2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

eheheh en iyisini yapmışsın canımm =)

hem ağlarım hem giderim diyorsun yanii

yani 10 yıl beklemişim tabikiside gidicem hayırlısıylaa dilek olay millet 10 yıl içinde çocukları olup okua bile gönderiyorlr artık yeterin kavusayım sevdiğime

ben geldimmmm

minnak evcağzımda tadilat başladı bu sabah mutfak banyo kırılıyuo dökülüyooo

veeeeeeee

gelinlik provama gittim allahım ne güzel bir duyguymuş gelinlik giymek ilk kez giydim denememiştim bile

babacıkımla gittik provaya eteğinide dikmişler şimdi dantelleri dikilicek

yaa babam benimm duygulandı nasıl ben nasıl bırakıcam onu

hastayım salya sümük geziyorum hapşırıyorum sürekli birde üstüne regl oldum
imdaaatttttt

edaaa inanmıyorum 4 günmü kaldı maşALAH size

berfin evet canım şükürler olsun darısı basınıza inşallah bu arada affet beni snei görünce aklıma geldi ben snein dedigin şeyi unuttum :26:zaten o esnada hic bişey aklına gelmiyor insanın:26:
ah kıyamam ya çok zor bu işler ve gerçekten çok kalp kırıklıkları yaşanıyor bu zamanlarda
çok takmamaya çalış gülüp geç

kuzenim ankarada ikmaet ediyor ona ragmen ankara cıkar mı ki :)

öyle yapıcaz artık ne yapalım sen neler yapıyosun ?

aglamam durdu cok şükür hem aglarım hem giderim
ayy ne güzel yaaaa bizde o günleri görürürz inşallahhh

nikah masasında dua et bize unutma

İnşallah canım tez zamanda gelsin ve cok mutlu olun inşallah ahh canım şimdi dua etsem o an aklıma kendime bile dua etmek gelmezki

Blah blah demek ne olabilir ki

Evet esas bundan sonra başlayacak İnşallah canım bekliyoruz

Kardeşinde giy olsun kuzum gel ama sık sık olmasa da merak ederim seni ben

annemlere geldikce gelmeye calısırım kuzum
kınayı yakıcak adam yok ortada böyle plancı ben bunu hazırlamadım daha dogrusu aylar önce sen ol dedigim insan şuan hasta yüz felci gecirdi Allah şifa versin şimdi kaldım öyle kimin yaktıgının cok önemi varmı acaba ? o ablayı evliliginde cok mutlu ve örnek aldıgım biri oldugu için istemiştim ama şimdi öyle biri yok baska önemlimidir yoksa sıradan biri yaksın mı birde kınada dans etmek için türkce bir sarkı varmı bildigin nişanda birrr şarkısın sennnnn önür boyu sürecekkkk demiştik

berfin evet canım şükürler olsun darısı basınıza inşallah bu arada affet beni snei görünce aklıma geldi ben snein dedigin şeyi unuttum :26:zaten o esnada hic bişey aklına gelmiyor insanın:26:

canın sağolsun kuzum
darısı başıma inşALLAH diyelim herşeyin tamam dımı. ama biz seni yine göremicez

ben napayım canım okulda derslerim bitmek üzere onun huzuru var üzerimde
öyle hayaller kurup duruyorum kendi kendime
geziyorum dolanıyorum dizi film izliyorum bol bol tembellik yapıyorum iş hayatına atılmadan önce

topiclerde dolanıyorum canımcım

sen napıyosun nişanlın nasılmış 5 gibi teslim olur heralde

Bende çalışıyorum kuzum hiç içimden çalışmak gelmesede

3 gibi teslim olurum teslim olmadan ararım diyordun ama bilemedim kuzum dur ben bi mesaj atayım. Traş olacaktı salı günü istanbulda kuaförler kapalı olur sevdiğimde unutmuş bunu traş olamadı

yani 10 yıl beklemişim tabikiside gidicem hayırlısıylaa dilek olay millet 10 yıl içinde çocukları olup okua bile gönderiyorlr artık yeterin kavusayım sevdiğime

ayyy ewet canımmm onda çok haklısın o kadar bekledik yaniii gidelim artık bi zahmet

Canım eksiği varsa eğer elektrikli aletleri falanda mı sevmez çiçek soluyor bakmaya kalksan bakımı zor bence kıyafet falan alsan :44:
Canım benim ya duygulanmaz mı baban hiç bende denemek istiyorum çok güzel birşeydir şu gelinlik bende herşeyi istiyorum yazık bana
Beklerim her zaman kuzum benKınayı yakacak kişiyi hiç düşünmemiştim ben ya nasıl kaçırmışımönemlimi acaba bende bilmiyorum ki geçmiş olsun tanıdığına canımyakın istediğin biri olsun bence :44:bana ellerini ver,herşey seninle güzel,kalbimin sahibine,şeker bu şarkılar bu aralar favorim

salı gün müü,aa çok enteresan

saati gelmiş konuşun biraz daha.

*

ayyyyyyyy benimde yaşadıklarım geldi aklıma
tel elimde beklerdim. ahh ahh. güzen ve zorlu geçen anılarrrrr

kıyafet öyle herşeyi beğenmez zevklerimizde uymaz kıyafet konusunda

yok işte olsaa alıcam ben ona geçenlerde waffle makinesi alayım yerik dedim bana mı alıyosun eve mı dedi ne yapacaızzzz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…