2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kız 50 TL yapmıyor 20 tanesi 100 TL Başka bir şey yaptırmam yok yok imkanı yok bunun daha pastası var evde yapılacak böreği çöreği var oyy oyy daha süslemesi var battık

Sen 50 yazınca atladım sazan gibi

olsun ya 100 olsun hadi en kötüsü.

bi dünya şey var yapılacak, hepsi masraf :18:

ama en özel günler, katlanırız canım bi da mı olcak sanki

Sen 50 yazınca atladım sazan gibi

olsun ya 100 olsun hadi en kötüsü.

bi dünya şey var yapılacak, hepsi masraf :18:

ama en özel günler, katlanırız canım bi da mı olcak sanki

Evet dışarda yapsaydık nişanı daha fazla salon en az 2 bin falan tutardı böyle şeyler olmazdı tabi ama olsun yine ucuz kurtarıyorum pastalar ne kadar tutar ki 50 kişi için süsleme tüller falan bir şey tutmaz zaten ev alışverişi zaten hesaplamıyorum çok fazla değildir menü kafamda oluştu gibi

menü+pasta vs hiç düşünmüyorum bile. ne giyeceğimi,saçımı, hediyeyi düşünüyorum sadece

menü+pasta vs hiç düşünmüyorum bile. ne giyeceğimi,saçımı, hediyeyi düşünüyorum sadece

Elbise tamam saçı da düşündümsadece tanışma ve isteme olacağı akşam ne giyeceğim belli değil sözde uzun elbise acaba tanışmada da elbisemi uygun yoksa etek şık bir bluz gömlek mi giymeliyim

Elbise tamam saçı da düşündümsadece tanışma ve isteme olacağı akşam ne giyeceğim belli değil sözde uzun elbise acaba tanışmada da elbisemi uygun yoksa etek şık bir bluz gömlek mi giymeliyim

senin acabaların beni bugün delirtecek

kafamı karıştırıyosun hep okurkernnnn

tanışmada elbise giyme istemede giyersin

senin acabaların beni bugün delirtecek

kafamı karıştırıyosun hep okurkernnnn

tanışmada elbise giyme istemede giyersin

Bugün sorular kafamı bulandırıyor :111:nereden girdik bu konuyaTanışma ve isteme aynı gün olacak söz başka akşam haklısın farklı bir şey olsun güzel bir etek ve bluz bulmalıyım

Evet çok güzel bir şey bu kalplilerden bulurum değil mi bayıldım ya
Eki Görüntüle 1107773

Evet tarih belli olsun da gerisini hallederiz hayırlısıyla

Kuzucanlarım geçenlerde rastgele nişanlımla gezerken bu şişelerden gördüm tanesi 1 tl dedi ama Eminönünde çok daha uygun bulursunuz O kalpliydi

Evet belli olmaz her an herkes sürpriz yapabilir
Süpriz diyorsun benden önce mi evlencen:26: kız beni sona bırakın tabi
Evet kuzum Eminönü Candır

kınalar yakalım elimize kınalar yakalım elimize sahip olalım dil,imize aman dikkat belimizeee

kız ben nikah şekeri için baktım tahhtakalede 50 krs 55 krş fln her yerde cnm

Eminönü,tahtakale candır acilen gidilmesi gereken yerdir Eki Görüntüle 1107929

ayy cnm yetişemedim sana mutluluklar dilerim inş çok güzel geçer günün dolu dolu yasarsın bir gelindaha gitti kızlar yavas yavas azalıyoruzzz :18::18::18:

İnsallah canim simdi kuaforden geldim evde oturuyorum iki saat sonra gelin almaya gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…