2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Öyle öyle bütün askerlik böyle geçecek enerji dolu gezeceksineğitimler başlayınca düzelir şuanda insanlar eksiklerini tamamlıyordur

Şükürler olsun tabi ki kuzum bak günler düşmeye başladı harita boyamaya başlayacaksın illere düştüğünde şafak sayıyor musun bakıyım

Tabikiside sayıyorum ama henüz bir çizelgem yok Şimdilik Şafak Sayarım var

Ama ama günlük tutmaya başladımm 4 gün oldu

bizzz kardeşiiiiz

inş,gerçekleşiiiiiiiirr

sermayemiz var yaklaşık 10 Bin civarı.

Avm düşünüyoruz ama bi aksilik olmazsa ve hemen değil.

hemde nasıııl

ya onu bizde düşünüyoruz ama kendi işimiz olsun da istiyoruz. :18:

bizzz kardeşiiiiz

inş,gerçekleşiiiiiiiirr

sermayemiz var yaklaşık 10 Bin civarı.

Avm düşünüyoruz ama bi aksilik olmazsa ve hemen değil.

Eveett kardeşizzz

Oo sermaye varsa süper o zaman kuzum. İyi araştırın, avm nin genel durumuna bakın ona göre karar verin ama Nehiriminde dediği gibi kendinize çok vakit ayıramayacaksınız, istediğiniz zaman gezemeyeceksiniz bunuda göz önünde bulundurup öyle karar verin derim. Evlenince sıkıntı olmaz dersin ama ilerde bebeğin olursa eşinin desteğini çok istersin

Açıkcası ben en çokta bu nedenle istemiyorum

tabiki kendi iş yerinin olması büyük bi sorumluluk hep başında durman lazım.

ki benim için hafta sonu ve çıkış saatleri çok önemlidir, bunu bende çok düşünüyorum. Zaten çok büyük ihtimalle açacak olursak bu evlenince olacak bişey, tam düğün arefesi bunu çıkarmayalım diyoruz işlerimizden memnunuz şuanlık.

İşte sadece kendi işimiz kendi dükkanımız olsun istiyoruz

Kuzum bu konuda ikinizde hem fikir iseniz bence sorun yok. Yani sen ve o sorun etmedikten sonra çok iyi geçinirsiniz. Evet dediğin gibi düğünden sonra toparlanıp açmanız çok daha iyi olacaktır

Açıkcası bizde ben sorun yaratıyorum. İstemiyorum öyle çünkü hafta sonu ben gezmek bişeyler yapmak istesemde yapamıycam avm ler en çok hafta sonu iş yapar yada herhangi bir dükkan. Şuan için istemiyorum. Babamdan biliyorum çünkü ne tatili var, ne düğün derneği, ne de hastalığı. Kendi işi olduğu için

Hayırlısı olsun ya aklımızdakiler böyle, umarım gerçekleşir bi aksilik çıkmazsa.

ama dediğin gibi hafta sonu işi beni düşündürüyor

esnaflık böyle işte

Canım o zaman hayallerinizden vageçmeyin

Ooo sen bayağı yazıyorsun maşallah kuzum

hayırlısı olsun inşAllah nehirim.

Evet kuzum yazıyorum valla yazdıkçada gidiyor

Sence çizelge hazırlasam mı kendime ?

Hazırla tabikiiii. :98:

ben çıktı alıp şafak karalamıştım. plakalara gelince de türkiye haritasının çıktısını alıp plaka plaka kralamıştım bak resim atayım sana face den.

Evet kuzum yazıyorum valla yazdıkçada gidiyor

Sence çizelge hazırlasam mı kendime ?

Yaz canım rahatlatır seni duygularını aktarmış olursun bana her gün boyamak çok zevkli gelirdi çizelgem vardı benim günlük tutmadım ama sende günlük tutuyorsun çizelge istersen hazırla kişinin kendine kalmış işler yani
hayırlısı olsun inşAllah nehirim.

Herşeyin hayırlısı canım

Evet kuzum zor iş vesselam herkes altından kalkamıyor. Babamın 12. senesi çok şükür

İstiyorum aslında ama nasıl yapılır bilmiyorum ki araştırmam gerek :26: E malum şafak sayıları düştü 460 dı 365 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…