2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum bencede çok şık ve kullanılabilecek birşey

Ben sanırım sadece kolonya yapacağım üzerine tarihi isimlerimizi yapıştırırz gayet şirin bir şey olur doğru diyorsun fazla abartmamak gerek boşuna masraf bir de bende kına için öyle detay düşünmüyorum adı üstünde kına dediğin gibi kına kına tozu koyulsun öyle şişelere yeterli ben kurabiye falan düşünmüyorum aynen öyle mendiller olacak çıngıraklar falan alınacak zaten millet götürüyor kına da belki resim çekilmek için o büyük çerçevelerden alırım esprili oluyor onlar kızlar için gelin tacı şapka gibi bir şey alacağım o kadar kına gecesi işte
çikolata filan düşünmüyorum ben hiç, karton küçük çantaları nerden bulcam ki ben burda:26:

Bende düşünmüyorum artık boncuğum fikir için teşekkürler vallahi sizin sayenizde gereksiz masraftan kurtuldum zaten eve tüller alacağım söz tepsisi falan bir de kolonya şişeleri giderken küçük kutularda ailelere verdim mi tamamdır işte yemekler yenilecek pasta kesilecek daha ne olsunbende bilmiyorum canım ya aslında bu dediğim sitelerde var gibi netten verilse ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama Eminönünden bulamazsam şahsen netten sipariş veririm

kutu mutu uğraşmıcam,şişeleri süsleyip,sepete dizicem,öyle vercem,son karar

yani daha ne olsun,mis gibi kolonya veriyoruz işte

Aynen kuzum dediklerini bende düşünüyorum. Yeter ki tarih netleşsin

2015de inş senide gelin edicezz senle kapanışmı yapıyoruz yani nilim yanındayız cnm

Kızlar ben bir liste buldum düğünle ilgili tüm yapılacaklar var içinde, konusunu açtım belki ihtiyacı olan vardır
Teşekkürederiz canım bakarım tabi ki
ba-yıl-dımmm

istanbul da vardır ama ben bunlardan burda bulamam kesiiin

kolonyacılarda minik minik şişeler oluyo bi sormak lazım

Bende bittim ya daha önce niye gelmedilerse aklıma bu ciciler kesinlikle nişan için harika bir fikir Canım kolonyacılarda falan olabilir ki belki neden olmasın ben bile Eminönünde bulamam diye korkuyorum bekarlığaveda.com gibi bir sitede var ama tanesi 5 tl diyo kolonyalı lavantalı 3,90 20 tane alsam 50 TL ay şimdiden baksam alıp kenaramı koysam ahaahhaha

ahahahahjdhsfjhfjhdf

onu bende düşündüm. 50-60 tl ile işin içinden cıkarsak yine iyi valla.

ahahahahjdhsfjhfjhdf

onu bende düşündüm. 50-60 tl ile işin içinden cıkarsak yine iyi valla.

Kız 50 TL yapmıyor 20 tanesi 100 TL Başka bir şey yaptırmam yok yok imkanı yok bunun daha pastası var evde yapılacak böreği çöreği var oyy oyy daha süslemesi var battık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…