Canım kendinde oluşturabilirsin böyle 365 yazabilirsin kendi isimlerinizden oluşturabilirsin
Evet excelde oluyor bak sana bir örnek atayım 460 sayısını 365 olarak düşün
Eki Görüntüle 1108813 Eki Görüntüle 1108814
Evet kuzum nette araştırdım gördüm bunları da bakalım deneyip yapacağım
İnşallahhhSevdiğimede gönderirim
Bende göndermiştim orada sevdiğinde karalar boyar
Bir kere olsun temiz olsun öyle ertelenecekti iyi olmuş canım dinlen bol bol diycemde zor artık keyfini çıkar tatilin eglencenin
Öyle canım bir düzen herkes için hayırlı zamanda olması güzel darısı başıma diyeyim ne meraklıyım evlenmeyebir söz geldi aklıma susuyorum
Evet onlar şimdi günlerden bi haberler
Kızlar zaman hızlı gerçekten. Evlendik ve balayımız bitti bile. Bugün dönüyoruz. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar zaman hızlı gerçekten. Evlendik ve balayımız bitti bile. Bugün dönüyoruz. :)
Aaaa bizde böyle olcaz herhaldeee
Yemin törenine kadar biraz sıkı çalışacaklar ama sonrasında rahatlayacak merak etme tören hazırlıkları yoruyor sadece
Balayı dönüşü çok fenadır insan dönmek istemez ama olsun güzel geçmesi bir nebze rahatlatır insanı
Ee tabi siz de yazıcaksınız böyle.
İçini ferah tut kuzum inşallah gönlünüzdekini nasip eder Rabbimİnşallah canım ben hepsi için sabredeceğim ama yeter ki time seçilmesin :18: gerçi ben bazı sebeplerden dolayı ihtimal vermiyorum ama yinede bilemiyorum :18:
Evet canım dönmesi zor. Dinlenmek güzeldi :)
İçini ferah tut kuzum inşallah gönlünüzdekini nasip eder Rabbim
Evinizde daha çok dinlenirsiniz tabi insanın evi gibi olmaz
İnşallah canım benim.. Rabbim bu zamana kadar gönlümüzdekini verdi. Bunda da olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?