2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız ben 10 yıl bekledim zafere ulaşmak için hala zafere ulaşaamdım eccük daha var sende 4 aycık beklicn sabır sabır yaa sabırr dikkatli ol bastırma ayagına bakalım bizimkinin aklına gelemz inş benimde aklıma gelride basarım

Ben kurabiye yapıyorum canım kimileri çok pahalıya yapıyorlar cidden.

badem şekeri koyıyorlar işte ben badem şkeeri koyacağım .

nişanda kurabiyelerimi yapacağımmm zaten

Son düzenleme:

ben kesinlikle kolonya sisesi yaptırcam, renk renk kolonyalar

Kız 4 ayın sonunda kavuşmuyoruz ki nişanlanıyoruz sadecek ondan sonra bir dahaki yaza nasipse yine şafak sayacağım ben kesin unuturum heyecandan kardeşime tembihlerim hatırlatsın bana erkek arkadaşımda unutur çok heyecan yapıyor öyle konularda sağolsunişime yarıyacak
Ben kurabiye yapıyorum canım kimileri çok pahalıya yapıyorlar cidden.

badem şekeri koyıyorlar işte ben badem şkeeri koyacağım .

nişanda kurabiyelerimi yapacağımmm zaten

Çok güzel bir şey elinden gelmesi tatlım kurabiyemi yoksa dediğin gibi küçük kutucuklara badem şekerimi yoksa ikisi birden hoş kombin olur ya da kolonya şişesi ve diğerlerinden birimi ne kafa karıştırdım ama
ben kesinlikle kolonya sisesi yaptırcam, renk renk kolonyalar

Acaba hem kolonya şişesi hem o küçük kutucuklar içerisine badem şekerleri ya da küçük kurabiye mi resimdeki gibi yoksa kolonya şisesi ve isimli kurabiyemi yine resimdeki gibi

okurken kafam karıştı kız dur :101:

kurabiye anı olarak kalmaz hemde çok klişe artık :100:

Benimki net belli o kavanozlar ve kurabiyeler olacak kesin kolonya şişesi hiç düşünmemiştim

Elbisemin rengine göre yapacağım badem şekerlerini alacağım ya pembe ya da lila olacak elbisem inş. bu renklerde bulabilirim

aslında mini tane kurabiyeler koyuyorlar o da çok hoş oluyor aslında..

ay nehirim bak o kurabiyelerde kafam karıştı

:111:Öyle akıl karıştırırım iştekuabiyenin modası geçti diyorsun yani hımm bir düşüneyim ben peki hem kolonya şisesi hem o küçük kavanozlar fazlamı olur daha farklı birşeymi bulmak gerekir ya da sadece kolonya şisesi olsun ne olacak ki
Badem şekeri yapacaksan elbisenin rengine göre olursa tabi daha farklı hoş olur kuzum benim elbisem siyah
aslında mini tane kurabiyeler koyuyorlar o da çok hoş oluyor aslında..

ay nehirim bak o kurabiyelerde kafam karıştı

Canım sanki küçük kutular içerisinde resimdeki gibi küçük kurabiyeler çok hoş olur sanki kız hem saklanmış olur düşündümde o yapılan kurabiyeleri ya yerler ya da bir süre sonra atarlar gerçi kutuyuda atarlar mı kolonya şisesini atmazlar sanki öyle kalpli falan olursa yine kullanırlar ilerde içi boşalsa da

kızım ne bilim biizm gibi düzgn yazsana anlıyayım ben düğünün var snyorum sne yolun basındasın hey gidim heeyy sana şafagınla kolay gele cnm

bi sürü şey dağıtmaya gerek yok. kkolonya şişesi yeter

erkeklere de çorap alabilrim,süslü keselere koyup verebilirim..

kızım ne bilim biizm gibi düzgn yazsana anlıyayım ben düğünün var snyorum sne yolun basındasın hey gidim heeyy sana şafagınla kolay gele cnm
Hıh niye öyle acıdın kız bende 2015 geliniyim inşallah
bi sürü şey dağıtmaya gerek yok. kkolonya şişesi yeter

erkeklere de çorap alabilrim,süslü keselere koyup verebilirim..

Ben böyle ufak bir kutu düşünüyorum yine renkli belki üzerinde isimlerimiz yazılı olduğu çok hoş onlarda onların içerisini işte böyle aldığım hazırladığım cicilerden koyayım diyorum miller kapıdan çıkarken her aileye 1 tane veririm az mı olur ki o yüzden dedim farklı bir şeyde olsun en fazla 8 aile olur bilemedin 10 tane yaptırırım yani 50 kişi falan oluruz maksimum diyorum çoluğa çocuğa vermeye gerek yok 3-4 kişilik aileye 1 tane versem ne olur ki o kavanozlardan da veririm ya da farklı bir şey bulayım çorap olabilir aslında haklısın erkek tarafına özellikle koyulabilir ama tekli çorap komik durmaz mı boncuk

Yok düşündüm de o şişelerden 50 kişilik insan için en az 15-20 tane yaptırmam gerekir

yok kız durmaz niye komik olsun çorap işte

ama bu fikri sevdim her aileye bir kutu.

öff bilemedim yaa amannn. herkeste bişey diyo

yok kız durmaz niye komik olsun çorap işte

ama bu fikri sevdim her aileye bir kutu.

öff bilemedim yaa amannn. herkeste bişey diyo

Aklıma bir şey daha geldi Ampul yandı kafamda bak kurabiyeler yenmiyor o kadar para harcanıyor bari söz çikolatası yaparım ya da kokulu sabunlar yaparız üzerinde ismimizin yazılı olduğu onuda kolonyalar ya da lavanta şişeleriyle beraber kutuya koyarız

Çikolata da olabilir

Bunlar gibi cicili bir kutuya koyuldular mı tamamdır

Vallahi evlenene kadar profesör olacağım araştırma yapmaktan

Ya da bizim nikah şekerimiz olmayacak o küçük kavanozlara badem şekeri koyacağım nişan şekerlerimiz olacak

Son düzenleme:

Bunlar çok güzel aslında kuzum aklıma gelmedi değil ama sanki daha maliyeti fazla olur gibi geldi herkese birer tane vermek gerekir bu sefer rahat 15 bayan 15 erkekten hesaplasak çok maliyetli olmaz mı

Son düzenleme:
Bunlar çok güzel aslında kuzum aklıma gelmedi değil ama sanki daha maliyeti fazla olur gibi geldi herkese birer tane vermek gerekir bu sefer rahat 15 bayan 15 erkekten hesaplasak çok maliyetli olmaz mı

Öyle tabikide kuzum o zaman bunu az sayıda gelecek olanlar düşünsün

Ama kurabiyeyi aklından çıkar derim. Benim arkadaşım kurabiye yaptı kına gecesinde evde öylece duruyo yakında atarım bende. Hemde çantama koymuştum hemencecik kırılmış :26:

Ben kına gecem için çok düşündüm. O zamanlar yeterince masraf edeceğim zaten bu yüzden bana göre en mantıklısı zaten adı üstünde kına gecesi diye ufak şişere alacağım içlerine toz kına doldurup stiker tasarlayıp yapıştıracağım. Üstünüde belki tüller kaplarım alacağım şişeye bağlı henüz karar vermedim. Birde kına gecesi olduğu için toptan olarak kırmızı halay mendilleri varya onlardan alıp herkese kınayla beraber dağıtmayı düşünüyorum. Hatta vaktim olursa kına mendilllerinin tam ortasına baş harflerimizi işletebilirim pikocuya. Dediğim şişeler böyle

Eki Görüntüle 1107644

çikolata filan düşünmüyorum ben hiç, karton küçük çantaları nerden bulcam ki ben burda:26:

evet çok şık gözüküyolar sabunu ne güzel süslemişler bak.

biz bu şekilde verdik çorapları işte gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…