2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben oynamaktan utandığım için çok sıcak bakamıyorum haha :))))))
Bunun tartışmasını yapmıştık ama yok diyor olacak. Olsun bakalım demi :)
Hepimizin gönlüne göre olsun cnm yaa ama benn çooooooooooooooooooooooooooooook utanıyorum oynamaktan :26:
Hele oo gelinle damadı oynatıyorlar yaa ölürüm ben heyecandannnnn
:26::26:

Ben de hiç oynayamam canımm sevmiyorum ben
Bi de herkesin gözü üstümüzde olucak oynayacağım varsa bile oynayamam valla ben
Utanıyorum ve o kadar insanın içinde iki kat utanırım kesin. Düşününce bile fena oluyorum.

Daha önce düğün çok istiyordum ama yaptığım fiyat araştırmalarından sonra tamamen vazgeçtim.

Kır düğününü severim hoş olur burda da 5 Maks 6 Bine hallolur ama yemeksiz falan :)
Hatta aşk olsun diye bir yer var Bayılıyorum oraya görmeden :))
Sitesinden gördüğüm kadarıyla diyeyim birde dışından geçtim.
Orası Süper Geliyor orasıda 4000 TL mi ne başlıyor ...

Aynen canım bu güne kadar hiç bir düğünde ooynamamışım zaten
Normalde ki ben nasıl utangaç biriyim o kadar insanın içinde dediğin gibi.
Ee ne diyorduk kesin ikiziz biz
Ben düşününce ateş basıyor deli deli gülüyorum kendime

Aaa evet söylemiştin orayı daha önce canımm sitesinden bakmıştım hatta çok şık bir yer, fiyatı da uygun.
Ama mekanlar da işini biliyor canımm mekan kirasına ayrı para, gelin yoluna, süslemesine, ışığına, müziğine, fotoğrafına ayrı ayrı fiyat biçiyorlar, yine yüksek meblalar çıkıyor ortaya yemeksiz bile olsa düğün. İnşallah hesaplı ve gönlüne göre olur canım benimm.

Aynen canımm kesin ikiziz, başka bir açıklaması yok bunun.
Ben de şu zamana kadar hiçbir düğünde oynamadım, zorla kaldırsalar bile otururum anında
Kendi düğünüm olsa bile utancımdan hareket edemem heralde, put gibi dururum orta yerde.

Evet cnm hatırladım söylemiştim diymi Hatta senden fikir almıştım :)
Tabi onlarda para saçıyor biz daha çok saçıyoruz :)
Ben sadece düğünlerde fotografçı oluyordum resmen :)
Çok severim foto çekmesini. :))
İnşallah o günler gelsinn o heyecanla kavrulalım da ucundan oynarız haha :))
Oynamasakta gelsin yahu :=)

Beni şimdiden neyin telaşı sardı biliyor musunuz :26:
Ne hedaye alacağımmm Hem 6. Yıl Dönümümüzde,
vee yıldönümümüzden sonra 3. haftada olan doğum gününde sevdiceğin...

Şöyle bir plan yaptımmm bizim akşam yemeğine gittiğimiz bir yer var.
Oraya önceden gidip pastayla tabiki biz gitsek yemek yenildikten sonra pasta gelsee yanarakkk
Nasıl olur kiii :)) ama bunu yıldönümünde mi doğum gününde mi yapmam gerek onu bilemedim

Hediyeye gelinceee Güzel kaliteli bir eşofman Takımı alacağım, Yanına Duş jelini parfüm falan çoğaltacağım
Peki yaa hangisinde vereceğimm

Ahha ahh 2 sninin aynı zzamana gelmesi ne kadar kötü

Aynen canımm o günler gelsin artık, bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor.

Canımm bence yıldönümünüzde birlikte pasta kesersiniz sürpriz yaparsın, hediyeleri de doğum gününde verirsin daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canımm o günler gelsin artık, bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor.
Evet canım.

geldim geldim de perim neredesin
Burdayım canım hoşgeldinn
Nasılsın bakalım :))

Canımm bence yıldönümünüzde birlikte pasta kesersiniz sürpriz yaparsın, hediyeleri de doğum gününde verirsin daha iyi olur.

Demi canımmm süpersn yaa. Böyle ayırmak aklıma gelmemişti kiii Saoalsın :))
İş çıkışı zaten yemeğe gidebiliriz
Nisanda işte ye et derken 8 e gelir saat havada ortam loş olur.
Pasta geldi mi bir de ayy heyecan bastııııııııııı

Aşkımmm depreştiiiii :))))))
Bugün anneme Dedim anne Aşkımı(Aşkım demedim tabiki adını söyledim) özledimmm dedim :)))
Annem bir güldü delirdin mi kız sen dedi koptuk gülmekten :)))

Son düzenleme:
Sen de sağol canımm
Böyle ayırırsan daha iyi olur bence canımmcım, pastanın üstünde de kendi resminiz ya da isimlerinizin baş harfi olursa daha da romantik olur hatta.

Hoşbulduk hoşbulduk telaş sardı beni yarın özel bir gün geçireceğiz edoş biliyor

İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım

Edoşşş geldin mi

İiyiym bende canım nasıl olsun yarını bekliyorum :))
Hayırdır canım :) Sen neden bekliyorsun :)

Sen de sağol canımm
Böyle ayırırsan daha iyi olur bence canımmcım, pastanın üstünde de kendi resminiz ya da isimlerinizin baş harfi olursa daha da romantik olur hatta.

Kesinlikle haklısın onu düşünüyordum canım :))
Arka Fonda da bir müzik oyysss :))) Güzel olacakkk :)))

Sen de sağol canımm

Şimdikkk ben bu olaya bir virgül koyayım dedim ben sevdiğimin doğum gününde kendim yapmıştım pastayı dışardan almak hoşuma gitmiyor genelde ben yapıyorum zaten ayrıca kalp şeklinde yapıp üstüne ve kenarlarına kalp jöle koymuştum sonra ortasına da ismimizin baş harflerini yazmıştım bence böyle bişey yapabilirsin canım

Kızlar ben geldim neler konuşulmuş böyle bu fiyatlar gerçekmi..tüm yazılanları tek tek okumadım ama bu paranın yarısına belki daha azını bulmak için ugrasıyoruz sırf bulalımda evlenelim diye ben dügünü böyle yapalım dersem herhalde 40-45 yaşımda dünya evine girerim :26: en güzeli nikah..ben oynamayı çok severim ama dügünler sacma geliyor nişan ve kınada bol bol oynarım kızlar ben balayıda istemiyorum eşimle hep hayalini kurdugumuz evin keyfini çıkarmak istiyorum valla bizimkiler haklı ben çok masrafsızım bedavaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…