- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Gönlünce olur inşallah canımm
Aşağıda Eda'mı görüyorum Hoşgeldin canımm
Hoşbulduk hoşbulduk telaş sardı beni yarın özel bir gün geçireceğiz edoş biliyor
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
Edoşşş geldin mi
Kızlar ben geldim neler konuşulmuş böylebu fiyatlar gerçekmi..tüm yazılanları tek tek okumadım ama bu paranın yarısına belki daha azını bulmak için ugrasıyoruz sırf bulalımda evlenelim diye ben dügünü böyle yapalım dersem herhalde 40-45 yaşımda dünya evine girerim :26: en güzeli nikah..ben oynamayı çok severim ama dügünler sacma geliyor nişan ve kınada bol bol oynarım kızlar ben balayıda istemiyorum eşimle hep hayalini kurdugumuz evin keyfini çıkarmak istiyorum valla bizimkiler haklı ben çok masrafsızım bedavaya gidicem
Hoşbulduk hoşbulduk telaş sardı beni yarın özel bir gün geçireceğiz edoş biliyor
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım
Edoşşş geldin mi
evet evet söyle bakalım sen ne aldın yada aldın mı bişey
Şimdikkk ben bu olaya bir virgül koyayım dedim ben sevdiğimin doğum gününde kendim yapmıştım pastayı dışardan almak hoşuma gitmiyor genelde ben yapıyorum zatenayrıca kalp şeklinde yapıp üstüne ve kenarlarına kalp jöle koymuştum sonra ortasına da ismimizin baş harflerini yazmıştım bence böyle bişey yapabilirsin canım
Kızlar ben geldim neler konuşulmuş böylebu fiyatlar gerçekmi..tüm yazılanları tek tek okumadım ama bu paranın yarısına belki daha azını bulmak için ugrasıyoruz sırf bulalımda evlenelim diye ben dügünü böyle yapalım dersem herhalde 40-45 yaşımda dünya evine girerim :26: en güzeli nikah..ben oynamayı çok severim ama dügünler sacma geliyor nişan ve kınada bol bol oynarım kızlar ben balayıda istemiyorum eşimle hep hayalini kurdugumuz evin keyfini çıkarmak istiyorum valla bizimkiler haklı ben çok masrafsızım bedavaya gidicem
Geldim kuzucuklarımoyyy böyle karşılanmak ne kadar güzelmiş mutlu oldum
Kuzumm bence de çok güzel olucak, gönlünce olsun inşallah, eniştemle nice mutlu yıllara diliyorum şimdiden.Kesinlikle haklısın onu düşünüyordum canım :))
Arka Fonda da bir müzik oyysss :))) Güzel olacakkk :)))
Bence de canımm seninle aynı fikirdeyim, balayını önceden rezervasyon yaptırarak belki ucuza getirebiliriz, ama düğün maalesef çok pahalıya patlıyor. En iyisi nikahKızlar ben geldim neler konuşulmuş böylebu fiyatlar gerçekmi..tüm yazılanları tek tek okumadım ama bu paranın yarısına belki daha azını bulmak için ugrasıyoruz sırf bulalımda evlenelim diye ben dügünü böyle yapalım dersem herhalde 40-45 yaşımda dünya evine girerim :26: en güzeli nikah..ben oynamayı çok severim ama dügünler sacma geliyor nişan ve kınada bol bol oynarım kızlar ben balayıda istemiyorum eşimle hep hayalini kurdugumuz evin keyfini çıkarmak istiyorum valla bizimkiler haklı ben çok masrafsızım bedavaya gidicem
Ne güzel düşünmüşsün canımm mutluluğunuz daim olsun.Sağol tatlım Takdirname hazırladım aşkımaYarın Kalbinin sahibesi olarak takdir belgesini vereceğim
Hoşgeldin canımBaya bir masrafsız oldu bu yahu :26: Masraflı olunca nolacak istediğiniz olsun yeterki çünkü balayına harcadığınızda sizin paranız düğünde.. Bizde düğün yapmayacağız ama güzel anlı şanlı bir kına gecesi istiyoruz ondan sonra da aile ve istediklerimizle canlı müzikli bir yemek ohhh Allah neyi kısmet ederse onu yaşıcaz yahu istiyoruz demekte yetmiyor ki
Hımmm valla çok güzel olmuştur canım en başta emeğin varr.
Ancak düşünüyorumm hadi yaptık diyelim onu birde o trafikte o kadar yolu gitmek var bozulma oranı gerçekten yüksek olur.
Birde İzmir trafiği...
ellerine sağlık bu arada canım
saolasın fikir süper
Hoşbuldumm canım
Çok haklısın canım istiyoruz ama bakalım neler olacakDedigin gibi eglence daha güzel canım hep keyfini çıkarmış olursun
ayyy evet kına gecesi bana hep çok önemli gelmiştir çok özelkızlar kına gecesinde bindallı giymek şartmı ? benim begendigim bir model var ama oda aşırı degil..daha düşünmek için erken ama düşünüyorum tutamıyorum kendimi
Bende izmirdeyim tatlım da izmir trafiği derken neyi dert ki :26: ya onun içinde git pastahaneden al bir kap ordada ona koyacaklar zaten
Tatlımm pastanede yapılan pastalar, kremalar daha profesyonel yapıldığı için ve dayanıklı olması için bir takım ek maddeler konulduğu için kolay kolay bozulmuyor :)) Evde yapılan daha taze olduğu için daha çabuk bozulur bence bana öyle geliyor eğer arabaya in bin yapılıcaksa risk almamak lazım :))
Evet aldım aldımCüzdan aldım aşkıma her eline aldığında ileride çok olsun paramız diye birde takdirname yaptım Cüzdan için normal fotomuzu vesikalık yaptırdım. Bir de benim daimi alışkanlığım mektup
Hoşbuldum canım =)Hımmm valla çok güzel olmuştur canım en başta emeğin varr.
Ancak düşünüyorumm hadi yaptık diyelim onu birde o trafikte o kadar yolu gitmek var bozulma oranı gerçekten yüksek olur.
Birde İzmir trafiği...
ellerine sağlık bu arada canım
saolasın fikir süper
Hoş geldin canım tekrar
Haha bende balayı konusunda böyle düşünüyorum
Zaten evi kur et son ay yorgunluğu herşey üst üste gelecek vs.
Ben balayını en kötü 1 2 ay sonra yapılması taraftarıyım yani Tatil mekanlarına gidilmesi için.
Yazın evlensem bile hemen gitmem. Biraz yorgunluğumuzu atalım diymi :)
Hoş bu gidiple ya kışın ya da Bahar olucak ama Allah nasıl nasip ettiyse öyle olsun.
Bende ilk fiyatları görünce kendime gelmedim :)
:))
Kuzumm bence de çok güzel olucak, gönlünce olsun inşallah, eniştemle nice mutlu yıllara diliyorum şimdiden.
Bence de canımm seninle aynı fikirdeyim, balayını önceden rezervasyon yaptırarak belki ucuza getirebiliriz, ama düğün maalesef çok pahalıya patlıyor. En iyisi nikah
Ne güzel düşünmüşsün canımm mutluluğunuz daim olsun.
Kuzumm bence de çok güzel olucak, gönlünce olsun inşallah, eniştemle nice mutlu yıllara diliyorum şimdiden.
Bence de canımm seninle aynı fikirdeyim, balayını önceden rezervasyon yaptırarak belki ucuza getirebiliriz, ama düğün maalesef çok pahalıya patlıyor. En iyisi nikah
Ne güzel düşünmüşsün canımm mutluluğunuz daim olsun.
Bende izmirdeyim tatlım da izmir trafiği derken neyi dert ki :26: ya onun içinde git pastahaneden al bir kap ordada ona koyacaklar zaten
Güle güle kullansın canım fotografta çok iyi olmuş
Kızlar ben kaçıyorum, hepinizi çoook öpüyorum, iyi geceler.
Gizemimmm görüşürüz kuzumm Allah'a emanet ol.
Amin bitanem inşallah hepimiz çok mutlu olalım
Alsancak Tarafı diyim canım. İş çıkışı... O yüzden dedim.
Düşüneyim bir canım birde rezil olmak var ucunda
İlla ev yapımı yapıcam dediğim için onada çözüm bulup dolgu kreması kullanırdımya pastahanedekiler hep bana çok ağır gelmiştir. Onedenle evciyim ben pasta konusunda
Ben bindallı istiyorum o kesin de. Ama bizim kuzenller falan kına yakılacağı zaman bindallı giydiler sonrada çıkarmadılar öncesinde kıyafet giydiler. birindede kıyafeti okadar uyumluyduki üsstüne bindallının cepkenini geçirdi oldu sana bindallı kına yakıldı sonra çıkardı. Adet bizimkilerde zaten bende hevesliyim dünden bindallı giyemeye
Sağol simgecim inşallah sizinkide sonsuz olsun
Kızlar ben kaçıyorum, hepinizi çoook öpüyorum, iyi geceler.
Gizemimmm görüşürüz kuzumm Allah'a emanet ol.
Sağol tatlımO da bize bi ayıcıklı kumbara almış bakalım getirsin yarında fotosunu atayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?