2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin canım Baya bir masrafsız oldu bu yahu :26: Masraflı olunca nolacak istediğiniz olsun yeterki çünkü balayına harcadığınızda sizin paranız düğünde.. Bizde düğün yapmayacağız ama güzel anlı şanlı bir kına gecesi istiyoruz ondan sonra da aile ve istediklerimizle canlı müzikli bir yemek ohhh Allah neyi kısmet ederse onu yaşıcaz yahu istiyoruz demekte yetmiyor ki

evet evet söyle bakalım sen ne aldın yada aldın mı bişey

Evet aldım aldım Cüzdan aldım aşkıma her eline aldığında ileride çok olsun paramız diye birde takdirname yaptım Cüzdan için normal fotomuzu vesikalık yaptırdım. Bir de benim daimi alışkanlığım mektup

Hımmm valla çok güzel olmuştur canım en başta emeğin varr.
Ancak düşünüyorumm hadi yaptık diyelim onu birde o trafikte o kadar yolu gitmek var bozulma oranı gerçekten yüksek olur.
Birde İzmir trafiği...
ellerine sağlık bu arada canım
saolasın fikir süper

Geldim kuzucuklarım oyyy böyle karşılanmak ne kadar güzelmiş mutlu oldum

Hoş geldin canım tekrar
Haha bende balayı konusunda böyle düşünüyorum
Zaten evi kur et son ay yorgunluğu herşey üst üste gelecek vs.
Ben balayını en kötü 1 2 ay sonra yapılması taraftarıyım yani Tatil mekanlarına gidilmesi için.
Yazın evlensem bile hemen gitmem. Biraz yorgunluğumuzu atalım diymi :)
Hoş bu gidiple ya kışın ya da Bahar olucak ama Allah nasıl nasip ettiyse öyle olsun.
Bende ilk fiyatları görünce kendime gelmedim :)
:))

Kesinlikle haklısın onu düşünüyordum canım :))
Arka Fonda da bir müzik oyysss :))) Güzel olacakkk :)))
Kuzumm bence de çok güzel olucak, gönlünce olsun inşallah, eniştemle nice mutlu yıllara diliyorum şimdiden.

Bence de canımm seninle aynı fikirdeyim, balayını önceden rezervasyon yaptırarak belki ucuza getirebiliriz, ama düğün maalesef çok pahalıya patlıyor. En iyisi nikah

Sağol tatlım Takdirname hazırladım aşkıma Yarın Kalbinin sahibesi olarak takdir belgesini vereceğim
Ne güzel düşünmüşsün canımm mutluluğunuz daim olsun.

Hoşbuldumm canım
Çok haklısın canım istiyoruz ama bakalım neler olacak Dedigin gibi eglence daha güzel canım hep keyfini çıkarmış olursun
ayyy evet kına gecesi bana hep çok önemli gelmiştir çok özel kızlar kına gecesinde bindallı giymek şartmı ? benim begendigim bir model var ama oda aşırı degil..daha düşünmek için erken ama düşünüyorum tutamıyorum kendimi

Bende izmirdeyim tatlım da izmir trafiği derken neyi dert ki :26: ya onun içinde git pastahaneden al bir kap ordada ona koyacaklar zaten

Son düzenleme:

Ben bindallı istiyorum o kesin de. Ama bizim kuzenller falan kına yakılacağı zaman bindallı giydiler sonrada çıkarmadılar öncesinde kıyafet giydiler. birindede kıyafeti okadar uyumluyduki üsstüne bindallının cepkenini geçirdi oldu sana bindallı kına yakıldı sonra çıkardı. Adet bizimkilerde zaten bende hevesliyim dünden bindallı giyemeye

Sağol simgecim inşallah sizinkide sonsuz olsun

Son düzenleme:
Bende izmirdeyim tatlım da izmir trafiği derken neyi dert ki :26: ya onun içinde git pastahaneden al bir kap ordada ona koyacaklar zaten

Tatlımm pastanede yapılan pastalar, kremalar daha profesyonel yapıldığı için ve dayanıklı olması için bir takım ek maddeler konulduğu için kolay kolay bozulmuyor :)) Evde yapılan daha taze olduğu için daha çabuk bozulur bence bana öyle geliyor eğer arabaya in bin yapılıcaksa risk almamak lazım :))

İlla ev yapımı yapıcam dediğim için onada çözüm bulup dolgu kreması kullanırdım ya pastahanedekiler hep bana çok ağır gelmiştir. Onedenle evciyim ben pasta konusunda

Güle güle kullansın canım fotografta çok iyi olmuş

Hoşbuldum canım =)
Aynen öyle canım ve her zaman izinlide olamayacagız Bahar en güzeli hatta Allah izin verirse ben mayıs olsun çok isterim

Tek olmadıgımı görmek ne kadar güzel dügün hadi güzel olsa yine kabul ama yok toplam bir saat oynanmıyor bile millet dagılmaya başlıyor takı tak pasta ye git..

Kızlar ben kaçıyorum, hepinizi çoook öpüyorum, iyi geceler.

Gizemimmm görüşürüz kuzumm Allah'a emanet ol.

Amin bitanem inşallah hepimiz çok mutlu olalım

Alsancak Tarafı diyim canım. İş çıkışı... O yüzden dedim.
Düşüneyim bir canım birde rezil olmak var ucunda

İyi geceler tatlım..

Amin bitanem inşallah hepimiz çok mutlu olalım

Alsancak Tarafı diyim canım. İş çıkışı... O yüzden dedim.
Düşüneyim bir canım birde rezil olmak var ucunda

Oy yok yok en iyisi al sen

İlla ev yapımı yapıcam dediğim için onada çözüm bulup dolgu kreması kullanırdım ya pastahanedekiler hep bana çok ağır gelmiştir. Onedenle evciyim ben pasta konusunda

Dolgu kreması da kullansan bire bir pastanedekiler gibi dayanıklı olmuyor kuzumm onların kullandıkları malzemeler daha fabrikasyon çünkü haklısın evde yapılan tabi ki daha lezzetli, ama evde yapıp hemen tüketmek lazım, dışarıdaki süprizlere pek uygun değil bence pastanedekiler kalıp gibi oluyor insan zor kesiyor resmen.

Ben çok kararsızım evet internette o şekilde görmüştüm güzelde olmuştu

Görüşürüz canım tatlı rüyalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…