Kız 50 TL yapmıyor 20 tanesi 100 TLBaşka bir şey yaptırmam yok yok imkanı yok bunun daha pastası var evde yapılacak böreği çöreği var oyy oyy daha süslemesi var battık
Sen 50 yazınca atladım sazan gibi
olsun ya 100 olsun hadi en kötüsü.
bi dünya şey var yapılacak, hepsi masraf :18:
ama en özel günler, katlanırız canım bi da mı olcak sanki
Evet dışarda yapsaydık nişanı daha fazla salon en az 2 bin falan tutardı böyle şeyler olmazdı tabi ama olsun yine ucuz kurtarıyorumpastalar ne kadar tutar ki 50 kişi için süsleme tüller falan bir şey tutmaz zaten ev alışverişi zaten hesaplamıyorum çok fazla değildir menü kafamda oluştu gibi
menü+pasta vs hiç düşünmüyorum bile. ne giyeceğimi,saçımı, hediyeyi düşünüyorum sadece
Elbise tamam saçı da düşündümsadece tanışma ve isteme olacağı akşam ne giyeceğim belli değil sözde uzun elbise acaba tanışmada da elbisemi uygun yoksa etek şık bir bluz gömlek mi giymeliyim
senin acabaların beni bugün delirtecek
kafamı karıştırıyosun hep okurkernnnn
tanışmada elbise giyme istemede giyersin
Bugün sorular kafamı bulandırıyor :111:nereden girdik bu konuyaTanışma ve isteme aynı gün olacak söz başka akşam haklısın farklı bir şey olsun güzel bir etek ve bluz bulmalıyım
Evet çok güzel bir şey bu kalplilerden bulurum değil mi bayıldım ya
Eki Görüntüle 1107773
Evet tarih belli olsun da gerisini hallederiz hayırlısıyla
ay o günlere gelelim bi an önceeeee:78:
Kuzucanlarım geçenlerde rastgele nişanlımla gezerken bu şişelerden gördüm tanesi 1 tl dedi ama Eminönünde çok daha uygun bulursunuzO kalpliydi
OlabilirBüşbüş Eylül gibi düşünüyor sanırım ben Ağustos gibi düşünüyorum kapanış bana nasip olmaz belki
Aaa o zaman daha uyguna gelecek gibi:13:
OlabilirBüşbüş Eylül gibi düşünüyor sanırım ben Ağustos gibi düşünüyorum kapanış bana nasip olmaz belki
Aaa o zaman daha uyguna gelecek gibi:13:
Süpriz diyorsun benden önce mi evlencen:26: kız beni sona bırakın tabiEvet belli olmaz her an herkes sürpriz yapabilir
Evet kuzum Eminönü Candır
kınalar yakalım elimize kınalar yakalım elimize sahip olalım dil,imize aman dikkat belimizeee
kız ben nikah şekeri için baktım tahhtakalede 50 krs 55 krş fln her yerde cnm
Süpriz diyorsun benden önce mi evlencen:26: kız beni sona bırakın tabi
Eminönü,tahtakale candır acilen gidilmesi gereken yerdirEki Görüntüle 1107928 Eki Görüntüle 1107929
Belli olmaz kuzum sürpriz yapabilirimm
Havalar acıcık düzelsin gideceğim benn
ayy cnm yetişemedim sana mutluluklar dilerim inş çok güzel geçer günün dolu dolu yasarsın bir gelindaha gitti kızlar yavas yavas azalıyoruzzz :18::18::18:
Yap bakalım kuzum yap Eki Görüntüle 1107936 Bende bende inşallah düzelirse bu havalar gideceğim
hmm anladım bakalım biz de kına olduğu gün yapıcaz. ne heyecanlı işler bunlar :) aynı zamanda da yorucu :) allah kolaylik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?