eheheh en iyisini yapmışsın canımm =)
hem ağlarım hem giderim diyorsun yanii
EvetYakın bir arkadaşım var ona benziyosun
ben halen 5 yıl önceki kıyafetlerimi filan giyebiliyorum
anladım ki ben hiç yaşlanmayacağım
edaaa inanmıyorum 4 günmü kaldımaşALAH size
ah kıyamam ya çok zor bu işler ve gerçekten çok kalp kırıklıkları yaşanıyor bu zamanlarda
çok takmamaya çalış gülüp geç
kuzenim ankarada ikmaet ediyor ona ragmen ankara cıkar mı ki :)
Vallahi monotonluk buysa can kurban bu durumaHenüz başlamadı bebeğim ya şuanlık halime şükrediyorum
Yıllarını vermişsin daha birşeyi vermeSırası sana da gelecek bebeğimmm
Ağlamak yok topla kendini bakayım
Bu senin en güzel günlerin evet çok duygusal bi süreçtesin kuzum ama her genç kız geçecek bu süreçten.. Ve sende sevdiceğinin aşkıyla, bakışlarıyla zamanla alışacaksın elbet. Ben anneme hep derim tabi kendi kendime de.. 'Sadece bedenim gidiyor, ruhum hep burda' diye.. Ki öylede
Oh oh ne yedinAfiyet olsun
Napim bebeğim duşa gireceğim şimdi, sevdiceğimin yanına evimizi görmeye gideceğim bi süsleneyim
ayy ne güzel yaaaabizde o günleri görürürz inşallahhh
nikah masasında dua et bize unutma
Blah blah demek ne olabilir ki
Evet esas bundan sonra başlayacakİnşallah canım bekliyoruz
Kardeşinde giy olsun kuzumgel ama sık sık olmasa da merak ederim seni ben
evini bizle paylaşcaktın bak unutmaaaaaa
Maşallah sana
Minyon bir tipin var kuzum ondandırGenetik mi peki?
berfin evet canım şükürler olsundarısı basınıza inşallah bu arada affet beni snei görünce aklıma geldi ben snein dedigin şeyi unuttum :26:zaten o esnada hic bişey aklına gelmiyor insanın:26:
Boncukuummm napıyosun
berfin evet canım şükürler olsundarısı basınıza inşallah bu arada affet beni snei görünce aklıma geldi ben snein dedigin şeyi unuttum :26:zaten o esnada hic bişey aklına gelmiyor insanın:26:
öyle yapıcaz artık ne yapalım sen neler yapıyosun ?
aglamam durdu cok şükür hem aglarım hem giderim
İnşallah canım tez zamanda gelsin ve cok mutlu olun inşallahahh canım şimdi dua etsem o an aklıma kendime bile dua etmek gelmezki
annemlere geldikce gelmeye calısırım kuzum
kınayı yakıcak adam yok ortada böyle plancı ben bunu hazırlamadımdaha dogrusu aylar önce sen ol dedigim insan şuan hasta yüz felci gecirdi Allah şifa versin şimdi kaldım öyle kimin yaktıgının cok önemi varmı acaba ? o ablayı evliliginde cok mutlu ve örnek aldıgım biri oldugu için istemiştim ama şimdi öyle biri yok baska önemlimidir yoksa sıradan biri yaksın mı birde kınada dans etmek için türkce bir sarkı varmı bildigin nişanda birrr şarkısın sennnnn önür boyu sürecekkkk demiştik
hmm yok ya genetik değil bi ben böyleyim
sevgilim de pek 23 yasında durmuyor ama di mi
bzim bebelerimiz de minyon olur
Evet kuzum sevgilinde 19 gibi duruyor
Kesinlikle öyle olur
topiclerde dolanıyorum canımcım
sen napıyosun nişanlın nasılmış 5 gibi teslim olur heralde
hahaha yaa biz çocuk gelin ve damat olacağız
yani 10 yıl beklemişim tabikiside gidicem hayırlısıylaa dilek olay millet 10 yıl içinde çocukları olup okua bile gönderiyorlr artık yeterin kavusayım sevdiğime
Canım eksiği varsa eğer elektrikli aletleri falanda mı sevmez çiçek soluyor bakmaya kalksan bakımı zor bence kıyafet falan alsan :44:banada saçma geldi işte
ufffffff ben hala bişey almadım annem ev eşyalarından vs hoşlanmaz hediye olarak her sene de takı tarzı alıyorum farklı bişey istiyorum :26: bu kek meyve sepetleri varya cok pahalı onlarda yaaaaaorkide de sever oda baya pahalı
Canım benim ya duygulanmaz mı baban hiçben geldimmmm
minnak evcağzımda tadilat başladı bu sabah mutfak banyo kırılıyuo dökülüyooo
veeeeeeee
gelinlik provama gittim allahım ne güzel bir duyguymuş gelinlik giymek ilk kez giydim denememiştim bile
babacıkımla gittik provaya eteğinide dikmişler şimdi dantelleri dikilicek
yaa babam benimm duygulandı nasılben nasıl bırakıcam onu
hastayım salya sümük geziyorum hapşırıyorum sürekli birde üstüne regl oldum
imdaaatttttt
Beklerim her zaman kuzum benannemlere geldikce gelmeye calısırım kuzum
kınayı yakıcak adam yok ortada böyle plancı ben bunu hazırlamadımdaha dogrusu aylar önce sen ol dedigim insan şuan hasta yüz felci gecirdi Allah şifa versin şimdi kaldım öyle kimin yaktıgının cok önemi varmı acaba ? o ablayı evliliginde cok mutlu ve örnek aldıgım biri oldugu için istemiştim ama şimdi öyle biri yok baska önemlimidir yoksa sıradan biri yaksın mı birde kınada dans etmek için türkce bir sarkı varmı bildigin nişanda birrr şarkısın sennnnn önür boyu sürecekkkk demiştik
Hosbuldum canım, 460 gun şafak attirmistim oralarda :)
Bende çalışıyorum kuzum hiç içimden çalışmak gelmesede
3 gibi teslim olurum teslim olmadan ararım diyordun ama bilemedim kuzum dur ben bi mesaj atayım. Traş olacaktı salı günü istanbulda kuaförler kapalı olur sevdiğimde unutmuş bunu traş olamadı
Canım eksiği varsa eğer elektrikli aletleri falanda mı sevmez çiçek soluyor bakmaya kalksan bakımı zor bence kıyafet falan alsan :44:
Canım benim ya duygulanmaz mı baban hiçbende denemek istiyorum çok güzel birşeydir şu gelinlik bende herşeyi istiyorum yazık bana
Beklerim her zaman kuzum benKınayı yakacak kişiyi hiç düşünmemiştim ben ya nasıl kaçırmışım önemlimi acaba bende bilmiyorum ki geçmiş olsun tanıdığına canım yakın istediğin biri olsun bence :44:bana ellerini ver,herşey seninle güzel,kalbimin sahibine,şeker bu şarkılar bu aralar favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?