hahah süperdikocası zorla saçındna sürüklücek sonunda
günaydıııııınn....
Bende değiştiririm herhalde bakalım artık kısmet
Tamam tatlım bizden kaydet
Eki Görüntüle 1108181 Eki Görüntüle 1108183
BONCUK olamaz mı olabilir
Eki Görüntüle 1108184 Eki Görüntüle 1108186 Eki Görüntüle 1108187
Çooooooooookk cici bunlaaaarrr
Anneme gösterdim genç olmaz ki çok fazla dedi, aile büyükleri olu toplasan 4-5 genç olur dedi. Yaşlılar aynayı napsın dedi, kolonya daha doğru olur dedi
Bende hak verdim ayna işini eledim
Günaydınlar efenim bu kız Fenerinin maçına gidip 4-0 alarak geri geldi Eki Görüntüle 1108684
Çooooooooookk cici bunlaaaarrr
Anneme gösterdim genç olmaz ki çok fazla dedi, aile büyükleri olu toplasan 4-5 genç olur dedi. Yaşlılar aynayı napsın dedi, kolonya daha doğru olur dedi
Bende hak verdim ayna işini eledim
Günaydın bebeklerimmm
Nasılsınız bakalım ben çok keyifli değilim. Askerimden telefon bekliyorum
aynen kuzu. mis gibin kolonyalarımız yeter bizeBende eledim kuzum aynen sanki kına gecelerine falan daha çok olur gibi genç kızlara ondada çok masraflı olur ayna işini rafa kaldıralım evetGünaydınlar canımcım
Günaydın bebeklerimmm
Nasılsınız bakalım ben çok keyifli değilim. Askerimden telefon bekliyorum
aynen kuzu. mis gibin kolonyalarımız yeter bize
İyiyim kuzum sende iyi ol bugün gelir öğleden sonra en geç görürsün bak hafta sonları daha rahatlar komutanlar olmuyorözelden msj atıyorum şimdi
Geldi kuzummmAradı çok şükürrrr
Hemen bakıyoree
aynen kuzu. mis gibin kolonyalarımız yeter bize
aradı ki... yaşasıııınnnnn
Ohh bak gördün mü hafta sonları güzel geçecek gör bak
Evet kuzum benimm
Nişanlımın migreni var ilacını götürmüştü yanında almıyolar tabiki girişte. Oda ilk gün çok ağrı çekmiş. Komutana söylemiş akşam 9 dan sonra yanıma gel revire gidelim demiş. Götürmüş ismini almış kullandığı ilacı falan sormuş. Çok şükür ilacını vermişler. Komutanı demiş ki eğitim yoksa yoktur sakın dert etmeyin. Ama eğitim varsa kaçmak için uğraşmayın elinizden geleni yapın gerisini boşverin demiş ama çabaladığınızı görelim demiş.
Çok rahatım dedi. Oturduğum yerden, mahalleden, çevreden çok tanıdık var dediYemeklerde iyiye gidiyor dedi yiyebiliyorum çok şükür dedi
Dün akşam çok sıra bekledim ama sıra gelmedi sonrada içtima vardı dedi arayamadım dedi. Ama ilk ben biraz erindim dedi o sırayı beklemeye. Bende erinme dedim çok telefon bekledim senden uyuyamadım dedim :26: Tamam arıycam söz dedi
kuzular aşkit hep kendi işinin patronu olmak istiyodu bu zamana kadar,hayalimizde hep bi yer açıp beraber işletmek vardı yıllardır.
dün akşam küpe almak için bijuteriye girdik, saat 8 de bile 5-6 bayan vardı.
benimkinin kafada ampul yandı
avm ye bijuteri açmayı düşünüyo .
sizce nasıl bi iş
Kuzum kiraları yüksektir yoğun bir avm ise eğer bütçe varsa olur neden olmasın
kuzular aşkit hep kendi işinin patronu olmak istiyodu bu zamana kadar,hayalimizde hep bi yer açıp beraber işletmek vardı yıllardır.
dün akşam küpe almak için bijuteriye girdik, saat 8 de bile 5-6 bayan vardı.
benimkinin kafada ampul yandı
avm ye bijuteri açmayı düşünüyo .
sizce nasıl bi iş
maksimum 1000 demişler. yeni yeni faaliyete geçen bi avm var,orayı düşünüyoruz.:44:
İlk başta almamaları çok kötü iştesonrasında düzeltmişler sevindim kuzum o kadar ağrı çekmiş:26:Aynen sadece söyleneni yapacak hiç öyle zorlama kızma bağırma yok saçma insanlarla ugraşır komutanlar merak etmeyin ohhh tanıdıklar çıkmış çok sevindim daha güzel geçer böyle yemekleri yenilir ayarlarsa kantinden köfte ekmek bile yaptırıyorlar bizimki ayarlamıştı para gidiyor ama dışarıya çıkana çiğköfte falan aldırıyorlar dürüm falan koğuşun telefon numarası verir yakında orayı arayıp çağırdığında o an yoksa bile geldiğinde haber veriyorlar hepsi biliyor önemini çok telefon sırası oluyor çok telefon kulübesi var ben hepsinin numarasını kaydetmiştim hala duruyorlar silmeye kıyamadım ama dışarıda daha az sıra var soğukta beklemesi zor askerimi hatırladım karda orası sakin oluyor daha diye sırada bekleyip aramıştı kıyamam buz gibi hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?