İyiyim canım benimm sen nasılsın?
Canım düğün çok masraflı ve stresli geliyor bana. Gelin ve damat bir şey anlamıyor zaten, o yüzden ben pek sıcak bakmıyorum.
Ama eniştenin tarafında hep düğün oluyorsa haklısın düğün yapmak daha iyi o zaman. :)Gönlüne göre olur inşallah canımcımm.
Ben oynamaktan utandığım için çok sıcak bakamıyorum haha :))))))
Bunun tartışmasını yapmıştık ama yok diyor olacak. Olsun bakalım demi :)
Hepimizin gönlüne göre olsun cnm yaa ama benn çooooooooooooooooooooooooooooook utanıyorum oynamaktan :26:
Hele oo gelinle damadı oynatıyorlar yaa ölürüm ben heyecandannnnn
:26::26:
Daha önce düğün çok istiyordum ama yaptığım fiyat araştırmalarından sonra tamamen vazgeçtim.
Ben de hiç oynayamam canımm sevmiyorum ben
Bi de herkesin gözü üstümüzde olucak oynayacağım varsa bile oynayamam valla ben
Utanıyorum ve o kadar insanın içinde iki kat utanırım kesin. Düşününce bile fena oluyorum.
Aaa evet söylemiştin orayı daha önce canımm sitesinden bakmıştım hatta çok şık bir yer, fiyatı da uygun.Kır düğününü severim hoş olur burda da 5 Maks 6 Bine hallolur ama yemeksiz falan :)
Hatta aşk olsun diye bir yer var Bayılıyorum oraya görmeden :))
Sitesinden gördüğüm kadarıyla diyeyim birde dışından geçtim.
Orası Süper Geliyor orasıda 4000 TL mi ne başlıyor ...
Aynen canımm kesin ikiziz, başka bir açıklaması yok bunun.Aynen canım bu güne kadar hiç bir düğünde ooynamamışım zaten
Normalde ki ben nasıl utangaç biriyim o kadar insanın içinde dediğin gibi.
Ee ne diyorduk kesin ikiziz biz
Ben düşününce ateş basıyor deli deli gülüyorum kendime
Aaa evet söylemiştin orayı daha önce canımm sitesinden bakmıştım hatta çok şık bir yer, fiyatı da uygun.
Ama mekanlar da işini biliyor canımm mekan kirasına ayrı para, gelin yoluna, süslemesine, ışığına, müziğine, fotoğrafına ayrı ayrı fiyat biçiyorlar, yine yüksek meblalar çıkıyor ortaya yemeksiz bile olsa düğün.İnşallah hesaplı ve gönlüne göre olur canım benimm.
Aynen canımm kesin ikiziz, başka bir açıklaması yok bunun.
Ben de şu zamana kadar hiçbir düğünde oynamadım, zorla kaldırsalar bile otururum anında
Kendi düğünüm olsa bile utancımdan hareket edemem heralde, put gibi dururum orta yerde.
Evet cnm hatırladım söylemiştim diymi Hatta senden fikir almıştım :)
Tabi onlarda para saçıyor biz daha çok saçıyoruz :)
Ben sadece düğünlerde fotografçı oluyordum resmen :)
Çok severim foto çekmesini. :))
İnşallah o günler gelsinn o heyecanla kavrulalım da ucundan oynarız haha :))
Oynamasakta gelsin yahu :=)
Beni şimdiden neyin telaşı sardı biliyor musunuz :26:
Ne hedaye alacağımmm Hem 6. Yıl Dönümümüzde,
vee yıldönümümüzden sonra 3. haftada olan doğum gününde sevdiceğin...
Şöyle bir plan yaptımmm bizim akşam yemeğine gittiğimiz bir yer var.
Oraya önceden gidip pastayla tabiki biz gitsek yemek yenildikten sonra pasta gelsee yanarakkk
Nasıl olur kiii :)) ama bunu yıldönümünde mi doğum gününde mi yapmam gerek onu bilemedim
Hediyeye gelinceee Güzel kaliteli bir eşofman Takımı alacağım, Yanına Duş jelini parfüm falan çoğaltacağım
Peki yaa hangisinde vereceğimm
Ahha ahh 2 sninin aynı zzamana gelmesi ne kadar kötü
Evet canım.Aynen canımm o günler gelsin artık, bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor.
Burdayım canım hoşgeldinngeldim geldim de perim neredesin
Canımm bence yıldönümünüzde birlikte pasta kesersiniz sürpriz yaparsın, hediyeleri de doğum gününde verirsin daha iyi olur.
Şura hoşgeldin canımm :)
Burdayım canım hoşgeldinn
Nasılsın bakalım :))
Sen de sağol canımmDemi canımmm süpersn yaa. Böyle ayırmak aklıma gelmemişti kiii Saoalsın :))
İş çıkışı zaten yemeğe gidebiliriz
Nisanda işte ye et derken 8 e gelir saat havada ortam loş olur.
Pasta geldi mi bir de ayy heyecan bastııııııııııı
Hoşbulduk hoşbulduk telaş sardı beni yarın özel bir gün geçireceğiz edoş biliyor
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
Edoşşş geldin mi
Hoşbulduk hoşbulduk telaş sardı beni yarın özel bir gün geçireceğiz edoş biliyor
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
Edoşşş geldin mi
Sen de sağol canımm
Böyle ayırırsan daha iyi olur bence canımmcım, pastanın üstünde de kendi resminiz ya da isimlerinizin baş harfi olursa daha da romantik olur hatta.
Sen de sağol canımm
Böyle ayırırsan daha iyi olur bence canımmcım, pastanın üstünde de kendi resminiz ya da isimlerinizin baş harfi olursa daha da romantik olur hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?