2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar benim çıkmam lazım iyice bir kapanayım şu derslere yarın pişman olacağım yoksa yeter artık bitsin şu sınavlar ya :78:

Son düzenleme:

Oyyyy demek ki o kadar heyecan oluyor haa :26: sura yandık biz

Ebisim siz nişanı ne zaman ve nasıl düşünüyordunuz

Edoşum biz 24 Ağustos olarak konuştuk, benim iznim ancak açılıyor o tarihte. Annem dışarda istiyordu ama biliyorsun ben evde olsun diyordum. Maddi anlamda da şu anda dışarda nişanı karşılayacak bütçemiz yok maalesef. Büyük ihtimalle evde olacak. Sözde 35 kişi civarındaydık. Bunda da 45 oluruz napalım artık..

kızlar benim çıkmam lazım iyice bir kapanayım şu derslere yarın pişman olacağım yoksa yeter artık bitsin şu sınavlar ya :78:

Tamam canım, kolay gelsin sana, bilgiler hap olsun girsin alkına :)

Ayy az kaldı Caanım aslında en güzeli biliyormusun benim kücüklügümden beri hayalimdi..ama malesef mümkün degil ev kücük oldugundan..hem dedigin gibi çok masrafta oluyor

Ayy az kaldı Caanım aslında en güzeli biliyormusun benim kücüklügümden beri hayalimdi..ama malesef mümkün degil ev kücük oldugundan..hem dedigin gibi çok masrafta oluyor

Bizim ev 35 kişiye tam geldi, ama 45 olursa nasıl olur bilmiyorum. Bir de dışarda nişan yaparsan mutlaka beni çağır diyenler oluyor. Kıramazsın sonuçta. Evde 45 kişiyken dışarda 70-80 oluyor ister istemez. Yemekli ve içkili olur bizde böyle şeyler. Düşün masrafı

Çok şükür bizde öyle degil canım o zaman bizim çok uygunmus yavv düşün bana cafe yada minik bir salon pahalı geliyor ooo düşünemiyorum ben yemekliyi en güzeli o zaman canım evde olması güzel güzel ikramlar yaparsınız tabi oda yorucu olur

Sözde çok yorulduk hakkaten, haşatımız çıktı. Ama napalım, daha uygun olacaksa maddi açıdan, böyle olması gerekiyor.

Oyyyy demek ki o kadar heyecan oluyor haa :26: sura yandık biz

bencede yandık tatlım ay ben düşünemiyorum şapur şupur öperim babamı

sağol tatlım inşallah. bu arada görümceciğimde evde yaptı 35 kişilerdi onlar. aynı sözdeki gibi birkaç arkadaşını daha çağırdı.

nişan evde yapıldığında genelde erkek tarafı ikramları getirir tatlım ama ben evde istemiyorum yaaa anneciğime yazık. dışarıdada çok masraf buluruz elbet birşey

Bizde erkek tarafı sadece baklava getirir nişana. Onun dışında bütün ikramlar kız tarafına aittir. Çünkü nişanı kız tarafı yapar.
O bulacağın yolu benimle de paylaşır mısın şuracım, şu anda o yola çok ihtiyacım var :)

Sözde çok yorulduk hakkaten, haşatımız çıktı. Ama napalım, daha uygun olacaksa maddi açıdan, böyle olması gerekiyor.

Ah su para

Bizdede kız tarafı yapıyor ama evde olduguda ikram nereden gelir bilemedim :44:
Kızlar ben cıkıyorum azcık dısarı cıkıyım dolanıyım :26: öpüldünüzz

ama bizim durum biraz karışık tatlım. kendime çarem yok ki benim. erkek tarafı düğün dernek oynama olaylarını istemiyor. bizim tarafta da oynamamak diye bişey yok. yani erkek tarafı diyor ki çalgısız çengisiz yapalım. bizim tarafta olmaz nişan kız tarafına aittir diyor. ben bunun orta yolunu bulursam inan sana çare olacak şeyide bulurum

Ah su para

Bizdede kız tarafı yapıyor ama evde olduguda ikram nereden gelir bilemedim :44:
Kızlar ben cıkıyorum azcık dısarı cıkıyım dolanıyım :26: öpüldünüzz

Tamam canımcım, benim de mesaimin bitmesine 1 saat 25 dk kaldı. Gözüm saatte. İyice halsizleştim artık...

selam kızlar... yine güzel bir muhabbeti kaçırmışım ama geç de olsa hemen dahil olayım :)

suracım beğendiğin koltuklar çok güzel ama o tarz olanlar, kaliteli, gerçekten ağır duran bir şey istersen hep o civarlarda fiyatlar.. son zamanlarda bizim ev için sitelerde baya bir mobilyacı gezdik de, ondan biliyorum... hatta bu modeller çoğu mağazada 10 000 den filan başlıyor yaptırmak da tanıdık bir yer olmadığı sürece çok da ucuza gelmiyor.. gerçi işçiliği az olan modeller olunca daha uyguna yaptırmak mümkün tabii...

ya ben de sözde bir şeyler yapsam mı diye düşünüyordum ama sen böyle deyince bu düşünce çok mantıklı geldi..
bu arada o kurabiyeler var ya, şeker hamurlular, geçen kendim yaptım evde süper oldular.. ama acaip oyalıyor.. şimdi bir de onların harf kalıplarını filan aldım üstlerine isim yazmak için, nişanımızda kendim yapayım diyorum, tabi vaktim olursa...bayılıyorum böyle şeyler yapmaya bir ara paylaşırım sizle de resimlerini.. sen de eğer seviyorsan uğraşmayı böyle şeylerle, kendin yapabilirsin..

bizde de uzaktan gelineceği için yemek olacak.. ayın 20 sinde gelecekler(13ü demiştim ama değişiklik oldu, inşallh yine değişmez :)), tanışma diye geliyorlar ama istemeye dönmez inşallah iş :) uzaktan geldik zaten, hazır gelmişken kızı da alıp gidelim demezler inşallah:) cmt akşam yemege gelecekler, ertesi gün de kahvaltıya.. bizde de nasıl olacak işler bilmiyorum...

bu arada nişanı ben de dışarıda olsun istiyordum hep ama, erkek arkadaşım da ne gerek var nişanda o kadar masraf yapmayın, evde yaparız diyor.. ev müsait aslında kocaman bir terasımız da var ama, bilmiyorum çok kararsızım.. evde olursa ev ahalisi perişan olacak, koşuşturmaktan bir şey anlamayacaklar..özellikle de annem tabi.. diğer taraftan da dışarıda yapınca da yemekli filan olur, bu kez de aşırı masraf cidden.. bilemedim ben de :S

bir de size bir şey soracağım, şimdi benimkiler sadece tanışma diye geliyorlar ya, tanışmada kahve ikramı olur mu?

Kızlar bir süre gelemedim yoğunluktan dolayı. Bilenleriniz biliyor babam hastanedeydi, kaza geçirmişti parmağı kopmuştu. Çok şükür pazartesi günü çıkardık evde şimdi. parmağının da hissi yerine gelmesi için uğraşıyorlar. İnşallah bu kadar çektiğine değer. Dua edin bize.
Gelen giden çok oluyor eve. Okulum da var malum. Yarın da 4 günlük bi işe gidiyorum inşallah. Yine 4 gün yokum, özleyin beni

Kuzum sevgilim 2014 ocak'ta geliyor askerden. Bu ağustosta gidiyor, 5 buçuk ay yapacak inşallah.
O geldikten sonra daha ben 4.sınıf oluyorum. Ah keşke bitmiş olsa hiç beklemem 2015 yazını falan
Artık oluruna bıraktım inan düşünecek zamanım yok şu sıralar.
Görüşemiyoruz bile

Evet ya hayatımız sınav oldu suracım Parmağını kısman kötü olmuş senin için. Merak etme iyi toplamışsın başarırsın sen, uzamaz bence. Yalnız yds den 85 de çokmuş
Senin uzasa da evliliği düşünebiliyor olman güzel bişey. Ben hep şu yönden bakıyorum, elalem ne der
Bekleyemediler mi okulun bitmesini diye başlarlar, mazallah bu kız hamile demek ki'ye kadar götürürler işi. Laf söz olur diye çekiniyorum yoksa çoktaaan
Dediğim gibi artık bıraktım plan yapmayı düşünmeyi. Biz de nişanlılık dönemini uzatmayı istemiyoruz. Askerden 2014 ocak'ta gelecek. planımız mart nisan gibi nişan yapmak ağustosta da düğün yapmaktı ama sınavlar her şeyin önüne engel. Hem sınavlara hem düğüne aynı anda hazırlanamam gibi geliyor. O yüzden 2015 mart nisana erteledik en erken. Tabi daha ailelerin birbiriyle tanışma durumu falan tanıma olmadığından kendi kendimize plan yapıp bozuyoruz Hayırlısı canım. Çok teşekkürederim güzel düşüncelerin için.

Edacım evet tatlım her şey sınav Keşke sınavla bitse, bunları yazarken bile kütüphane açılmış mıdır diye saate bakıyorum, gidip ödev araştırcam
Sınavlarla düğünümü aynı yıla sıkıştırmamak mantıklı geliyor bana da artık. Artık hayırlısı. Yaz kız ne olcak

Canım sevindim buna.
Allah gönlünüze göre versin her şeyi

Canım çok geçmiş olsun, iyisindir inşallah.

Günaydın kızoşlar :) Biraz önce yazdım yazdım yazdım, hepsi silindi nedense :44:

Envymecim nasılsın? Ne zamandır görüşemedik. Ben daha önce ailedeki doğum günleri için şeker hamurundan pasta ve kurabiye yaptım. Çok da seviyorum uğraşmayı ama o telaşe içinde buna vaktim olur mu onu bilmiyorum. Burdan biri tanesini 1,5 liraya yapıyormuş, fotoğrafları da gayet güzel, hiç uğraşmasam mı acaba?

20sine mi etlenediii, çok heyecanlı yahuuu :) Bence kalabalık gelmiyorlarsa istemeyi yapmazlar. Ne giyeceksin? Ne ikram edeceksiniz? ayyy stres oldum

Kızlar bu nişan konusunda fikir alışverişi yapmamız lazım. Bir yolunu bulalım, hepimizin kafası karıştı:44:

Tatlım bu isteme olmayacağı için bence normal misafir gelmiş gibi önce yemekleri ya da ikramlarınızı servis edin, ondan sonra yemek üstüne kahve olabilir.

Canım çok geçmiş olsun, iyisindir inşallah.

Canım teşekkür ederim. Sana da yazamadım o sıkıntılı günlerinde. Bence senin hayallerin ve istikbalin en önemlisi. Daha çok gençsin. diyelim ki sen hayallaerinden vazgeçtin ya da kpssye hazırlanamadın ve düşük puan aldın o telaş içinde. O zaman o evlilik senin beklediğin evlilik olmaktan çıkar. ilerde bir gün bir tartışma sırasında aklının bir köşesine düşerse bu durum, evdeki huzurun kalır mı?
Bir de nişanı uzatmak istemiyoruz demişssin ama saklanmak istemiyoruz da demişsin. Sevdiğini, sevincini, çoşkunu birilerinden saklamak gerçekten çok zor, buna katlanmak yerine acaba uzun nişan süresine katlanmak daha mı kolay? Fikrimi sorarsan siz düğünü 2015 yaza bırakın, ama nişanı daha erken tarihta yapın ki laftan sözden kurtulup rahatça görüşebilesiniz.

Ben babanı neden yeni duydum çok ama çok gecmis olsun canım..
Eevet evet en güzeli yoksa sanada yazık

Ebruum günaydın

Merhaba tatlım.. Evet ya görüşemedik ne zamandır özledim.. Öyle oldu, ertelendi.. Bizim paşa 13 üne hazırlanamazmış, ne hazırlığı yapacaksa anlamadım ki.. :) neyse Cnm geç olsun da güç olması .. Böylesi de yıldönümümüze denk geldi.. :)

Daha hiçbir şeye karar veremedim.. Yemek için annem sulu köfte olabilir demişti.. Yanında tabi çorba, pilav, 2 çeşit salata, börek, yaprak sarması.. başka ne olabilir? Ama daha karar veremedik, konuşmadık da çok aslında, yoğunluktan fırsat bulamadık ki.. Çayın yanına da yine kek, kurabiye gibi bir şeyler yapcaz..

Ne giyeceğime de karar veremedim daha aslında ingiltereden gelirken iki elbise almıştım bu niyetle.. Biri kırmızı, diğeri eteği siyah üstü beyaz şifon.. Etek- bluz gibi duruyor... Kırmızı olanı özellikle isteme günü için almıştım hatta.. belki süşündüğüm gibi onu isteme için saklayabilirim :) Başka da çok elbise var aslında evde.. Dün de biraz bakındım Kızılay'da ama karar veremedim
Aslında asıl sıkıntım şu var bir de, kollarıma iğneli epilasyon yaptırıyorum, o da kabuklar oluşturuyor ya, bir süre geçmiyor maalesef lekeler bgn de yaptırdım mesela, o zamana geçmezse diye o yüzden kısa değil de kapri kollu bişiler bakayım diyorum ama öyle de içime sinen bir şey bulamadım henüz..

Kurabiye de 1,5 liraya bulduysan uygun bence.. Vaktin çok olmayacaksa o telaşede uğraşmaya değmez.. :) ama insan böyle günlerde her şeyimi kendim yapayım istiyor :) ben öyleyim yani :)

Cidden ya bu nişan olayına bir çare bulalım kızlar

Cnm bu arada sen kuzeninin düşünü için elbise bakıyordun bulabildin mi? Dün gezerken baktım da biraz yeni sezonlar gelmeye başlamış... Ekol de hoş elbiseler var gibiydi.. En azından Kızılay geneline göre daha farklı elbiseler vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…