2133. GünüBitiriyormuşuz hesaplattırdım
Şu sıra aşka fena geliyorum kızlar :))
bu arada kuzenim kendi sevgilisi için kartonlar almış renk renk kesmiş.
üstüne 100 Güzel not yazıyor. Yapsam mı bende :26: Siz yaptınız mı
Hem hoş geliyor hem ne bileyim yapıp yapmamakta kararsız kaldım :)
Maşallah canım
Erkeklere biraz çocuksu geliyor galiba canım
Gizemimmm ekledim seni de listeye, inşallah bu tarihten daha da önce olur kuzummm ama ertelense bile sıkma canını, en hayırlı en güzel zamanda olsun inşallah.
Kızlar birbirimize bol bol dua edelimm, Allah gönlümüzdekini bizim hayırlı eylesin inşallah çok çok mutlu olalım bir ömür hepimiz.
Gizemimmm ekledim seni de listeye, inşallah bu tarihten daha da önce olur kuzummm ama ertelense bile sıkma canını, en hayırlı en güzel zamanda olsun inşallah.
Kızlar birbirimize bol bol dua edelimm, Allah gönlümüzdekini bizim hayırlı eylesin inşallah çok çok mutlu olalım bir ömür hepimiz.
Bende onu düşündüm inanır mısın cnm.
Birde ben o kadar kesçem etçem değer vercem teşekkür eder geçer sonra elimden alamazlar onu
Evet kuzum yaklaştı valla, mart ayında yıldönümümüz ve ne yapıcağım hiç bilmiyorumAmin Canım inşallah Çok teşekkür ederim tekrar canm.
sizinde yıl dönümü yaklaştı diymi
Amin canım inşallah
Aynen öyle canım yok yere canımız sıkılacak gerek yok
Gizemimm ben de düşündüm o tarz bi şey yapmayı, ama erkekler bu konuda pek duygusal değil en azından benimki değil ve yaparsam eğer biliyorum ki saklayamaz kaybeder evin içinde o kağıtlarıÇoğu erkek böyledir bence, hepsi yaramaz erkek çocuğu gibi geliyor bana
Kesinlikle tekrar anladım ki erkeklerin bizim kadar ince düşünmediğini tek düşünen ben değişim :)
Alır kaldırı bir yere ben daha da deli olurum.
:))
Kesinlikle tekrar anladım ki erkeklerin bizim kadar ince düşünmediğini tek düşünen ben değişim :)
Alır kaldırı bir yere ben daha da deli olurum.
:))
Onlar bizim için böyle şeyler yapsalar keşke ama nerdeeeee
Bana elleriyle böyle bir şey hazırlasa gözüm gibi bakarım, en güzel şekilde saklarım ama erkekler böyle değil maalesef.
Aslında bir bakıma onlarında haklı oldugunu düşünmeye başladım son zamanlarda kızlarbende odunlaşıyorum
Onlar bizim için böyle şeyler yapsalar keşke ama nerdeeeee
Bana elleriyle böyle bir şey hazırlasa gözüm gibi bakarım, en güzel şekilde saklarım ama erkekler böyle değil maalesef.
Aslında bir bakıma onlarında haklı oldugunu düşünmeye başladım son zamanlarda kızlarbende odunlaşıyorum
Bize yapsalar günlerce dilimizden düşürmeyiz gözümüzden ayırmayız mutlu oluruz :)
Ona ben doum gününde ikimizin fotolarından oluşan takvim yaptırmıştım dolabının içine asmıştı.
Nasıl kızmıştım başka yer yok mu diye ama belli etmiyorum tabi :))
bu yazda ikimizin fotosunu 4 yıl önceye ait en az photoshop yapıp tuvale baskı yapmış büyüktü
Şimdi kendi odasında yatarken tam göreceği hizaya astı :)
O süprizi hoşuma gitmişti odun demiyim hakkını yemeyim :))
Bende odunlaşıyorum bende :))
Uyum sağlıyoruz işte
Benimki genelde odundur sağolsun :)) Onlar az olsun öz olsun diyor hep, ama biz de şımartılmak istiyoruz doğal olarak :)) Alıştım artık kızlar ben de odunlaşıyorum ona inat
Şu sıra ben odunum o romantik oldu Simgemmm.
Eee yıllarca ben odunluğunu çektim hahaha :)))
Bana diyo eskiden böyle değildin
İyi yapıyosun canımm hak ediyolar valla
Zaten biz kendimizi geri çekip, odunluk yapınca onlar daha çok kıymet biliyor bu bi gerçek.
Eda çıkmış sanırım :)
Simgecim görüşürüz gene kusura bakma olur mu.
Malum sabahları uyandırıyorum ya. Ben uyanamayınca o geç kalıyor :))
Anca 1 saate yatarım. 2 lerde yatmayada alıştım uyku tutmuyor :)
Öptüm tatlım yarın görüşürüz gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?