çikolata filan düşünmüyorum ben hiç, karton küçük çantaları nerden bulcam ki ben burda:26:
evet çok şık gözüküyolar sabunu ne güzel süslemişler bak.
biz bu şekilde verdik çorapları işte gayet güzel
Görüşürz tatlııımmm inşallh çok çok güzel geçer düğününde kınanda =))
Mutluluktan havalara uçun ikinizde inşallahhhh bol bol takı biriksiiinnn
İnşallah kuzum benimm aminnn...
Sende bol bol eğlen bugün ve yarın
Ayakkabının altınıda söyle geldiğinde merakla bekliyorus
Görüşürz tatlııımmm inşallh çok çok güzel geçer düğününde kınanda =))
Mutluluktan havalara uçun ikinizde inşallahhhh bol bol takı biriksiiinnn
Ben sanırım sadece kolonya yapacağım üzerine tarihi isimlerimizi yapıştırırz gayet şirin bir şey olur doğru diyorsun fazla abartmamak gerek boşuna masraf bir de bende kına için öyle detay düşünmüyorum adı üstünde kına dediğin gibi kına kına tozu koyulsun öyle şişelere yeterli ben kurabiye falan düşünmüyorum aynen öyle mendiller olacak çıngıraklar falan alınacak zaten millet götürüyor kına da belki resim çekilmek için o büyük çerçevelerden alırım esprili oluyor onlar kızlar için gelin tacı şapka gibi bir şey alacağım o kadar kına gecesi işteÖyle tabikide kuzum o zaman bunu az sayıda gelecek olanlar düşünsün
Ama kurabiyeyi aklından çıkar derim. Benim arkadaşım kurabiye yaptı kına gecesinde evde öylece duruyo yakında atarım bende. Hemde çantama koymuştum hemencecik kırılmış :26:
Ben kına gecem için çok düşündüm. O zamanlar yeterince masraf edeceğim zaten bu yüzden bana göre en mantıklısı zaten adı üstünde kına gecesi diye ufak şişere alacağım içlerine toz kına doldurup stiker tasarlayıp yapıştıracağım. Üstünüde belki tüller kaplarım alacağım şişeye bağlı henüz karar vermedim. Birde kına gecesi olduğu için toptan olarak kırmızı halay mendilleri varya onlardan alıp herkese kınayla beraber dağıtmayı düşünüyorum. Hatta vaktim olursa kına mendilllerinin tam ortasına baş harflerimizi işletebilirim pikocuya. Dediğim şişeler böyle
Eki Görüntüle 1107642 Eki Görüntüle 1107643
Eki Görüntüle 1107644
çikolata filan düşünmüyorum ben hiç, karton küçük çantaları nerden bulcam ki ben burda:26:
hazirlandim kuafordeyim su an
Ben sanırım sadece kolonya yapacağım üzerine tarihi isimlerimizi yapıştırırz gayet şirin bir şey olur doğru diyorsun fazla abartmamak gerek boşuna masraf bir de bende kına için öyle detay düşünmüyorum adı üstünde kına dediğin gibi kına kına tozu koyulsun öyle şişelere yeterli ben kurabiye falan düşünmüyorum aynen öyle mendiller olacak çıngıraklar falan alınacak zaten millet götürüyor kına da belki resim çekilmek için o büyük çerçevelerden alırım esprili oluyor onlar kızlar için gelin tacı şapka gibi bir şey alacağım o kadar kına gecesi işte
Bende düşünmüyorum artık boncuğum fikir için teşekkürler vallahi sizin sayenizde gereksiz masraftan kurtuldum zaten eve tüller alacağım söz tepsisi falan bir de kolonya şişeleri giderken küçük kutularda ailelere verdim mi tamamdır işte yemekler yenilecek pasta kesilecek daha ne olsunbende bilmiyorum canım ya aslında bu dediğim sitelerde var gibi netten verilse ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama Eminönünden bulamazsam şahsen netten sipariş veririm
hazirlandim kuafordeyim su an
kutu mutu uğraşmıcam,şişeleri süsleyip,sepete dizicem,öyle vercem,son karar
yani daha ne olsun,mis gibi kolonya veriyoruz işte
Aslında o konuda da haklısın canım o tıpa yerlerine mis gibi tüllü çiçekli bir süs belki nişan gibi bir kağıt oldu bitti mis gibi
Ben sanırım sadece kolonya yapacağım üzerine tarihi isimlerimizi yapıştırırz gayet şirin bir şey olur doğru diyorsun fazla abartmamak gerek boşuna masraf bir de bende kına için öyle detay düşünmüyorum adı üstünde kına dediğin gibi kına kına tozu koyulsun öyle şişelere yeterli ben kurabiye falan düşünmüyorum aynen öyle mendiller olacak çıngıraklar falan alınacak zaten millet götürüyor kına da belki resim çekilmek için o büyük çerçevelerden alırım esprili oluyor onlar kızlar için gelin tacı şapka gibi bir şey alacağım o kadar kına gecesi işte
Evet çok güzel bir şey bu kalplilerden bulurum değil mi bayıldım ya
Eki Görüntüle 1107773
Evet tarih belli olsun da gerisini hallederiz hayırlısıyla
Hıh niye öyle acıdın kız bende 2015 geliniyim inşallah
Ben böyle ufak bir kutu düşünüyorum yine renkli belki üzerinde isimlerimiz yazılı olduğu çok hoş onlarda onların içerisini işte böyle aldığım hazırladığım cicilerden koyayım diyorum miller kapıdan çıkarken her aileye 1 tane veririm az mı olur ki o yüzden dedim farklı bir şeyde olsun en fazla 8 aile olur bilemedin 10 tane yaptırırım yani 50 kişi falan oluruz maksimum diyorum çoluğa çocuğa vermeye gerek yok 3-4 kişilik aileye 1 tane versem ne olur ki o kavanozlardan da veririm ya da farklı bir şey bulayım çorap olabilir aslında haklısın erkek tarafına özellikle koyulabilir ama tekli çorap komik durmaz mı boncuk
Teşekkürederiz canım bakarım tabi kiKızlar ben bir liste buldum düğünle ilgili tüm yapılacaklar var içinde, konusunu açtım belki ihtiyacı olan vardır
ba-yıl-dımmm
istanbul da vardır ama ben bunlardan burda bulamam kesiiin
kolonyacılarda minik minik şişeler oluyo bi sormak lazım
2015de inş senide gelin edicezz senle kapanışmı yapıyoruz yani nilimyanındayız cnm
Teşekkürederiz canım bakarım tabi ki
Bende bittim ya daha önce niye gelmedilerse aklıma bu ciciler kesinlikle nişan için harika bir fikirCanım kolonyacılarda falan olabilir ki belki neden olmasın ben bile Eminönünde bulamam diye korkuyorum bekarlığaveda.com gibi bir sitede var ama tanesi 5 tl diyo kolonyalı lavantalı 3,90 20 tane alsam 50 TL ay şimdiden baksam alıp kenaramı koysam ahaahhaha
ahahahahjdhsfjhfjhdf
onu bende düşündüm.50-60 tl ile işin içinden cıkarsak yine iyi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?