- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Daha kantine girebilmek nasip olmadı dedi kuzumÇok sıra var dedi
Eğitimler falan başlasında düzene girer herşey inşallah canımValla aradığında öyle mutlu oluyorum ki anlatamam
Şimdi aradı ya akşam saat 6:30 a kadar bende bir heyecan bir enerji olur ki anlatamam ama akşam eve gidince enerjim biter ararsa tekrar gelir aynen böyleyim
Öyle öyle bütün askerlik böyle geçecek enerji dolu gezeceksineğitimler başlayınca düzelir şuanda insanlar eksiklerini tamamlıyordur
Aynen öyle kuzumÇok şükür bu halimize bile bin şükür
Şükürler olsun tabi ki kuzum bak günler düşmeye başladı harita boyamaya başlayacaksın illere düştüğünde şafak sayıyor musun bakıyım
Tabikiside sayıyorum ama henüz bir çizelgem yokŞimdilik Şafak Sayarım var
Ama ama günlük tutmaya başladımm4 gün oldu
Kuzucanım bizimde aynı planlarımız varBu kadar benzemek zorunda mıyız
Nişanlımda askerden sonra kendi işini yapmak istediğini ve dükkan açmak istediğini söylediŞuan için planlarımız öylece duruyor asker olduğu için
Ama bijuteri işinde hakikaten iyi para kazanırsınız ama en önemlisi sermayeniz olması lazım. Sizi bir kaç ay idare etmesi için en azından 2 ay. Daha sonrasında amorti edersiniz zaten. Birde olayı biraz kapsamlı düşünün ve öyle karar verin derim
Avm ye derken kuzum? Avm lerde kiralar pahalı olmaz mı :26:
Bulunduğu semt işlek mi cadde üstümü nasıl bir yer iyiymiş kirası bence ilk başlarda dönerse sonra kar yapsa bile güzel hayaliniz gerçekleşirşunu söyleyeyim insanın kendi işi oldu mu sosyal hayatı daha çok ölüyor sürekli oradasın dışarıya fazla çıkamıyorsun birlikte geçirdiğin zaman değişiyor aynı anda eşinle çıkamıyorsun bırakıp yerinize birinin bakması gerek en kötü başında bulunmak istiyorsun arkadaşlarım yemek yeri açtılar oradan biliyorum
Onu okuması ne zevklidir sonrasında evlendiğinizde odanızda okur hatırlarsınız canımcımEki Görüntüle 1108768
bizzz kardeşiiiiz
inş,gerçekleşiiiiiiiirr
sermayemiz var yaklaşık 10 Bin civarı.
Avm düşünüyoruz ama bi aksilik olmazsa ve hemen değil.
Eveett kardeşizzz
Oo sermaye varsa süper o zaman kuzum. İyi araştırın, avm nin genel durumuna bakın ona göre karar verin ama Nehiriminde dediği gibi kendinize çok vakit ayıramayacaksınız, istediğiniz zaman gezemeyeceksiniz bunuda göz önünde bulundurup öyle karar verin derim. Evlenince sıkıntı olmaz dersin ama ilerde bebeğin olursa eşinin desteğini çok istersin
Açıkcası ben en çokta bu nedenle istemiyorum
tabiki kendi iş yerinin olması büyük bi sorumluluk hep başında durman lazım.
ki benim için hafta sonu ve çıkış saatleri çok önemlidir, bunu bende çok düşünüyorum. Zaten çok büyük ihtimalle açacak olursak bu evlenince olacak bişey, tam düğün arefesi bunu çıkarmayalım diyoruz işlerimizden memnunuz şuanlık.
İşte sadece kendi işimiz kendi dükkanımız olsun istiyoruz
Canım o zaman hayallerinizden vageçmeyinhemde nasıııl
ya onu bizde düşünüyoruz ama kendi işimiz olsun da istiyoruz. :18:
Evet kesinlikle çok zevkli olacaktırDün uyku tutmadı 4 sayfa yazdım
Canım o zaman hayallerinizden vageçmeyin
Ooo sen bayağı yazıyorsun maşallah kuzum
Hayırlısı olsun ya aklımızdakiler böyle, umarım gerçekleşir bi aksilik çıkmazsa.Kuzum bu konuda ikinizde hem fikir iseniz bence sorun yok. Yani sen ve o sorun etmedikten sonra çok iyi geçinirsiniz. Evet dediğin gibi düğünden sonra toparlanıp açmanız çok daha iyi olacaktır
Açıkcası bizde ben sorun yaratıyorum. İstemiyorum öyle çünkü hafta sonu ben gezmek bişeyler yapmak istesemde yapamıycam avm ler en çok hafta sonu iş yapar yada herhangi bir dükkan. Şuan için istemiyorum. Babamdan biliyorum çünkü ne tatili var, ne düğün derneği, ne de hastalığı. Kendi işi olduğu için
Canım o zaman hayallerinizden vageçmeyin
Ooo sen bayağı yazıyorsun maşallah kuzum
Evet kuzum yazıyorum valla yazdıkçada gidiyor
Sence çizelge hazırlasam mı kendime ?
Evet kuzum yazıyorum valla yazdıkçada gidiyor
Sence çizelge hazırlasam mı kendime ?
hayırlısı olsun inşAllah nehirim.
Hayırlısı olsun ya aklımızdakiler böyle, umarım gerçekleşir bi aksilik çıkmazsa.
ama dediğin gibi hafta sonu işi beni düşündürüyor
esnaflık böyle işte
hayırlısı olsun inşAllah nehirim.
Hazırla tabikiiii. :98:
ben çıktı alıp şafak karalamıştım. plakalara gelince de türkiye haritasının çıktısını alıp plaka plaka kralamıştım bak resim atayım sana face den.
Yaz canım rahatlatır seni duygularını aktarmış olursunbana her gün boyamak çok zevkli gelirdi çizelgem vardı benim günlük tutmadım ama sende günlük tutuyorsun çizelge istersen hazırla kişinin kendine kalmış işler yani Eki Görüntüle 1108787
Herşeyin hayırlısı canım
İstiyorum aslında ama nasıl yapılır bilmiyorum ki araştırmam gerek :26: E malum şafak sayıları düştü 460 dı 365 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?