- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Bizde kahvenin sonra olmasının sebebi, kız tarafının kendini ağırdan satmasıymış
Hani hadi kahvenizi için, hemen sadede gelin dememek için kahve sonra veriliyormuş. Sonra bizde de el öpülür. Ama ben o kadar uçmuştum ki babam verdim gitti dedi, sevdicek kalktı babamın elini öpüyor, ben boş boş bakıyorum. Sonra biri dedi hadi Ebrucum kalk da el öp diye :) Yoksa ben kopmuşum heyecandan:)
kızlar benim çıkmam lazım iyice bir kapanayım şu derslere yarın pişman olacağım yoksayeter artık bitsin şu sınavlar ya :78:
Ebisim siz nişanı ne zaman ve nasıl düşünüyordunuz
kızlar benim çıkmam lazım iyice bir kapanayım şu derslere yarın pişman olacağım yoksayeter artık bitsin şu sınavlar ya :78:
Edoşum biz 24 Ağustos olarak konuştuk, benim iznim ancak açılıyor o tarihte. Annem dışarda istiyordu ama biliyorsun ben evde olsun diyordum. Maddi anlamda da şu anda dışarda nişanı karşılayacak bütçemiz yok maalesef. Büyük ihtimalle evde olacak. Sözde 35 kişi civarındaydık. Bunda da 45 oluruz napalım artık..
Tamam canım, kolay gelsin sana, bilgiler hap olsun girsin alkına :)
Ayy az kaldıCaanım aslında en güzeli biliyormusun benim kücüklügümden beri hayalimdi..ama malesef mümkün degil ev kücük oldugundan..hem dedigin gibi çok masrafta oluyor
Bizim ev 35 kişiye tam geldi, ama 45 olursa nasıl olur bilmiyorum. Bir de dışarda nişan yaparsan mutlaka beni çağır diyenler oluyor. Kıramazsın sonuçta. Evde 45 kişiyken dışarda 70-80 oluyor ister istemez. Yemekli ve içkili olur bizde böyle şeyler. Düşün masrafı
Çok şükür bizde öyle degil canım o zaman bizim çok uygunmus yavvdüşün bana cafe yada minik bir salon pahalı geliyor ooo düşünemiyorum ben yemekliyi en güzeli o zaman canım evde olması güzel güzel ikramlar yaparsınız tabi oda yorucu olur
Oyyyydemek ki o kadar heyecan oluyor haa :26: sura yandık biz
Edoşum biz 24 Ağustos olarak konuştuk, benim iznim ancak açılıyor o tarihte. Annem dışarda istiyordu ama biliyorsun ben evde olsun diyordum. Maddi anlamda da şu anda dışarda nişanı karşılayacak bütçemiz yok maalesef. Büyük ihtimalle evde olacak. Sözde 35 kişi civarındaydık. Bunda da 45 oluruz napalım artık..
Tamam canım, kolay gelsin sana, bilgiler hap olsun girsin alkına :)
Çok şükür bizde öyle degil canım o zaman bizim çok uygunmus yavvdüşün bana cafe yada minik bir salon pahalı geliyor ooo düşünemiyorum ben yemekliyi en güzeli o zaman canım evde olması güzel güzel ikramlar yaparsınız tabi oda yorucu olur
bencede yandık tatlım ay ben düşünemiyorum şapur şupur öperim babamı
sağol tatlım inşallah. bu arada görümceciğimde evde yaptı 35 kişilerdi onlar. aynı sözdeki gibi birkaç arkadaşını daha çağırdı.
nişan evde yapıldığında genelde erkek tarafı ikramları getirir tatlım ama ben evde istemiyorum yaaa anneciğime yazık. dışarıdada çok masraf buluruz elbet birşey
Sözde çok yorulduk hakkaten, haşatımız çıktı. Ama napalım, daha uygun olacaksa maddi açıdan, böyle olması gerekiyor.
bencede yandık tatlım ay ben düşünemiyorum şapur şupur öperim babamı
sağol tatlım inşallah. bu arada görümceciğimde evde yaptı 35 kişilerdi onlar. aynı sözdeki gibi birkaç arkadaşını daha çağırdı.
nişan evde yapıldığında genelde erkek tarafı ikramları getirir tatlım ama ben evde istemiyorum yaaa anneciğime yazık. dışarıdada çok masraf buluruz elbet birşey
Bizde erkek tarafı sadece baklava getirir nişana. Onun dışında bütün ikramlar kız tarafına aittir. Çünkü nişanı kız tarafı yapar.
O bulacağın yolu benimle de paylaşır mısın şuracım, şu anda o yola çok ihtiyacım var :)
Bizde erkek tarafı sadece baklava getirir nişana. Onun dışında bütün ikramlar kız tarafına aittir. Çünkü nişanı kız tarafı yapar.
O bulacağın yolu benimle de paylaşır mısın şuracım, şu anda o yola çok ihtiyacım var :)
Ah su para
Bizdede kız tarafı yapıyor ama evde olduguda ikram nereden gelir bilemedim :44:
Kızlar ben cıkıyorum azcık dısarı cıkıyım dolanıyım :26: öpüldünüzz
yok başka istemiyorum tatlım öyle yapıcam bende zaten bakalım onlar ne diyecekler ozamanlar gelince. hem açık renk istiyorum hemde çok çabuk kirlenmesin istiyorum ondan pudra pembesi ideal model desen tam istediğim gibi. belim fıtık olduğu için koltuklarımın alt kısımları açık olmalı çekmek için sevdiğimi beklememem lazım yani ondan bu tarz istiyorum kırık beyazda mobilyalar ohhh
Bizde sözde bir şey yapılmaz. Çünkü erkek tarafı kız istemeye geliyor. Kızımızı istediniz, alın size hediye denmez gibi bir düşünce var. ama ben nişanda kurabiye yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum.
bizdede o şekilde ama uzaktan gelineceği için yemek verilecek önce. birde normalde tanışılır arkasından bir kaç hafta sonra kız tarafı arar çağırır müsaitiz diye ama bu maalesef yapılamayacak bizde
2015 te mi gelecek askerden?
Ee o zaman canım askerden önce düğün daha zor olmaz mı.
Bencede o zaman en mantıklısı zaten 2015 Mart Nisan.
Herşeyin hayırlısı olsun canım.
Hepimizin aklımızın bir köşesinde bu sorunlar, paylaşacağız tabi.
Yok canm bizde nisan gibi düşünüyoruz da Ocak-Martta güzel geliyor:))))
Hayırlısı olsun canım benim üzme tatlı canını.
Herşey olacağına varır
Mutellacım bu durumda yalnız değilsinşimdi benim bu sene 3. senem matematik okuyorum. akademik kariyer istiyorum. bu nedenlede bu sene ydsye gireceğim seneye de alese. bunlara okul sınavları derken ağırlık vermek oldukça zor. bizim planımızdada 2014 mayıs okul biter ağustos gibi evleniriz diye düşünüyoruz. ama ben olumsuzluğa düşsemde sevdiğim hep bana bırak oluruna diyor. benim olumsuzluklarımda okulumun bir sene uzaması gibi sıkıcı bir durumu var çünkü ilk senemin yazında parmaklarımı kırdığım için sınavlarım çok berbat geçmişti oda ortalamamı beterleştirdi tabi sonrasında alttan kalan derslerimi ancak toparlayabildim. ayrıca yds puanımın 85 civarı alesimin 90 civarı olması gerekiyor ki ayrıcalıkla girebilme sansım artsın. isteklerim olabilsin. evet benim kurs param vs olmayacak orası ayrı ama bazen diyorum ki acaba okulum uzayınca bir sene daha sarkar mı evlilik işi. ama tatlım şu yönden bakıyorum hep benim okulda evli arkadaşlarımda var hatta hamile olanlar bile. o yüzden herşey maddiyattan geçsede siz birbirinizi sevdikten sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz. şunuda düşün sevdiğimin ailesi söz ile nikah arası en fazla 5 ay diyen bir aile. bizde bunu öğrenince bizde dedik arası çok açılmasın o nedenle kışa söz olsun seneye yazada nikah dedik. bana kalsa ben nişandan sonra 6 ay istiyorum ama ailemde aileside hazır olursak beklemeyiz 6 ay diyorlar o yüzden oluruna bırakıp bence planlamayın derim. birde nişanlıyken asker yolu beklemekle evliyken asker yolu beklemek çok farklı.. ikisindede aynı sevdiceğin o ayrı. ama bence askerden dönünce nikah olması daha iyi geliyor kulağıma.. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.
Canım valla Perim haklı..
Kuzum o kadar cok sınavın varki okurken ben yoruldum :26: ve kendime kızdım sen daha aöf için ders calışmazken bak kız ne kurslara gidecek diyeHaklısın canım söylediklerinde eger sıkıstırırsan hem o mutlu sürec eziyet gibi olacak hemde kendi filminde figüran gibi kalacaksın Varya kızlar bugün otobüste düşündümde biz evlenmemize cok zaman var gibi düşünüyoruz ya aslında hiç zaman yok düşünsenünce ne cabuk hafta geciyor mart bitti ya
Bu arada sanada zaman cabuk gecer gibi geliyor sınavlar kurslar derken onlar bitecek kostur kostur zaten ceyizler dügün dernek derken 2015 mayıs bile olsa ohoooÇenemmm düşüyooo ve herseyin hayırlısı diyerek sustummm
Günaydın kızlar
Cumartesi görüştük konuştuk sonunda herşeyi yoluna koyduk.
Allah'ım dualarımı sesimi duydu ve kabul etti.
2 ay sıkıcaz dişimizi okulu biticek teklifini edicek, ağustosta asker yolcusu inşallah seneye mayıs haziran gibi evleniyoruz
Hepinize çok teşekkürler kızlar
Kızlar ben geldim. Günlerdir yatıyorum, öksürükten boğulmak üzereyim.5 gündür antibiyotik tedavisi devam ediyor, bana msın demedi.. Bronşit, sinüzit ve üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum aynı anda. Yazdıklarınızı okudum ama halim yok, o yüzden cevap yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum.
selam kızlar... yine güzel bir muhabbeti kaçırmışım ama geç de olsa hemen dahil olayım :)
ya ben de sözde bir şeyler yapsam mı diye düşünüyordum ama sen böyle deyince bu düşünce çok mantıklı geldi..
bu arada o kurabiyeler var ya, şeker hamurlular, geçen kendim yaptım evde süper oldular.. ama acaip oyalıyor.. şimdi bir de onların harf kalıplarını filan aldım üstlerine isim yazmak için, nişanımızda kendim yapayım diyorum, tabi vaktim olursa...bayılıyorum böyle şeyler yapmayabir ara paylaşırım sizle de resimlerini.. sen de eğer seviyorsan uğraşmayı böyle şeylerle, kendin yapabilirsin..
bizde de uzaktan gelineceği için yemek olacak.. ayın 20 sinde gelecekler(13ü demiştim ama değişiklik oldu, inşallh yine değişmez :)), tanışma diye geliyorlar ama istemeye dönmez inşallah iş :) uzaktan geldik zaten, hazır gelmişken kızı da alıp gidelim demezler inşallah:) cmt akşam yemege gelecekler, ertesi gün de kahvaltıya.. bizde de nasıl olacak işler bilmiyorum...
bu arada nişanı ben de dışarıda olsun istiyordum hep ama, erkek arkadaşım da ne gerek var nişanda o kadar masraf yapmayın, evde yaparız diyor.. ev müsait aslında kocaman bir terasımız da var ama, bilmiyorum çok kararsızım.. evde olursa ev ahalisi perişan olacak, koşuşturmaktan bir şey anlamayacaklar..özellikle de annem tabi.. diğer taraftan da dışarıda yapınca da yemekli filan olur, bu kez de aşırı masraf cidden.. bilemedim ben de :S
bir de size bir şey soracağım, şimdi benimkiler sadece tanışma diye geliyorlar ya, tanışmada kahve ikramı olur mu?
Canım çok geçmiş olsun, iyisindir inşallah.
Edacım evet tatlım her şey sınavKeşke sınavla bitse, bunları yazarken bile kütüphane açılmış mıdır diye saate bakıyorum, gidip ödev araştırcam
Sınavlarla düğünümü aynı yıla sıkıştırmamak mantıklı geliyor bana da artık. Artık hayırlısı. Yaz kız ne olcak
Günaydın kızoşlar :) Biraz önce yazdım yazdım yazdım, hepsi silindi nedense :44:
Envymecim nasılsın? Ne zamandır görüşemedik. Ben daha önce ailedeki doğum günleri için şeker hamurundan pasta ve kurabiye yaptım. Çok da seviyorum uğraşmayı ama o telaşe içinde buna vaktim olur mu onu bilmiyorum. Burdan biri tanesini 1,5 liraya yapıyormuş, fotoğrafları da gayet güzel, hiç uğraşmasam mı acaba?
20sine mi etlenediii, çok heyecanlı yahuuu :) Bence kalabalık gelmiyorlarsa istemeyi yapmazlar. Ne giyeceksin? Ne ikram edeceksiniz? ayyy stres oldum
Kızlar bu nişan konusunda fikir alışverişi yapmamız lazım. Bir yolunu bulalım, hepimizin kafası karıştı:44:
Tatlım bu isteme olmayacağı için bence normal misafir gelmiş gibi önce yemekleri ya da ikramlarınızı servis edin, ondan sonra yemek üstüne kahve olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?