2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bencede edoş karamelli kek doğru diyor ben de olsam birincisi derdim ama günlük kullanacaksam ikisinide almazdım daha spor bişey alırdım. birde günlüklerde çok açık renk kullanışlı olmuyor tamam oda bahar gibi oluyor ama ne biliyim. gerçi bende krem istiyorum. kırık beyaz tarzında. kadifede herzaman kullanılmaz be tatlım ay ben huylanıyorum kadifeye dokunurken

Aslında ben ayrı ayrı örtü almak istemiyorum canım..zaten günlükte nevresim pike battaniye vs derken çok yatak örttüsü kullanmam gibi geliyor yoksa işe yetişemem ben dün anneme söyleyip durdum buda pek güzelmiş diye film bitti ben hala aynı şeyi söylüyordum bzim buralarda görsem dogum günümde hediye alan olsa diye söylenmeyi düşünüyorum belki alırlar
kendimi aç kalmış kurt gibi hissediyorum ne görüp beğenirsem saldırıp alasım var :103:

Bende öyle sonra parası aklıma geliyor vazgeciyorum

Canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine ilaclarını iç iyi olacaksın inşallah yat dinlen

Edoşum çok teşekkür ederim. Ama maalesef özel sektör dinlenmeye izin vermiyor. Pazartesi rapor aldım diye müdürüm bana surat yapıyor. Bütün gündür konuşmuyor benimle. Çok profesyonel bir yaklaşım değil mi!!!

Teşekkür ederim tatlım. Amiiiinnnn..

Edacım ben kadife olanı çok beğendim. Bence yatak odasının mobilyasına bağlı olarak günlük de kullanılabilir.

ben almıyorum para koyuyorum kenara benim eş adayı birazcık en sona kalsın diyenlerden ama ağır olanları alıyorum hani vakit kaybetmeyeyim ozaman zaten fikrim değişmez dediklerimi. aklımda kenara koyduklarım var biliyorsundur sende onlar için biriktiriyorum yazın sonuna inş alırım birde mobilyalarıma karar verdiğim model var işin komiği bak koyayım fotolarını

o zigonlarıda özel yaptıracağım sanırım beyaz koltuklara kırmızı zigon olur. ilk takımda salon takımım olsun istiyorum

Ahh ahh bende öyle canım bazamın altında minicik yer kaldı :26: ondan sonra nereye koyarım bilmiyorum hatta bu yatak östüsünü nereye sıgdırırım bilmiyorum alsam ama dedigin gibi baska yolu yok kolaylamak lazım bazı şeyleri yoksa alamayız hem duramıyor ki insan

dedigim gibi canım 1 örtü alacagım yok gelin örtüsüymüş yok günlükmüs almayı düşünmüyorum sadece 1 tane örtüm olsun diyorum valla mı yok kız ben cok severim yumusak yumusak

Onlar hiç hasta olmazlar zaten Sinir ederler adamı sinir
Günlük seremem gibi geliyor bana üşenirim arada aklıma esince birde işte misafir gelecegi zaman

Suram kız masallah sen mobilyaları bile bulmussun helal sana

Son düzenleme:
Onlar hiç hasta olmazlar zaten Sinir ederler adamı sinir
Günlük seremem gibi geliyor bana üşenirim arada aklıma esince birde işte misafir gelecegi zaman

Onların altında araba, istedikleri zaman giderler işlerini hallederler tatlım. Olan bize oluyor. Neyse...
Ben de günlüktü misafirlikti uğraşacak zamanım olmaz diye düşünüyorum. İki tane yatak örtüsü yeter bence, biri yıkanınca öbürünü sererim, yedek olmuş olur. Onun fazlası gereksiz, hele o gelinlik gibi olanlar var ya, onları hiç sevmiyorum ben.

ben 2 tane bile degil 1 tane düşünüyorum :26: o gelinlik gibi olanlara sahip olanlar evlenince atacak yer arıyorlar :44:

ben 2 tane bile degil 1 tane düşünüyorum :26: o gelinlik gibi olanlara sahip olanlar evlenince atacak yer arıyorlar :44:

1 tane de az olmaz mı kuzum yahu? En azından yedekli olur 2 tane olursa? Yoksa gereksiz masraf mı diyorsun? Gerçi benim iki tane yatak örtüm hazır...

bende sevmiyorum onları ya benmi gelinim yatak mı belli değil bende 2 tane alıcam birisi daha özel şekilde alıcam odamisafir gelince ama günlükte kullanabileceğim tarzda olacak diğeri daha spor olsun istiyorum.

1 tane de az olmaz mı kuzum yahu? En azından yedekli olur 2 tane olursa? Yoksa gereksiz masraf mı diyorsun? Gerçi benim iki tane yatak örtüm hazır...

aslında masraf degilde en cok koyacak yer acısından düşünüyorum canım :44:mesela bizim ev gibi olsa suan 2. yatak örtüsü aşırı fazlalık olurdu :44: senin örtülerin nasıl canım merak ettim resimlerinşi koysana nette varsa

buldum tatlım ya daha doğrusu denk geldim diyelim hele o salon takımına hayranım. o yuvarlak yastıklar tamam çok eskidende vardı ama istiyorum ki evimizde paşa vari bir görüntülük köşemiz olsun hep aşk paşam derim tanıştığımız zamandan beri ben sevdicegime de ondan böyle bir isteğim var bakalım işte

CAnım benim yatak örtülerimden birini annecim dikti, onun fotoğrafı yok ama diğerinin fotoğrafını çekmiştim. Benim çektiğim halini koyuyorum. Bunu kayınpederim almış, onun hediyesi...

Çok güzel valla canım renk olarakta çok güzel fiyatlar nasıl peki

Valla canım kayınpeder zevkliymiş ben begendim gercekten bu modelide senin ne zaman ceyizlerini tamamen görecegiz biz

Valla canım kayınpeder zevkliymiş ben begendim gercekten bu modelide senin ne zaman ceyizlerini tamamen görecegiz biz

Yaa çok zevklidir :) Ben nişandan sonra düşünüyorumj edacım. Hepsi kolilerde, onları tek tek açmam lazım. Annemin diktiği nevresim takımları, pike takımları, masa örtüleri var. Annemi ikna edip onları çıkarıp fotoğraflarını çekmem lazım. Nişandan sonra iyidir o yüzden :)

Daha bekleyecegiz yani :26: neyse beklerizzz
Ayyy annecigin masa örtüsüdemi dikti bende istiyorum ama dikiş makinemiz çalışmıyor
Tamir ettirsem diyorum o eski makineyi tamir edecek varmı bilmem ama Ama tamir ettirsende ben makinede dikiş dikmeyi bilmem ki :26: Ayyy renk renk runnerler istiyorum :26: Anneme demek istemiyorum iş yerinde zaten yoruluyor birşey sorucam kendin dikmek çok uyguna geliyor mu ?

sadece bir takım mııııı

aynen tatlım bu salon takımı işte 7000 miş bende dedim dur bakalım orda millet bütün evi 7000e kurmaya çalışıyor bi salon takımına vermem okadar dedimmmm ve bir çözüm buldum. ozamana kadar yani 1 sene içerisinde fiyatlar yüzde yüzelli düşmezse düşüncem yaptırmak olacak tanıdık bir yer var. daha uygun ve daha da istediğim gibi yaptırabilirim ama bu fiyata asla ve asla almam

Annem pek hamarattır o konuda. Örtüler nevresimler falan hep annemin emeği :)

Hem uyguna geliyor, hem de tam zevkine göre dikiyorsun. Ayrıca masa örtüsü falan dikmekte bir şey yok edoşum, gayet kolay. İnternette modeller de vardır zaten. Ben üniversite zamanında runner dikmiştim, bir de mutfağın duvarına cepli bir pano dikmiştim, annem tarif defterlerini, ilaçları falan koymuştu. Tamir ettir bence, kendi emeğinle çeyizine bir parça yaparsın. Onun keyfi çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…