2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tabiki Canım

Bu akşam Sevgililer Gününden Ötürüdür müdür Gelen giden yok kızlarr :))
Eda'cım sende yoksun :))

Bizim sevgililer günü diye bir günümüz yok canım şansa ikimizde hoşlanmıyoruz şans eseri bugün buluştuk ama
siz neler yaptınız bakalım
bu arada ben yeni topik acılınca burayı sanki boşladım itiraf ediyorum :26:

bendeee varım kızlarrrr 2014 yzııı düğün inşallahhhhhhh :)

HOşgeldin canım :) Ben de 2014 Ağustos gibi gelin olacağım inşallaaahh

Evrembus hoş geldin cnm aramıza

Buda çeyiz topiğimiz haberin olsun :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...0-2014-2015-gelinlerinin-ceyiz-hazirligi.html

Kızlar yaa Simgemmm nerde neden gelmiyor

Perimmm ben de simgemi merak ettim, o bize kaç gün kaldığını söylüyordu, motive oluyorduk azıcık :)

günaydın kızlaaarrr... nasılsınız bugün? haftanın son iş günü olunca benim keyfim iyi bugün :)

inşallah cnm, hoşgeldin aramıza :))

hakkaten ya, simge nerelerde, hiç sesi çıkmıyor?

Keşke benim için de son gün olabilseydi envymecim yaa, ben yarın da çalışıyorum 43:

canımmm yaa, cmt çalışmak ne gıcık bir durumdur bilirim cumartesileri tüm gün mü çalıyorsun yoksa yarım mı?
bu arada biz seninle aynı zamanlarda gelin olacağız herhalde.. ağustos ya da eylül düşünüyoruz biz de :)) inşallah bi aksilik çıkmazsa..

Tam gün canım yaa 8-5, normal mesai gibi Bir de iş olsa gam yemeyeceğim. Geliyoruz, boş boş oturuyoruz bütün gün. Yapacak hiçbir şey yok..

Ay ne güzelmiş o zaman :) Biz 23 Ağustos diye düşünüyoruz şu anda. Sizin bir tarih var mı?

Boşu boşuna gidiyor olmak da daha sinir bozucudur... mecbur katlanılıyor ama işte..
net bir tarihimiz yok canım.. iş durumuna göre karar vereceğimiz için net bir tarih belirleyemiyoruz şimdiden, hangi ay izinde olduğu tarihe denk gelirse o zaman artık...
sizin isteme olmuştu di mi? nişan ayrı yapacak mısınız? bir de nişan/düğün için mekan araştırmaya başladın mı?

Evet canım, isteme kısmını tamamladık. Nişan ayrı olacak. Onu bu Ağustos diye düşünüyoruz. Çayyolu tarafında annemin bir arkadaşının restoranı var, adı Sagaris orda yapacağız büyük ihtimalle. Düğün için bir kaç yerden fiyat almıştım, ama daha karar vermedik. Yemekli içkili düğün olacağı için fiyatlar bayağı yüksek. Sen araştırmalara başladın mı?

bizim de isteme mart sonu olacak gibi, aynen biz de yine ağustos gibi nişan düşünüyoruz.. hep aynı dönemlere denk geliyoruz seninle... ben de araştırmalara başladım yavaştan.. ama dediğin gibi çok yüksek fiyatlar..ben de yemekli düşünüyorum ama alkolsüz... kesinlikle açık alan olmalı diyorum, kır düğünü özellikle ama gerçek anlamda benim istediğim gibi kır düğünü mekanı bulamadım henüz.. o yüzden hayallerimi biraz sınırlandırmam gerekiyor.. ya da bom boş yeşillik ağaçlar arasında bir alan bulup, kendim orayı dekore etmem lazım
şimdilik fiyat teklifi aldıklarım arasında benim için en olabilir görünen Gölbaşı Vilayetler evi.. tabi o da internet üzerinden baktığım kadarıyla, gidip görmedim henüz...
nişan için de Sayıştay'ın tesisleri düşünüyorum ama kesinlikle kapalı alanı değil.. kapalı alanın renklerini sevmedim hiç, değişik bir yeşille altın varak karışımı kaplama yapmışlar duvarları, kolonları, içim karardı.. ama açık alanı fena değil.. her ne kadar süs havuzu diye koydukları şey ortada mı olsa kenarda mı olsa diye düşünülüp de karar verilemeyip rastgele bir yere bırakılmış gibi olsa da :))
fazla mimari yaklaşıyorum olaya galiba

bi de bizim en büyük sıkıntı 2 düğün olacak olması, o yüzden fiyat konusunu zorlayacak biraz..

Ben de açık alan istiyorum doğrusu. Dediğim restoranın bahçesi var, düğün için de hep kır düğünü yapılan yerlerden fiyat aldım. Gölbaşında Bizim Çatı diye bir yer var, ben de orayı beğendim. Birkaç yer daha var bakalım..

Bence kendin dekore etme işine gidme canımcım, zaten stresli günlerde olacaksın, anladığım kadarıyla sen de benim gibi her şeyini kendin yapmak isteyenlerdensin. Biz o işe girersek sinir hastası oluruz en sonunda :)

İki düğün meselesi de zormuş, hem maddi hem manevi açıdan. Çok yorulursunuz ama gelinliğinin de tadını çıkarırsın doya doya :)

Ay o zamanları düşününce çok heyecanlandım valla yaaaa

evet her şeyimi kendim yapayım istiyorum ama o günlerde dediğin gibi sinir, stres had safhada olacak zaten, dayanamayız o koşuşturmacaya... bana kalsa yemeklere kadar kendim yapıcam
şimdi baktım da, senin dediğin yer de hoş görünüyor.. o zamana kadar daha çooook yer bakar düşünürüz zaten..
evet iki düğün gerçekten çok çok zorlayacak ama inşallah bir şekilde halledeceğiz bakalım..
gerçekten düşünmesi bile çok heyacan verici, yaşaması nasıl olacak acaba o anları :))

Son düzenleme:

Bi yerden teklif aldığımızda paylaşalım o zaman bundan sonra. Ben daha önce teklif alıdığım yerleri bir toparlarım yarın. Nasıl olsa iş olmayacak :) Sonra toplu olarak yazarım buraya. Sende de varsa yazar mısın canım, fikir ediniriz.

evet evet çok iyi fikir.. ben de paylaşayım diye maillerimi kontrol ediyordum hatta, ama hotmail'de iki gündür bir sorun var, tam açılmıyor maillerim..
süper oldu bu cidden... birbirimize destek oluruz hazırlık sürecinde :))

Bu arada nişan kıyafeti falan baktın mı hiç? Benim kuzenim evleniyor mayısta. Nerden kıyafet bulsam bilemedim :44: Senin bi önerin var mı? Kızılay dışında nerelerden bakabilirim?

Bu arada nişan kıyafeti falan baktın mı hiç? Benim kuzenim evleniyor mayısta. Nerden kıyafet bulsam bilemedim :44: Senin bi önerin var mı? Kızılay dışında nerelerden bakabilirim?

bakıyorum ama daha bulamadım nişanda giyilebilecek gibi bir elbise... kızılay'da doğru düzgün hiç bir şey yok bence de... geçenlerde sadece bir irfan'da bir iki şık bir şey görmüştüm(bakanklıklar tarafına giderken batik'in yanındaydı galiba) diğerleri hep çok sıradan... bir de Ekol'de bazen güzel şeyler oluyor ama bu aralar yok pek.. baharda çeşitler gelir diye düşünüyorum..
onun dışında da Tunalı tarafına bakmak lazım, fiyatlar biraz daha fazla olur ama en azından daha şık şeyler bulabiliriz.. Nişan için bulamazsam içime sinen bir şey diktirmeyi düşünüyorum zaten...

Son düzenleme:

Ben de Tunalı ya da Karum düşünüyorum açıkçası. Nişan için annemin çok yakın bir arkadaşı senin kıyafetini ben dikicem demişti. Zaten abiye terzisi, dışarıya dikiş dikiyor. Ona gidebilirim ben de.. Ama kuzenimin düğünü için diktirmeye gerek yok, uzun tuvaletimsi bir şey istiyorum, belki Karum'un arka dükkanlarında bulabilirim di mi?

Bulursun bence Karum'un oralarda..Tunalı üzerinde de bayağı bir abiye mağazası var zaten.. tabi canım kuzeninin düğünü için hiç gerek yok diktirmeye.. bulursun kesin içine sinen bir şey, ama en azından bir mart sonunu beklemek lazım sanırım, bu aralar çeşit pek yok...
aynen yaa, benim de annemin bir arkadaşı var, gelinlikçi kendisi, hem de yılların gelinlikçisi, ben kendimi bildim bile o gelinlikçilik yapıyor... ona diktirirm diye düşünüyorum ben de gelinliğimi de nişanlığımı da.. ilkokulu bitirdiğimde mezuniyet partisi elbisemi dikmişti kendisi :)) tam bir prenses olmuştum, pamuk şeker gibi bir elbiseydi :)) hey gidi günler.. zaman ne çabuk geçmiş :))

Benim bahsettiğim teyzem de benim üniversite mezuniyetim için elbise dikmişti bana :) Biz tanışıyor olabilir miyiz acaba yahuu? Bu kadar ortak nokta biraz şaşırtıcı çünkü :)))

Benim bahsettiğim teyzem de benim üniversite mezuniyetim için elbise dikmişti bana :) Biz tanışıyor olabilir miyiz acaba yahuu? Bu kadar ortak nokta biraz şaşırtıcı çünkü :)))

di mi yaaa, bence de bu kadar ortak nokta olamaz... nerden tanışıyoruz acaba

ebissssiimmm, bak bu vilayetler evinden aldığım fiyat teklifi.. 2012 yazı içindi bu.

Yaz sezonu düğün organizasyonlarımız şöyledir; 2 adet balo salonumuz 1 adet te havuzumuz var. Balo salonlarımızın bir tanesinin kendisine ait bir kır bahçasi var.(kır nikahı yapabileceğiniz bir alan) Ayrıca eğer havuz düşünürseniz,hava koşulları o gün sizleri mağdur edebilir diye yedek salonumuzu (üst kapalı balo salonu) sizler için kapatıyoruz. kapatılan salon ve havuza kurulacak ses sistemi için ayriyeten 2000TL ek ücretimiz vardır. Diğer fiyatlar seçilen menülere göre hesaplanır . Birde süsleme,fotoğraf,video çekimi ve 3 kişilik bir orkestradan oluşan düğün paketimiz var. Paket fiyatıda 4500TL dir.
Menüler ektedir.
Daha detaylı bilgi için lütfen ziyaret ediniz.

YEMEK MENÜ

MENÜ 1

VİLAYETLER EVİ BAŞLANGIÇ TABAĞI
Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, İzmir Tulum Peyniri,Osmanlı Sucuğu, Macar Salamı,Yaprak Sarma,Salatalık Diliminde Közlenmiş Al Biber Ezmesi, Patlıcan Yatağında Haydari, Çubuk Turşusu Üzerinde Rus Salatası, Domates Diliminde Elmalı Tavuk Salatası

AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ SALATASI
Gevrek Akdeniz Yeşillikleri, Pesto Soslu Mozeralla ile

HARDAL VE YOĞURT İLE MARİNE EDİLMİŞ FIRINDA TAVUK BONFİLESİ
Baharatlı Patates, Sote Sebzeler, Közlenmiş Domates Sos İle
DÜĞÜN PASTASI
SERPME MEVSİM MEYVELERİ

Limitsiz alkolsüz içecekler 57,00 TL
Limitsiz alkollü içecekler 64,00 TL

MENÜ 2

BAŞLANGIÇ TABAĞI
Hindi Jambon Diliminde Kaşar peyniri Ve Beyaz Peynir, Limon Dilimleri Üzerinde Mercimek Köfte ve Közlenmiş Al Biber Salatası, Zeytinyağlı Biber Dolması, Domates Dilimi Üzerinde Rus Salatası, Salatalık Yatağında Haydari Ve Çubuk Turşusu
KIYMALI KAYIK BÖREĞİ
Közlenmiş Biber Sos ile

MEVSİM SALATASI
Domates, Salatalık, Mevsim Yeşillikleri, Havuç, Kırmızı Lahana, Limon Sos İle

FIRINDA TAVUK GERMEÇ
Baharatlı Patates, Sote Sebzeler, Mantar Sosu Ve Kaşar Peyniri İle
DÜĞÜN PASTASI
SERPME MEVSİM MEYVELERİ
Limitsiz alkolsüz içecekler 60,00 TL
Limitsiz alkollü içecekler 67,00 TL

MENÜ 3

BAŞLANGIÇ TABAĞI
Hindi Jambon Diliminde Kaşar peyniri Ve Beyaz Peynir, Limon Dilimleri Üzerinde Mercimek Köfte ve Közlenmiş Al Biber Salatası, Zeytinyağlı Biber Dolması, Domates Dilimi Üzerinde Rus Salatası, Salatalık Yatağında Haydari Ve Çubuk Turşusu
PEYNİRLİ SU BÖREĞİ
Közlenmiş Biber Sos İle

MEVSİM SALATASI
Domates,Salatalık, Mevsim Yeşillikleri, Havuç, Kırmızı Lahana, Limon Sos İle

FIRINDA KUZU KAFESİ
İç Pilav, Domates ve Biber ile
DÜĞÜN PASTASI
SERPME MEVSİM MEYVELERİ
Limitsiz alkolsüz içecekler 64,00 TL
Limitsiz alkollü içecekler 71,00 TL

MENÜ 4

VİLAYETLER EVİ BAŞLANGIÇ TABAĞI
Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, İzmir Tulum Peyniri,Osmanlı Sucuğu, Macar Salamı,Yaprak Sarma,Salatalık Diliminde Közlenmiş Al Biber Ezmesi, Patlıcan Yatağında Haydari, Çubuk Turşusu Üzerinde Rus Salatası, Domates Diliminde Elmalı Tavuk Salatası
ISPANAKLI KOL BÖREĞİ
Közlenmiş Biber Sos ile

MEVSİM SALATASI
Domates, Salatalık, Mevsim Yeşillikleri, Havuç, Kırmızı Lahana, Limon Sos İle

BEŞ BAHARAT İLE MARİNE EDİLMİŞ DANA BONFİLE
Patates Suflesi, Sote Sebzeler Ve Demoglass Sos İle
DÜĞÜN PASTASI
SERPME MEVSİM MEYVELERİ
Limitsiz alkolsüz içecekler 72,00 TL
Limitsiz alkollü içecekler 79,00 TL

KOKTEYL MENÜ

MENU 1

KOKTEYL MASALARI ÜZERİNDE
Karışık Kuruyemiş
Mini Sebzeler Limon Suyu ile
Peynir Küpleri Kuru Kayısı ve İncir ile
Yeşil Kokteyl Zeytinleri
Cips
Meyve Küpleri
MİTİT KÖFTE
SOSLU SOSİS TAVA
PATATES KROKET
SİGARA BÖREĞİ

TRUFFE PASTA
Limitsiz alkolsüz içecekler ile 37,00 TL
Limitsiz alkollü yerli içecekler ile 44,00 TL

MENU 2
KOKTEYL MASALARI ÜZERİNDE
Karışık Kuruyemiş
Mini Sebzeler Limon Suyu ile
Peynir Küpleri, Kuru Kayısı ve İncir ile
Yeşil Kokteyl Zeytinleri
Cips
Meyve Küpleri

SOĞUK KANEPELER
Bazlama Ekmeğinde Dana Jambon Çubuk Turşusu ile
Kiraz Domates üzerinde Mozarella Peyniri,
Salatalık Yuvasında Patlıcan Salatası,
Kepek Ekmekde Peynir Mus
SICAK APERATİFLER
Mini Börekler
Okyanus Lokumu
Izgara Tavuk Şiş
Mini Köfteler
Baharatlı Kaşarlı Mantar
TRUFFE PASTA
Limitsiz alkolsüz içecekler ile 45,00 TL
Limitsiz alkollü yerli içecekler ile 52,00 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…