Çok şekerler tatlım bunlar bende söz için çok şey düşünüyorum henüz karar veremedim bir kesin olan pasta olacak ahahhabir de söz kurabiyesi hani üzerinde falan tarih oluyor ya onlardan yaa aslında pastada öyle şeker hamurlu kurabiyede hiç sevmiyorum tatlarını görüntü içinde o kadar paraya değermi diye düşünüyorum açıkcası:26:artı senin kavanozlar gibi birşeyler dağıtabilirim içlerine ne koyacağımla ilgili bir fikrim yok belkide kolonya şişelerinden olabilir ama içleri lavanta dolu küçük kalpli falan oluyor şişeler şunlara bayıldım mesela
Eki Görüntüle 1107537 Eki Görüntüle 1107538 Eki Görüntüle 1107541
Benimde kabul ettirmem gerek kesin ayağını geri çekecek hatta o bile benim ayağıma basabilirEki Görüntüle 1107542 İnşallah canım daha o 4 aydan düşecek sonra düğün şafağı sayacağız nasipse
Daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki
Çok şekerler tatlım bunlar bende söz için çok şey düşünüyorum henüz karar veremedim bir kesin olan pasta olacak ahahhabir de söz kurabiyesi hani üzerinde falan tarih oluyor ya onlardan yaa aslında pastada öyle şeker hamurlu kurabiyede hiç sevmiyorum tatlarını görüntü içinde o kadar paraya değermi diye düşünüyorum açıkcası:26:artı senin kavanozlar gibi birşeyler dağıtabilirim içlerine ne koyacağımla ilgili bir fikrim yok belkide kolonya şişelerinden olabilir ama içleri lavanta dolu küçük kalpli falan oluyor şişeler şunlara bayıldım mesela
Benimde kabul ettirmem gerek kesin ayağını geri çekecek hatta o bile benim ayağıma basabilirEki Görüntüle 1107542 İnşallah canım daha o 4 aydan düşecek sonra düğün şafağı sayacağız nasipse
Kız 4 ayın sonunda kavuşmuyoruz ki nişanlanıyoruz sadecekkız ben 10 yıl bekledim zafere ulaşmak için hala zafere ulaşaamdım eccük daha var sende 4 aycık beklicn sabır sabır yaa sabırr dikkatli ol bastırma ayagına bakalım bizimkinin aklına gelemz inş benimde aklıma gelride basarım
Ben kurabiye yapıyorum canım kimileri çok pahalıya yapıyorlar cidden.
badem şekeri koyıyorlar işte ben badem şkeeri koyacağım .
nişanda kurabiyelerimi yapacağımmm zaten
ben kesinlikle kolonya sisesi yaptırcam, renk renk kolonyalar
Kız 4 ayın sonunda kavuşmuyoruz ki nişanlanıyoruz sadecekondan sonra bir dahaki yaza nasipse yine şafak sayacağım ben kesin unuturum heyecandan kardeşime tembihlerim hatırlatsın bana erkek arkadaşımda unutur çok heyecan yapıyor öyle konularda sağolsun işime yarıyacak
Çok güzel bir şey elinden gelmesi tatlım kurabiyemi yoksa dediğin gibi küçük kutucuklara badem şekerimi yoksa ikisi birden hoş kombin olur ya da kolonya şişesi ve diğerlerinden birimi ne kafa karıştırdım ama
Acaba hem kolonya şişesi hem o küçük kutucuklar içerisine badem şekerleri ya da küçük kurabiye mi resimdeki gibi yoksa kolonya şisesi ve isimli kurabiyemi yine resimdeki gibi
Kız 4 ayın sonunda kavuşmuyoruz ki nişanlanıyoruz sadecekondan sonra bir dahaki yaza nasipse yine şafak sayacağım ben kesin unuturum heyecandan kardeşime tembihlerim hatırlatsın bana erkek arkadaşımda unutur çok heyecan yapıyor öyle konularda sağolsun işime yarıyacak
Çok güzel bir şey elinden gelmesi tatlım kurabiyemi yoksa dediğin gibi küçük kutucuklara badem şekerimi yoksa ikisi birden hoş kombin olur ya da kolonya şişesi ve diğerlerinden birimi ne kafa karıştırdım ama
Acaba hem kolonya şişesi hem o küçük kutucuklar içerisine badem şekerleri ya da küçük kurabiye mi resimdeki gibi yoksa kolonya şisesi ve isimli kurabiyemi yine resimdeki gibi
:111:Öyle akıl karıştırırım işteokurken kafam karıştı kız dur :101:
kurabiye anı olarak kalmaz hemde çok klişe artık :100:
Badem şekeri yapacaksan elbisenin rengine göre olursa tabi daha farklı hoş olur kuzum benim elbisem siyahBenimki net belli o kavanozlar ve kurabiyeler olacak kesinkolonya şişesi hiç düşünmemiştim
Elbisemin rengine göre yapacağım badem şekerlerini alacağım ya pembe ya da lila olacak elbisem inş. bu renklerde bulabilirim
aslında mini tane kurabiyeler koyuyorlar o da çok hoş oluyor aslında..
ay nehirim bak o kurabiyelerde kafam karıştı
kızım ne bilim biizm gibi düzgn yazsana anlıyayım ben düğünün var snyorum sne yolun basındasın hey gidim heeyy sana şafagınla kolay gele cnmKız 4 ayın sonunda kavuşmuyoruz ki nişanlanıyoruz sadecekondan sonra bir dahaki yaza nasipse yine şafak sayacağım ben kesin unuturum heyecandan kardeşime tembihlerim hatırlatsın bana erkek arkadaşımda unutur çok heyecan yapıyor öyle konularda sağolsun işime yarıyacak
:111:Öyle akıl karıştırırım iştekuabiyenin modası geçti diyorsun yani hımm bir düşüneyim ben peki hem kolonya şisesi hem o küçük kavanozlar fazlamı olur daha farklı birşeymi bulmak gerekir ya da sadece kolonya şisesi olsun ne olacak ki
Badem şekeri yapacaksan elbisenin rengine göre olursa tabi daha farklı hoş olur kuzum benim elbisem siyah
Canım sanki küçük kutular içerisinde resimdeki gibi küçük kurabiyeler çok hoş olur sanki kız hem saklanmış olur düşündümde o yapılan kurabiyeleri ya yerler ya da bir süre sonra atarlar gerçi kutuyuda atarlar mı kolonya şisesini atmazlar sanki öyle kalpli falan olursa yine kullanırlar ilerde içi boşalsa da
Hıh niye öyle acıdın kız bende 2015 geliniyim inşallahkızım ne bilim biizm gibi düzgn yazsana anlıyayım ben düğünün var snyorum sne yolun basındasın hey gidim heeyy sana şafagınla kolay gele cnm
bi sürü şey dağıtmaya gerek yok. kkolonya şişesi yeter
erkeklere de çorap alabilrim,süslü keselere koyup verebilirim..
Hıh niye öyle acıdın kız bende 2015 geliniyim inşallah
Ben böyle ufak bir kutu düşünüyorum yine renkli belki üzerinde isimlerimiz yazılı olduğu çok hoş onlarda onların içerisini işte böyle aldığım hazırladığım cicilerden koyayım diyorum miller kapıdan çıkarken her aileye 1 tane veririm az mı olur ki o yüzden dedim farklı bir şeyde olsun en fazla 8 aile olur bilemedin 10 tane yaptırırım yani 50 kişi falan oluruz maksimum diyorum çoluğa çocuğa vermeye gerek yok 3-4 kişilik aileye 1 tane versem ne olur ki o kavanozlardan da veririm ya da farklı bir şey bulayım çorap olabilir aslında haklısın erkek tarafına özellikle koyulabilir ama tekli çorap komik durmaz mı boncuk
Hıh niye öyle acıdın kız bende 2015 geliniyim inşallah
Ben böyle ufak bir kutu düşünüyorum yine renkli belki üzerinde isimlerimiz yazılı olduğu çok hoş onlarda onların içerisini işte böyle aldığım hazırladığım cicilerden koyayım diyorum miller kapıdan çıkarken her aileye 1 tane veririm az mı olur ki o yüzden dedim farklı bir şeyde olsun en fazla 8 aile olur bilemedin 10 tane yaptırırım yani 50 kişi falan oluruz maksimum diyorum çoluğa çocuğa vermeye gerek yok 3-4 kişilik aileye 1 tane versem ne olur ki o kavanozlardan da veririm ya da farklı bir şey bulayım çorap olabilir aslında haklısın erkek tarafına özellikle koyulabilir ama tekli çorap komik durmaz mı boncuk
yok kız durmaz niye komik olsunçorap işte
ama bu fikri sevdimher aileye bir kutu.
öff bilemedim yaa amannn. herkeste bişey diyo
Kıslar bende size bir fikir vereyim
Bayanlara küçük el havlusu verebilirsiniz bu şekildeBence çok şıklar
Eki Görüntüle 1107630
Erkeklere ise bu şekilde keseler içinde çorap verebilirsiniz
Eki Görüntüle 1107632
Bunlar çok güzel aslında kuzum aklıma gelmedi değil ama sanki daha maliyeti fazla olur gibi geldi herkese birer tane vermek gerekir bu sefer rahat 15 bayan 15 erkekten hesaplasak çok maliyetli olmaz mı
çikolata filan düşünmüyorum ben hiç, karton küçük çantaları nerden bulcam ki ben burda:26:Aklıma bir şey daha geldiAmpul yandı kafamda bak kurabiyeler yenmiyor o kadar para harcanıyor bari söz çikolatası yaparım ya da kokulu sabunlar yaparız üzerinde ismimizin yazılı olduğu onuda kolonyalar ya da lavanta şişeleriyle beraber kutuya koyarız
Eki Görüntüle 1107621 Eki Görüntüle 1107622 Eki Görüntüle 1107623 Eki Görüntüle 1107624 Eki Görüntüle 1107625
Çikolata da olabilir
Eki Görüntüle 1107626 Eki Görüntüle 1107627
Bunlar gibi cicili bir kutuya koyuldular mı tamamdır
Eki Görüntüle 1107628 Eki Görüntüle 1107629
Vallahi evlenene kadar profesör olacağım araştırma yapmaktan
Ya da bizim nikah şekerimiz olmayacak o küçük kavanozlara badem şekeri koyacağım nişan şekerlerimiz olacak
Kıslar bende size bir fikir vereyim
Bayanlara küçük el havlusu verebilirsiniz bu şekildeBence çok şıklar
Eki Görüntüle 1107630
Erkeklere ise bu şekilde keseler içinde çorap verebilirsiniz
Eki Görüntüle 1107632
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?