- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Canım ağır model istiyosun sanırım bence kadife olan daha güzel geldi gözüme ben boncuklu sevmediğim için sanırım
Ama sen kullanıcaksın tatlım hangisi içine siniyosa hangisini çok beğeniyosan onu al derim
Birsürü vardı canım hatırlamıyorum şuan tam ama yumuşacıktı onu hatırıyorumçünkü ellemekten kendimi alamamıştım
Bu biraz ağır gibi canım günlük kullanım için mi düşünüyosun ?
Canım ağır model istiyosun sanırım bence kadife olan daha güzel geldi gözüme ben boncuklu sevmediğim için sanırım
Ama sen kullanıcaksın tatlım hangisi içine siniyosa hangisini çok beğeniyosan onu al derim
kendimi aç kalmış kurt gibi hissediyorum ne görüp beğenirsem saldırıp alasım var:103:
Canım benim cok gecmiş olsundikkat et kendine ilaclarını iç iyi olacaksın inşallah yat dinlen
Günaydın kızlar
Mis gibi bir hava var Allah'ım içim aşk doluyo böyle bahar havasında ya
Tam sevdiceğimle gezmelik hava
Geçmiş olsun ebiss ve şura Allah bian önce şifa versin fıstıklar..
Nasılsınsınız kızlar
Eki Görüntüle 674270 Kızlarrr budün aksam daha bir degisik gelmişti gözüme ama yinede begendim ben bunu acaba ne kadardır
Özdilekte varmıydı böyle düz canım varsa bakıım
Eki Görüntüle 674272 birde bunu begeniyorummbu model eskidi sanırım ama olsun peki sizce hangisi güzel.. şu ara alamam taksit olmadıkca ama yinede bunlar veya bunlara cok benzeyen olsun istiyorum =)
Ah ah sorma canım aynıyım
Artık koyucak yer bulamıyorum odamın bütün köşeleri koli yığıntısı dolabımın üstü bazam, koyucak yerim olsa hemen göndericem ama yer sorunumuz varbu sene bitsin diye uğraşıyorum hep, askere gitmeden bitireyim askerde para biriktiririm, evimiz için mobilya için beyaz eşyalar için gelinlik için diyorum bakalım hangi birisine yetişicez ama en büyük avantajımız şu olucak, evlenmeye yakın alınıcak şeyleri şimdi alıp o masraflardan kurtuluyoruz yoksa birden alınca gerçekten çok pahalı oluyor
Ah ah sorma canım aynıyım
Artık koyucak yer bulamıyorum odamın bütün köşeleri koli yığıntısı dolabımın üstü bazam, koyucak yerim olsa hemen göndericem ama yer sorunumuz varbu sene bitsin diye uğraşıyorum hep, askere gitmeden bitireyim askerde para biriktiririm, evimiz için mobilya için beyaz eşyalar için gelinlik için diyorum bakalım hangi birisine yetişicez ama en büyük avantajımız şu olucak, evlenmeye yakın alınıcak şeyleri şimdi alıp o masraflardan kurtuluyoruz yoksa birden alınca gerçekten çok pahalı oluyor
bencede edoş karamelli kek doğru diyor ben de olsam birincisi derdim ama günlük kullanacaksam ikisinide almazdım daha spor bişey alırdım. birde günlüklerde çok açık renk kullanışlı olmuyor tamam oda bahar gibi oluyor ama ne biliyim. gerçi bende krem istiyorum. kırık beyaz tarzında. kadifede herzaman kullanılmaz be tatlım ay ben huylanıyorum kadifeye dokunurken
Edoşum çok teşekkür ederim. Ama maalesef özel sektör dinlenmeye izin vermiyor. Pazartesi rapor aldım diye müdürüm bana surat yapıyor. Bütün gündür konuşmuyor benimle. Çok profesyonel bir yaklaşım değil mi!!!
Teşekkür ederim tatlım. Amiiiinnnn..
Edacım ben kadife olanı çok beğendim. Bence yatak odasının mobilyasına bağlı olarak günlük de kullanılabilir.
Onlar hiç hasta olmazlar zatenSinir ederler adamı sinir
Günlük seremem gibi geliyor bana üşenirimarada aklıma esince birde işte misafir gelecegi zaman
Onların altında araba, istedikleri zaman giderler işlerini hallederler tatlım. Olan bize oluyor. Neyse...
Ben de günlüktü misafirlikti uğraşacak zamanım olmaz diye düşünüyorum. İki tane yatak örtüsü yeter bence, biri yıkanınca öbürünü sererim, yedek olmuş olur. Onun fazlası gereksiz, hele o gelinlik gibi olanlar var ya, onları hiç sevmiyorum ben.
ben 2 tane bile degil 1 tane düşünüyorum :26: o gelinlik gibi olanlara sahip olanlar evlenince atacak yer arıyorlar :44:
Onların altında araba, istedikleri zaman giderler işlerini hallederler tatlım. Olan bize oluyor. Neyse...
Ben de günlüktü misafirlikti uğraşacak zamanım olmaz diye düşünüyorum. İki tane yatak örtüsü yeter bence, biri yıkanınca öbürünü sererim, yedek olmuş olur. Onun fazlası gereksiz, hele o gelinlik gibi olanlar var ya, onları hiç sevmiyorum ben.
1 tane de az olmaz mı kuzum yahu? En azından yedekli olur 2 tane olursa? Yoksa gereksiz masraf mı diyorsun? Gerçi benim iki tane yatak örtüm hazır...
Onlar hiç hasta olmazlar zatenSinir ederler adamı sinir
Günlük seremem gibi geliyor bana üşenirimarada aklıma esince birde işte misafir gelecegi zaman
Suram kız masallah sen mobilyaları bile bulmussun helal sana
aslında masraf degilde en cok koyacak yer acısından düşünüyorum canım :44:mesela bizim ev gibi olsa suan 2. yatak örtüsü aşırı fazlalık olurdu :44: senin örtülerin nasıl canım merak ettim resimlerinşi koysana nette varsa
buldum tatlım ya daha doğrusu denk geldim diyelim hele o salon takımına hayranım. o yuvarlak yastıklar tamam çok eskidende vardı ama istiyorum ki evimizde paşa vari bir görüntülük köşemiz olsunhep aşk paşam derim tanıştığımız zamandan beri ben sevdicegime de ondan böyle bir isteğim var bakalım işte
CAnım benim yatak örtülerimden birini annecim dikti, onun fotoğrafı yok ama diğerinin fotoğrafını çekmiştim. Benim çektiğim halini koyuyorum. Bunu kayınpederim almış, onun hediyesi...
Eki Görüntüle 674296
Valla canım kayınpeder zevkliymişben begendim gercekten bu modelide senin ne zaman ceyizlerini tamamen görecegiz biz
Çok güzel valla canım renk olarakta çok güzelfiyatlar nasıl peki
Yaa çok zevklidir :) Ben nişandan sonra düşünüyorumj edacım. Hepsi kolilerde, onları tek tek açmam lazım. Annemin diktiği nevresim takımları, pike takımları, masa örtüleri var. Annemi ikna edip onları çıkarıp fotoğraflarını çekmem lazım. Nişandan sonra iyidir o yüzden :)
ımmm o konu karışık tatlım fiyatları tavanlarda geziyor yani şeyyy 7000 kadar :26:
sadece bir takım mııııı
Daha bekleyecegiz yani :26: neyse beklerizzz
Ayyy annecigin masa örtüsüdemi diktibende istiyorum ama dikiş makinemiz çalışmıyor
Tamir ettirsem diyorum o eski makineyi tamir edecek varmı bilmem amaAma tamir ettirsende ben makinede dikiş dikmeyi bilmem ki :26: Ayyy renk renk runnerler istiyorum :26: Anneme demek istemiyorum iş yerinde zaten yoruluyor birşey sorucam kendin dikmek çok uyguna geliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?