2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim nolsun canım işte takılmacalardayım. sen nasılsın bakalım.

Son düzenleme:
bende 2014 gelini olacağım inşallah :))

hoşgeldin canım aramıza tanışalım Eda ben
eee nezaman geliyorlar istemeye

Herşey bankanın müdürüne baglı ugrasıyor sürekli ama bakalım ne olacak
ayy bugün ablasıyla konuştuk dün babam aradı beni dedi yakında dügün olabilir bakalım ugrasıyoruz demiş :26: ahh ahh keşke olsa ahh müdür ahh ablası sordu annemlere yakın mı oturursunuz diye bir heycan yaptım sanki yarın istemeye geliyoruz demiş gibi oldu

Son düzenleme:
bende 2014 gelini olacağım inşallah :))

Hoşgeldin nasipse hayırlısı olsun..

Şimdi tatlım ben anlamadım baban seni arayıp neden düğün var dedi noldu ne bittii aman çok karışık geldi

Hoşgeldin nasipse hayırlısı olsun..

Şimdi tatlım ben anlamadım baban seni arayıp neden düğün var dedi noldu ne bittii aman çok karışık geldi

aklım perime gitti canım..
sevgilimin babası müstakbel görümcemi aramış..dügün olabilir yakında Tarık ile Eda nın diye
bizde banka müdürlerinden kredi onayı gelecek sonucları bekliyoruz eger onay olursa Rabbimin izniyle gelecekler yani %50 şans hemen olabilir de 2 sene bekleyebiliriz de kısmet

Hayırlısıyla olsun inşallah ya bende üzüldüm geçecek bir sorundur inşallah..

Geldimm canımmm

Hayırdır bu sene evlendiriyor muyuz canım seni :)
Mevzuyu bilmeden atlıyorum ama :)

Keşke canım ama yine bir nerdeee diyim..
Para lazım öncelikle..onun içinde bankadan kredi..
%50 bir ihtimal..
Olsun her şekilde 1.5-2 sene sonra Rabbimin izin verdigi zaman olur ne diyelim..
Tabi daha erken olursa ne mutlu bize..çok hayal kurmak istemiyoruz erken evlilik için ama elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…