Amin canım, hepimiz mutlu olalım inşallah. Bizim şirkette yeni evlenen arkadaşlar var. Çok zorlandılar ilk zamanlar ama sonradan rayına oturttular. Onlar konuşurlarken acaba müzmin bekar olarak kalsam mı diye düşündüm valla :) Akşam ne yemek yapsam, ütüyü ne zaman yetiştirsem, kayınvalidelere gitmek lazım... Bir de bunun üstüne çocuk eklendiğine düşün. Ya da vazgeçtim düşünmeyelim şimdilik :))
Haklısın canım bence de şimdilik düşünmeyelim yoksa vazgeçicez bütün sayfanın gelinleri olarak
Çocuk olduğunda bir süre çalışmaya ara verilmesi taraftarıyım maddi durum uygunsa tabi, çünkü o günler bir daha geri gelmeyecek, çocuğumun ilk adımını kendim görmek istiyorum ben.
Canımcımm sen şanslısın anneannen bakmış sana, o da anne yarısı zaten o sıcaklığı hissettirmiştir sana.
Ama ben en azından ilk 3 yaşına kadar bakmak isterim güzel zamanlarını kaçırmamak adına, ilk dişi, ilk gülümsemesi, ilk adımı vs.
Maddi durumlar el verirse tabi ve kolaylıkla yeniden iş bulabileceğimi düşünürsem eğer :))
Bir de sonrasında iş bulma muhabbeti var hakkaten:44: Bazı şirketler kadın eleman almıyorlar bu yüzden. Ya da çoluğu çocuğu olanları alıyorlar. Sırf biyolojik özelliklerimizden ötürü ayrımcılığa maruz kalıyoruz..
Haklısın canımm o işverenlerin anneleri, çocukları yok sanki
Yurtdışında hangi ülkelerdi tam hatırlamıyorum ama doğum izni ücretli olarak 3 yılmış.
Bizde de uzatmaya çalışıyorlar şimdi. 12 ay yapılıcakmış sanırım, en azından ilerleme var canım buna da şükür :))
İlk etapta 6 ay yapıyorlar ve ayrıldığın işe ger dönme garantisi var, ama işveren karaktersizse seni bir ay çalıştırır, sonra sepetler yine de. Ya da dediğim gibi 6 ay senden mahrum olacağı için başta işe almayacak kadınları...
Doğru söylüyorsun canımm, böyle düşününce işin içinden çıkamıyor insan. :26:
Vicdan sahibi işverenlerin böyle yapmayacağını umut ediyorum, onların da anneleri, doğum yapan eşleri ve evlatları olduğunu unutmasınlar.
Aynen öyle... İçim karardı valla yaaa... ee sen yıldönümünüzde ne yapmaya karar verdin onu anlat da içimiz açılsın :)
Benim de içim karardı valla canımm..
Ahh canımm daha bulamadım bir şey :26:
Yıllar geçtikçe insanda üretkenlik kalmıyor sanırım, kendi adıma öyle:))
Üstünde fotoğrafımızın olduğu bir pasta yaptırmayı düşünüyorum başka bir şey bulamazsam eğer, Gizemim için konuştuğumuz planı ben de uygulayacağım sanırım, önce yemek vee sürpriz olarak pastamız
Yok canımm konuşmadık o da bir şeyler düşünüyorsa şayet söylemez bana, sürprizi kaçar diye.Aynen valla, her şeyi yapmış oluyorsun artık... Belki o da bir şeyler düşünüyordur tatlım, konuştunuz mu bu konuyu hiç?
Yok canımm konuşmadık o da bir şeyler düşünüyorsa şayet söylemez bana, sürprizi kaçar diye.Bu gidişle ikimizin de sürprizi birleşmiş olucak o gün.
Bence sen biraz ona bırak yemek organizasyonu işini, ama pasta çok güzel fikir. Pastaneye söylersin, yemek yiyeceğiniz yere getirir pastayı. Sonra daa garson pastayı getirir, kesersiniz. Çok tatlııı
Canımmm ben çıkıyorum, kusuruma bakma e mi? Seni kocaman öpüyorum canımm, görüşmek üzere, kendine çoook iyi bak.
Canımm emin ol bizi odunlaştıran da onlar :)) Artık onlardan umudu kestiğimiz için bari biz de onlar gibi olalım kafamız rahat olsun diye düşünüyoruz.
Bize yapsalar günlerce dilimizden düşürmeyiz gözümüzden ayırmayız mutlu oluruz :)
Ona ben doum gününde ikimizin fotolarından oluşan takvim yaptırmıştım dolabının içine asmıştı.
Nasıl kızmıştım başka yer yok mu diye ama belli etmiyorum tabi :))
bu yazda ikimizin fotosunu 4 yıl önceye ait en az photoshop yapıp tuvale baskı yapmış büyüktü
Şimdi kendi odasında yatarken tam göreceği hizaya astı :)
O süprizi hoşuma gitmişti odun demiyim hakkını yemeyim :))
Bende odunlaşıyorum bende :))
Uyum sağlıyoruz işte
Eda çıkmış sanırım :)
Simgecim görüşürüz gene kusura bakma olur mu.
Malum sabahları uyandırıyorum ya. Ben uyanamayınca o geç kalıyor :))
Anca 1 saate yatarım. 2 lerde yatmayada alıştım uyku tutmuyor :)
Öptüm tatlım yarın görüşürüz gene
Kızlarrr sizden çok özür diliyorum sevdigim aniden arayınca cıkmak zorunda kaldım..
Affedildim mi :26:
Kuzumm estağfurullah olur mu öyle şey iyi yapmışsın konuşmuşsunuz enişteyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?