2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çooooooooookk cici bunlaaaarrr

Anneme gösterdim genç olmaz ki çok fazla dedi, aile büyükleri olu toplasan 4-5 genç olur dedi. Yaşlılar aynayı napsın dedi, kolonya daha doğru olur dedi

Bende hak verdim ayna işini eledim

Bende eledim kuzum aynen sanki kına gecelerine falan daha çok olur gibi genç kızlara ondada çok masraflı olur ayna işini rafa kaldıralım evetGünaydınlar canımcım

Günaydınlar efenim bu kız Fenerinin maçına gidip 4-0 alarak geri geldi Eki Görüntüle 1108684

Günaydın bebeklerimmm

Nasılsınız bakalım ben çok keyifli değilim. Askerimden telefon bekliyorum

Bende eledim kuzum aynen sanki kına gecelerine falan daha çok olur gibi genç kızlara ondada çok masraflı olur ayna işini rafa kaldıralım evetGünaydınlar canımcım
aynen kuzu. mis gibin kolonyalarımız yeter bize
Günaydın bebeklerimmm

Nasılsınız bakalım ben çok keyifli değilim. Askerimden telefon bekliyorum

aradı ki... yaşasıııınnnnn

Son düzenleme:
Ohh bak gördün mü hafta sonları güzel geçecek gör bak

Evet kuzum benimm

Nişanlımın migreni var ilacını götürmüştü yanında almıyolar tabiki girişte. Oda ilk gün çok ağrı çekmiş. Komutana söylemiş akşam 9 dan sonra yanıma gel revire gidelim demiş. Götürmüş ismini almış kullandığı ilacı falan sormuş. Çok şükür ilacını vermişler. Komutanı demiş ki eğitim yoksa yoktur sakın dert etmeyin. Ama eğitim varsa kaçmak için uğraşmayın elinizden geleni yapın gerisini boşverin demiş ama çabaladığınızı görelim demiş.

Çok rahatım dedi. Oturduğum yerden, mahalleden, çevreden çok tanıdık var dedi Yemeklerde iyiye gidiyor dedi yiyebiliyorum çok şükür dedi

Dün akşam çok sıra bekledim ama sıra gelmedi sonrada içtima vardı dedi arayamadım dedi. Ama ilk ben biraz erindim dedi o sırayı beklemeye. Bende erinme dedim çok telefon bekledim senden uyuyamadım dedim :26: Tamam arıycam söz dedi

kuzular aşkit hep kendi işinin patronu olmak istiyodu bu zamana kadar,hayalimizde hep bi yer açıp beraber işletmek vardı yıllardır.

dün akşam küpe almak için bijuteriye girdik, saat 8 de bile 5-6 bayan vardı.

benimkinin kafada ampul yandı

avm ye bijuteri açmayı düşünüyo .

sizce nasıl bi iş

İlk başta almamaları çok kötü işte sonrasında düzeltmişler sevindim kuzum o kadar ağrı çekmiş:26:Aynen sadece söyleneni yapacak hiç öyle zorlama kızma bağırma yok saçma insanlarla ugraşır komutanlar merak etmeyinohhh tanıdıklar çıkmış çok sevindim daha güzel geçer böyleyemekleri yenilir ayarlarsa kantinden köfte ekmek bile yaptırıyorlar bizimki ayarlamıştı para gidiyor ama dışarıya çıkana çiğköfte falan aldırıyorlar dürüm falankoğuşun telefon numarası verir yakında orayı arayıp çağırdığında o an yoksa bile geldiğinde haber veriyorlar hepsi biliyor öneminiçok telefon sırası oluyor çok telefon kulübesi var ben hepsinin numarasını kaydetmiştim hala duruyorlar silmeye kıyamadım ama dışarıda daha az sıra var soğukta beklemesi zor askerimi hatırladım karda orası sakin oluyor daha diye sırada bekleyip aramıştı kıyamam buz gibi hava

Kuzum kiraları yüksektir yoğun bir avm ise eğer bütçe varsa olur neden olmasın

Son düzenleme:

Kuzucanım bizimde aynı planlarımız var Bu kadar benzemek zorunda mıyız

Nişanlımda askerden sonra kendi işini yapmak istediğini ve dükkan açmak istediğini söyledi Şuan için planlarımız öylece duruyor asker olduğu için

Ama bijuteri işinde hakikaten iyi para kazanırsınız ama en önemlisi sermayeniz olması lazım. Sizi bir kaç ay idare etmesi için en azından 2 ay. Daha sonrasında amorti edersiniz zaten. Birde olayı biraz kapsamlı düşünün ve öyle karar verin derim

Avm ye derken kuzum? Avm lerde kiralar pahalı olmaz mı :26:

maksimum 1000 demişler. yeni yeni faaliyete geçen bi avm var,orayı düşünüyoruz.:44:

Bulunduğu semt işlek mi cadde üstümü nasıl bir yer iyiymiş kirası bence ilk başlarda dönerse sonra kar yapsa bile güzel hayaliniz gerçekleşir şunu söyleyeyim insanın kendi işi oldu mu sosyal hayatı daha çok ölüyor sürekli oradasın dışarıya fazla çıkamıyorsun birlikte geçirdiğin zaman değişiyor aynı anda eşinle çıkamıyorsun bırakıp yerinize birinin bakması gerek en kötü başında bulunmak istiyorsun arkadaşlarım yemek yeri açtılar oradan biliyorum

Daha kantine girebilmek nasip olmadı dedi kuzum Çok sıra var dedi

Eğitimler falan başlasında düzene girer herşey inşallah canım Valla aradığında öyle mutlu oluyorum ki anlatamam

Şimdi aradı ya akşam saat 6:30 a kadar bende bir heyecan bir enerji olur ki anlatamam ama akşam eve gidince enerjim biter ararsa tekrar gelir aynen böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…