldı akşam binip sabah evinde oldu. Çok fazla fedakarlık yaptı benim için. Yaptıklarını asla unutamam ve mutlu olması için herşeyi yaparım

dişi sagol canım amin inşallah uff cok duygusal takılıyrum suan cok herseye kırılıp darılıyorumda gerci haklıyım ama bir sürü stresim var

ah kıyamam ya çok zor bu işler ve gerçekten çok kalp kırıklıkları yaşanıyor bu zamanlarda
çok takmamaya çalış gülüp geç

Hadi koy bakayım

İnşallah tatlım, benim devrenin çoğu benimki gibi İzmir di ve çoğuda Ankara ya çıkmıştı

kuzenim ankarada ikmaet ediyor ona ragmen ankara cıkar mı ki :)

Ahahah azıcık kalmış sen yoğun olacaksın monotonluğu unutacaksın tabi bende öyle olacağım bende o günlere gelmek için neler vermezdim o zamanda herhalde monoton devam etsek azıcık derim herhalde

Vallahi monotonluk buysa can kurban bu duruma Henüz başlamadı bebeğim ya şuanlık halime şükrediyorum
Yıllarını vermişsin daha birşeyi verme Sırası sana da gelecek bebeğimmm

Ağlamak yok topla kendini bakayım

Bu senin en güzel günlerin evet çok duygusal bi süreçtesin kuzum ama her genç kız geçecek bu süreçten.. Ve sende sevdiceğinin aşkıyla, bakışlarıyla zamanla alışacaksın elbet. Ben anneme hep derim tabi kendi kendime de.. 'Sadece bedenim gidiyor, ruhum hep burda' diye.. Ki öylede

yemeğimi yedim canım,sen napıyosun

Oh oh ne yedin Afiyet olsun

Napim bebeğim duşa gireceğim şimdi, sevdiceğimin yanına evimizi görmeye gideceğim bi süsleneyim

bencede kuzum yani bende giymem asla hatta kardeşimin dügünü dısında uzun abiye giymem sanıırım onda bile sade tercih ederim
ay 4 gün müüüüü şu an ben baygınlıklarda olurdum herhalde

valla öyle canım bende inanmıyorum aglıyorum gülüyorum aptal gibiyim saka gibi geliyor yemin ederim sanki hafta sonu baskasının dügünü var yada bşir tiyatroda oyuncuyum sadece öyle gibi birseyler

Bu arada kızlarr hepinize hersey için teşekkür ederim..
Bu sürecte kırdıysam sizi çok çok özür dilerim..
Her konuda fazlasıyla destek oldunuz bana Allah hepinizden razı olsun
Kınadan sonra hisleerimi yazıp vedalasmak için girmeye calısıca yine..
Belki bir işe girerim ve sık sık gelirim buraya belkide bir daha konusamam sizlerle..
Hakkınızı helal edin çok emeginiz gecti desteginizi cok hissettim ben burada hepiniz çok çok mutlu olun inşallah

Maşallah size

Aranızda öyle bi bağ var ki bu bağ hasretle daha da güçlenecek kuzum

kuzenim ankarada ikmaet ediyor ona ragmen ankara cıkar mı ki :)

Şans meselesi kuzum bu, bi de torpilli olursa oh

ayy ne güzel yaaaa bizde o günleri görürürz inşallahhh

nikah masasında dua et bize unutma

Kızlaar ben gidiyorum, bi gidip duşumu alayım. Sonra üstümü giyeyim ve zamanın gelmesini bekleyeyim
Gelinlik bakmaya giderken bu kadar heyecan yapmamıştım ya

Görüşürüz canlarımm

ee yaniii ablası yengesi öle istemiştir öle olmuştur sen öle yapmak zorunda değilsinkiii...

düğün olsun bencede insan hayatta bi kere ewleniyor oynamak coşmak ister...

sne onu ikna et... olmadı annler desin biz düğün istiyoruz diye..

blah blah ne demek oliii
Blah blah demek ne olabilir ki
Vallahi monotonluk buysa can kurban bu duruma Henüz başlamadı bebeğim ya şuanlık halime şükrediyorum
Yıllarını vermişsin daha birşeyi verme Sırası sana da gelecek bebeğimmm
Evet esas bundan sonra başlayacak İnşallah canım bekliyoruz
bencede kuzum yani bende giymem asla hatta kardeşimin dügünü dısında uzun abiye giymem sanıırım onda bile sade tercih ederim
Kardeşinde giy olsun kuzum gel ama sık sık olmasa da merak ederim seni ben

Blah blah demek ne olabilir ki

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

annelerinize ne aldınız yaaaaaa

şu canım annem kolyeleri varya onlar saçma değil miiii kolyeyi annem takıcak boynunda canım annem yazıcak kendi kenide der gibi değil miiii :26::26::26::26::44:

Bence de canım o kolye ne öyle olmaz Ben eve tablo alacağım bir tablo eksiğimiz var o anneye özel sayılmasa da bize hergün anneler günü

Bence de canım o kolye ne öyle olmaz Ben eve tablo alacağım bir tablo eksiğimiz var o anneye özel sayılmasa da bize hergün anneler günü

banada saçma geldi işte

ufffffff ben hala bişey almadım annem ev eşyalarından vs hoşlanmaz hediye olarak her sene de takı tarzı alıyorum farklı bişey istiyorum :26: bu kek meyve sepetleri varya cok pahalı onlarda yaaaaa orkide de sever oda baya pahalı

evini bizle paylaşcaktın bak unutmaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…