2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar günaydın:) Gece kuşları ekibe simgecimi de katmışsınız :) Çok imrendim size yahuuu, ama akşamları çok giremiyorum maalesef Bir gün denk geliriz umarım :)

hosbuldum canim neden yavas olmasin?

daha 1 yil 6 ay 29 gun var diye acele etmiyordum

yetismiyor mu yoksa canim?

bir de okuyorum ya daha pek alisverise vaktim olmuyor

Bercestecim yetişmemesi değil de alınacak çok şey var, imkanlar belli. Şimdiden gördükçe az az alıp koysan ilerde eline rahatça gelince iyi ki yapmışım dersin.

Hoşgeldin aramızda canım :)

Simgem çok teşekkür ederiz :) 545 gün müüü?? böyle olunca da çok fazla geliyor insanın gözüne...

Şu sıra ben odunum o romantik oldu Simgemmm.
Eee yıllarca ben odunluğunu çektim hahaha :)))
Bana diyo eskiden böyle değildin

Biz de bir sene ayrı kaldık, ayrılıktan önce o odundu, ayrılıktan sonra ben biraz daha odunlaştım. Benimki de bana sen böyle değildin diyor. Ben de senin eserin diyorum :)

Kuzummm ne kusuru uyu tabi Allah rahatlık versin, iyi geceler canım benimm sohbet süperdi ben de sana teşekkür ederimmm:))
Görüşürüz canımcımm kocaman öptümm seniii.

Bende öpüyorum canım

Günaydın canım
''Senin eserin'' sözünü sevdim :) Doğru ama napalım :)

Ama ama ben seni yerim ki ya Nickimi burda görünce nasıl sevindim.Çıkarmamış beni Simgem kuzum Rabbim sizede böyle süprizler yaşatsın benim güzel gelinciklerim

Ama ama ben seni yerim ki ya Nickimi burda görünce nasıl sevindim.Çıkarmamış beni Simgem kuzum Rabbim sizede böyle süprizler yaşatsın benim güzel gelinciklerim

Canımmm seni hiç çıkarır mıyım ben
Tarih erkene bile alınsa sen bizim sayfamızın gelinisin.
Allahımm sizi de mutlu mesut etsin daima canımm, bir yastıkta kocatsın. Darısı inşallah bizlere olsun.

Canımmm seni hiç çıkarır mıyım ben
Tarih erkene bile alınsa sen bizim sayfamızın gelinisin.
Allahımm sizi de mutlu mesut etsin daima canımm, bir yastıkta kocatsın. Darısı inşallah bizlere olsun.

Tatlım benim ya Amin Simgemmmm.İnşAllah dualarımdasınız.Vallahi kızlar çeyiz ufaktan ufaktan mutlaka atın buarada.Hiçbirşey biranda olmuyor gerçekten ufacık şeyler bile çok pahalı

Tatlım benim ya Amin Simgemmmm.İnşAllah dualarımdasınız.Vallahi kızlar çeyiz ufaktan ufaktan mutlaka atın buarada.Hiçbirşey biranda olmuyor gerçekten ufacık şeyler bile çok pahalı

Ahh canım benimm sen de dualarımdasın hep, adın da değişik ve güzel geliyor ya bana hiç unutmuyorum o yüzden Ve bütün gelinciklerimiz için hep ediyorum dua.
Haklısın canım çok zor çeyiz hazırlığı, Allah yardımcın olsun canımm 3 ay daha sabret sonra bu stresli günleri kocişinle hatırlayıp güleceksiniz inşallah.

Kuzummm çeyiz köşen var mıydı senin?

Ben de iyiyim canım sağol çeyiz sayfalarına bakıyorum bir yandan.

Ben de baktım da bizim sayfa karışmış hafiften.. Sen çalışmıyorsun değil mi canım? Cumartesi benim gibi ofiste boş boş vakit öldürmüyorsun

Ben de baktım da bizim sayfa karışmış hafiften.. Sen çalışmıyorsun değil mi canım? Cumartesi benim gibi ofiste boş boş vakit öldürmüyorsun
Yok canım okuyorum ben :)) Hava çok kötü İstanbulda kapalı, yağmur yağmak üzre. Ben de evde vakit öldürüyorum canım seninle durumlar aynı sayılır.

Yok canım okuyorum ben :)) Hava çok kötü İstanbulda kapalı, yağmur yağmak üzre. Ben de evde vakit öldürüyorum canım seninle durumlar aynı sayılır.

Keşke ben de bugğn evde olsam. Umarım sen ilerde iki gün taili olan bir iş bulursun Simgem. Bir gün hiçbir şeye yetmiyor. evliyken düşünemiyorum bile... Kendine mi kocana mı evine mi zaman ayıracaksın??? Off, benim gözümü en çok bu tarafı korkutuyor açıkçası...

Canımm benim inşallah gönlüne göre, iki gün tatili olan bir iş bulursun sen de kendine. Çalışmak çok zor, evliyken daha da zor oluyordur eminimm. Allah yardımcımız olsun diyelim canım gerçi bir yandan çalışmak istiyorum, bir yandan da eve ve eşime nasıl zaman ayırırım diye düşünüyorum çok zor olacağı kesin, o yorgunlukla ne evi görür gözüm ne de eşi

Biz sevdiceğimle bazen hayalini kuruyoruz da şimdiye kadar hep yardım ederim ben sana diyor. O gün gelince sözünden döner mi bilmiyorum ama azıcık tanıyorsam bana kıyamaz gibi geliyor. Bana yardım ederse iki kişi daha rahat yaparız. Ama ne de olsa bir kadının yaptığını erkek yapamaz. Olsa olsa süpürgeyi tutuştururum eline :) Yoksa tek kişi o yorgunlukla çok zor olur

Okulumda hem evli olup hemde okuyanlar var imreniyorum açıkcası tabiki çalışmak gibi zor değildir ama benimde gözümü korkutmuyor değil bir yandan evimin kadını çocuklarımın anası olayım diyorum bir yandanda kariyer diyorum korkutucu ama hallolacak bir şekilde. ah eskiler hem 3 çocuk hem eş hemde kayınpeder yanında oturup ayrıcada çalışıyorlarmış büyük başarı doğrusu

Haklısın canımm eşler yardım etse de onların yapabilicekleri kısıtlı şeyler. Ama eniştenin yardım ederim demesi de ayrıca güzel, maşallah canımm ömür boyu mutlu olun inşallah. Akşam eve gelip o yorgunlukla yemek hazırlamak, toplamak oyyy şuan düşününce bile zor geliyor Ben biraz daha böyle düşünürsem vazgeçicem sanırım çalışmaktan

Aynı ikilemi ben de yaşıyorum canımm bir yanım evinde kal diyor, diğer yanım çalış kariyer yap diyor ahh ahh
Evli olup da çalışmak çok zordur bence, Türkiyede malum iş koşulları evlilik hayatına pek uygun değil. Sabah erken gidip akşam 6-7 gibi çıktığımızı düşünürsek, ve sadece haftada bir gün izin ( O bir günde evle mi, kendi kişisel bakımımızla mı yoksa eşle mi ilgileneceğiz :S :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin canım, hepimiz mutlu olalım inşallah. Bizim şirkette yeni evlenen arkadaşlar var. Çok zorlandılar ilk zamanlar ama sonradan rayına oturttular. Onlar konuşurlarken acaba müzmin bekar olarak kalsam mı diye düşündüm valla :) Akşam ne yemek yapsam, ütüyü ne zaman yetiştirsem, kayınvalidelere gitmek lazım... Bir de bunun üstüne çocuk eklendiğine düşün. Ya da vazgeçtim düşünmeyelim şimdilik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…